home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
GreySpanker


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op woensdag 22 april 2015 - 12:17 am:       


Een heftig beleven van straf met een leren riem


Een heftig beleven met straf met een leren riem




Een glaasje Spaanse Brandy, even mijmeren en herbeleven, de heftigheid, de hardheid en de schoonheid.

De deur viel in het slot, de lampen aan, de kachel werd een beetje hoger gezet. Ruggelings ging je op het bed liggen, je ogen straalde, je gezicht ontspannen en blij, en de woorden kwamen uit je mond omdat het niet anders kon, je moest het zeggen, het verlangen in je maakte dat de woorden bijna als in een litanie uit je kwamen: “Oh, ik ben zo geil.” Je ogen zeiden het nog meer. Met je blik trok je alle energie naar je toe. “Ik ben zo vreselijk geil.” Geen vraag, gewoon een vertellen hoe jij je voelde. Nog één keer keek je mij doordringend aan met je ogen die al aan het verkleuren waren: “Ik ben zo geil....”

Zonder mij te bedenken trok ik de broek uit waar je mij de hele dag al een beetje mee uitgedaagd en geplaagd had. Je wipte je billen omhoog zodat ik er makkelijk bij kon en het stugge leer gleed van je billen. Een mooie string, doorschijnend boven je venusheuvel, waar de haartjes van het streepje licht zichtbaar werden. Je string liet ik aan, ik wilde er gewoon van genieten. “Deze string heb ik speciaal voor jou uitgezocht en aan gedaan.” Een steekje door mijn buik, warmte die de geilheid onderstreepte. Even was ik nog voorzichtig, bang dat het teveel voor je lichaam zou zijn.

Je lichaam toonde zelf haar verlangen, je lichaam stapte zonder enig terug houden in de dans die zo veel in zich heeft. Even stond ik aan het voeteneinde van het bed, te kijken, te genieten, je met mijn ogen uit te dagen om het te laten zien. Door het doorschijnende van je string zag ik het bloed naar je vrouwelijkheid stromen, je lichaam opende zich letterlijk. De warmte vlamde door ons beiden heen.

Met je onderlichaam liet je zien wat je net in je woorden aangaf, Je bekken danste voor mijn ogen, je ogen riepen, tarten om invulling te krijgen in wat je wilde. Ik deed mijn schoenen uit, en kwam bij je op het bed. Eerst nog een beetje voorzichtig om je lichaam de tijd te geven. Die voorzichtigheid was niet nodig, weer daagde je lichaam uit. De dans van je onderlichaam haalde een nieuwe hoogte, schreeuwde om invulling, om genomen te worden.

Mijn handen trokken je string opzij, ik wilde het nog beter kunnen zien, Alleen die aanraking in de buurt van je vagina deed je voor het eerst in een orgasme schieten. Ik keek naar je, mijn ogen voelde ik donkerder worden, ik keek, plaagde je, daagde je ook uit. Hoger duwde jij je bekken, ik genoot en zag alleen maar het verlangen en de geilheid die door alle grenzen heen ging. Weer speelde ik met je vagina, weer was de reactie in je lichaam er zo snel en met een hevige diepte kwam er voor het eerst een golf uit je.

Even kwam ik boven bij je hoofd zitten, gaf je een kus, friemelde zodat ik bij je borsten kon, zei je verder te dansen met je onderlichaam en pakte je hypergevoelige tepels. Langzaam kneep ik er in en draaide ze een beetje, ik kon mooi je gezicht zien en zag de spanning in je ogen, de opwinding zichtbaar. Net voor je lichaam zich in de diepte van een orgasme stortte draaiden je ogen even volledig weg, toonden hierin de intensheid van jouw beleven. Deze heftigheid is voor mij geen reden om te stoppen, ik houd je tepels vast, draai even niet, maar houd ze vast en zie hoe je lichaam evengoed weer zich aan het opwerken is om weer die diepte te willen ervaren. Mijn greep ging van je tepels naar je hele borsten, en daarin kwam al snel een volgend orgasme.

Even liet ik je rusten, even een klein beetje op adem komen. Om van het mooie te genieten ging ik aan het voeteneinde staan. Keek naar je, zei je in mijn ogen te kijken en wilde dat je voor mij klaar zou komen. Je handen gingen naar beneden, ik schudde van nee, en je keek mij vragend aan. “Zonder handen.” Blijf naar mij kijken, hoe mooi en prikkelend ik je onderlichaam ook vind, ik wilde in je ogen blijven kijken, vastgehaakt in de ogen van de ander. Gewillig gaf je lichaam zich er aan over en deed wat het kan, op je eigen beleven een spontaan orgasme krijgen. “Nu ga ik wel naar je vagina kijken!” de donkerte van mijn stem dreunde door de kamer. Dichter kwam ik bij je, ging op het bed, en reikte met één hand naar je zodat je houvast zou hebben. Je greep en kneep in mijn arm terwijl ik weer naar je keek. Toen je weer een spuitend orgasme had liet ik je weer heel even ademen, zei je wel je dans vol te houden, en terwijl je lichaam zo mooi bewoog begon ik mij de kleren van het lijf te stropen, ook jou string moest er aan geloven. Ik weet dat als je string uit is dat je dan makkelijker klaarkomt.

Naakt kwam ik bij je op bed, je benen nog wijd gespreid, Ik liet je je benen optrekken, en plaagde nog even je vagina. Dat jij mij zo vaak verteld hebt dat je zo ongelooflijk geil bent maakt dat ik mij niet meer inhoud, langzaam, om je te plagen, duw ik mijn lid in je, de warme vochtigheid maakt mij net zo geil, even doe ik iets langzamer aan, om je lichaam de tijd te geven om zich goed en geil te voelen. Je handen gaan als vanzelf omhoog, en terwijl ik over je heen kom liggen om je een kus te geven en in je ogen te kijken, pak ik je armen en houd ze naast je hoofd. Nu stoot ik mij harder en feller in je, ik voel hoe je spieren zich aanspannen, ik voel het vocht lang mijn lid geperst worden. Het geeft alleen maar meer geilheid en de wens om je te voelen, te zien bewegen, je geilheid oneindig te voelen worden. Verder raast het door mijn lichaam, hoewel de man in mij je ook wil plagen en nog geiler maken. “Zeg me het als je klaar wilt komen!” Ruimte om tegen te spreken of stribbelen geef ik je niet. Duidelijk is het voor je. “Mag ik?” meer kan je amper nog uitbrengen. Mijn knikje is voldoende, helemaal gefocust van mijn gezicht vlieg je ineens naar de niet meer te temmen emoties in je lichaam. Schok na schok klem je mijn lid vast, een geil warm gevoel. Zonder je bij te laten komen ga ik door in een hoger tempo. Vlak voor je bij je orgasme komt trek ik mij uit je. Een ontevreden grom is je reactie. Mijn glimlach is er groter door geworden, even laat ik je wachten waardoor je onderlichaam als vanzelf weer in de dans gaat bewegen. Weer duw ik mijn lid in je, je zucht en glimlacht, terwijl je voelt hoe ik je weer neem, je handen vasthoud, je kus die je gretig beantwoord. Nog een keer je zo frustreren doe ik niet en vol overgave neuk ik je naar je volgende orgasme.

Zelfs in de seks die we delen is het al onverwacht heftig, en we voelen dat we nog veel meer in elkaar oproepen. Als ik je weer verder neem, de lust door mij voel razen, en de lust in je zie, kijk je mij heel intens aan. “Het geile meisje wil graag straf, wil je mij in de hoek zetten en met je riem straf geven.” Alleen die woorden wakkeren mijn geile lust om je te nemen nog meer aan, de overgang naar straf kan ik niet in deze lust maken, en toch veranderd onze seksualiteit gelijk naar een donkerder en dieper niveau, primitief en dierlijk genieten we van elkaars lichaam, en vooral in de wisselwerking samen, de geilheid lijkt onpeilbaar diep, en gat waar we samen inspringen terwijl we elkaar vast houden. Nog neuk en neem ik je, duw een vinger in je mond en vertel je dat je heel goed je best moet doen, en als je het niet doet dat de straf dan nog harder zal worden. Een kleine glimlach gaat over je gezicht, je twijfelt zichtbaar tussen mij plezieren en de wens om de straf hard te laten zijn. Even zie ik je ogen oplichten: “En als ik nu heel goed mijn best doe, zodat je ziet dat ik heel geil ben, wil je dan de straf nog harder maken?”

Schitterend hoe jij je weg vindt om mij op te winden, en het verlangen naar de hoek en de straf je lichaam doet sidderen. Jij in mijn beleving zo puur op je verlangen reageert, jij weet dat het goed is om je verlangens te delen, niet om te sturen, maar om de ruimte aan te geven. Na weer een orgasme van je waarbij ik je vocht langs mijn lid voel persen rust ik een moment genietend uit, het voelt zo hevig en geil. Langzaam trek ik mij terug, en ja, in die beweging zie ik je hele lichaam weer, je borsten net zichtbaar boven je topje wat een beetje aan de kant geschoven is, nog liggend met opgetrokken benen, waarbij je zonder gêne gewoon bent en je lichaam er mag zijn. Ik geniet er echt van en daag je met mijn ogen uit om een spontaan orgasme te beleven. In het gevoel van naar de straf gaan zie ik hoe hevig het voor je is, en dat ook het orgasme je echt wel behalve genot een soort pijn doet. Alleen daarom vraag ik je het om het nog een keer te geven, zeg ik je dat je mag spuiten, dat ik wil zien hoe je lichaam alles geeft. De zucht die uit je komt nadat je weer de diepte in gegaan bent zegt veel meer dan woorden.

Hierna loop ik naar het bed om je te ondersteunen en pak je bij je polsen, als je lichaam weer goed staat duw ik je voor mij uit naar een hoek van de slaapkamer. Je gromt vanuit de diepte als ik je hoofd in de hoek duw, en van je eis dat jij je billen goed ver naar achteren doet. Beiden willen we het, beiden zijn we plots van seks naar meisje en mijnheer gegaan. Alleen al om je zo te zien staan is hevig, en zonder haast loop ik naar mijn broek en trek de riem er uit. Even denk ik, weet je wel wat je gevraagd hebt, ik weet dat dit een echt harde riem is. Een glimlach trekt over mijn gezicht als ik de riem in mijn hand weeg. Ik weet dat dit veel zwaarder dan de cane gaat worden. Deze straf zal echt hevig straf zijn en ook zo voelen.

Eén tel overweeg ik om je even uit de hoek te laten komen om je over mijn benen te laten buigen en je een hand spanking je billen op te warmen. Toch maar niet, jij wilt de straf voelen en zo zal deze ineens met de riem in alle hevigheid binnen komen. “Billen naar achteren!” ik praat zacht maar in hoofdletters. Je maakt de ronding van je billen meer naar achteren. De eerste slagen met de dubbel gevouwen riem laten je balanceren tussen lust en pijn, waar de pijn nog overheerst. Na een slag of vijf draai ik je hoofd naar mij toe. “Jij, Geil meisje, Jij krijgt de straf.” Je ogen sperren even open, nog sterker, ondanks de pijn die je net voelde lukt het je om uitdagend terug te kijken. Terwijl ik je aankeek komt de riem weer op je billen, niet zo hard omdat ik er scheef voor sta, maar nu kan ik even je gezicht zien tijdens het voelen van de riem. Nog kijk je uitdagend, en brengt een beetje stamelend uit dát je het geile meisje bent.

Keer op keer striemt het harde leer op je billen. Ondanks de hardheid heeft je lust gewonnen en voorzichtig zie ik de eerste druppels op de handdoek vallen. In gedachten tel ik terug vanaf vijf. Iedere zwiepende aanraking doetje kreunen, van pijn, van straf, en je lichaam geeft. Bij de laatste slag zijn het geen druppels meer, maar met kracht perst je lichaam de vloeistof uit zich. Ik weet dat het echt wel pijn moet doen, dat ik je weinig ruimte geef om bij te komen, dat ik je dwing om de straf te voelen. Met mijn hand dwing je benen uit elkaar en vinger je naar een hoogtepunt, ik voel je benen al week worden. Een beetje vang ik je op en je mag je armen om mijn schouders doen, terwijl ik met een paar vingers je vagina spank tot er weer een golf over mijn hand gaat.

“Draai je naar mij toe.” Even heeft je lichaam de tijd nodig om bij te komen waarna jij met je gezicht naar mij toe komt staan. Ik zeg je je topje uit te doen, gelijk er achter aan zeg ik je dat ook je bh uit moet. Zonder aarzelen, terwijl je weet dat ook op je borsten straf gaat komen trek jij je bh uit. Ik ben man genoeg om het te zien, het in mij op te nemen, gewoon om het bijzondere beeld. Als ik naar je toe kom pak ik je tepels, ik zie de pijn in je gezicht, ze weerspiegelt in je ogen, zonder dat het je bij je lust weghaalt. Ik draai je terug met je gezicht naar de muur, laat je je benen spreiden en je billen klaar houden. Weer komt slag na slag het zware leer hard op je billen, de rode striemen staan er heel erg duidelijk op. Weer komt het leer neer, weer zeg ik je dat je een heel geil meisje bent. Weer overmeesterd een orgasme je lichaam. “Zie je wel dat je een heel geil meisje bent, je krijgt nog meer.” Mijn ogen dringen zich in de jouwe. Nog tien keer laat ik je huid bewegen door het leer er met kracht op neer te laten komen. Ja, ik zie dat je het moeilijk hebt, je benen hebben moeite om je te dragen, langzaam laat ik de slagen neer komen. Bij de laatste twee breekt je lichaam in een hevige golf en moet ik je ondersteunen om niet onderuit te gaan.

Als je benen je weer kunnen dragen kom je overeind, kijkt mij aan, en zegt dat het geile meisje nog meer straf verdient. Je gaat met je rug tegen de muur staan, je handen houd je uit jezelf hoog in de lucht, je biedt je borsten aan. Ik zie het aan je ogen, ik zie wat je vraagt, en ik knik naar je om het te zeggen. “Mag ik ook straf op mijn borsten.” Je eist niet, je ogen laten je wens zien, maar ook dat de keus bij mij ligt. “Geil meisje, houd je handen daar.” Ik vertel je dat je op beide borsten vijf slagen zal krijgen omdat je zo het geile meisje bent. Al voor de eerste slag zie ik je ineen krimpen, waar pijn op je borsten vaak meer tijd nodig heeft om je ook bij lust te brengen zie ik het dubbele in je, je ziet op tegen de pijn en toch zie ik ook de opwinding. Dit kan en mag niet in een hoog tempo, maar het wachten maakt de spanning in je nog hoger. Bij de vijfde en laatste slag op je rechterborst is er weer een orgasme wat je bijna omver gooit. Weer hebben je benen moeite om je te dragen. In dit gevoel van straf geven ondersteun ik je even niet, en wacht tot je weer tegen de muur bent gaan staan. Bij de slagen op je linkerborst reageert je lichaam nog heviger, en al bij de derde slag ga je onvoorstelbaar de diepte in. Weer kom je overeind, ik sta te wachten om je de laatste twee slagen te geven. Langzaam doe je je armen weer omhoog. De volgende slag heb je echt tijd nodig om te verwerken. Ik knik naar je, en na een tijdloze eindeloosheid komt de riem voor het laatst op je borst, net onder je tepel, raakt je tepelhof. Je zakt zo diep door je benen dat je bijna op je billen zit. Ik trek je hoofd omhoog om je aan te kijken. Je ogen verraden wat je niet uit durft te spreken, ik lees erin dat je me haat en kan een glimlach niet onderdukken. Je pakt mijn hand die ik je aanreik.

Als je overeind gekomen ben weet ik dat dit echt even genoeg pijn voor je was, en ik duw je op handen en voeten dwars op het bed. Je billen mooi hoog naar mij toe, de strepen er op vurig en duidelijk zichtbaar, ze winden me op en weer neem ik je. Als jij je eerste orgasme weer krijgt merk ik dat het een ongelukkige positie is, je schiet bijna tussen de matrassen door. Ik zeg je in de lengte van het bed te komen, en weer duw ik mij in mij, het lukt om je naar een orgasme te brengen, maar het is een rot bed, iedere keer als ik kracht zet om je te nemen veert de matras zo hevig in dat ik je niet zo hard kan nemen als ik wil. “Op je rug.” Ook nu nog ben je het geile meisje, maar op een andere manier, je wilt er nu gewoon aan toe kunnen geven, geen straf, maar samen die diepte beleven in vrijen.

Je spreid je benen, trekt ze op en weer ik voel ik die heerlijke warmte als ik mijn lid in je duw. Onze lichamen beginnen een eigen dans, een beleven, een diepte die bijna teder voelt na het gedeelte met de riem. De seks is hevig en intens. Even doe ik sociaal, en houd mij in om je langer te kunnen laten genieten. Het is niet meer nodig. De blik waarmee je mij aankijkt is ineens zo onvoorstelbaar zacht, zo genietend en zo met de wens tot dit delen. “Mag het harder?” Ik vertel je dat als ik in dit moment sneller en harder zal gaan dat ik dan heel snel klaar zal komen. “Alsjeblieft” Je slaat je armen om mij heen, bied je mond aan, en in een kus verhoog ik het tempo. Je duwt je lichaam tegen het mijne, en in een orgasme voel ik je spieren aanspannen om mijn lid. Genoeg en ik kiep over het randje in een orgasme dat zo diep en hevig is dat het ook bij mij echt pijn doet. Een geile pijn die het orgasme langer laat duren, heviger laat zijn. Jouw lichaam reageert door ook weer een orgasme te krijgen. Weer die zoete pijn die door mij gaat, en je blik is zo bijzonder als ik mijn lippen van de jouwe haal en je ogen zie. De zachtheid en ontspanning staat zo duidelijk op je gezicht.

Lief? Ik? Nee, in alle gevoel zit ook nog zo de emotie van meer willen voelen. De riem geef ik je niet meer, dát is genoeg geweest. Wel laat ik je weer op zijn hondjes voor mij zitten. Ik bespeel je lichaam omdat ik je weer wil zien spuiten. Ik vinger je vagina, ik spank je totdat er echt een golf uit je komt. Uit het zachtere deel komt er een nieuwe energie die weer wil en kan. Bruusk haal ik je overeind en breng je naar de badkamer. Op je knieën zet ik je, letterlijk zie je lichaam zich weer openen en ontvankelijk worden in de duidelijkheid die ik je bied. Als je vocht over de tegels in de badkamer gaat voel ik mijn scheve glimlach. Je duwt je billen naar mij toe, en even gaan mijn handen over de striemen, om je erna te zeggen dat ik nog één keer een orgasme bij je ga oproepen, de laatste die ik je dit moment geef. Omdat je weet dat dit voor nu het laatst is geeft je lichaam alle reserve op, en geeft en geeft golf na golf.

Nog even laat ik je in de hoek zitten, en zeg dat het goed is en dat je mag. Het geile meisje zo zien zitten is zo mooi. Dan zie ik hoe de uitputting en koude van de vloer teveel voor je wordt. Al zit je tegen een orgasme aan, het is nu genoeg. Ik help je overeind, ondersteun je en leg je op mijn kant van het bed. Dan sla ik jou kant open en ondersteun je naar jouw matras, leg het dekbed over je heen, schuif mijn bed zo dicht mogelijk tegen het jouwe, controleer of de wekker staat en zie tot mijn verbijstering dat het al half vijf is. Dan kom ik tegen je aan liggen om je te verwarmen en trek mijn dekbed zo ver mogelijk over ons heen. In mijn gevoel ben je heel snel in slaap gevallen.

Ver voor de wekker af ging werden we beiden wakker, opmerkelijk is het verlangen dat zich alweer manifesteert in mijn lichaam, ik draaide me naar je toe en plaagde je een beetje. Ergens in de avond ervoor had je gezegd dat je in de avond niet meer lief tegen mij zou doen, maar misschien in de morgen. Toen ik je dat vertelde had ik met mijn been het jouwe al vastgeklemd zodat je lichaam weer open voor mij lag. Terwijl ik mijn vinger in je schoof vertelde ik je weer dat je lief tegen mij zou zijn, en dat dit niet klopte met wat je aan het doen was. “Ik vind dit heel erg goed en lief.” waren je woorden terwijl je lichaam de regie al weer over nam. Een loom tijdje, heel even maar, al snel kwam de hevigheid weer terug.

Weer zag ik een hele open blik, geen eisen, maar gewoon jezelf zijn, wel met een beetje hoop in je uitdrukking, nog even mogen zijn en genomen worden, even het moment mogen zijn en voelen. Als vanzelf opende jij je lichaam, ik kon niet anders dan reageren en ik verbaasde mij over de hevigheid van hoe we er weer indoken. Je duwde je schaamheuvel tegen mij aan, weer overspoelden de orgasmes je, weer daagde je mij uit je serieus te nemen, was er een wisselwerking in hevigheid. Weer deed mijn orgasme mij pijn van de hevigheid, en weer genoot ik en zag jou ook zo genieten in mogen zijn en voelen en beleven.

Heel even rust na de heftigheid en nog voelde het niet als genoeg. Ik pakte je op en nam je mee de badkamer in. Liet je tegen de muur steunen en spankte je vagina tot weer de vloer overspoelde, met mijn hand stimuleerde ik je verder en intens. Je knieën werden weer week in de golf die zomaar je meenam. Om je meer te steunen draaide ik je met je gezicht naar mij toe zonder maar een moment te stoppen. Je armen om mijn schouders, zo dicht mogelijk tegen mij aan ving je het volgende hevige klaarkomen op. Ik geef het toe, ik genoot er zo van. Deed ondertussen de douche aan en hielp je in de badkuip stappen. Jij wilde onder de douche stappen maar ik hield je nog tegen, nog één laatste keer bracht ik je naar een orgasme. Hevig en geil als alles van deze nacht.

Bij het douchen bleef ik bij je... gewoon om er te zijn.... om te genieten van jouw schoonheid, je lichaam. De herinnering aan een heftige nacht en de beloft


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

sanny
Lid
Inlognaam: sannyke

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 12-2004

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 21 februari 2017 - 11:45 am:       

Liefdevol



Een mooi en liefdevol verhaal. Het is fijn om het ook van de Dominant kant te bekijken op die manier want dat geeft een klein glimp
van die wereld weer die ik wel theoretisch ken maar ik me nooit zal in bevinden dus hartelijk dank hiervoor.
sanny


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: