home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
stresskip


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 10 mei 2015 - 08:21 am:       


De hereniging


Waarin een 2 vrienden hun onuitgesproken wens ten uitvoer brengen




De hereniging
Miriam en Peter kennen elkaar al van jongs af aan maar waren elkaar jaren uit het oog verloren maar nooit vergeten. Op een zekere dag ontdekte Peter dat Miriam net als hij op Facebook zat en voegde haar toe, al snel ontdekte ze beide dat ze vooral qua rollespelen op SM gebied de zelfde interesse deelde en dit groeide over en weer uit tot een hernieuwde zeer persoonlijke vriendschap. Miriam had daarbij verschillende malen aangegeven dat ze de diepe wens koesterde om dat gene wat nu niet kon ooit in het echt te laten plaatsvinden en Peter nam daar kennis van en wenste eigenlijk stiekem het zelfde maar sprak dat niet uit.
Op zeker moment was die vriendschap weer dusdanig hecht dat ze beide de behoefte hadden om elkaar na zoveel jaren weer eens te zien. En op een zekere dag was het dan zover, ze zouden elkaar bij Peter op zijn één kamer appartement ontmoeten. Wat Miriam echter niet verwacht had, maar waar Peter haar al wel meerdere keren voor gewaarschuwd had, was dat hij direct bij aankomt in de rol van meester zat.. “uitkleden kreng” zei Peter direct toen Miriam binnen kwam, ze schrok maar deed wat haar gevraagd was. Nog voordat Miriam klaar was met uitkleden had Peter de sokken al uitgetrokken en zat hij met zijn handen bij haar in de broek om de plakmat los te trekken. Nadat Miriam op haar broek na helemaal naakt was, was het tijd voor koffie en thee…. “Wat wil je drinken Miriam?” “Thee” was het antwoord en Peter liep naar de keuken om de waterkoker aan te zetten, om vervolgens na 2 min terug te komen met een glas heet water. “Ik had toch om thee gevraagd?” Ja dat weet ik, maar denk je nou echt dat zo’n vies vet varken als jij thee krijgt? Mooi niet! En nu bek dicht en opdrinken! Wat Miriam niet wist, was dat dit nog maar het begin was van een zeer pijnlijke en vernederende dag….. Nadat Miriam met veel moeite haar warme water op had, terwijl Peter aan een heerlijk kop Chinese thee zat, Vroeg Peter of ze zin had om met hem even naar buiten te gaan en dat wilde ze wel het was tenslotte zomers warm en droog. “Moment, dan pak ik even de hondenriem.” Zei Peter “hondenriem? Ik wist niet dat jij een hond hebt” antwoorde Miriam. “Heb ik ook niet, die is voor jou! En voordat ze het goed en wel door kreeg had ze idd een halsband om haar nek met een hondenriem er aan. Nu meekomen! Riep Peter en trok zo hard dat ze bijna geen lucht kreeg. Nadat Peter en Miriam een half uurtje door het park hadden gereden kwamen ze weer thuis. Eenmaal thuis Eiste hij dat Miriam hem aftrok en pijpte, toen dat niet ging op de manier dat hij wilde pakte hij haar bij de strot en kneep haar keel dicht om vervolgens zijn riem uit zijn broek te trekken haar ongenadig hard uit te schelden terwijl hij haar eveneens ongenadig hard met de broekriem op haar rug en tieten begon te slaan, en hoe harder Miriam gilde hoe harder hij haar sloeg!

Het diner
“Ik begin trek te krijgen” jammert Miriam die nog aan het bijkomen is van de pijn. Ik ook, ik ga beginnen met koken. “wat eten we eigenlijk Peter?” Wat denk je? je lievelingskost grinnikt Peter terwijl hij de pannen op het fornuis zet. Hmmmm Lekker! Miriam is daarvan zo in haar nopjes dat ze spontaan haar pijn vergeet. Een half uurtje later is het eten klaar en zitten Peter en Miriam aan tafel. “pak jij eerst maar” grinnikt Peter, en vol enthousiasme grijpt Miriam de pan en tilt de deksel op….. Plots trekt ze wit weg “neeeeeeeeeeeee” schreeuwt ze ZUURKOOL! Wat is er Miriam, zuurkool is toch je lievelingskost? Grinnikt Peter die het antwoord wel weet. ”Nee,absoluut niet zegt ze stamelend en stotterend. Nou, dan heb je pech vies vet varken, vreten zal je het al moet ik het je persoonlijk in je strot drukken! Na een kwartier worstelen heeft Miriam nog maar slechts 1 lepel zuurkool op, en is Peter het zat. Hij drukt haar neus dicht en op het moment dat ze met haar mond adem probeert te halen, drukt Peter steeds een lepel zuurkool naar binnen, net zo lang totdat haar bord leeg is. Heb je wat te drinken voor me Peter? Jawel Miriam moment ik ga het even halen. Even later komt hij terug met een dienblad met 2 limonade glazen en een pak sap. Ziet ze dat nou goed, is dat ZUURKOOLSAP? En inderdaad het is zuurkoolsap! “Wat is er nu weer” zegt Peter die dat gemekker van Miriam behoorlijk zat begint te worden. Nou dan laat je het toch staan KRENG! En dat doet ze, niet wetende tot welke gevolgen dit leidt. ’s Avonds zitten Miriam en Peter gezellig tv te kijken als Peter ineens opmerkt” Hé Miriam, ik heb gehoord dat je heel goed in fitness bent” Miriam voelt zich gevleid door deze opmerking. “dat klopt” zegt ze spontaan zonder er verder bewust over na te denken. “Mag ik wat zien”? Ja natuurlijk! Peter die blij is met deze reactie pakt daarop het enige 5000 gr gewicht die hij heeft. “Kan je daar alles mee doen wat je normaal ook doet” vraagt hij “ja, dat kan” is het antwoord en Miriam begint enthousiast aan haar oefeningen…. Na een poosje is ze uitgeput en stopt ze “Heb ik gezegd dat je mocht stoppen? Door gaan! “Maar ik ben uitgeput” stamelt Miriam, daar heb ik niets mee te maken ! Je gaat nú verder en anders laat ik je het hele huis door kruipen! Na een half uur heeft Miriam, die inmiddels uitgeput is, alle fitness oefeningen zonder pauze 20x uitgevoerd. En is Miriam nat bezweet en kapot.
Helaas voor Miriam deert dat Peter niet en moet ze als 'verrassing' 4x zijn huis rond kruipen gevolgd door 100 push ups. Waarbij Peter bij elke keer dat ze omhoog komt haar gruwelijk hard in haar tieten knijpt.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: