home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 11 oktober 2014 - 06:30 pm:       


Een liefdevol samenzijn


Een dansende ganzeveer




Een liefdevol samenzijn.

Gespannen sta je voor de deur te wachten totdat ik eindelijk open doe. Gespannen omdat je zoals altijd niet weet wat je te wachten staat als je eenmaal binnen bent.
Natuurlijk, zo nu en dan weet je dat je over de knie moet, je hebt in dit geval dan geen gehoor gegeven aan mijn wensen, b.v. te laat gereageerd op een bericht dat ik je heb doorgestuurd of een onbevredigend antwoord gegeven. Je weet dat dan eigenlijk al als je voor de deur staat te wachten. In een dergelijk geval ga je bij binnenkomst regelrecht naar zolder waar ik al een stoel heb klaar staan waarop ik ga zitten. Ik pak je stevig vast, trek je hardhandig naar me toe en leg je in een ommezwaai over de knie. Broek gaat meteen tot over jouw enkels naar beneden, uiteraard ook jouw slipje. Een toespraak en een paar stevige klappen op jouw billen staat je dan te wachten.
Maar je weet ook dat je zo nu zonder een zichtbare aanleiding over de knie moet gewoon voor het genot van jouw Meester.

Elke keer is het spannend omdat je inmiddels gewend bent aan mijn creativiteit.

Deze keer heb ik besloten je mee te nemen naar mijn zolder. Je ziet een massage tafel klaar staan, daarboven een behoorlijk aantal lampen die gericht zijn op de massage tafel. Lampen die veel licht geven. Ik heb daarvoor gekozen omdat ik je gedetailleerd wil kunnen bekijken, in alle detail jouw naakte lichaam wil kunnen zien. Lampen overigens die ook veel warmte geven, een behaaglijke warmte.

Voor me staan en uitkleden hoor je me zeggen. Je weet dat het geen enkele zin heeft om tegen te stribbelen, dat je zelfs niet moet aarzelen, maar meteen gehoor moet geven aan mijn bevel.
Neem plaats op de massage tafel en spreid je benen. Je doet wat van je gevraagd wordt, gaat op de massage tafel liggen en spreidt jouw benen voor mij.
Bijna routinematig leg jij je armen boven je hoofd.

Ik neem rustig alle tijd om je vast te binden, armen boven jouw hoofd, jouw benen gespreid.
De lampen doe ik aan. Jij voelt de behaaglijke warmte van de lampen. Jij voelt en snapt dat je in het zonnetje gezet bent. Jouw hele lichaam wordt van top tot teen fel beschenen.
Mijn ogen glijden over jouw hele lichaam, ik neem ruimschoots de gelegenheid om aandachtig naar je te kijken. Mijn ogen blijven stil wanneer deze zijn aangekomen tussen jouw benen. Zonder enige schaamte kijk ik aandachtig tussen jouw benen, vol beschenen door de lampen.

Voor deze avond heb ik besloten om in een tijdloos lieflijk samenzijn jouw hele lichaam minutieus met een zachte ganzeveer te strelen. Geen plekje van jouw lichaam laat ik ongemoeid.

Om jou de zachtheid van de ganzeveer te laten voelen laat ik deze strelend over jouw hals dansen.

Voor dit lieflijk samenzijn vind ik het beter om jou te blinddoeken. Een blinddoek die ik klaar heb liggen doe ik je voor zodat je niet kunt zien wat ik met je voor heb te gaan doen.

Voorzichtig laat ik de veer over je gezicht glijden, raak ermee het puntje van jouw neus aan, zacht over jouw lippen, jouw oren. Langzaam, zacht en behoedzaam. Licht dansend en strijkend over de zijkant van jouw hals.
Ietwat verder naar beneden, aan de voorkant.

Een moment wacht ik, kijk naar jouw naakte lichaam, helemaal open en toegankelijk voor mij, vol beschenen door de lampen.

Verder ga ik met de veer, raak ermee jouw oksels aan, laat de veer een moment rusten tussen jouw oksels om daarna weer verder te gaan over de binnenkant van jouw bovenarmen.

De veer past precies tussen jouw borsten, langzame bijna verstilde bewegingen. Plagend laat ik de veer langs de zijkanten van jouw borsten glijden, langzaam glijdend. Nee, jouw tepels laat ik ongemoeid, nee niet nu. De boven- en onderkant van jouw borsten.

De veer dwaalt over jouw armen, jouw polsen, de handpalmen, minutieus tussen jouw vingers.

Een moment wacht ik, ga rustig op een stoel voor jou zitten, neem een kopje thee, neem de tijd, ik heb geen haast.

Na een tweede kopje pak ik de veer en raak ermee de zijkanten van jouw onderlichaam aan, de heupen. De contouren van jouw buik, kleine rondjes over jouw navel, ook een beetje erin.

Ik kijk naar jouw kutje, de veer past precies tussen jouw bovenbeen en jouw kutje. Speels laat ik de veer dwalen over de zijkant van jouw buik naar beneden, in het holletje tussen jouw bovenbeen en jouw kutje. Jouw kutje laat ik links liggen.
Ik ga omhoog langs de binnenkant van jouw bovenbenen en stop vlak voordat ik bij jouw kutje aangekomen ben. Eindeloos herhaal ik dit, elke keer stop ik vlak voordat ik bij jouw kutje ben aangekomen.

Verder naar beneden, langs jouw benen naar beneden totdat ik bij jouw enkels ben. Cirkels over jouw enkels.
Jouw voeten laat ik niet ongemoeid. Met mijn veer ga ik tussen al jouw tenen. Met het puntje van de veer over de binnen- en onderkant van jouw voeten. Misschien kietelt dit erg, voor mij geen reden om te stoppen. Ook als je nu zou moeten plassen fluister ik in je oren stop ik niet maar ga gewoon door, een reden zeg ik je om dan ook nog een keer de veer over jouw oksels te laten glijden en de zijkanten van jouw heupen.

Ik laat je bijkomen, neem plaats op een stoel die ik vlak voor jou tussen jouw gespreide benen heb gezet.

Een eindeloze tijd lijkt het voor je dat er niets gebeurd.

Ik sta op om verder te gaan, besluit deze keer ook jouw tepels zachtjes aan te raken met de veer. Zacht laat ik de veer over de boven-,onder- en zijkant van jouw borsten glijden, draai rondjes over jouw tepels, strijkend met de hele veer over jouw borsten en vooral ook lange strijkende bewegingen over jouw beide tepels.

Tergend langzaam en plagend laat ik de veer dalen over jouw voorkant, jouw buik totdat ik bij jouw kutje ben aangekomen. Ik stop en doe verder niets.
Ik wacht, kom daarna dichterbij, met mijn mond vlak voor jouw kutje en blaas zachtjes tussen jouw benen over jouw openstaand kutje.
Lange strijkende bewegingen met de hele veer over en tussen jouw beide schaamlippen, zacht strijkend over jouw klitje.
Eindeloze en langdurig strijkende bewegingen.

De veer laat ik langzaam helemaal verdwijnen in jouw kutje om deze daarna er weer uit te halen, langs jouw buik omhoog zodat bij het uithalen ervan de veer helemaal over jouw klitje glijdt.

Ik doe jouw blinddoek af, maak jouw armen en benen los en laat je op de massage tafel geruime tijd bijkomen.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

janine2
Beginnend lid
Inlognaam: janine2

Bericht Nummer: 9
Aangemeld: 05-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 21 augustus 2015 - 02:04 pm:       

prachtig



De zin over het plassen vind ik heel opwindend. Wat zou het spannend zijn om te wachten dat het subje haar plas niet meer kan ophouden. De schaamte...het durven loslaten, overgave...


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: