home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
F.A.W. Malach


  Bevlogen lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op donderdag 11 september 2014 - 07:45 pm:       


Heavy metal & klassieke viool


Oude liefde roest niet. Hoe verschillend twee mensen ook zijn...




Leeuw vindt het niet leuk dat ik zinnens ben om naar zee te rijden. Hij steekt een preek af, over hoe het werk altijd op de eerste plaats moet komen.
“Moet je echt gaan, Max? We hebben je nodig voor die klus vrijdag, dat lukt niet zonder jou.”
“Ik zal er zijn,” zeg ik. “Maar mijn teef heeft me nu nodig. Vandaag.”
Ik geef Leeuw nog een handshake en trap mijn Harley op gang. De motor brult. We hebben nog een lange rit voor de boeg, mijn Harley en ik.
Onderweg schalt Mastodon door de hooftelefoon in mijn helm. Ik laat mijn gedachten de vrije loop. Cassie klonk niet zo goed daarnet toen ze me opbelde. We kennen elkaar al van op school. Ik was de rebel van de klas. Zij het stille, verlegen en rijke meisje. Cassie ‘s vader heeft een titel, hij is baron of zo.
Gek genoeg klikte het tussen ons. Heavy Metal en klassieke viool, wat een combinatie, maar fuck yes. We hielpen elkaar en ik was haar eerste. En geil dat het was, het braaf uitziende meisje met de bril hield ook van lekker ruig in bed, wie had dat gedacht? Nu is Cassie een bekende persoonlijkheid, maar ze is nog altijd mijn teef. En net zoals toen we nog op school zaten, mag niemand er iets van weten. Haar hypocriete familie niet, en al zeker die lui van de televisie en de pers niet.

Om drie uur parkeer ik mijn motorfiets naast Cassie ’s wagen. Ik frons, want er zitten krassen op de lak van haar zilverkleurige Saab. Ik ruik de zee. Links van me baden hoge zandduinen in het zonlicht. Dit is haar geheime plek, het afgelegen strandhuisje waar ze mij af en toe ontmoet. Hier hoeft ze niet de beroemde Cassandra huppeldepup te zijn. Hier kan ze zich ontspannen en de teugels uit handen geven.
Mijn Harley maakt zoveel lawaai dat aanbellen niet nodig is. Ze weet dat ik er ben. Wanneer ze de deur voor me opent, kijkt ze me dankbaar aan.
“Je bent meteen gekomen,” zegt ze ontroerd. “Dat had ik niet verwacht. Bedankt.”
Ik glimlach zwijgend. Mijn ogen kijken naar haar gezicht. Ze heeft haar haren opgestoken en draagt een minuscule string met een luipaardmotiefje. En laarzen. Meer niet. Nu kijk ik lager, naar haar blote borsten en daaronder haar mooie gespierde buik. Ze glimlacht terug en laat me binnen.
“Wat is er met je auto?”
“Ik moest iemand ontslaan,” zegt ze. “De klootzak stalkt me al dagen. Gisteren zat er stront in mijn brievenbus. Ik heb een klacht ingediend, niet dat zoiets veel uithaalt.”
“Geef me straks zijn adres, wil je?”
Ze kijkt me onderzoekend aan. Ze ziet ongetwijfeld hoe de uitdrukking om mijn gezicht verandert. Ik bescherm Cassie al zo lang als ik me kan herinneren.
“O, Max… ik hoopte dat je dat zou voorstellen. Die kerel werkt op mijn systeem.”
Ik knik haar toe. Mijn hand voelt aan het goedkope stofje van haar string. Het elastiek is zwart en er is meer elastiek dan stof aan het dingetje. Mijn vingertoppen beroeren de dikke zachte lippen van haar kut, dwars door de flinterdunne stof heen. Alles daar voelt glad en warm.
“Hoeveel betaalde je voor die string?”
“Vijf euro voor twee stuks,” antwoordt Cassie. “Het is het ordinairste, sletterigste en goedkoopste prul dat ik kon vinden. En hij zit helemaal opgetrokken tussen mijn billen. Dat is wat je wilde, toch?”
Ik zeg niets, maar mijn wijsvinger tokkelt op haar gevoelige clit. Ik voel al wat nattigheid in het kruis van haar stringetje.
“En jij doet altijd alles wat ik wil?”
Cassie knikt, haar hoofd gaat enthousiast op en neer.
“God, ja!”
“Laat ze maar eens zien dan,” zeg ik uitdagend. “Die mooie dikke billen van jou.”

Gehoorzaam draait Cassie zich om. Haar armen hangen losjes naast haar lichaam. Van achteren zit er geen stof aan de string, alleen een snaarstrak opgetrokken elastiek. Haar billen deinen op en neer. Ze zijn groot en rond, prachtig van vorm en staan mooi wijd uit elkaar. De aanblik van al dat naakte vrouwenvlees veroorzaakt een tintelend gevoel in mijn pik.
“Blijf zo maar even staan,” zeg ik. “Ik heb een paar vragen voor je.”
Ze knikt. Ik praat tegen haar rug.
“Waarom ben ik hier?”
“Voor mij,” antwoordt ze. “Omdat je om me geeft.”
“En wie ben jij?”
“Ik ben jouw teef. Jouw ondankbare teef.”
“Waarom ondankbaar?”
“Omdat ik me voor je schaam,” zegt Cassie. “Niemand weet wie jij bent, ik wil dat niet. Niemand weet dat ik jouw teef ben. Dat is mijn schuld, mijn schuld alleen. Sorry.”
Met mijn grote handen pak ik haar billen beet. Ik ben bijna twee meter lang, weeg vijgennegentig kilo en ben zo sterk als een beer. Ik handel in wapens en begeleid allerlei transporten. Met Leeuw en nog een paar andere kerels. Maar ik heb nog nooit iemand kwaad gedaan die het niet verdiende.
“Sorry, zeg je? Met sorry koop ik niets, teef. Wat wil jij dan dat ik doe?”
“Mij straffen,” fluistert Cassie. Haar stem klinkt schor van opwinding. “Heel hard, want dat verdien ik. Rek mijn ondankbare lijf uit en gesel mijn billen tot ik er een week niet op kan zitten zonder aan je te denken. Sla mijn tieten van mijn lijf en neuk me, lieve Max… Neuk me tot je genoeg van me krijgt.”
Ik lach schamper om al die grootspraak.
“En wat als ik nooit genoeg van je krijg?”
Cassie zwijgt en denkt na. De stilte duurt bijna een minuut, dan schraapt ze haar keel en zegt:
“Dan neuk je me maar dood.”

Het kingsize bed heeft ijzeren spijlen. Ik gebruik vier sterke zwarte spanriemen om Cassie ’s armen en benen mee vast te binden. Ze ligt ruggelings op het bed, wijdbeens en met gestrekte armen. Haar laarzen heb ik uitgetrokken en in de hoek van de kamer gegooid. De spieren en pezen onder haar huid zijn gezwollen en gespannen, want ik heb haar ledematen flink uitgerekt. Ik weet hoe ze daar op kickt. De luipaardstring tussen haar mooie ronde dijen vormt een scherpe driehoek over haar venusheuvel en kut. Ik hoef niet te voelen, ik wéét dat het kruis van die string nu al compleet doorweekt is.
Haar gespierde buik golft op en neer, haar opzij gezakte borsten deinen omhoog en omlaag, al haar heerlijke vlees beweegt nu mee op het ritme van haar versnelde ademhaling.
“Fuck, dit is geil,” zegt ze met een stem die hees klinkt van emotie. “Ik kan me bijna niet bewegen. Man, wat heb ik je gemist, Max… Je teef heeft je verschrikkelijk hard gemist, dat je dat maar weet!”
Ik kijk grijnzend op haar neer. Ze heeft een knap gezicht, met grote blauwe ogen en een wipneusje. En haar lichaam is helemaal mijn ding, ik ben dol op haar lichaam. Op sommige plaatsen is ze slank en fijn, op andere plaatsen is haar lichaam mooi vol en vlezig.
Cassie heeft een fraai stel tieten, groot noch klein en puur natuur. Haar tepels zijn lang en dik, en nu priemen ze stijf overeind, als twee kleine donkerroze speentjes. En haar billen zijn om in te bijten, zo mooi. Die blijven voorlopig buiten schot, maar krijgen straks hun verdiende loon. Eerst ga ik me concentreren op mijn favoriete onderdeel van Cassie ‘s anatomie.
Haar ogen volgen elke beweging die ik maak. Ze ziet me de zweep gereedhouden, een doodgewone platte leren zweep van veertig centimeter lang. We gebruiken diezelfde zweep al vijftien jaar, ze vertegenwoordigt een half leven van pijn, genot en overgave.
“Smeek me erom, teef,” zeg ik.
Cassie kromt haar rug en haar billen komen een klein beetje omhoog van de matras. Ze schudt met haar heupen en haar grote blauwe ogen kijken me smekend aan.
“Tussen mijn benen, Max. Toe? Op mijn kut? Ik wil het zo graag!” Opnieuw beweegt ze haar bekken om mijn aandacht op het stringetje te vestigen. De dunne stof kleurt al donker van haar geil. “Toe, Max? Please?”
Mijn arm schiet uit. De platte zweep zwiept tussen haar opengesperde benen. Pets! Recht op de plek waar de natte string over haar kut zit gespannen. Ze slaakt een gil.
“Auwww!”
Er volgen nog meer klappen. Pets! Pets! Pets! Ze gilt, rukt aan de spanriemen rond haar polsen en enkels, en ze kronkelt en schudt woest met haar heupen. De zweep suist, zwiept en het leer kastijdt de natte lippen van haar kut, die nog groter worden en zich scherp aftekenen in het vochtige kruis van haar string.
“Auwww! Aiii! Auw!”
Ik neem er rustig mijn tijd voor terwijl ook mijn opwinding toeneemt. Mijn stijve pik komt helemaal knel te zitten en ik moet de zaak wat herschikken. Na een minuut of tien las ik een korte pauze in, zodat de arme Cassie wat op adem kan komen.
“Ik ga je van dat ordinaire prul verlossen,” zeg ik. Mijn grote hand reikt omlaag en met één snelle haal ruk ik de string met het luipaardmotiefje aan flarden en van haar heupen.
“Hhhggg,” kreunt Cassie. Ze barst bijna uit haar vel van geiligheid. Haar venusheuvel en natglimmende kut zijn gladgeschoren.
“Mijn teef lijkt wel loops,” zeg ik plagend terwijl ik de zweep heen en weer beweeg over de zwelling van haar natte rozerode clitoris. “Zo glibberig als een aal, tss, wat ben jij een geil begerig ding…”
“Ja! Fuck, ja! O, Max,” schreeuwt ze. “Je maakt me helemaal gek!”
De zweep maakt een zoevend geluid en zwiept opnieuw door de lucht. Ik raak Cassie tussen haar uit elkaar gespreide benen en op haar naakte kale kut. Pets! Pets! Iets minder hard nu, omdat ik de zweep recht op het vurige tongetje van haar clit laat neerkomen. Ze ligt helemaal voor me open, weerloos. Pets! Pets! Wat volgt zijn meer tikken dan echt slagen, ik geef Cassie er een stuk of twintig kort na elkaar, twintig van die venijnige tikken op haar dik opgezwollen clit.
Ik stop pas met slaan, wanneer ze haar ongeduld uitschreeuwt omdat ze zo dicht bij het randje zit. O nee, denk ik bij mezelf, komen is voor later.
“Ik haal even een biertje,” zeg ik doodleuk. “Jij ook?”
Geen antwoord. Haar ogen schieten vonken en ik weet dat ze boos is. Ze had zo graag willen klaarkomen, maar voorlopig moet ze wachten. Geduld oefenen.
“Dan niet,” zeg ik.

Wanneer ik vijf minuten later terug kom, is mijn biertje half leeg. Ik plaats het tussen haar opengesperde benen op het bed en druk het ijskoude flesje stevig tegen de dikke natte lippen van haar kut. Een wankel evenwicht voor de bierfles.
“Mijn pils niet omgooien,” zeg ik streng. “Dit gedeelte van je straf moet je lijdzaam ondergaan. Je mag kermen en jammeren zo veel je wilt, maar niet gillen. En zeker geen gekonkel op het bed. Denk aan mijn bier!”
Cassie ’s ogen worden groot van verwachting. Ze knikt door haar hoofd heel voorzichtig op en neer te bewegen, maar de rest van haar naakte lichaam blijft roerloos. Ze onderdrukt een rilling en ik zie hoe haar hele lichaam vol kippenvel komt te staan.
Ik reik naar haar tieten en neem beide tepels tussen duim en wijsvinger. Vervolgens trek ik haar borsten langzaam bij de tepels omhoog. Ik rek ze flink uit en laat ze dan weer schieten. Ik herhaal dit een keer of vier, vijf en ik zou zweren dat haar tepels nog langer en dikker worden, als zoiets al mogelijk is.
“Hhhggg,” kreunt Cassie zachtjes. Ze vindt het heerlijk, dat weet ik. Haar borsten zijn haar zwakke plek. Als ik die onder handen neem, krijg ik alles van haar gedaan. Dan is ze als weke smeltende was in mijn handen. Ze verlangt naar de zweep, ik zie het vuur in haar ogen.
“Wat wil je van me, teef?”
“Dat weet je toch, Max,” zegt ze klagerig. “Straf mijn tieten, toe? Straf ze hard. Gesel me tot mijn tieten bont en blauw kleuren en spaar me niet. Ik verdien het. Ik ben een valse teef, een laffe snol die zich schaamt om met haar meester te worden gezien.”
Ik houd de zweep gereed. Veertig centimeter flexibel plat leer. Dan haal ik uit en pets! Een eerste donkerrode vlek tekent zich af op haar linkerborst. Ik sla haar nog eens, op de andere borst. Pets!
“Ai! Shit! Auwww…”
Alleen haar borst en buik rijzen en dalen. De rest van haar lichaam blijft in rust. Goed zo. Er volgen nog meer klappen en ik raak haar tieten van onderen, van opzij en pal op de dikke overeind staande tepels. Soms raak ik haar zo hard dat een borst schommelend omhoog of opzij wipt. Cassie jammert en kermt er lustig op los, en er stroomt ongetwijfeld een dun straaltje geil uit haar glinsterende kut, maar voorlopig blijft mijn biertje mooi rechtop staan.
“Auw! Ah! Ai! Fuck! Auw!”
De huid op haar mooie volle borsten kleurt vlammend rood. Ook vanuit haar zwoegende boezem verspreidt er zich een blos tot in haar hals en naar haar wangen. Stille tranen van pijn en geluk rollen over diezelfde wangen, ja, Cassie heeft deze beproeving alvast met vlag en wimpel doorstaan en ik ben trots op mijn teef. Zo fier als een gieter ben ik.

Ze heeft wel een beloning verdiend en nadat ik mijn biertje heb leeggedronken, bewerk ik haar dik opgezwollen clitoris met het uiteinde van mijn zweep. De ene tik volgt op de andere. Pets! Pets! En zo gaat het maar door, tot Cassie haar rug kromt en hardop gillend klaarkomt.
“Die lakens moeten straks naar de stomerij,” zeg ik op een quasi verwijtend toontje. “Jij spuit bijna als een kerel, geile teef dat je bent!”
Cassie schiet in de lach. Ze heeft een aanstekelijke lach, zo één waar ik blij van word als ik hem hoor weerschallen. Dan vraagt ze me met hese stem of ik haar alstublieft wil neuken?
“O, wil je dat?”
Ze knikt gretig met haar hoofd. Haar gezicht is een masker van geile verwachting en in haar wijd opengesperde ogen fonkelen pretlichtjes.
“God, ja! Neuk me, Max? Ik smeek het je, toe? Toe, lieve Max? Ram je mooie grote pik in mijn natte kut en neuk me suf!”
Zwijgend maak ik de spanriemen rond haar enkels losser, zodat er wat meer speling op zit. Mijn kleren vliegen uit en ik kom naakt op haar benen zitten. Mijn pik staat hard en groot voor mijn buik en ik voel het bloed kloppen in mijn eikel. Shit, joh… ik ben zo geil als honderdduizend man. Het matras zakt helemaal in onder mijn gewicht.
“Ooowww… Hhhggg,” zucht Cassie kreunend terwijl ze haar spieren spant en aan de spanriemen rond haar ledematen rukt. Moeiteloos glijdt mijn pik in haar naar binnen.
Ik begin te stoten, hard en diep, zo diep dat mijn schaambeen keer op keer tegen haar clit aan ramt. We neuken lekker luidruchtig. Mijn zware naakte lijf drukt op haar gegeselde tieten, zodat ze af en toe zachtjes kermt van de pijn. Ik kom, god ja, ik kom.

Na afloop maak ik Cassie los. Ze glijdt van het bed en wurmt zich in ordinaire string met luipaardmotiefje nummer twee. Een groot deel van mijn zaad zal zo meteen in het kruis van de string glibberen, maar Cassie weet wel beter dan zich over dat soort kleine ongemakken te beklagen. Ze schrijdt heupwiegend door de kamer, pronkend met haar naakte overheerlijke bilpartij.
“Ik heb eten gehaald,” zegt ze, uitdagend over haar schouder kijkend. “Om voor je te koken. Of wil je liever eerst mijn billen geselen? Koken kan ik altijd, ook met een beurs geslagen kont. God weet dat ik het verdien, Max. Je zult me flink hard moeten afrossen.”
“Straks, teef. Ik heb honger. Je mooie billen moeten maar wachten.”
“Oké, neem nog een biertje terwijl je wacht.”
Even later staat ze aan het fornuis. Ze maakt Fajitas in een grillpan, heel de keuken ruikt naar kruiden, uien en gegrilde paprika’s. Ik zit aan de gedekte tafel en drink mijn bier, heel gezellig en romantisch allemaal. Er staan zelfs kaarsjes op tafel. Mijn ogen laven zich aan het deinen van haar blote billen in de vulgaire piepkleine string terwijl zij met vlees, groenten en tortilla’s in de weer is.
Zure room, rijst en rode bonen, guacamole… Cassie heeft aan alles gedacht. We drinken er frisse biertjes bij, we lachen en eten met smaak. We praten over koetjes en kalfjes, over dingen waar we met niemand anders over kunnen en willen praten. In onze ogen gloeit al het vuur van anticipatie. We verheugen ons op een avond van overgave, helse pijnen, ongebreidelde geilheid en alles verterende passie. We weten allebei wat er na het eten staat te gebeuren en we weten allebei dat het er heftig aan toe zal gaan.

“Heeft het gesmaakt?” vraagt Cassie glunderend. Ze kent het antwoord al.
Ik knik haar toe.
“Het was heerlijk,” zeg ik. “Ik ga buiten roken, wat rusten. Over een uur kom ik je halen, dan krijg je ervan langs. Denk maar niet dat ik je ga sparen omdat je Mexicaans voor me hebt gekookt.”
“Ik zou niet durven,” zegt Cassie. “Mag ik je gezelschap houden? Buiten? Ik zal eerst koffie zetten.”
Ik werp een blik op mijn horloge. Vijf over zeven.
“Koffie is prima.”
Om acht uur hebben we elk twee koppen uit. Ik heb drie sigaretten gerookt. Ik sta op uit mijn stoel en ga naar binnen. Mijn spanriemen en de zweep liggen nog in de slaapkamer. Die heb ik nodig.
Ik plaats Cassie onder de overkapping. Op het terras dat uitkijkt op de duinen. Twee spanriemen houden haar armen omhoog gestrekt, links en rechts aan de palen die de overkapping ondersteunen. Haar lichaam trilt van de spanning die ze ongetwijfeld voelt. Ik sta achter haar, maar ze weet dat ik naar haar kijk.
Mijn ogen kijken naar haar naakte rug en billen. Mooie grote en ronde billen met het elastiekje van de string dat uit haar bilspleet tevoorschijn komt. De schoonheid van haar naakte lichaam grijpt me aan. Op zulke momenten spijt het me oprecht, dat Cassie en ik niet meer kunnen zijn dan geheime minnaars.
“Ben je klaar, teef?”
Ze knikt en ik zie dat ze diep inademt en vol verwachting haar spieren spant.
Ik houd de zweep gereed, haal uit en pets! Het bekende geluid van leer op vlees. Weelderig, op en neer deinend vlees nu. Een eerste donkerrode vlek tekent zich af op haar wiebelende billen. Ik sla haar nog eens, iets hoger op haar kont. Pets!
“Ai! Shit! Auwww…”
Echt hard sla ik niet, maar haar blote achterste zal nog dagen bont en blauw zien voor het betert. Haar hele lijf siddert, schokt en deinst weg van de knallende zweep waarmee ik haar prachtige dikke billen gesel. Cassie kermt, kreunt en schreeuwt. Ze smeekt me om nog niet op te houden, dus ga ik door. Dertig, misschien veertig zweepslagen striemen haar billen, die ze om de haverklap dichtknijpt en weer ontspant.
Ze slaakt een gil. “Aaaiii!”
Niemand die haar hoort, alleen de meeuwen. Ik hoor hoe ze stilletjes ons stopwoord fluistert. Mijn arm met de zweep blijft in de lucht hangen terwijl ik vraag:
“Wat? Wat zei je?”
“Viool,” herhaalt ze, en ik weet dat we gaan vrijen, want wanneer ze dat woord uitspreekt, betekent het dat ze genoeg pijn heeft gevoeld en zich een tijdlang alleen nog op mijn genot wil concentreren. Dat stopwoord ‘viool’ is synoniem voor Max-tijd. Ik zal haar losmaken en haar meenemen naar de slaapkamer, waar Cassie ‘s handen, mond en tong het zullen overnemen van de zweep. Ze weet het niet, maar ik kan er nooit genoeg van krijgen, van mijn ondankbare Cassie.


EINDE



 

frits1959
Nieuw lid
Inlognaam: frits1959

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 12-2012

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 14 september 2014 - 10:57 pm:       

mooi stukje muziek



Ik heb Genoten van je verhaal ,Het is lekker opwindend geschreven.
en ben ook benieuwd of er nog een vervolg op komt

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 118
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 15 september 2014 - 07:31 pm:       

@frits1959



Bedankt voor je reactie!

O, voorlopig schreef ik dit als een op zichzelf staand verhaal. Er is dus geen vervolg voorzien. Dit jaar lukt het me vooralsnog niet om een roman in elkaar te boksen. Maar wat niet is, kan altijd nog komen...

Groetjes, hé :-)

Malach

 

Elisa
Lid
Inlognaam: elisa_83

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 08-2014


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 04 oktober 2014 - 02:57 pm:       

Sons of anarchy



Hoi Malach,

Prachtig verhaal, heerlijk geschreven. Of eigenlijk moet ik zeggen, wat een geil en opwindend verhaal, want de hele setting spreekt me aan. ;-)
Mooi hoe zij sterk en onafhankelijk is, enerzijds, maar toch zijn bescherming vraagt anderzijds. Hij die haar koestert en haar (lichaam) adoreert, maar er ook schaamteloos gebruik van maakt zoals het hem blieft. Wat een chemie, was een lust.
Het doet me sterk denken aan Sons of Anarchy en iets vertelt me dat dat jou niet vreemd is... haha ;-)


What you need is a big strong hand
To lift you to your higher ground


 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 122
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 07 oktober 2014 - 07:28 pm:       

@Elisa



Dank je, Elisa, voor je fijne reactie. Dat doet echt plezier! Ik heb er voorlopig vier seizoenen van SAMCRO opzitten, dus ja, ik ken het wel .

Ik ben ook altijd al dol geweest op vintage Thriumph motoren, ondanks het feit dat Max met een Harley rijdt, haha! En vooral vind ik het geweldig dat je de sfeer en voeling tussen mijn twee hoofdpersonages zo perfect hebt opgepikt, precies zoals ik het bedoelde.

Groetjes!
Malach


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: