home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 18 april 2015 - 06:59 pm:       


Een avond met een verrassende wending


oeps.... een ongelukje ?




Wat weten we eigenlijk van elkaar. Ja de gebruikelijke dingen natuurlijk. Waar je interesses naar uitgaan, wat voor werk en studie die je doet, waar je van houdt.
Zo nu en dan wandelen en fietsen we een dag, we komen regelmatig bij elkaar om te eten, ik begeleid je, beter gezegd ik stimuleer je in jouw studie. gewoon een normale vriendschappelijke band. Hoe lang 'ken' ik je, een jaar of vijftien ?

Een langere tijd geleden waren we naar A'dam gegaan voor een lezing op het vlak van filosofie. Toevallig passeren we een etalage waarin SM-gerelateerde artikelen lagen uitgestald. Uit jouw reactie kon ik opmaken dat je vermoedelijk enige affiniteit koesterde voor de aangeboden spullen die daar lagen. Ik was jammer genoeg niet ad rem genoeg om daarop in te gaan, ik had een dergelijke reactie ook niet verwacht van je. Het is later ook niet meer ter sprake gekomen, het was niet iets wat zich afspeelde tussen ons, niet iets dat latent aanwezig was in ons contact.

Via internet, deze site b.v., leg je de meest verborgen verlangens en wensen voor aan totaal onbekende mensen. Maar om zomaar je eigenheid, je verborgen erotische en SM verlangens aan je kennissen voor te leggen is een hoofdstuk apart, een station te ver.
Ik zie het al voor me. Tijdens een avondje gezellig samen zijn met een kennis, een beetje keuvelen, samen iets drinken of eten en dan ineens voorstellen dat je haar over de knie wil leggen voor een heuse spanking. Nee, een voorstel, een onderwerp dat je niet zomaar ventileert tijdens een avondje gezellig samenzijn. Speelt natuurlijk mee, een belangrijk aspect, dat ik het niet in me hoofd zou kunnen halen om zomaar iemand op de billen te slaan als zij daar geen gevoel bij zou hebben.

Ik had je weer uitgenodigd, samen hebben we gegeten, ik was in de keuken bezig een kopje koffie voor je klaar te maken. Op de salontafel had ik allerlei lekkere dingen uitgestald. Ik wist dat je van chocolade hield, kon ik je bij wijze van spreken voor wakker maken. Een behoorlijke voorraad had ik dan ook op een schoteltje gelegd.

Ik kom terug uit de keuken, je zit heerlijk te smullen van de chocolade, je vingers, handen en mond zitten onder de chocolade daardoor. Als grapje zeg ik dat het lijkt alsof je naar het toilet gegaan bent, wat lang bent weggebleven en daar met duistere dingen bezig geweest bent of een ongelukje dat je niet meer kunt verbergen. Misschien moet ik je daar ook in begeleiden zeg ik je, controle en toezicht over je hygiëne. Je grapt terug door te zeggen dat je soms wel een heel stout meisje bent.

Even is het stil.

Weet je wat ik met stoute meisjes doe zeg ik haar. Die gaan over de knie, met de billen bloot natuurlijk. Ze lacht schaapachtig. Het is voor mij ineens duidelijk dat ze gevoelig is voor mijn opmerking. Het verrast me, ineens komt ook het voorval in A'dam in mijn herinnering boven.
Ik vind het zeer spannend. De wens om haar over mijn knie te leggen, zelfs haar handen daarvoor op haar rug vast te binden vind ik ronduit opwindend, en zij misschien ook. Zou zij niet dat verlangen hebben is er bij geen enkel gevoel om dat te doen. Juist het verlangen in haar roept in mij het gevoel op en wakkert het vuur aan om dit te gaan doen met haar.

Even is het stil, zeer zeker ook omdat we iets van onze heimelijke verlangens aan elkaar hebben prijs gegeven, een stilte vanwege een licht schaamtegevoel daarover.

Nadat zij haar kopje koffie heeft gedronken pak ik het gesprek weer op. Duidelijk dat ik daar niet te lang mee moet wachten, het zou misschien ongepast zijn om het daar dan weer over te hebben.

Een stout meisje dus dat over de knie moet zeg ik haar. Ga maar eens voor me staan.

Even blijft ze nog zitten, is stil maar Waarachtig even later gaat zij werkelijk voor me staan en kijkt me vragend en veelbelovend aan. Een moment waarin zij woordeloos te kennen geeft met me mee te gaan in mijn verlangen en zich wil overgeven aan wat komen gaat. De avond, ons samenzijn neemt een verrassende spannende wending.
Ik kijk haar streng aan, vertel haar dat ik haar blijkbaar niet alleen moet begeleiden met haar studie maar ook met heel andere dingen, zelfs waarschijnlijk met zeer intieme privézaken.

Je bent een mooie cadeautje, nog netjes ingepakt, het strikje er omheen plaag ik haar. Een ondeugende maar nog nette opmerking vooral om haar reactie af te wachten, afwachten hoe ze reageert.

Laat je broek zakken en kom voor me staan zeg ik haar. Gek dat we elkaar al lang kennen maar nog nooit van elkaar wisten dat we dit wel 'leuk' vonden. Ze gespt twijfelend en aarzelend haar broek los en laat deze tot op haar enkels zakken.

Handen op je rug houden zeg ik haar.

Je slipje moet natuurlijk uit zeg ik haar, terwijl ik dit zeg pak ik met mijn hand de bovenrand van haar slipje en trek haar zo nog verder naar me toe totdat ze vlak voor me tussen mijn benen staat. Zonder tegen te stribbelen laat ze toe dat ik haar slipje voorzichtig met beide handen tot over haar knieën naar beneden trek.
Ze krijgt een rood gezicht.

Ineens heb ik ook zicht op haar kutje, puur natuur. Alle tijd neem ik om haar aandachtig in me op te nemen, ga met mijn handen over de binnenkant van haar bovenbenen.

Ja zeg ik haar, een stout meisje dus, draai je om want ik ga je handen hiervoor op je rug vastbinden. Gewillig en zonder woorden laat ze het toe dat ik haar handen langzaam vastbind. Spannend om haar vast te binden en daar de tijd voor te nemen.
Ook jouw benen moeten bij elkaar gebonden worden, je mag immers niet weg kunnen lopen.
Wil je dat werkelijk gaan doen zegt ze. Ja zeg ik haar, en terwijl ik dit zeg bind ik haar enkels tegen elkaar aan. Meteen daarna ook haar knieën tegen elkaar aan met touwen.

Zo, nu kun je niet meer weglopen, probeer maar plaag ik haar.

Ik pak haar om haar middel, trek haar dwingend naar me toe en leg haar over mijn knieën.
Met mijn arm omklem ik haar middel, ook haar armen, knijp speels in haar heerlijke zachte romige blanke billen.

Een stout meisje ben je, pak met mijn hand haar nekvel vast en druk haar hoofd ver naar beneden zodat haar billen gespannen omhoog komen te liggen. Een stout, ondeugend meisje en geef haar met mijn hand een harde tik op haar billen.
Au zegt ze, je doet het werkelijk, je gaat me werkelijk op mijn billen slaan. Ja lach ik haar toe, op jouw blote billen en druk haar stevig tegen me aan en geef haar nog een keer een flinke klap op haar billen met mijn hand. Je ligt er helemaal klaar voor.

Klaar zeg ik om je uitgebreid en stevig onder handen te nemen. Een paar rake harde klappen geef ik op haar billen om kracht te zetten bij mijn opmerking.............. Een straf die je niet meer kunt ontlopen nu, ik heb je vastgebonden.

Oh nee toch, dat ga je toch niet doen vraagt ze met een aarzelende stem.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: