home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 22 september 2014 - 08:33 pm:       


Een corrigerende middag en avond voor mijn cliënte..


Jouw straf kun je niet meer ontlopen




Nee, ik ben niet tevreden over de voortgang van jouw proces. Ik heb je een structuur aangeboden, richtlijnen die jij moet volgen. Wekelijks rapporteer jij mij de resultaten, wekelijks controleer ik het verloop en beslis of ik tevreden ben over de voortgang.
In het begin hebben we afgesproken wat de mogelijke sancties kunnen zijn als er onvoldoende voortgang of verbetering in jouw gedrag zijn.

Je weet waarom ik je nu heb laten komen. Allerlei argumenten waarom jij je niet hebt kunnen houden aan mijn leefregels zijn zinloos, je hebt wel eerder geprobeerd om te ontkomen aan de straf die ik in dergelijke gevallen voor me heb. Je weet dat je onherroepelijk vandaag jouw straf zult moeten ondergaan.
Om je bewust te maken van de straf die je te wachten staat neem ik alle tijd om je daarvoor klaar te zetten. Alle tijd voor jou om je in al je vezels te laten ervaren dat jouw gedrag niet wenselijk is, dat jij hiervoor gecorrigeerd moet worden. Je vermoedt al wat ik met je ga doen vandaag, je vermoedt wat er met je gaat gebeuren, maar om jou de spanning te laten voelen, neem ik alle tijd om je daar bewust van te laten zijn.

Voor me staan hoor je me zeggen, hoor je me bevelen. Voor me staan !

Ik kijk je een geruime tijd aan, maar zeg verder niets.
Na een poosje gewacht te hebben kijk ik je indringend aan. "Uitkleden" !
Uitkleden zeg ik je, poedelnaakt wil ik je hebben. Geef al je kleren aan mij, deze heb je de eerste tijd niet meer nodig. Je zult verder deze middag en avond geen kleren meer nodig hebben, de hele middag en avond ben je naakt voor mij en moet je totaal beschikbaar zijn.

"Staan blijven, handen op jouw rug en benen spreiden".
Ik rommel wat in de kamer, loop de kamer uit om touwen te halen en andere attributen die ik vandaag nodig heb.
Zichtbaar voor jou leg ik de touwen en de attributen op de salon tafel.

Weer ga ik de kamer uit, dit keer om naar de keuken te gaan om een kopje thee voor mezelf klaar te maken.
Terug in de kamer schenk ik mijzelf een kopje thee in en ga op een bank voor jou zitten. Aandachtig en schaamteloos kijk ik je aan, zeg verder niets.
Voordat ik een tweede kopje inschenk sta ik op, pak een van de touwen en bind jouw handen op jouw rug vast.

Een tweede kopje thee drink ik in alle rust op, kijk daarbij keurend tussen jouw benen en bedenk me dat ik nog enkele andere attributen nodig heb die ik wil gaan gebruiken straks.
Voordat ik echter de kamer uitloop om deze te pakken neem ik een halsband van het tafeltje, ga voor jou staan en doe jou deze om. Een ketting bevestig ik aan de halsband. Je snapt duidelijk dat ik je nu aangelijnd heb.

Nadat ik nog enkele spulletjes heb opgezocht kom ik terug in de kamer en leg deze naast de andere veelbelovende dingetjes op het tafeltje.
Bij het zien ervan sluit je als een reflex jouw benen en wil jij de handen voor jouw kut houden. Jouw handen had ik echter vastgebonden, je kunt deze daarom niet voor Je houden. Je voelt al in gedachte wat jou mogelijk te wachten staat.
Benen gespreid houden beveel ik je. "Voor me blijven staan en benen gespreid houden" !
Ik pak een van de laatste spulletjes en laat deze plagend tussen jouw benen langs jouw kut glijden.
Het is duidelijk als ik jouw kut de nodige aandacht moet geven ik je strak gespreid vast moet leggen zeg ik je.

Ik ga weer voor je zitten en zeg je de dwalingen die ik constateer, dat er te weinig voortgang is, dat ik je heb laten komen omdat ik het nodig vind jou te laten voelen dat ik niet tevreden ben over je. De nadruk leg ik op voelen, ik zal je uitgebreid laten voelen dat het beter moet in het vervolg.

Ik pak het kettinkje vast, neem je achter me aan mee naar boven. We gaan naar mijn zolder zeg ik je, op zolder ga ik je uitgebreid onder handen nemen. Gedwee loop je aangelijnd achter mij aan naar mijn zolder.
Eenmaal op zolder leg ik het kettinkje vast bovenaan de reling van de trap. "Zo" zeg ik je, ik leg je vast zodat je in ieder geval niet kunt weglopen. Goedkeurend kijk ik naar jouw rug, jouw handen die ik achter op jouw rug vastgebonden heb, jouw billen.
Ik loop naar beneden om de spulletjes van de salon tafel te halen, spulletjes die jou bewust moeten maken van jouw gedrag en slechte resultaten van de afgelopen periode.

Eenmaal terug geef ik je een ondeugende tik tegen jouw billen.

Met beide handen trek ik je billen uit elkaar om je gat te inspecteren. Duidelijk dat ik daar een volgende keer aandacht aan zal moeten geven, jou hiervoor moet uitnodigen om je dit te leren, jou de nodige richtlijnen zal geven die je in mijn bijzijn zal moeten uitvoeren. Met duim en wijsvinger tegen je bilnaad gedrukt open ik je gat ietwat verder. Het lijkt erop dat je deze dag nog niet naar het toilet geweest bent, een vinger die ik daarom diep in jouw gat druk om deze opvatting te bevestigen. Een reden te meer om een rubberen prop in jouw gat te drukken. Ik pak een tamelijk grote plug die ik heb klaar gelegd, zet de botte punt ervan tegen jouw gat en pers deze plug diep in jouw gat, laat deze helemaal in je gat verdwijnen.

Langzaam inspecteer ik de touwen, voel ook of de anale plug voldoende stevig zit en niet door jou eruit geperst kan worden. Ik leg alles binnen handbereik klaar.

Jouw handen maak ik los en bind deze voor jou aan elkaar weer vast. Het uiteinde van het touw haal ik door een haak die ik voor deze gelegenheid hoog in een pilaar heb geschroefd. Ik trek aan het uiteinde van het touw zodat jouw armen gestrekt hoog boven jou tegen de pilaar komen. Met jouw voorkant sta je nu dicht tegen de muur.
Ik vind het echter nog niet voldoende. Een tweetal touwen doe ik om jouw enkels en leg deze om de pilaar. De touwen trek ik aan zodat jij met de benen stevig om de pilaar geklemd wordt, armen boven jouw hoofd, jouw benen helemaal gespreid vast om de pilaar heen. Onwrikbaar vast, billen strak gespannen. zelfs jouw borsten geplet tegen de pilaar.
Ik inspecteer de touwen, probeer jouw lichaam te bewegen, probeer van achteren met mijn handen tussen de pilaar en jouw voorkant te komen om stevig in jouw borsten en tepels te knijpen, iets dat nauwelijks lukt, ik constateer dat ik je voldoende vast heb gezet.

Je staat klaar voor me zeg ik je. Even druk ik mijn handen van achteren tussen jouw gespreide benen en billen op jouw kut, ga er ook met enkele vingers in.
Eigenlijk een prachtige positie natuurlijk om je van achteren te nemen, en zeker ook zo van achteren om diep in jouw gat te gaan.

Ik ga op een stoel vlak voor jou zitten en kijk naar jou, vastgebonden klaar gezet door mij. Ik pak een geschikt smal zweepje. Je weet zeg ik je waarom ik je heb laten komen, daarbij geef ik je een tikje met het zweepje tussen jouw billen op jouw kut, nu nog een vriendschappelijk tikje. Een tweede tikje, steviger, nu tussen jouw billen op je bilnaad en jouw gat. Je weet waarom ik je heb vastgebonden en in gereedheid heb gebracht, klaar heb gezet. Nogmaals geef ik je een ferme harde klap op je billen.


Je staat klaar, ik heb je in gereedheid gebracht, je weet waarom ........


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: