home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
landlord


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op donderdag 27 november 2014 - 12:00 pm:       


Anne S.


een vernederende spanking, maar je vroeg er zelf om, toch?
Met nerveus kloppend hartje en een blos op je wangen kom je binnen en snel speur je de kamer rond, om te zien of er vandaag gebruik gemaakt wordt van speciale attributen. Je kunt niets bijzonders vinden, gelukkig niet, en je ademhaling wordt wat minder gejaagd. Je weet dat mijn aanpak vandaag steviger en beschamender zal zijn, daar heb je notabene zelf om gevraagd, maar je hebt geen enkel idee wat je precies te wachten staat.

Het is niet voor het eerst dat je hier bent voor een hardhandige correctie op je gedrag.
Eigenlijk zocht je meer iemand die je kon begeleiden met je studie, een “strenge mentor met harde hand” schreef je letterlijk in je oproep.
Maar Anne, je studie verloopt voortvarend.
Vorig jaar nog heb jij je bachelor economie gehaald en nu ben je druk bezig vorm te geven aan je masterthesis. Nog een paar maanden en je kunt je zelf introduceren als “Anne S., MSc” Master of Science.
Toch koos je ervoor om een studiebegeleider te zoeken, want dat klonk minder beladen dan een oproep voor een ervaren spanker. Zo kon je de alarmbelletjes in je hoofd negeren en je geweten sussen met de gedachte dat het je verder zou helpen in je studie. Want je verlangen naar spanking is al zo lang aanwezig, of meer bepaald het verlangen naar de hele setting er om heen. Je zelf klein en kwetsbaar voelen, wachtend op het verzoek om je billen te ontbloten. Het vernederende en bizarre idee dat daarmee ook andere intieme lichaamsdelen zichtbaar kunnen zijn.

Ik weet nog hoe nerveus je was die eerste keer. Je voelde de opwinding en spanning in je buik,
maar moest de nodige zenuwen bedwingen om voor het eerst mijn harde hand werkelijk te voelen. Om je comfort zone te verlaten en je macht en zelfbeschikking tijdelijk over te dragen aan een wildvreemde oudere man. Die eerste spanking liet ik je beleven met je jeans nog veilig om je verlegen billetjes. De tweede keer was al wat gênanter, toen jij je uit die strakke spijkerbroek moest worstelen. Na veel gestuntel lukte dat en behield jij grotendeels je waardigheid, toen je uit die broek stapte en een degelijke sloggi bleek te dragen.
De daaropvolgende keer ging ook die onverbiddelijk uit, want je had het toen wel erg bont gemaakt. Je zag er enorm tegenop om je broekje te laten zakken terwijl je op mijn schoot lag. Maar met wat hulp van mijn vaardige handen slaagde je er in je billen te ontbloten, waarbij het slipje nog half om je heupen hing. Die volle ronde bollen van je waren bloot, maar de rest nog redelijk gedekt. Gelukkig maar. Het voelde al vernederend genoeg om jezelf over mijn schoot te draperen en je billen als het ware aan te bieden.

De afgelopen week was je enorm recalcitrant, brutaal en opstandig. Wat ik ook deed of zei, je bleef het zwaar puberende meisje dat zich tegen alles en iedereen afzette, inclusief je begeleider.
Ik was oprecht boos. Zodanig zelfs dat ik overwoog om in de auto te stappen, naar je toe te komen en je ter plekke, al dan niet in het bijzijn van je kamergenootje, een spanking te geven die jou nog lang zou bijblijven. Toen je dat las, bond je wat in en vroeg of er geen andere vorm van straf mogelijk was."Eentje die mij vernedert, zodat het een echte les voor me is”, schreef je.

Je hebt voor vandaag een kledingvoorschrift gekregen, dat is voor het eerst sinds ik je begeleid. Al is kledingvoorschrift wel wat zwaar aangezet, het enige wat ik verlang is pumps met een flinke hak. En een skinny jeans natuurlijk.
Ik laat je midden in de kamer plaats nemen en verwacht een kaarsrechte houding van je. Je dient je armen achter je rug te vouwen en je blik is naar beneden gericht. Je krijgt een hele preek van mij, over je uiterst onaanvaardbare gedrag, dat ik van mijn pupil absoluut niet tolereer.
Nu je hier zo staat en die tirade over je heen gestort krijgt, heeft dat veel impact.
Veel meer dan je ooit had verwacht.
Ik gebruik geen krachttermen of scheldwoorden en dat maakt dat het nog veel indrukwekkender bij je binnen komt. Je wangen kleuren rood en in je terneergeslagen ogen zie ik berouw, echte spijt. Even overweeg ik je als een klein kind in de hoek te zetten, maar dat zou dit magische moment waarschijnlijk doen kantelen.

In plaats daarvan vraag ik je voorover te buigen, met gestrekte benen twintig cm uit elkaar en je handen om je enkels, of als dat niet blijkt te lukken, om je kuiten te slaan. Dankzij die pumps lijken je benen nog langer en toont je kont zich van zijn meest aantrekkelijke kant. De jeans zit als een tweede huid om je benen en billen en suggereert dat er heel wat lekkers onder zit.

Ik vertel je dat je in deze houding tien stevige tikken krijgt.
Nu je dat weet tel je van binnen de slagen mee en je merkt dat de slagkracht per tik wordt opgevoerd. In deze houding voel je de klappen sowieso veel intenser dan wanneer je over mijn schoot ligt. Na de 10e heb je echt pijn en ik verzoek je overeind te komen.
Je mag op de bank plaats nemen en voor de zekerheid pak je een extra kussen voor je gaat zitten. In je ogen staat een blik van “nou, dat viel mee”.
Ik moet lachen om je naïviteit. Je dacht toch niet dat dit je volledige straf was

Ik verzoek je je spijkerbroek uit te trekken en daarna weer in je pumps te schieten.
Met een vuurrood hoofd van schaamte trek en sleur je aan je broek, die zo strak zit dat je slipje onwillekeurig ook mee naar beneden schuift. Geschrokken probeer je dat op een onhandige manier te voorkomen en het resultaat is een koddig gezicht . De worsteling om die broek over je billen te krijgen en langs je benen te laten glijden doet inderdaad komisch aan, voor mij althans. Jij ziet de lol er niet echt van in.
Uiteindelijk sta je met je jeans in je handen en weet je niet wat je er mee aan moet.
Ik steek mijn arm uit om hem in ontvangst te nemen en je beseft dat het overdragen van die broek een zeer onderdanige handeling is. Maar wel een die prikkelt.

Op mijn verzoek zet je jezelf in de houding van zo even en ik geniet van je lange blote benen en de volheid van je billen, die dankzij je hoge hakken nog glorieuzer de lucht in prijken.
Wederom kondig ik tien tikken aan, maar deze keer vraag ik je ze hardop te tellen.
“Oef, één”
“au, twee”
“shit, drie” en zo richting tien.
Ik kan het resultaat van mijn petsen op je deels blote billen zien en het blijkt dat je nog wel wat meer kunt hebben vandaag. Ik laat je nog heel even staan in die buigende houding, maar niet te lang want dit standje vergt veel van je lijf. Voorkomen moet worden dat je duizelig en instabiel wordt in die houding, waarbij je hoofd zo ongeveer het laagste punt van je lichaam is.

Nog maar weer even uitrusten, wat drinken en krachten opdoen voor je laatste beproeving.
Eerder dan je zou willen mag je, nog steeds in je onderbroek , weer die gebogen houding aannemen. Deze keer zakt je blouse wat naar beneden en zie ik stukjes blote buik en de onderkant van je behaatje. Ik veronderstel leuke, niet te grote borstjes in dat behaatje, maar daar zal ik een volgende keer wel achterkomen. De vernedering richt zich vandaag op het plekje tussen je benen.

Het ritueel herhaalt zich: tien tikken met mijn handen.
Maar voor ik begin haak ik mijn duimen aan weerszijden in je broekje en tergend langzaam schuif ik de slip over je billen. Je slaakt een heel klein gilletje en daarna een diepe zucht. Het slipje blijft steken rond je knieën en ik doe twee stappen achteruit om dit tafereel voor altijd in me op te nemen.
Dit is wel de ultiem vernederende houding, waarbij beide lichaamsopeningen kwetsbaar en toegankelijk getoond worden. Ook jij bent je dat terdege bewust.
Ik leg mijn handen op je billen en je huivert stilletjes. Mijn rechterduim verplaatst zich langzaam naar beneden en je huivering wordt heviger. Als die duim voor de allereerste keer je lipjes beroert lijkt het wel of er een bliksemschicht door je onderbuik flitst. De elektrische lading is zo hevig dat je wankelt en een klein stapje moet maken om je evenwicht te herstellen. Het is ongelooflijk dat deze subtiele, bijna tedere aanraking een zo heftige reactie bij je los maakt.
Ik laat me door mijn knieën zakken, ga gehurkt achter je zitten en gefascineerd volg ik wat er allemaal met je gebeurt. Je lichaam reageert heel primair, je geest heeft er geen controle meer over. Onwillekeurig beantwoorden jouw lipjes de aanraking en gaan wat meer openstaan.
Met wijs- en middelvinger schuif ik ze licht uiteen en probeer voorzichtig af te tasten hoe nauw of rekbaar je bent. Tegelijkertijd zoekt mijn duim zich een weg naar je genotsplekje.
In je hoofd is het een chaos: vernedering, schaamtegevoel, opwinding, lust.
De emoties volgen elkaar op een volstrekt onvoorspelbare wijze en vloeien in elkaar over.
Hoe vernederend is het dat je lichaam zo fysiek, zo geil reageert?
Hoe beschamend de gedachte dat ik recht in je kutje kan kijken, maar tegelijkertijd hoe opwindend? Deze emotionele rollercoaster is veel heviger en extremer dan in je stoutste fantasie.
Mijn zachte aanrakingen missen hun uitwerking niet. Je begint wat dampig te worden en je lipjes zwellen op nu het bloed naar je kruis stroomt. Contracties beginnen duidelijk zichtbaar te worden, evenals de voorzichtige rillingen op je billen en dijen.

Ik besluit die spanking nog even uit te stellen en later in een andere vorm, als jij er niet op bedacht bent, ten uitvoer te brengen. Ik laat je overeind komen en met een zware zucht stap je uit die buigende houding. Je gezicht, nek en borst hebben een volrode kleur, maar de twinkeling in je ogen toont opwinding en verlangen naar meer. Jij realiseert je dat en wendt snel je blik af.
Jouw lichaamstaal verraadt de enorme behoefte om die opgebouwde spanning te ontladen en natuurlijk gun ik je die ontlading. Maar daar moet je wel voor werken, Anne.
Om je op die volgende vernedering voor te bereiden vraag ik of je nu graag wil klaar komen.
Die vraag is nogal direct en je bent wat gechoqueerd. Omdat je bang bent dat jij je stem niet onder controle kunt houden, beperk jij je tot een korte hoofdknik.

Je slipje is inmiddels tot je enkels gezakt en met een handgebaar maak ik duidelijk dat je er uit dient te stappen en aan mij te overhandigen. Was het aanreiken van de jeans al een onderdanige handeling, nu is het nog veel extremer. Je zakt door je knieën, haalt het slipje onder beide pumps door en komt weer overeind. Met je onderbroekje om je vingers sta je even besluiteloos te wachten op een teken van mij. Als dat niet komt steek je beide handen uit om de slip over te dragen en je bedenkt dat het min of meer een trofee is die je mij aanreikt.

Ik neem een kussen van de bank en leg dat op het vloerkleed in het midden van de kamer. Een armbeweging van mij en je neemt op dat kussen plaats. Als vanzelf ga je in een lotushouding zitten en als ik vervolgens nog twee kussens achter je neerleg, strek jij je benen over de vloer en ga je op je rug liggen. Beide kussens schuif ik onder je, als steun voor je hoofd en schouders.
Nu dien jij je knieën op te trekken en je dijen te spreiden, terwijl ik gehurkt tegenover je plaatsneem. Opnieuw worden je beide openingen ten toon gesteld, maar deze keer heeft het voor jou een extra vernederende lading. Waar je eerder slechts kon voelen hoe priemend mijn blikken waren, ben je er nu getuige van hoe ik je openingen bestudeer, met een oogopslag die tot je verrassing onpeilbaar blijkt.

“Anne, ga je gang” nodig ik je uit.
Even ben je volkomen flabbergasted, dringt het niet tot je door wat ik van je wil. En dan is de vertwijfeling in je ogen te lezen. O.M.G. Dat kan niet waar zijn.
Vraagt die man nou echt om hier ten overstaan van hem te masturberen, om in deze vernederende open houding te vingeren?
Thuis, in bed of onder de douche is het een heerlijke bezigheid om met jezelf te spelen en leiden jouw gewillige vingers je naar een hoogtepunt. Maar om hier onder deze omstandigheden, in het volle aanzicht van mij, een beetje met je vingers rond je klitje te friemelen is te heftig.
Je aarzelt en treuzelt net iets te lang naar mijn zin, maar ik zie ook dat je nog een mentale drempel moet nemen voor je daaraan toe bent.
En dus kom ik overeind, pak je beide enkels vast en zwaai je benen over je lijf, waarbij je knieën zowat je kin raken en je mooie ronde billen van de vloer gelift worden. Dit geschiedt in een vloeiende beweging en voor je in de gaten hebt wat er precies gebeurt, lig je op je rug met je benen half in de lucht, half boven je buik.
Je billen staan nu strak gespannen en zijn klaar voor de laatste tien tikken.


Enkele uren later.

Je bent al lang weer naar huis en na het avondeten start ik mijn laptop op om je een mailtje te sturen.
Even informeren of jij je lesje geleerd hebt vandaag.
Ik open de mailbox en zie dat jij me voor bent geweest:

Lieve mentor,
Het was een bewogen middag: pijnlijk, vernederend, maar ook openbarend.
Ik zie nu in dat mijn onhebbelijke gedrag wordt afgestraft op een manier die mij lang zal heugen.
Hartelijk bedankt voor deze waardevolle les.
Ik zal de volgende keer nog brutaler en tegendraadser moeten zijn.
xoxo Anne


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: