home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Vi-king-58


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op dinsdag 14 oktober 2014 - 10:59 am:       


De Berghut


Haar diepste geheim en verlangen




opgedragen aan mijn liefste maatje...

Vrijdagmiddag….kwart over vijf. De telefoon gaat en Linda neemt op. ‘Hi Linda, this is Hagar, can you book the following reservations for me please …..?’
Tuurlijk…..dat kon er ook nog bij, vlak voor de vakantie. Ze was al aan het afsluiten, weg uit dat gekkenhuis dat ‘kantoor’ heette en zorgen dat thuis de laatste zaken voor de vakantie klaar stonden en ingepakt werden. Niet dat ze echt verlangde naar een skivakantie met Eric….maar het skiën trok. De sneeuw, de frisse lucht, de bergen en even niets…. geen kantoor, geen jengelende kinderen, geen óh zó correcte buren. Maar de wind langs haar gezicht voelen gieren, de rode en zwarte pistes af sjezen , de kick van de snelheid voelen, de spanning op haar spieren, haar mooie lichaam in cadans en een paar harde tepels door de vrieskou.
God, wat een vooruitzicht, lachte ze in zichzelf. Eric nam ze maar voor lief. Handig voor de rit er naartoe en het regelen van de vakantie. Ze waren al 11 jaar getrouwd. Maar een huwelijk zo koud als de sneeuw op de bergen waar ze heen zouden gaan.
Snel boekte ze de vlucht en het hotel voor Hagar, ruimde de rotzooi op en stapte in haar auto. Morgenochtend zouden ze vroeg vertrekken. Goddank hoefde zij niet te rijden. Eric ging er maar wat prat op dat hij dat klusje wel zou klaren…. ‘Graag !!’, had ze gezegd.
Zaterdagochtend…half zeven. Eric trok de deur van hun huis dicht, deed deze op slot en stapte naast Linda in de auto. ‘Klaar voor de grote reis..??’ vroeg hij ‘Let’s go!!’.

Ze reden de straat uit, de snelweg op en zetten koers richting de Italiaanse Alpen. Eric had daar een vijfsterrenhotel geboekt. Vlak aan de piste, middenin een mondaine omgeving met veel exposure, waar vooral Eric zich graag zou laten zien. Hij was toch ook zó een leuke man.
Na de nachtelijke tussenstop, vlak onder Stuttgart, kwamen ze op zondag aan in Cortina d´Ampezzo en reden naar het Grand Hotel Savoia. Cortina d’Ampezzo wordt vaak vergeleken met het Zwitserse St. Moritz. De omgeving was spectaculair, het hotel fantastisch en de kamer meer dan schitterend. Eric was compleet in extase. Hij paradeerde door het hotel alsof hij de eigenaar was. ´Niet slecht hè…’, was het enige wat hij uitbracht, meer oog hebbende voor de dames in het hotel dan voor Linda.

Hun bagage werd snel naar hun kamer gebracht en de reservering van de skiuitrusting lag daar al klaar.
Het diner, tezamen met de nodige alcoholische versnaperingen, werd in het restaurant van het hotel genuttigd. Na nog een slaapmutsje ging om tien uur het licht uit want…. ‘Na zo’n enorme rit heb ik toch wel een goede nachtrust verdiend. Dus…welterusten’. Eric gaf Linda een vluchtige kus op haar wang en draaide zich op z´n zij, met z´n rug naar haar toe. ‘That’s it??’, dacht Linda, ‘Pffff… dag twee zit erop’.
De volgende ochtend werd na een stevig ontbijt er koers gezet naar de skiverhuur om hun skispullen op te halen. Eric had zoals gewoonlijk alles geregeld en na een joviaal ‘Bongiorno’, hetgeen samen met ‘Ciao Bella’ het enige Italiaans was dat hij kende, kregen ze hun spullen mee.
Het skigebied rondom Cortina d´Ampezzo is gigantisch. Meer dan 140 kilometer piste in dit gedeelte van de Dolomieten, dat met een totaal van 1200 kilometer één van de grootste skigebieden in de wereld is.
Linda’s voorliefde voor Italië was bekend, ze sprak de taal vloeiend, ze hield van de passie en hartstochtelijkheid van de mensen, de cultuur en de Italiaanse keuken.

Eric had voor dag drie de routes al uitgezet en onder zijn leiding stapten ze de stoeltjeslift in naar de top van de Tondo Mietres. Alleen rode en blauwe pistestokken markeerden de afdaling. Linda hoopte op meer avontuur, maar voor Eric was dit al ware doodsverachting. Ondanks de voorbereiding thuis en vele jaren ski-ervaring, bakte hij er nog bar weinig van.
De dag bestond uit het op en neer gaan van de Tondo Mietres, de lunch in het Lago Scinrestaurant en de après-ski in het dorp. Eric was vol lof over zijn eigen skikunsten maar voor Linda was het vol sof…. De locatie was schitterend, daar niet van, maar qua skiën was het voor beginners en kinderen. Linda verheugde zich niet echt op de rest van de 10 dagen.
De vierde dag, na een nacht vol gesnurk van Eric en gewoel van Linda, begon niet anders. Ontbijten en de piste op. Eric voelde zich het mannetje en gleed direct vanuit de lift de piste op, om volop de rode piste af te duiken. Het eerste stuk ging goed, maar na de tweede bocht op het ijsgedeelte ging het totaal fout. Eric schoot onderuit, sloeg over de kop, schoof de piste af en Linda zag nog net hoe één ski uitging. De andere ski bleef hangen en zorgde ervoor dat Eric zijn been niet verder kon draaien terwijl de rest van zijn lichaam dat wel deed.
Linda vloog naar beneden en zag Eric met een van pijn vertrokken gezicht in de sneeuw liggen. Voorzichtig maakte ze de binding los en probeerde zijn bezeerde been te stabiliseren. Eric schreeuwde het uit van de pijn. ‘Stomme eikel’, dacht Linda bijna hardop, ‘Je weet het ook iedere keer weer te verknallen met je uitsloverij. Houd op met dat gejank…aansteller!!’.
De door omstanders gealarmeerde Rode Kruis pistewachten kwamen aan geskied, bekeken Eric en vroegen via hun portofoon om gewondentransport. Twee andere hulpverleners kwamen na 15 minuten bij hun aan met de ‘banaan’: een oranje gekromde brancard, met voor en achter beugels voor de hulpverleners, om de bak in bedwang te houden tijdens het afdalen.
Na stabilisatie van zijn been, werd Eric in de ‘banaan’ geladen en door de twee hulpverleners naar beneden gebracht. De ziekenwagen stond al klaar om hem naar het ziekenhuis in Codivilla Putti te brengen. Linda ging met Eric mee de ambulance in.
Na twee uur van röntgenfoto’s maken en wachten op de uitslagen, bleek dat Eric de kruisbanden van zijn rechterbeen flink had gescheurd, een paar mooie bloeduitstortingen rijker was en dat skiën voor de rest van de vakantie volstrekt uit den boze was. Hij werd stevig ingetaped, kreeg een paar krukken, pijnstillers en slaaptabletten mee voor de nacht en tenslotte een forse rekening.
De taxi bracht Linda en Eric terug naar het hotel, waar hij direct het middelpunt van, voornamelijk vrouwelijke, aandacht was. Als je Eric moest geloven, dan was het een wonder dat hij nog leefde. In geuren en kleuren werd het verhaal zó verteld, dat het per versie steeds spectaculairder werd en hij oogstte daarbij volop bewondering dat hij zich zo kranig gedroeg. Helemaal Eric.
Eric werd door het hotelpersoneel naar een zonnebank op een zonnige plek op het terras gebracht en voorzien van koffie met gebak voor de geleden ellende. Linda stond een beetje achteraf en sloeg het schamper gade. ‘Volgens mij geniet hij hier het meeste van. Uitslover….’, dacht ze. Ze walgde van ‘m als hij zo deed. En ook wel om andere zaken. Ondanks het medelijden was ze boos op Eric. Het leek erop dat ook háár vakantie was verpest.

Op het terras bespraken ze hoe de vakantie verder zou gaan. Eric wilde niet terug. Ook niet met de gipsvlucht. Hij ‘kon het hier wel uithouden’.
“Ga jij nou maar lekker skiën, ik vermaak me hier wel!” zei hij tegen Linda. Hij zakte onderuit op het zonnebank, deed zijn ogen dicht en genoot van de zon.
Linda liet hem alleen, kleedde zich om en ging het dorp in, op zoek naar meer informatie over het skigebied. Vooral dáár waar ze écht kon skiën. Zwarte en pukkelpistes, off-piste en mooie passages. Na het Agenzia Nazionale del Turismo en Ski System Cortine, de lokale skiverhuurder bezocht te hebben, had ze een uitgebreid informatiepakket te pakken over het skiën in de Dolomieten. Ze dook één van de vele koffiebars in, bestelde een ristretto en gebak van het huis en begon de informatie door te spitten. Na drie ristretto’s en twee Amaretto’s had ze een goed beeld van waar ze heen wilde. De skipas die ze had, was geldig in alle gebieden, dus dat was geen probleem. Linda verheugde zich vooral op de off-piste stukken. Dwars door de bossen en over de almen met hun in de winter verlaten berghutten.

Terug in het hotel vond ze Eric aan de bar, omringd door ‘fans’ die hem drankjes aanboden, in ruil voor zijn ‘smeuïge’ skiverhalen. Hij zag Linda binnenkomen en begroette haar uitbundig. Hij sprak met een redelijk dikke tong. Hij had al veel vrienden gemaakt, dus hij vermaakte zich prima. De ‘fans’, blij dat een ander zich om Eric bekommerde, gingen weg. Linda liet de informatie aan Eric zien. Hij vond alles best. ”Je zal het helemaal zonder mijn begeleiding moeten doen…,” zei hij melodramatisch. “Leef je uit…!”
Na het diner was het kaarsje bij Eric snel uit. De pijnstillers deden hun werk en de slaappil in combinatie met de grote hoeveelheid alcohol zorgde ervoor dat Eric een lange nacht tegemoet ging.

Linda legde Eric in bed. Ze pakte één van haar favoriete boeken en ging terug naar de bar. Ze nestelde zich in een gemakkelijke bank naast de open haard, bestelde een glas whisky en begon te lezen.

“Ciao…” Linda keek op, recht in het gezicht van een vriendelijke man. Zijn leeftijd kon ze niet inschatten. Hij zag er gebruind en goed getraind uit. Hij stelde zich aan haar voor als Paolo. “Of Paul….mag ook. Ik hoorde je Nederlands spreken tegen…. je man….neem ik aan?” sprak hij in vloeiend Nederlands, met een toch wel behoorlijk Italiaans accent. “Mag ik je iets te drinken aanbieden en bij je komen zitten? Ben de kleuterklassen wel een beetje zat na vandaag en best in voor een goed gesprek.”
Linda keek Paolo, of Paul, lachend aan. De opening was goed. Ze legde haar boek weg en nodigde hem uit op de bank.

Paul vertelde dat hij van Nederlandse ouders was en door het werk van zijn reeds overleden vader bij Shell veel over de wereld had gezworven. Hij sprak zeven talen vloeiend.
“Alleen mijn Chinees is wat krakkemikkig,” verontschuldigde hij zich met een glimlach. Hij had zich na zijn huwelijkse debacle in Italië gevestigd, waar hij zich toegelegd had op het verbouwen van wijn. Bovendien was hij herenboer. Met twee veeboerderijen en een chateau vond hij het wel welletjes. Het meeste werd voor hem gerund. Hij ‘bezat’ het alleen maar en was blij dat hij de mensen op de wijngaarden en boerderijen een goed bestaan kon geven.
“Ik doe soms best wel wat hoor’, lachte hij. ‘Het leukste is met de koeien de alm op te gaan. Genieten van het uitzicht, de stilte, de rust. Vaak blijf ik in één van de almhutten slapen. Ze zijn me dan soms dagen kwijt…..hahaha. En in de winter geef ik soms ski-les…..gewoon voor de lol. Altijd wel leuk…niks verplicht.”

Paul was een vriendelijke, rustig man en vooral prettig gezelschap. De avond gleed de nacht in. Ze praatten over van alles en nog wat. Om half twee ging de bar dicht. Ze namen afscheid en Linda ging naar haar kamer. Eric lag in diepe slaap en reageerde niet op het licht. Linda kleedde zich uit, poetste haar tanden en liet haar naakte lichaam onder het dikke zachte dekbed glijden. Ze was klaarwakker….ze lag aan Paul te denken…. Die curieuze Nederlandse vreemdeling met een nog apartere uitstraling….hij had wel iets. Iets meer…..
Ze merkte dat haar lichaam prettig reageerde. Van die snurkdoos naast zich had ze niks te verwachten. Ze deed haar ogen dicht en liet haar fantasie en handen de vrije loop. Om drie uur viel ze in een diepe slaap.

Dag 5. Eric werd wakker met een van pijn vertrokken gezicht. De beurse plekken en zijn spieren deden aan alle kanten zeer. Z’n rechterknie voelde aan alsof er met een mes in gestoken was.
Linda hielp hem uit bed en met wassen en aankleden. Er werd op de deur geklopt. Linda deed open. De Bellmaster stond voor de deur. Hij had een rolstoel voor Eric geregeld, zodat hij zich makkelijker kon verplaatsen. Linda nam de stoel dankbaar aan en reed deze naar binnen.
Nadat ze zelf had gedoucht en haar skikleding had aangetrokken, nam ze Eric in de stoel mee naar het restaurant. De service in het hotel was fantastisch. Er was speciaal voor hen een hoekje ingericht zodat Eric makkelijk met de rolstoel bij de tafel kon.

Het ontbijt was zoals gewoonlijk fantastisch en deed Eric zichtbaar goed. De pijnstillers deden hun werk en Eric kon zich meer ontspannen.
”Ik wil niet dat je hier de hele dag rondhangt,” zei Eric tegen Linda. ”Ga lekker skiën en maak er een mooie dag van. Ik geniet wel van het uitzicht en de zon. De service is prima hier dus maak je om mij geen zorgen.”

Aan de ene kant voelde Linda zich bezwaard, maar aan de andere kant had die sukkel het ook wel aan zichzelf te danken. ‘Clown’, dacht Linda. ‘Als je normaal had gedaan dan had je kunnen skiën. Nu kan ik in mijn uppie op pad. Maar ja, het draait altijd om jou. Nu heb je alle aandacht voor jezelf. Ga maar gauw je vriendjes mailen over hoe zielig je wel niet bent. En die leuke meid van kantoor…die zal je ook wel willen ‘troosten’.
Ze aten hun ontbijt, dronken een overheerlijke Italiaanse espresso en praatten nog wat na over het voorval van de dag ervoor.

Nadat ze de laatste dingen voor Eric had gedaan, ging Linda naar de skilocker om haar spullen op te halen. Buiten klikte ze haar ski’s onder en gleed soepel van het hotel naar de gondel, die haar naar de top van de Faloria zou brengen. Vanaf daar zou ze de stoeltjeslift naar Cristallo nemen, waar een mooi stuk zwarte piste overliep in een zware rode afdaling.

Het was druk in de gondel en Linda kon het voornamelijk Italiaans goed volgen. Eén stem viel op en ze keek om. Daar zag ze Paul staan. Haar hart begon sneller te slaan. Paul keek op en keek haar aan. ‘Ciao Linda!!’, riep hij spontaan. Hij wurmde zich tussen de mensen door en kwam bij haar staan.
“Op naar de betere pistes? Ik neem aan dat je man in het hotel zit? Waar ga je heen?” Hij vuurde de vragen op haar af, haar niet eens tijd gevend om ze te beantwoorden.
“Ja…tijd om m’n lijf eens flink te pijnigen,” zei ze lachend. “Ik wil de adrenaline door m’n aderen laten gieren.”
“Dan ga je de goeie kant op. Hier waren in 1956 de Olympisch Winterspelen en de pistes zijn er nog,” zei Paul.
”Luister, als je het leuk vindt, ik moet deze groep wegbrengen maar ben daarna vrij. Als jij vast een beetje de omgeving verkent, spreken we om één uur af in het restaurant op de Faloria. Eten we wat en laat ik je daarna de mooie stukken zien. Weg van de pistes.”
Linda reageerde enthousiast.
“Geweldig! Tot straks dan.”
Paul draaide zich om en ging naar zijn groep terug. Boven aangekomen, stroomde de gondel leeg en Paul skiede weg met z’n groep. Linda zocht de volgende lift op, die haar naar de zwarte piste zou brengen. De afdaling was geweldig, de wind gierde om haar heen, haar spieren schreeuwden het uit, vooral om meer en de harde tepels waren een feit. Ze voelde zich geweldig. Los van alles en iedereen….helemaal in haar element.

Om één uur was ze in het restaurant, waar Paul al op haar zat te wachten. Hij had een mooie tafel geregeld en ze schoof aan.
“En? Hoe was het?” vroeg Paul. Linda vertelde over de afdaling en was heel benieuwd naar de betere plekken.

Ze hadden een traditionele pastamaaltijd, met een heerlijke fles Merotto Prosecco.
”Wat vind je van de wijn?”, vroeg Paul. “Van eigen gaard..,” lachte hij.
Ze aten en dronken en spraken over van alles en nog wat. Linda dacht niet meer aan Eric. Paul had haar volledige aandacht….Ze voelde zich op een rare manier veilig bij hem, vertrouwd alsof ze elkaar al jaren kenden. Hij was op een aparte manier dominant, maar niet overheersend. Groot en sterk, maar toch lief en teder. Iets wat ze altijd al wilde. Geen egocentrische regelneef zoals Eric, maar een man die ze wilde gehoorzamen, die lief voor haar was, haar aandacht gaf….haar erkende. In het geheim had ze in Nederland een Dom, waar ze soms heen ging. Eric snapte dat niet….hij snapte haar sowieso niet…haar behoeften…haar gevoelens…. Hij wilde haar best wel ‘een pak slaag’ geven, als ze dat fijn vond. Eric was er meer één van: wham-bam-thank-you-mam. Pornootje kijken en verder vooral met rust gelaten worden.
Haar gedachten dwaalden af….ze hoorde Paul praten, maar luisterde niet….
”Wat dacht je ervan? Is de wijn in je bol gekropen of ben je ergens anders met je gedachten?” lachte Paul. Met een schok kwam ze weer terug en kreeg een kleur.
“Ga je mee, dan gaan we skiën!” zei Paul. Hij zwaaide naar de eigenaar van het restaurant en ze vertrokken. Paul skiede soepel en met flinke snelheid van de piste. Opeens draaide hij af, ging een pad tussen de bomen in, waarna ze door de Tiefschnee skieden. Na 10 minuten door het bos ontvouwde zich een groot open veld voor hen, dat sterk glooiend naar beneden liep. Alles was hier ongerept. Hun sporen waren de enige en met grote bogen skieden ze verder. De strakblauwe lucht tekende het gebied af…de zon op de piste was oogverblindend en Linda raakte in complete vervoering.

Na een uur van het ene naar het andere door bospaden met elkaar verbonden veld geskied te hebben, kwamen ze bij een almhut. Hut was eigenlijk een fout woord. Het was een klein, maar prachtige houten boerderij met een waranda. Rook steeg recht omhoog uit de schoorsteen. De dikke ijspegels hingen aan het overschot en smolten heel langzaam in de zon. De boerderij bestond uit vier ruimtes. Een kamer annex keuken, een slaapkamer en een badkamer en daarachter een kleine stal. Paul stopte. Linda kwam er vlak achteraan. Paul schopte zijn ski’s uit en hielp Linda met haar ski’s.
“Zin in een versnaperingetje?” vroeg Paul. Verbaasd keek Linda hoe Paul naar binnen ging en naar buiten kwam met twee glazen, een fles Prosecco, een stuk brood en salami, een plank en een mes.
Hij zette de spullen op de tafel op de waranda, pakte twee comfortabele ligstoelen uit het huis en zette ze in de zon.
“Ga zitten…” zei Paul.
”Hier laat ik de koeien uit in de zomer,” zei Paul. “Dit is één van mijn geheime plekjes. Hier komt niemand. Weg van alle mondaine drukte, stress, telefoons en email. Ik heb zelfs geen GSM-bereik hier. Met dank aan Telecom Italia. Kostte een paar centen…maar dan heb je ook wat.”
Linda verbaasde zich steeds meer over Paul.

In de zon was het heerlijk warm. Linda deed haar ski-jack uit. De rits van haar strakke skipulli trok ze naar beneden. Ze had een prachtig lichaam en haar borsten waren door haar pulli goed te zien. Twee harde puntjes verraadden de toestand waarin ze was. Haar lange benen had ze voor zich uit gestrekt en haar strakke skibroek gaf de contouren van haar onderlichaam goed weer. Vanachter zijn zonnebril keek Paul naar dit fraaie tafereel, maar zei niets.

Paul pakte de fles Prosecco, schonk de glazen in en sneed het brood en de worst. Ze lieten zich de wijn met de salami prima smaken.
Zwijgend zaten ze naast elkaar…..de wijn en de zon deden hun werk. Linda zocht twijfelend de hand van Paul en legde de hare op die van hem.
“Dank je wel….” zei ze zacht. Ze draaide haar gezicht naar hem toe en kuste hem op zijn lippen. Paul beantwoorde de kus en draaide zich naar haar toe. Hij keek haar in haar prachtige ogen. Zij keek hem aan met een niets verhullende blik… Hij stond op en pakte haar handen en hielp haar overeind. “Kom….” zei Paul. Zijn stem was zacht, maar de toon in zijn stem duldde geen tegenspraak. Hij nam haar mee naar binnen, waar het aangenaam warm was. Zonder een woord te zeggen knielde hij en trok haar skischoenen uit.
”Ik wil dat je door de linker deur gaat, je daar uitkleedt en op me wacht,” zei Paul, draaide zich om, liep naar buiten en ging weer in de zon zitten.

De adrenaline in Linda’s lichaam gierde door haar lijf. ‘Wat is dit, waarom doe ik dit, ik ben hier alleen, ik kan niemand bereiken, wie is hij?’
Als in een trance liep ze door de deur, kwam in de stal en deed de deur achter zich dicht. Ze keek wazig om zich heen. Aan de houten wanden hingen attributen die voor beesten en stalwerkzaamheden gebruikt werden. Ringen, touwen, rieken, veeborstels, harde werkborstels, emmers en iets wat op een mini-melkmachine leek. Ook stond er een zadelbok, met daaroverheen een paardendeken. Er lagen diverse zwepen en een longeerlijn op de werkbank, met daarbij allerlei onbekende voorwerpen. Aan het plafond hingen katrollen met touwen erdoor en in het midden op de grond stonden twee rekken parallel, waar je vee tussen kon spannen. Op de werkbank lag een zogenaamde cattle stick. Toen drong het tot Linda door…Paul was een Dom. Hoe wist hij dat zij zich thuis bezighield met BDSM en dat ze…... Honderd vragen schoten door haar hoofd. Haar lichaam reageerde….haar tepels werden hard en haar spleetje werd vochtig. Ze ademde diep in en uit….maakte haar hoofd leeg en kwam tot rust. Ze kon zo weggaan, haar ski’s pakken en de berg afgaan. Alhoewel ze geen idee had waar ze was. Ze hoefde dit niet te doen, maar haar lijf schreeuwde om pijn, om aandacht, om liefde…..om Paul…. Ze kon en wilde niet terug….

Ze kleedde zich uit. De temperatuur in de stal was aangenaam. Haar prachtige strakke lichaam glom in het zonlicht, dat door de kleine raampjes naar binnen viel. Haar lange krullen golfden over haar schouders. Linda knielde op het hooi op de grond en boog voorover, wachtend op wat komen zou.

Het leek een eeuwigheid te duren eer de deur open ging. De luchtstroom gleed over haar naakte lichaam en veroorzaakte een rilling, maar ze bleef in haar positie zitten. Ze hoorde de voetstappen langs zich gaan. Paul liep naar de werkbank en pakte een korte rijzweep van de werkbank.

Hij liep terug en ging achter Linda staan. Voorzichtig liet hij de zweep van haar nek tot aan haar bilspleet over haar rug glijden en gaf haar een tikje op beide billen. Haar gespierde billen trokken samen, maar ontspanden weer direct. Nogmaals ging de zweep over haar rug, maar nu gaf hij twee hardere tikken op haar billen. Haar billen reageerden weer, maar nu heftiger. Met de lus van de zweep tikte hij tussen haar benen tegen haar gladgeschoren kutje en hoger, tegen haar anus. Een zachte kreun kwam uit haar mond. De zweep ging over haar onderbenen en tikte stevig tegen haar voetzolen. Linda beet op haar lip. De zweep ging terug tussen haar benen en de korte tikjes op haar clitoris zorgden ervoor dat het voelde alsof ze in brand stond. Haar ademhaling ging zwaar….het genot was enorm. Pauls hand gleed over haar billen en voelde de vochtige plek tussen haar benen. Twee vingers gleden in haar. Linda’s lijf verstijfde van de directe actie, maar ze bleef voorovergebogen op haar knieën zitten, haar benen iets uit elkaar. Paul haalde zijn vingers uit haar en pakte haar bij haar heupen, tilde haar billen omhoog en spreidde haar benen. Haar knieën schuurden over het hooi. Paul pakte en houten balk en twee stukken touw, legde de balk op haar enkels en bond hem vast aan beide benen.
Met het touw dat door één van de katrollen aan het plafond liep, bond hij haar polsen.
Hij trok aan het touw en Linda kon niet anders dan meegaan totdat ze rechtop op haar knieën zat, met haar handen gestrekt boven haar hoofd. Het touw werd vastgemaakt aan een haak. Paul liep naar de werkbank, opende een la en pakte een oogmasker, dat hij bij Linda voor deed. Ze kon geen kant op, haalde diep adem en verdween in de duisternis die Paul voor haar had gemaakt.
Hij pakte de riek uit de hoek en liet de scherpe punten over haar borsten glijden. Hij prikte in haar harde tepels. De pijn schoot door haar borsten. De punten maakte sporen over haar vel, een extatisch gevoel achterlatend.
Hele kleine druppeltjes bloed kwamen tevoorschijn langs de lijnen die hij op haar borsten, buik en rug trok.

Paul zette de riek weg en nam een van de werkborstels in zijn hand. Met een harde veeg ging hij over Linda’s billen. Ze schreeuwde het uit….de tweede veeg kwam er direct achteraan. Ze spande haar billen zo hard mogelijk aan. Door de borstel gloeiden haar billen als vuur. Paul pakte een grotere zweep en liet deze hard op de zere plekken neerkomen. Linda hing in het touw…de pijn opnemend De endorfine schoot door haar lichaam. Ze voelde geen pijn, maar genot….haar hoofd ging achterover…De zweep kwam weer op haar billen terecht. Lichtflitsen schoten door haar hoofd. Dit had ze nog nooit zo meegemaakt. Haar lichaam kronkelde aan het touw. De zweep bleef op haar billen neerkomen. Met haar mond dicht gilde ze het uit, haar lijf stond in lichterlaaie, haar tepels staken hard vooruit en ze was drijfnat. Niet alleen van het zweet.

Paul legde de zweep weg en liep de stal uit, Linda uitgeput achterlatend. Even later kwam hij terug met een grote emmer gevuld met sneeuw. Hij pakte twee handen sneeuw en duwde het tegen Linda’s billen. Linda schoot overeind. De kou op haar rauwe billen deed ze nog meer gloeien, maar na een paar seconden deed de sneeuw zijn verzachtende werk.

Linda kon niet meer rechtop zitten en hing aan haar polsen. Ze probeerde zoveel mogelijk te ontspannen. Ze hoorde Paul de emmer wegzetten.
Hij maakte haar los en hielp haar overeind. Stijf van zo lang in één houding gezeten te hebben, deed alles zeer. Paul liet haar even staan om bij te komen, pakte haar vervolgens vast en liep met haar tussen de twee stalen rekken in.
Hij beval haar te knielen. Met een paar stukken touw bond hij haar enkels vast, ieder aan een rek.
Om haar bovenbenen en middel werden touwen gedaan en aan twee kanten vastgezet. Hij pakte haar handen en trok ze naar voren zodat ze met haar bovenlichaam horizontaal kwam. Haar armen trok hij ver naar voren en ook die maakt hij vast, ieder aan een hek. Linda kon geen kant uit. In een Z-vorm zat ze op haar knieën tussen de hekken. Paul trok de kleine melkmachine uit de hoek en zette die naast één van de hekken. Linda hoorde een pomp aangaan. Ze kon nog steeds niks zien maar besefte waar het geluid vandaan kwam.
Hij pakte één van haar naar beneden hangende borsten. Linda voelde dat iets overheen geschoven werd. Er kwam direct spanning op haar borst te staan en werd er hard aan haar tepel gezogen. De andere borst onderging hetzelfde. Linda werd nog geiler dan ze al was. Toen voelde ze dat er iets op haar vagina gezet werd. Ze voelde de zuigkracht aan haar schaamlippen en de scheuten door haar clit. Haar hoofd ging op en neer en ze werd geiler naar mate de zuigkracht door Paul werd opgevoerd. Ze kermde van de pijn en de dreunen van genot die door haar lichaam schoten. Linda had geen besef meer van tijd. De melkmachine deed z’n werk. De combinatie van de zuigbewegingen op haar tepels en kutje waren genoeg om een enorm orgasme te krijgen. De touwen hielden haar in toom, maar inwendig vloog ze alle kanten uit. Het ritme van de machine zorgde snel voor nog een fantastisch orgasme.
Paul zette, tot verdriet van Linda, de machine uit. Hij maakte de zuigers los en zette de machine weg.

Uitgeput hing Linda aan de hekken. Haar tepels en schaamlippen waren door deze behandeling hypergevoelig geworden.
Paul trok een la open en pakte twee wasknijpers. Aan de klemmende binnenkant zaten twee punaises waarvan de punten in het hout gedrukt waren en door het hout heen kwamen twee draden. Aan het einde van de draden zaten twee stekkers.
Ook pakte hij een soort van dildo. Het leek op iets waar men bloemen in stak maar dan iets groter.
Op deze buis zaten twee elektroden geplakt met daaraan ook weer twee draden met stekkers.

Paul kneep de ene wasknijper open en deed die om de linker tepel . Linda’s lijf schokte van de pijn, die maar kortstondig was. De andere knijper werd op de andere tepel gezet. Linda kromp zover het kon weer ineen van de pijn. Scheuten van de venijnige pijn schoten door haar borsten.

Paul gleed met zijn hand over haar rug. Tikte nog even venijnig op haar zere billen en schoof naar beneden en voelde de natte opgezwollen schaamlippen. “Heel goed’, zei hij en duwde de dildo bij haar naar binnen.

Hij pakte van de werkbank de cattle stick en de deed alle draden bij elkaar. Dit was geen originele meer, maar aangepast. Uit de achterkant van de hingen 6 draden met contrastekkers. Paul verbond de snoeren van de tepelklemmen en de dildo met de cattle stick.
Hij zette deze aan en draaide langzaam aan de spanningsregelaar. Linda voelde de stroom door haar tepels en kutje gaan. Het lage pulserende voltage was aangenaam. Met de punt van de stick ging Paul over haar rug, die inmiddels drijfnat van het zweet was.
Paul voerde de stroom op, Linda kronkelde in de touwen. Hij regelde de spanning op de uiteinde van de stick apart, zette die hoger en ging vlak over haar rug. Kleine vonkjes sprongen over en schroeiden de zachte donshaartjes en haar vel. De pulserende stroom op haar tepels en in haar kutje was overweldigend en een derde enorm orgasme diende zich aan. De touwen trokken in haar armen en benen. Paul had haar goed vastgezet, ze kon geen kant op. Ze gaf zich over….in het donker van haar blinddoek zag ze flitsen voorbij schieten. Het leek alsof ze het bewustzijn verloor. De stroom op de klemmen, de dildo en de stick zorgde voor een afwisselende stroom van pijn en genot.

Opeens werd alles uitgeschakeld en was het doodstil.

Half bewusteloos maar met een geweldig aanvoelend lijf hing Linda in de touwen na te hijgen.

Paul maakte de tepelklemmen los, haalde de dildo uit haar drijfnatte vagina en legde de attributen weg. Hij pakte de emmer met de, ondertussen gesmolten sneeuw, en goot het ijswater voorzichtig over haar rug. De schok was heftig maar geweldig.
Hij maakte haar los, deed haar blinddoek af, pakte de deken en wikkelde deze om haar heen. Hij ging met haar op de grond in het hooi zitten en hield haar liefdevol in zijn armen.
“Je deed het geweldig….” sprak hij zacht.

Linda deed haar ogen dicht en leunde tegen hem aan.

Rond kwart over vijf kwam Linda terug bij het hotel. Eric zat natuurlijk aan de bar; aangeschoten en lachend in gesprek met een mooie meid, die hem best wel leuk vond. Linda liep op hem af en zei dat ze even ging douchen en omkleden en dat ze over een uurtje weer beneden zou zijn.
Eric vond alles prima, zolang ze hem maar alleen liet. Hij vermaakte zich opperbest.

In haar hotelkamer kleedde Linda zich uit en staarde in de lange spiegel die naast de badkamer hing. Ze bekeek haar prachtige lijf van top tot teen. De gebeurtenissen op de berg schoten door haar gedachten. Honderden vragen had ze…. ‘Wat moet ik??’ dacht ze hardop. ‘Dit kan niet, dit mag niet, ik ben getrouwd….ik heb twee kinderen!! Wat moet ik met Paul?......Wat moet ik nog met Eric??’
Ze schrok van het laatste. In die twee dagen was haar hele leven omgegaan. Paul. Iemand die wel om haar gaf, wel aandacht voor haar had, haar lichamelijk en geestelijk diep geraakt had…
Hoe kon hij dit weten, wie was hij…..?

Linda stapte onder de douche. De plekken die Paul onder handen had genomen schrijnden wat, maar dat mocht de pret zeker niet drukken. Na het douchen smeerde Linda zich zo goed mogelijk in, kleedde zich aan, deed haar haar en make-up en ging naar beneden. Ze voegde zich bij het groepje waarbij Eric zich bevond. Hij bestelde wat te drinken en vroeg hoe haar dag geweest was. Ze vertelde over het skiën, de off-piste route, de liften, maar hield wijselijk alles verder stil.
Een paar van Eric’s ‘barvrienden’ nodigden Linda en Eric uit voor het diner en met z’n tienen zaten ze om half negen te eten. De hele conversatie ging natuurlijk over het ongeluk van Eric en de rest van het gezelschap had daar ook nog wel wat aan toe te voegen. Het ene na het andere verhaal ging over tafel, het een nog sterker dan het ander. Linda was er niet bij met haar hoofd en miste het grootste gedeelte. Ver na middernacht gingen ze terug naar hun kamer. Linda hielp Eric in bed, waarna hij als een blok snurkend in slaap viel. Linda liep naar de badkamer….en keek in de spiegel. Haar hart klopte in haar keel en haar maag kneep samen. Ze kon alleen nog aan Paul denken……..
Ze poetste haar tanden, haalde haar make-up eraf, smeerde de ruwe plekken nogmaals in, alhoewel de schade meeviel, kleedde zich uit en ging in bed liggen.

Haar hoofd gonsde. Zo erg dat ze het snurken van Eric niet eens meer hoorde. Haar handen zochten haar lijf op, maar ze viel al gauw in een diepe rusteloze slaap.

Dag 6. ’s Morgens was ze bijtijds wakker, Eric sliep nog. Ze ging douchen, verzorgde haar lichaam en kleedde zich aan. Ze was stijf, maar de plekken op haar lijf waren nog maar weinig zichtbaar. Linda grinnikte inwendig. Dit had ze niet voorzien, maar ze genoot bij de gedachte.

Eric werd wakker. Zijn knie deed ‘m vreselijk zeer en was dik en opgezwollen. Er zat veel vocht in. Linda vroeg via de receptie om een dokter.

Binnen een half uur was de dokter aanwezig. Hij onderzocht Eric en verwees hem door naar het ziekenhuis. In het ziekenhuis vonden weer de nodige onderzoeken plaats, er kwamen artsen langs, er volgden meer onderzoeken, foto’s en meer. De uitslag was ‘overbelast’ door geen rust nemen en dat hij twee dagen voor observatie moest blijven. Linda kookte inwendig. Door z’n gehannes, clownspraktijken en zuippartijen zat zij weer met de ellende. Het was ondertussen al half drie geworden, dus het skiën kon ze wel vergeten voor vandaag.

Eric werd naar de afdeling gebracht en overgedragen aan een kleine groep, overigens zeer charmante, verpleegsters. Ze bespraken samen hoe verder te gaan. Linda zou terug gaan naar het hotel, gaan skiën en wel ‘verder zien’. Ze namen afscheid.

Terug in het hotel werd Linda aangesproken door de manager, die uiteraard vroeg hoe het met Eric ging. Linda vertelde over de uitslag en de laatste stand van zaken. Ze zou weinig in het hotel zijn in verband met bezoek en dergelijke. De receptioniste kwam aangelopen en overhandigde een dichtgeplakte enveloppe. “Er is een boodschap voor u gebracht,” sprak ze en liep weg.

Linda sprak nog wat met de manager, nam afscheid en ging naar de bar. Een borrel en wat te eten had ze ondertussen wel verdiend. Ze bestelde een dubbele whisky en een club-sandwich en nestelde zich in haar plekje naast de haard. Ze opende de enveloppe en nam de brief eruit.
‘Lieve Linda. Ik heb je gemist vandaag op de piste. Ik hoorde dat Eric is opgenomen in het ziekenhuis en daar 2 dagen blijft. Bij deze nodig ik je uit voor het diner vanavond. Om zes uur word je opgehaald bij het hotel. Paul’.

Linda vouwde de brief op en deed hem terug in de enveloppe. De whisky en de sandwich werden door de kelner op het tafeltje voor haar neergezet. Ze pakte het glas, nam een slok en dacht na over de inhoud van de brief. Wat Eric betrof…die kon de hik krijgen. Maar wat had Paul voor haar in petto? Ze nam een hap van de sandwich, dronk haar glas leeg en ging naar haar kamer.

Ze liep de badkamer in, liet het bad vol lopen en kleedde zich uit. Haar handen gleden over haar lijf. Met haar ogen dicht dacht ze aan Paul, aan de middag in de boerderij. Zijn glimlach, zijn gezelschap, zijn handen, zijn stem….
Ze stapte in het volle bad en het warme water omsloot haar strakke lichaam. Ze verzorgde zich goed en stapte als laatste onder de douche om zich af te spoelen. Ze droogde zich af en maakte zich met maar weinig make-up nog mooier dan ze al was. Uit de kast haalde ze een prachtig lingeriesetje en een mooie blauwe jurk. Ze deed beide aan. De jurk omsloot haar als een tweede huid. Eric interesseerde het geen moer….maar voor Paul wilde ze zich op en top vrouw voelen.

Toen ze klaar was, even voor zes uur, liep ze naar beneden en gaf bij de receptie door dat ze bij vrienden zou eten. Voor het hotel stond een glimmende sportwagen te wachten, met ernaast een in pak gestoken chauffeur, die de deur voor haar openhield. Linda stapte in. De chauffeur deed het portier bij Linda dicht en stapte zelf aan de linkerkant achter het stuur.
“Goedenavond mevrouw,” sprak hij en reed weg van het hotel.

Het was een lange rit en Linda kon haar Italiaans weer eens gebruiken in een geanimeerd gesprek met de chauffeur die zich als Giorgio voorstelde. De wagen sloeg van de hoofdweg af, een bomenlaan in.
De lampen van de auto verlichtten de smalle weg. In het schijnsel zag Linda aan weerskanten de velden met de gesnoeide druivenranken.

Na een scherpe bocht doemde een groot landhuis op met daaromheen kleinere huisjes.

Paul stond al aan de ingang van het huis. De wagen reed voor en Paul hielp Linda met uitstappen.
“Welkom in Casa Vinicola Merotto,” sprak Paul, “ik hoop dat Giorgio zich gedragen heeft. Kom binnen.”
In de grote huiskamer brandde de open haard en op salontafel stonden de glazen met Prosecco al klaar.
“Je ziet er schitterend uit,” zei Paul. ”De berglucht heeft je goed gedaan”. Hij gaf Linda een glas en ze proostten op een gezellige avond.
De lange houten eettafel was gedekt en zag er mooi verzorgd en uitnodigend uit. Allerlei klaargemaakte producten uit de omgeving stonden al klaar met midden op de tafel een prachtig stuk, reeds gesneden, vlees.
Paul nodigde Linda aan tafel, hielp haar met haar stoel en schoof zelf ook aan.

Het diner en de conversatie waren aangenaam. Paul vertelde honderduit over zijn wijngaard en liet Linda alle soorten proeven die prima bij hun eten pasten. Ondertussen was het buiten heftig gaan sneeuwen. Door de ramen zagen ze, in het schijnsel van de lampen bij de huisjes, dat er dikke vlokken gestaag naar beneden kwamen. Het diner werd traditioneel afgesloten met een perfecte espresso, een glas Amaretto en wat chocolade. Dit alles werd genuttigd bij de openhaard.


Door de schoorsteen hoorde ze de wind loeien.
“Het gaat er heftig aan toe,” sprak Paul. ”Ik hoop dat de wegen begaanbaar blijven. Het kan hier behoorlijk spoken.”
‘Ik hoop het niet…’dacht Linda. Na die keer op de berg had ze stiekem gehoopt dat er een vervolg zou komen.

Door al het eten en de drank was ze in een zalige roes terecht gekomen. Er was verder niemand in het huis en luisterend naar de wind en het knappende houtvuur, zaten ze stilzwijgend op het kleed voor de openhaard.

”Ik heb een verrassing voor je,” doorbrak Paul de stilte. ‘Dit chateau kent vele ruimten. Eén ervan, in de wijnkelders onder het huis, heb ik speciaal voor je klaargemaakt. Ik wil dat je naar beneden gaat naar die ruimte, je uitkleedt en daar op me wacht.”

Linda keek Paul niet aan, stond zwijgend op en liep de trap af naar de wijnkelders. Het was er schemerig en koel…maar wel aangenaam. Ze liep de gang in tot ze aan haar rechterhand een deur op een kier zag staan. Door de deuropening zag ze kaarslicht branden. Linda deed voorzichtig de zware eiken deur verder open en liep naar binnen.

De ruimte leek op een kerker. De muren waren opgetrokken uit grote blokken graniet. Op de vloer van vierkante gladde keien lagen kleden. Overal stonden kaarsen in diverse maten, die de ruimte een diffuus licht gaven.

In het midden van de ruimte stond een bondagetafel. Tegen een van de muren stond een Andreaskruis, waaraan diverse pols- en enkelbanden bevestigd waren en aan de andere muren hing een verzameling aan touwen en kettingen. Aan ophangstellages bungelden leren pols- en enkelboeien, spreidstangen, halsbanden, bondageriemen, zwepen, canes, floggers en nog veel meer.

Op de tafel stonden ook allerlei attributen, die Linda in de berghut ook al gezien had. Er stond een afgesloten potje van zo’n 20 centimeter hoog. Onder de tafel stond een kleine koelkast. Aan het plafond hingen katrollen met touwen erdoorheen. De ruimte zag eruit als een middeleeuwse kerker en was door de dikke muren en deur geluiddicht.

Linda haalde diep adem en bereidde zich voor op wat komen zou. Ze kleedde zich uit, legde haar spullen op de stoel en wachtte in de Kartapositie op Paul.

Paul kwam zacht binnen, liep wat door de ruimte, pakte een flogger en kwam naast Linda staan.
Hij gleed met zijn hand zachtjes over haar rug en tussen haar billen. De middelvinger van zijn hand tikte even haar schaamlippen aan. Linda reageerde zachtjes. De flogger kwam op haar billen terecht , die onmiddellijk aanspanden. Haar lichaam was gespierd, maar perfect in proporties en zoals ze daar zat waren de contouren prachtig. Paul tilde haar heupen omhoog en spreidde haar benen, zodat hij overal goed bij kon. De flogger deed zijn werk over haar rug, onder tegen haar buik en op en tussen haar billen, daarbij steeds haar kutje rakend. Haar schaamlippen zwollen en werden hard en vochtig. Paul wreef weer tussen haar billen masseerde zachtjes haar anus.
Hij pakte een spreader en twee stukken touw en fixeerde haar enkels, zodat ze haar benen niet kon sluiten. Weer ging flogger over haar heen, maar nu harder. Bij iedere klap op haar billen reageerden haar spieren, maar ze kon niet weg. Paul stopte en zijn hand masseerde weer haar anus die nu zachtjes meegaf en een beetje open ging. Hij pakte het potje van de tafel en deed het open. In het potje zat water, met daarin een ´gembervinger´. Een op maat gesneden gemberwortel met een stopring daarin gesneden. Hij pakte de gembervinger uit het water en plaatste deze tegen de anus van Linda. Paul duwde hem zachtjes naar binnen tot aan de stopring. Linda´s anus sloot er mooi omheen. Paul stapte weg en ging in een gemakkelijke stoel zitten en aanschouwde Linda.
Het vrijgekomen gembersap reageerde en het leek Linda alsof er tijgerbalsem werd gesmeerd, maar dan vele malen heftiger. Haar anus stond in brand en ze schokte met haar billen. De spreader zorgde ervoor dat ze niet anders kon dan op haar knieën blijven zitten. Linda duwde zich met haar handen omhoog waardoor haar billen verder aanspanden. Hierdoor werd de reactie nog heftiger en Linda kon zich bijna niet stil houden. Door de pijn ging ze snel weer voorover met haar hoofd op de grond waardoor de druk in haar anus iets afnam. Paul stond op, ging achter haar staan en drukte haar billen tegen elkaar. De reactie was nog heftiger….inwendig gilde Linda het uit maar het effect van de gember was zo geweldig….. Door de druk droop er wat sap uit het uiteinde van de gembervinger op Linda´s kutje. De sensatie was fantastisch. Paul liet haar billen los en ging weer zitten. Hij aanschouwde Linda en haar reacties met een glimlach. Ze deed goed haar best.

Na 20 minuten stond Paul op, haalde de vinger voorzichtig uit Linda en legde hem weg. Haar anus stond wijd open en was knalrood. Uit het vriesvak in de koelkast haalde Paul een ijsblokje en liep terug naar Linda. Zachtjes masseerde hij het ijsblokje tussen haar billen. Het gesmolten water liep tussen haar billen en lippen en viel op de grond. Linda ontspande.

Paul pakte een blinddoek en deed deze bij Linda om. Hij haalde de spreader weg en hielp haar overeind.
Ze liepen naar de muur waar het Andreaskruis tegenaan stond. Hij draaide Linda met haar rug tegen het kruis en bond haar enkels en polsen vast zodat ze in een X kwam te staan. Compleet in het duister. Paul liet haar zo even staan. Door de blinddoek begon Linda alle vorm van tijd te verliezen. Haar hersenen waren nog bezig om de indrukken van net te verwerken.
Paul pakte een van haar borsten en wreef haar tepel tussen duim en wijsvinger. Linda reageerde maar zat vast kon zich niet bewegen. Met zijn andere hand deed hij hetzelfde met de andere borst. De tepels werden hard en Linda´s onderlichaam reageerde heftig. Paul´s hand gleed over haar buik en haar venusheuvel. Met zijn middelvinger masseerde hij haar clitoris. Zachtjes duwde hij zijn vinger naar binnen en wreef met zijn duim over haar clit. Linda was drijfnat en voor zover de pols- en enkelbanden het toelieten, duwde ze haar heupen naar voren om optimaal van zijn grote sterke handen te genieten.

Paul liet haar los en liep weg. Uit een kandelaar langs de muur pakte hij een stompe brandende kaars en ging voor Linda staan. Linda rook de gesmolten paraffine en schokte gespannen rechtop.

Om het kaarsvet iets te laten afkoelen, hield Paul de kaars hoog boven Linda en liet voorzichtig een paar druppels tussen haar borsten vallen. Linda reageerde meteen. Met haar hoofd draaide ze alle kanten op. Opnieuw liet Paul het kaarsvet vallen maar nu óp haar borsten en tepels. Linda gilde….maar de sensatie was geweldig. Paul goot door tot haar tepels helemaal bedekt waren. Bij iedere druppel probeerde Linda ineen te duiken maar ze kwam niet ver. Ze hing in haar polsbanden.
Paul stopte en liet het kaarsvet stollen. Hij trok het hard geworden kaarsvet van Linda´s tepels, pakte de kaars en goot opnieuw het hete goedje over haar tepels. Linda kromp ineen bij iedere guts. Haar tepels staken hard naar voren en ze schokte aan alle kanten. Weer trok hij het kaarsvet van haar tepels. Paul zette de kaars weg, liep naar de koelkast en pakte ijsblokjes. Met twee blokjes wreef hij over haar tepels. De kou was zo intens, dat Linda dacht dat het weer heet kaarsvet was, maar nu droop er water over haar borsten en buik. Ze had grote moeite om zich voor te stellen wat er gebeurde. Paul pakte de kaars weer op en goot het kaarsvet weer over haar tepels. Linda was de controle over haar bewegingen kwijt en slingerde heftig aan het kruis. De pijn was enorm maar voelde geweldig aan. Ondanks het duister achter haar blinddoek produceerden haar hersenen lichte flitsen voor haar ogen. Weer werd het kaarsvet eraf getrokken en weer werden haar tepels gemasseerd met ijs. Paul bleef afwisselen en Linda raakte in een euforische staat. Wederom had de endorfine de overhand.
Paul goot het laatste kaarsvet over Linda heen…….Wild trok ze aan haar banden.

Uitgeput hing ze in haar polsbanden. Paul zette de spullen weg en liet Linda bijkomen. Hij trok alle hard geworden kaarsvet van haar af. Haar borsten en tepels waren hypergevoelig geworden.
Voorzichtig maakte hij Linda los van het kruis en nam haar mee naar de bondagetafel.
Hij hielp haar op de tafel, waarop ze zich languit achterover liet zakken.
Paul gleed met zijn handen over haar bezwete lichaam. Ze was mooi. Linda ligt Paul z´n gang gaan en genoot van alle aanrakingen. Hij was teder voor haar en zijn handen vonden de juiste plekjes. Nog steeds in het donker van haar blinddoek voelde ze alle reacties in en van haar lichaam optimaal en dreef weg in een fantastische roes.

Paul stopte met aanraken, liep naar de muur en pakte de bondagetouwen. De touwen vonden hun weg om Linda´s lichaam. Haar borsten werden strak ingesnoerd. Touwen werden tussen haar benen getrokken, haar schaamlippen vrijhoudend. Linda´s knieën werden door touwen aan de plafondkatrollen omhoog en opzij getrokken en haar voeten werden vastgezet op de bank. Haar handen werden boven haar hoofd vastgebonden.

Van de muur pakte Paul de soepele cane. Zacht gleed de punt van de stok over Linda´s lichaam, zoekend naar de plekjes waar ze op reageerde. Met kleine tikjes raakte hij de overgevoelige tepels van Linda. De pijn deed haar reageren. Direct daarna gaf hij kleine tikjes op haar kutje, die Paul steeds sneller afwisselde met petsen op haar tepels en clit . Haar schaamlippen glommen in het kaarslicht en haar tepels werden keihard. De pijn ging over in puur genot en Linda gaf zich helemaal over aan Paul.

Paul legde de cane weg en liep naar de kast naast de tafel. Een afgeleide van de cattle stick die hij gebruikte in de boerderij pakte hij eruit. Het bestond uit een kastje met daaraan snoeren, waar een gebogen dildo, een kleine buttplug en twee klemmen aan hingen. Ook zaten er twee controles aan vast.

Paul liep naar Linda en legde de spullen op de bank. Met behulp van wat glijmiddel bracht bij de kleine buttplug aan in Linda’s anus. Hij duwde hem zachtjes door tot hij er strak in zat. De gebogen dildo duwde hij voorzichtig haar drijfnatte kut in. Linda reageerde heftig maar kon niks tegenhouden. De dildo ging in haar en duwde tegen de bovenkant tegen haar schaambeen.
De twee klemmen werden op haar tepels gezet. Paul gaf een controler in haar hand.
”Hoe harder je in de controler knijpt, hoe minder stroom er op de dildo’s en klemmen komt. Hoe losser je hem vasthoudt, hoe sterker de stroom. Als je hem laat vallen heb je geen controle meer. Ik bepaal wat er aangaat. Aan jou de keuze,” sprak Paul en hij zette het kastje aan. Linda schrok van wat hij zei en kneep hard in de controler.
Paul activeerde de stroom op de klemmen op haar tepels en voerde de intensiteit rustig op. Linda reageerde meteen en door de reactie liet ze haar controler bijna vallen. Ze kneep hard in het ding en de stroom werd minder. Paul wisselde naar haar buttplug en Linda gaf een kleine schreeuw toen de stroom door haar anus schoot. Weer kneep ze in de controler om de stroom te verminderen. Paul schakelde om en activeerde de gebogen dildo in haar vagina. Haar onderlichaam kronkelde van de pijn, maar het genot was geweldig. De dildo zat precies tegen ‘haar’ plekje. Linda hield de controler iets minder strak vast en de stroomsterkte werd meer. Paul zag Linda’s reactie en schakelde weer om naar haar buttplug. Linda leerde snel hoe te controleren en Paul draaide de stroom wat meer op. De afwisseling tussen de tepels, anus en kut was geweldig. De controle begon ze te verliezen, maar de sensatie was fantastisch. Een enorm orgasme volgde.
Paul zette twee punten tegelijk aan. Linda kneep uit alle macht in de controler, maar verloor de kracht in haar hand en liet de controler vallen.
De dildo in haar kutje deed z’n werk en zorgde voor een geweldig tweede orgasme.
De elektrische pulsen schoten door haar lijf…… wisselden tussen haar tepels, anus en vagina en volgden elkaar in hoog tempo op. Ze kon niet meer controleren, haar lijf schokte bij iedere stroomstoot en met een schreeuw spoot Linda met kracht een grote straal vocht naar buiten.
Paul deed het kast je uit. Linda hing uitgeput in de bondages nog zachtjes na te schokken.

Voorzichtig haalde Paul de dildo’s eruit, maakte de klemmen los van haar tepels en legde de elektrokast weg.
Zacht masseerde Paul Linda’s lichaam. Haar tepels waren hypergevoelig en ze reageerde meteen toen hij er zachtjes in kneep en ze tussen zijn vingers rolde. Hij gleed met zijn hand over haar buik naar beneden, duwde zachtjes op haar clitoris en draaide er met zijn middelvinger zacht omheen. Met zijn middelvinger en duim pakte hij het bolletje en kneep er zachtjes in. Linda’s onderlichaam schokte hevig.
Paul duwde zijn wijs en middelvinger in haar drijfnatte kutje en begon aan de binnenkant tegen haar schaambeen aan te masseren. Zijn vingers gingen steeds sneller en met zijn andere hand masseerde hij de onderkant van haar buik. Linda kon geen kant op, haar ademhaling was diep en hevig. Paul voerde het tempo op en duwde op haar clitoris. Linda trok hard aan de touwen en haar buik schoot omhoog toen ze met een schreeuw squirtend klaarkwam. Onder haar blinddoek zag Linda alle kleuren van de regenboog. Deze ervaring kende ze niet en het was de eerste keer dat ze zo tot een geweldig orgasme kwam.

Paul maakte haar los, pakte een plaid en legde deze over haar heen. Linda kroop in de foetushouding en bleef zo liggen. Paul liep de kamer uit naar de badkamer. Ook deze ruimte was prachtig. Er brandden alleen kaarsen, die de ruimte sprookjesachtig verlichtten. Hij draaide de kraan open en liet het bad vol lopen. Hij deed zachte olie in het water die een warme geur verspreidde.
Nadat het bad vol was, liep hij naar beneden om Linda op te halen. Hij maakte de blinddoek los, tilde haar van de bank en droeg haar in zijn armen naar boven. Ze draaide zich helemaal tegen hem aan, met haar ogen nog steeds dicht.
Voorzichtig hielp hij haar in het bad, legde een opgerolde handdoek onder haar hoofd. Hij keek naar haar prachtige lijf zoals dat in het water lag, draaide zich om en liep de kamer uit.
Linda ontwaakte uit haar roes….ze kon haast niet meer nadenken, Haar lichaam ontspande zich langzaam in het warme water. Haar handen gingen voorzichtig over haar lijf. Ze deed haar ogen weer dicht en bleef zo enige tijd liggen.

Paul was teruggegaan naar de woonkamer, stookte het vuur in de openhaard weer op, pakte twee nieuwe glazen en een mooie fles wijn.
Hij zette alles klaar, ging in de stoel voor de haard zitten en tuurde in de vlammen. Zo zat hij enige tijd voor zich uit te staren, met zijn gedachten bij Linda.

De deur van de huiskamer ging open en Linda stapte naar binnen ,in een mooi gewaad gehuld , dat Paul in de badkamer voor haar had neergelegd.

Ze zei niets, maar ging aan Paul zijn voeten zitten, terwijl ze haar handen en hoofd op zijn schoot legde.
Lange tijd keken ze samen in de vlammen van de haard. Paul zei dat de storm zo was aangetrokken, dat ze niet meer terug kon vannacht. Morgenochtend was de eerste optie.
Linda zei niets, maar de fonkeling in haar ogen en kleine glimlach verraadde dat ze er geen moeite mee had.

Paul schonk in en gaf Linda haar glas. Langzaam dronken ze van de wijn, die haar lijf langzaam een beetje verdoofde. Paul speelde met haar haren, terwijl ze nog steeds met haar hoofd op zijn schoot lag. Zijn vingers masseerden zachtjes haar hoofd.
Linda´s handen klemden zich om zijn bovenbenen. Met haar vingers begon ze te strelen.
Linda voelde Paul´s reactie aan zijn vingers op haar hoofd. Langzaam schoof haar hand omhoog naar zijn kruis, waar ze zacht op duwde. Ze voelde Pauls lid reageren. Hij gaf haar wat meer ruimte om verder te gaan. Linda´s handen kropen naar boven en gleden onder zijn shirt. Ze voelde zijn gespierde buik, haalde haar handen weg, ging op haar knieën tussen zijn benen zitten en keek hem aan.
“Nu ik….”

Ze knoopte zijn overhemd los en duwde het over zijn bovenarmen. Haar handen gleden over zijn borst en voelden zijn kleine harde tepels. Ze pakte ze vast en kneep er venijnig in. Paul reageerde meteen. Met haar buik duwde ze tegen zijn kruis en voelde zijn lul groter worden. Linda sloot haar mond om zijn tepel en speelde er met haar tong mee. Uitdagend gleed ze naar beneden over zijn buik. Haar handen grepen in zijn kruis en sloten zich om hem heen.

Ze maakte de riem van zijn broek los en opende de bovenste knoop. Langzaam volgden de overige knopen van zijn gulp. Ze deed zijn schoenen en sokken uit en trok zijn broek en short uit. Haar handen gleden over zijn dijen en gingen plagend om zijn lid. Met haar lippen ging ze over zijn benen tot ze bovenaan kwam en haar mond zijn warme opgezwollen lul voorzichtig omsloot.

Haar handen masseerden zachtjes zijn ballen en haar mond ging langzaam op en neer, zijn lul steeds harder makend. Paul volgde met zijn handen haar bewegingen en haalde zijn vingers door haar lange dikke haar. Met lange halen gleed Linda’s mond over Paul z’n lid.

Paul duwde met tegenzin haar hoofd weg en zei: “Kom….”
Ze stonden op en Paul leidde haar naar de slaapkamer. Een prachtige ruimte met een groot vierkant strak opgemaakt bed. Het uitzicht door de openslaande deuren naar de vallei was sprookjesachtig, met in de verte de lampen van de huizen. Paul nam Linda in zijn armen en sprak: “Je hebt het geweldig gedaan….ik ben trots op je. Ik zou willen dat ik je de mijne kon noemen. Mijn sub.”
Linda drukte haar vinger tegen zijn lippen ten teken dat hij niet meer moest praten. Ze maakte haar gewaad los en liet het op de grond vallen. Ze was nog mooier dan hij zich herinnerde. Ze drukte haar lichaam geheel tegen hem aan. ”Vanavond en vannacht ben ik van jou….“

Ze duwde hem zachtjes op het bed en ging over hem heen zitten.
”Ik wil je helemaal in me voelen…” zei ze zacht. “Ik wil je helemaal.” Ze pakte zijn harde stijve lid en liet hem in haar nog steeds zo gevoelige kutje glijden………

Zijn handen pakten haar billen en hielpen haar. Ritmisch duwde ze zijn lul zo diep mogelijk in haar lichaam. Paul kwam overeind zitten en pakte met zijn mond haar harde tepel. Zachtjes beet hij erin, terwijl zijn handen haar billen pakten en hij met zijn vingers zachtjes op haar anus duwde. Haar kutje reageerde en spande zich nog harder om hem heen. Voorzichtig duwde hij zijn vinger in haar kontje en masseerde de rand van het gaatje.

Paul pakte haar weer bij haar billen, tilde haar op en legde haar voorzichtig op haar rug. Hij duwde haar armen omhoog en haar knieën uit elkaar. Zijn mond ging naar haar hals, zocht de plekjes op waar ze heftig op reageerde. Ze wilde haar handen om hem heen slaan, maar hij legde ze terug. Zijn mond ging langs de voorkant van haar hals naar beneden tot haar borsten. Haar tepels staken strak vooruit en smeekten om zijn lippen. Linda sloot haar ogen en was zich bewust van alle reacties van haar lichaam. Hoewel alle plekken nog hypergevoelig waren van de ervaringen in de kelder, waren Paul zijn handelingen subtiel en voelden aangenaam.

Zijn mond gleed over haar buik en zocht het minuscule streepje haar op, dat hem leidde naar het begin van haar spleetje. Linda was drijfnat en met zijn tong duwde hij haar lippen uit elkaar. Haar clitoris was hard en priemde naar buiten. Met zijn tong likte hij het bolletje, duwde ertegen, opende haar schaamlippen weer en ging weer over haar clit. Linda begon onbeheerst te trillen. Paul nam haar clit in zijn mond en begon er op te zuigen. Hij volgde de bewegingen van haar heupen en met zijn tong onder haar clit en zijn lippen er over zorgde hij ervoor dat ze niet meer terug kon. Zijn tong duwde hij haar kutje in. Linda’s handen pakte zijn hoofd, tilde hem op en met diepe ademhaling keek ze hem aan….
“Kom in me..” sprak ze met hese stem.

Linda sloeg haar benen en armen om hem heen zodat hij zijn harde lul diep in haar kon brengen. Met lange diepe stoten kwamen ze beide schokkend klaar.

Nog enige tijd bleven ze zo liggen. Door de ramen zagen ze de sneeuw in dikke vlokken naar beneden komen. Paul sloeg het dek over hen heen, hun naakte lichamen strengelden in elkaar en ze vielen in een diep slaap.

De ochtendzon scheen in Linda’s gezicht en langzaam werd ze wakker. Ze moest even nadenken waar ze was, maar al gauw kwamen alle herinneringen van de avond ervoor en de nacht terug.
Paul lag niet meer in bed. Door de deur die op een kier stond kwam de geur van vers gebakken brioches. Linda stapte uit bed, vond Paul zijn overhemd op de grond, trok het aan en liep naar beneden. Paul stond bij het aanrecht maar hoorde haar niet aankomen. Van achteren sloeg ze haar armen om hem heen.
Goedemorgen meester….,” sprak ze zacht. Paul draaide zich om en beantwoordde haar groet met een kus op haar mond.
“Goedemorgen….ik hoop dat je goed hebt geslapen? Kan ik je verblijden met een ontbijtje?”
Paul pakte de voorverwarmde kopjes en bereidde als een volleerd barista geurige ristretto’s. Hij zette de brioches, de koekjes en de jam samen met de koffie op tafel.

“Paul,” sprak Linda, “ik moet terug. Eric weet niet waar ik ben en ik ben vannacht ook niet in het hotel geweest.”
“Maak je niet druk…de storm van vannacht heeft er voor gezorgd dat alles vast zat. Ik heb het hotel gebeld dat je hier logeerde. Maak je niet ongerust, mijn personeel is discreet.”
Linda keek hem met grote ogen aan.
“Ik bezit een groot gedeelte van het gebied, waaronder je hotel. Ik wilde het je niet eerder vertellen. Ik zorg ervoor dat je straks veilig terugkomt, zodat je gewoon op tijd in het ziekenhuis op bezoek kan gaan. Eric zal niets weten,” stelde Paul haar gerust.

Na het ontbijt ging Linda douchen en kleedde ze zich aan. Buiten hoorde ze een luid brommend geluid, dat steeds harder werd. Tegen de blauwe hemel tekende zich een rood-witte helikopter af, die snel dichterbij kwam. De heli landde op de schoongemaakte heliplaats naast het huis.

Paul nam haar in zijn armen.
“Dank je wel voor deze onvergetelijke dagen.” Hij kuste haar innig en nam haar mee naar de helikopter. Paul hielp Linda instappen en deed de deur dicht. Linda zette de koptelefoon op en hoorde de stem van Giorgio: “Goedemorgen mevrouw.”
Het brullen van de motor zwol aan en langzaam steeg de helikopter op. Paul, die op afstand stond, zwaaide naar haar, maar zowel Paul als het huis was al snel uit het zicht verdwenen.

De vlucht over de Dolomieten was adembenemend, maar duurde helaas te kort. Na een goed half uur landde de helikopter achter het hotel. Linda nam afscheid van Giorgio en liep het hotel in. De receptioniste gaf haar de sleutel en Linda bestelde meteen een taxi om naar het ziekenhuis te gaan. Ze ging snel naar haar kamer, kleedde zich om en ging terug naar de receptie. De taxi stond reeds klaar om haar mee te nemen.

“Hi schat,” sprak Eric, “kon je door de sneeuw heen komen? Het is wel te keer gegaan hè. Ik kon je gisteren ook niet bellen, want alle telefoonverkeer lag stil. Maar fijn dat je er bent. Ik mag naar huis! Heb je je nog vermaakt in het hotel gisterenavond?”
Eric ratelde door, Linda hoorde maar de helft.
“Vind je het erg als we morgen al weggaan? Dan kan je vandaag nog skiën.” Eric deed zijn jas aan en werd in een rolstoel naar de taxi gebracht. Bij het hotel aangekomen werden ze ontvangen door de manager.
“Welkom terug mijnheer, ik hoop dat het goed gaat?”
”Dank je, het gaat een stuk beter. Ik hoop dat jullie goed op mijn meisje hebben gepast met dat gure weer?” antwoorde Eric.
“Uiteraard mijnheer, uiteraard,” antwoordde de manager.

Eric werd weer op zijn favoriete plek gezet en Linda ging naar haar kamer, kleedde zich om en ging haar skispullen halen.
Met de lift ging ze de Faloria op en probeerde zich de route naar de boerderij te herinneren. Toen ze van de piste afging zag een paar verse sporen. Haar hart dreunde in haar borst. De sporen gingen door het gebied dat ze herkende. In de verte zag ze de boerderij, waar de sporen heen liepen. Tot haar schrik zag ze de sporen ook weer verder gaan. Ze deed haar ski’s uit en ging op de waranda zitten. Op tafel stond een fles prosecco, een glas en ernaast lag een brief.

Ze maakte de brief open. ‘Lieve Linda, ik hoop dat je deze brief leest voor je weggaat. Ik heb je de laatste dagen pas mogen ontmoeten. Ondanks dat heb ik de mooiste ervaring met je mogen delen. Ik zeg bewust ‘mogen’. Ik ben stiekem van je gaan houden, ben zelfs een beetje verliefd op je geworden. Ik weet dat het stom klinkt maar mijn maag zit in een knoop en ik mis je nu al.
Ik wil je bedanken voor de afgelopen dagen, ik wil je bedanken dat je mijn sub wilde zijn, ik wil je bedanken dat ik zo intiem met je mocht zijn.
Liefs, Paul’.
Linda staarde naar de brief, niet wetende wat ze er mee moest. Dit ging te snel maar ondertussen hield ze ook zielsveel van Paul, hoewel ze dat nooit meteen zou toegeven. Ze maakte de fles open, schonk een glas in en las de brief nogmaals en nogmaals. Ze kon niks terug schrijven maar drukte haar gestifte lippen op de brief en zette deze terug tussen de fles en het glas.
Linda liep naar haar ski’s, bond ze onder en skiede weg. Terug naar het hotel, terug naar Eric, terug naar haar stomme gezapige leventje. Tranen stroomden uit haar ogen.

De volgende dag, nadat alle bagage was ingeladen, vertrokken ze richting Nederland. Eric zat met zijn gestrekte been op de achterbank tegen een kussen dat hij van het hotel had meegekregen. Ook de tussenstop onder Stuttgart stond weer op het tot in den treuren geplande schema.
De volgende dag aan het einde van de middag reden ze de oprit op. Thuis! Althans wat er voor door moest gaan. Linda voelde zich ontheemd. De ervaring in Italië had haar leven op zijn kop gezet. Hoe kon dit zo gebeuren. Hoe kon ze Paul tegen het lijf zijn gelopen….hoe?... hoe? … hoe? ?

De dagen erna verviel ze weer in de oude sleur en gewoonten. Eric was strontvervelend door zijn stomme knie en deed geen zak. Alleen commanderen en grote bekken geven. ’s Avonds keek ze door haar privé-mail en zag een mailtje van John, haar Dom. Hij wilde haar zien.
Een paar dagen later belde ze bij hem aan. John deed de deur open en liet haar binnen. Ze gingen in de huiskamer zitten. John bood haar wat te drinken aan. Hij pakte twee glazen en zette de fles neer. Linda schrok. Ze herkende het label. John keek geamuseerd naar haar gezicht.

“Kadootje van Paul, is een oude vriend van me. Hij hoopt je gauw weer te zien.”.



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

heemskerk
Lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 08 april 2016 - 06:41 pm:       

EEN DROOM



VI-KING een mooi verhaal wat een spang hoe kom je er op goed geschreven

dit verhaal is een droom van elke sub op vacatie en daar je Meester tegen kommen waar je van droomt


zo is pijn genot en zo moet het zijn .

Ook het einde is mooi dit had ik niet voor spelt weer een tien voor jou

een ding vind ik minder je zet haar man neer als een zak misschien is hij dat wel

GROETJES van DOM LOEK


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: