home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » verhalen van Elisa » Met de billen bloot op een tropisch eiland
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
Elisa


  Lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op woensdag 17 september 2014 - 07:18 pm:       


Met de billen bloot op een tropisch eiland


Deel I: Wakker worden met een kater




Een verhaal, ...een fantasie. Of toch niet helemaal? Laten we zeggen, de spanking heb ik erbij verzonnen.

*

Lisa is wakker. Soort van. Moeizaam opent ze haar ogen. Het felle zonlicht dat door het raam van haar appartement naar binnen schijnt is onverbiddelijk.
Holy shit. Een kater. Niet zomaar één, maar een echte. Knallende koppijn, pijn in haar hele lende. Alsof er een trein over haar heen gedenderd is, zo voelt het. Ze moet plassen, misschien wel overgeven, maar de tocht naar het toilet lijkt onhaalbaar.
Hoe laat is het eigenlijk? Ze tuurt op het schermpje van haar telefoon. 10.40 uur. Langzaam laat ze haar hoofd weer in het kussen zakken en slaakt een zucht. Tot meer is ze even niet in staat.

Terwijl de pijn zich bonkend een weg door haar hoofd baant, dringen de eerste beelden van de vorige avond zich op.
Zoals gebruikelijk hier op het eiland was er van zes tot zeven happy hour geweest. Twee drankjes halen, één betalen. Daar moet je natuurlijk goed gebruik van maken, dat spreekt voor zich. Daarna was ze een hapje gaan eten met Marcel. Daar hoort dan een wijntje bij, toch? Het was laat geworden. Maar niet te laat voor een afzakkertje. Whiskey..., nee, Drambuie, dat hadden ze gedronken. Waarom in hemelsnaam? Daar was het waarschijnlijk mis gegaan. Deed ze nooit, normaal hield ze het bij bier en wijn.
Hoe was ze eigenlijk thuis gekomen?
Ze ligt in haar spijkerbroekje en shirt onder het dekbedovertrek ('s nachts is het bloedheet op het eiland, dus niemand slaapt onder een dekbed). Alleen haar slippers zijn uit. Goddank.

Ze weet het weer. Ze was achterop de scooter gestapt bij Marcel. Die had net zoveel gedronken als zij, maar hij kon er altijd beter tegen. Hij had lacherig nog iets geroepen over haar afspraak met...
"O nee!" Met een ruk schiet ze omhoog.
Haar afspraak met Rob! Ze heeft vanmiddag een afspraak met Rob!
Hij werkt als docent op de middelbare school van het eiland. Al een paar keer waren ze elkaar tegen het lijf gelopen. Steeds toevallig. Een paar dagen geleden nog, toen hij haar een lift gaf naar het vliegveld waar ze moest zijn om een auto te huren. Ze vond hem meteen aardig. Rob liep dan tegen de zestig, maar hij was innemend, charmant, aantrekkelijk. Hij had, ...iets. Iets dat haar aantrok. Keek haar soms net iets langer en intenser aan dan nodig, alsof hij haar gedachten wilde raden. Haar probeerde te peilen.
"Ja ja, Lisa", zei hij dan, zijn ogen licht samengeknepen. "Pas jij een beetje op jezelf, meisje?"
In het korte ritje naar het vliegveld vertelde zij hem over haar afstudeerproject op het eiland en hij praatte over zijn werk als docent op dit tropische stukje Nederland. Voordat ze uitstapte nodigde hij haar uit voor een rondleiding door de school. Ze was meteen enthousiast geweest.
"Donderdag, 13.00 uur?"
"Prima, Rob! Zie ik je dan!"
Met een speelse knipoog was ze uitgestapt en licht heupwiegend naar het autoverhuurloket gelopen. Zo was ze, daar genoot ze van. Ze hoorde hem lachen. Hij floot even, speels en goedkeurend.
Missie geslaagd.

Eén uur. Nog tijd zat dus.
Na deze geruststellende constatering valt ze weer in een diepe slaap.

12.20 uur. Weer schiet ze wakker. De kater is nog onverminderd aanwezig. Ze rent naar het toilet en haar maag keert zich om. De misselijkheid neemt af, maar de koppijn lijkt verergerd. Als een gammel oud vrouwtje haalt ze twee paracetamol uit haar tas en neemt ze in met een paar slokken water. Met een kreun belandt ze terug in bed.
Rob verwacht haar over veertig minuten. Ze kan het nog halen. Het is een kwestie van onder de douche springen, tanden poetsen, snel wat eten naar binnen werken en in de auto stappen.
Nee, het kan niet. Moet ze Rob bellen? Zijn visitekaartje zit in haar tas. Maar wat moet ze dan zeggen?
“Rob, sorry, maar ik kan niet komen. Ik heb namelijk een kater omdat ik gisteravond weer eens leefde alsof er nooit een morgen zou komen. Omdat ik van god los ben op dit door god verlaten eiland.”
Kan ze überhaupt nog wel praten?

Een zorg voor later. Ze moet echt weer gaan slapen.

*

Het loopt inmiddels tegen vijf uur. Rob sluit zijn lokaal af. Hij heeft het nog gecheckt in zijn agenda, was even gaan twijfelen aan zichzelf, maar de afspraak met Lisa stond echt voor vandaag gepland.
Maar ze is niet gekomen. Hij had haar nog wat tijd gegeven. Soms kreeg het vakantiegevoel de overhand op het eiland, zeker bij jonge mensen die hier tijdelijk verbleven. Maar toen ze er om 14.00 uur nog niet was, had hij de hoop verloren.
Het verbaast hem. Ze was zo enthousiast geweest over het voorstel. Zou er iets gebeurd zijn? Hij had gehoord dat ze tot na tweeën in het centrum was, met die kale snuiter, ...Marco, ...Marcel, of zoiets. Op dit eiland wist iedereen alles van elkaar.
Of is ze het vergeten?

Hij vindt het jammer. Meer dan jammer zelfs. Net als veel anderen is hij erg gesteld geraakt op Lisa. Ze is pas een maand op het eiland, maar heeft haar weg goed gevonden. Ze kent veel mensen, is sociaal, goedlachs. Aardig tegen iedereen. Een ongelooflijke flirt ook. Trekt meer op met mannen dan met vrouwen.
Ja, ze is mooi. Een 'lekker ding', zoals mannen zeggen. En dat weet ze heel goed. Slank, maar rond. Volle borsten, ronde billen, een grote bos donkerbruin haar en groene ogen. Hij kan niet ontkennen dat ze een zeker effect op hem heeft. Hij had alleen ruimschoots haar vader kunnen zijn. Hij wordt dit jaar 57, zij is 26.
Hij krijgt zijn vinger er niet achter. Achter haar voorkomen schuilt iets anders. Iets ongrijpbaars, iets kwetsbaars. Alsof ze op zoek is, naar een stukje erkenning. Bevestiging. Misschien wel naar sturing.
Ze lijkt de wereld aan te kunnen, heeft mannen in haar zak zitten en weet met haar charme elke situatie naar haar hand te zetten. Gelijktijdig schuilt daar een zekere naïviteit in. Hij woont inmiddels twintig jaar op het eiland, kent de mannen hier, de mentaliteit. Zij niet. Ze is zich goed bewust van haar effect op mannen, maar lijkt gelijktijdig niet te beseffen wat de gevolgen kunnen zijn.

Door de verlaten gangen van het schoolgebouw loopt Rob naar buiten. De hete middagzon schijnt hem tegemoet. Hij moest maar eens uitzoeken waarom ze er niet was. Misschien moet hij eens met haar gaan praten.

*

18.00 uur. De paracetamol heeft zijn werk gedaan. Tot 15.00 uur had ze geslapen en na een douche en een verfrissende duik in de zee was alleen de honger nog overgebleven. Die zit ze nu te stillen, achter een pizza.
“Ik heb Rob laten zitten”, zegt ze tegen James, die zojuist op de barkruk naast haar is komen zitten.
James, met zijn lange rastahaar en Bob Marley-shirt, was haar eerste echte vriend op het eiland. Haar maatje. En haar geweten.
“Huh? Wat?”
“Rob, zeg ik. Ik had vandaag toch een afspraak met hem, maar ik had een kater.”
James schudt zijn hoofd. “Dat is echt heel asociaal van je, Lisa...”
Ze knikt. “Ik weet het...”
"Héél erg asociaal." Hij kijkt haar nog steeds verontwaardigd aan.
Ze rolt met haar ogen naar hem. Alsof hij zo heilig is.
“Ja-haa! Ik weet het, zeg ik toch. Je hebt gelijk.”
James port haar in haar zij. “Je bent onmogelijk, Lisa... Wil je een biertje? Amstel Bright?”
“Doe maar een cola. Ik heb gisteravond genoeg gedronken voor de rest van de maand."

Ze moet wat verzinnen om Rob weer onder ogen te kunnen komen. Het is juist zo'n aardige man.
En ineens heeft ze het.
Morgenmiddag, stipt om 13.00 uur, zal ze zich melden. Dan staat ze ineens voor zijn neus, in het klaslokaal. Alsof er niets aan de hand is, alsof ze niet donderdag maar vrijdag hebben afgesproken.
Ja, dat gaat werken. Opgelucht met deze geniale vondst neemt ze de laatste hap van haar pizza.

(wordt vervolgd)


What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 121
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 18 september 2014 - 09:59 am:       

Vol belofte



Ik vind het mooi hoe je de personages Lisa en Rob neerzet. Vooral de alinea's waar ze hun gedachten de vrije loop laten gaan en aan elkaar denken, vond ik prachtig. Er volgt ongetwijfeld nog veel meer, maar de start was bijzonder geslaagd; ik zat daar mee op dat eiland en pikte de sfeer die er hangt meteen op.

En nu is het dus wachten op meer. Ik kan niet geloven dat Rob daar in gaat trappen, hahaha! En de titel belooft nog heel wat leuks ook...

Groetjes,
Malach

 

Elisa
Lid

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 08-2014


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 18 september 2014 - 12:48 pm:       

De lat... hoog!



Hoi Malach,
Dank voor je reactie! Je mooie woorden motiveren zeker om hier een scherp vervolg aan te geven. :-) Het zou natuurlijk wel een anticlimax zijn als Rob erin zou trappen... ;-) Eind goed al goed, of eigenlijk dan juist helemaal niet... ;-)
Leuk dat je de sfeer van het Caribische eiland zo oppikt, ik waan mezelf ook even terug in de tijd, terug in de zon!

groetjes,
Lisa


What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground


 

Jack
Beginnend lid

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 11-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 19 september 2014 - 05:48 pm:       

wat een heerlijke sfeer op dat tropische eiland



Ik verheug me op deel twee, er wordt een heerlijke spanning opgebouwd! Ik zou wel weten hoe ik zou reageren op zo'n actie...

 

Elisa
Lid

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 08-2014


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 19 september 2014 - 06:26 pm:       

Jack!



Hoi Jack,
Ik heb natuurlijk gelijk eveneens een blik geworpen op jouw verhalen, ... leuk! Een aantal verhalen had ik al eens gelezen op een andere site (bill en anne), en ze spreken me altijd erg aan (!). Vooral het verhaal over de billen van Claire is enorm leuk. Actie, serieuze spanking en humor: garantie voor groot leesvermaak!
Het verbaast me niet dat dit verhaal jouw aanspreekt, ook mede door het stukje Caribbean erin. ;-)

Deel 2 volgt, ...snel!

liefs, Lisa


What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: