home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Merel


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zaterdag 09 augustus 2014 - 03:07 pm:       


Het Veluwe-meisje


Hoe het stille verlangen naar onderwerping begon te zinderen.
Het Veluwe-meisje, bang van de toornige ouderlingen speelde heimelijk met het vuur van haar verlangens. Dapper de steile winterwind trotserend op haar ravenzwarte hallelujafiets, kwam ze thuis om stilletjes neer te ploffen op haar strak opgemaakte bed. Want regels zijn regels. Daar stond dat demonische monster van aards kwaad ongeduldig op haar te wachten en haar te manen tot de onderdanigheid die ze liever aan deze duivel dan aan de Ouderlingen van de dorpskerk schonk.
Een meisje met twee gezichten, gedwongen tot hypocrisie maar o zo hunkerend naar de stille zonden van internet. Leven in een wereld waar niets mocht, werd dat haar enige venster naar het zo verlangde genot dat ze slechts in haar fantasieŽn mocht bezoeken.
Ze vond zichzelf heel mooi als ze zich ontdaan had van haar gedwongen zedigheid. Ook al was mooi zijn geen levensdoel in de strakke geloofswereld waarin ze leefde, zich mooi voelen betekende ook verleidelijk zijn en aantrekkingskracht uitoefenen op anderen zodat die haar zouden begeren.

Zo ontstonden twee Veluwse-meisjes. Het meisje dat zedig en gehoorzaam was aan de Ouderlingen en het meisje dat de zonde opzocht en bedreef. Overdag in de schutkleur van kuisheid, in de avond en nacht ging de schakelaar om en gloeiden haar ogen vochtig van de beelden die ze opriep.
Toen ook nog de woorden kwamen, werd het haar drug om zich van de alledaagse leegheid te verlossen. Een bi-meisje, een maso-meisje, een haremmeisje en een lustslavinnetje, droomde ze te zijn. En in haar ziel was ze dat allemaal, maar alleen nog niet concreet en tastbaar.

Hoe heerlijk voelde het niet als ze zich voor de spiegel uitgekleed had en haar enkels met lint samenbond om beschikbaar te zijn voor haar gefantaseerde meester? Of zoals ze op filmpjes op internet gezien had, dat een oudere meester haar bezat en zich door haar laat liet pijpen. Zij mooi en kwetsbaar, hij sterk en machtig. Nee, pornografie is niet te verwarren met liefde, klinkt dagelijks via de radio, maar toch voelt het als een praline die slecht voor de lijn en het gebit, dus schadelijk voor de gezondheid is.
Als mensen dieren zouden zijn zouden ze nooit dit soort lekkernijen bedacht hebben. Dieren doen alleen aan seks voor de voortplanting. Mensen hebben seks onttrokken aan de plicht het slechts voor de voortplanting te gebruiken maar er ook van te genieten. En het Veluwe-meisje bedacht dat dit allemaal mocht als de Tien Geboden met het elfde ďgij zult genietenĒ aangevuld zou zijn.

Het Veluwe-meisje was tegelijk een jonge vrouw en een meisje. Begin twintig, bleef ze het meisje in zich koesteren en bewaren. Heerlijk blijven hangen in gespeelde onschuld tegenover de grote boze wereld die haar ten eigen gerieve wilde gebruiken.
Toen ze de film ďBelle de JourĒ zag begreep ze dat haar verterende verlangen een mooi meisje in een bordeel te zijn, niet geheel uit de lucht gegrepen was. Toen ze Histoire dí O zag, voelde ze dat ze niet de enige was met deze zondige gevoelens en dat Anne Desclos, die het boek geschreven had, ook begreep dat de wereld uit meer bestaat dan uit de plicht tot voortplanting. Het gevoel dag ze niet langer eenzaam was in deze maalstroom van zondige gevoelens verrichtte wonderen met haar en verloste haar van haar door het geloof opgedrongen schuldgevoelens.

Haar eerste stappen waren de veranderingen in haar kleerkast. Aarzelend maar steeds drastischer verving ze de spijker- en corduroybroeken door jurkjes en rokjes die haar een groter gevoel van kwetsbaarheid schonken. De flanellen ruitjeshemden werden verlokkende topjes en blouses. Haar ondergoed werd lingerie die ze bij Hennes& Mauritz in een grote stad kocht en stiekem droeg.
Voor haar spiegel genoot ze van zichzelf terwijl ze zich langzaam uitkleedde en fantaseerde dat ze dat voor een strenge meesteres of meester moest doen. Ze fantaseerde dat ze zich onder dwang in een chique bordeel uitkleedde. Of zoals ze gezien had in een film van "Boundheat", zich op een veiling voor rijke vrouwen en mannen moest uitkleden.

Ze bezocht, maar eerst nog aarzelend en bang, chatrooms waar meesters en slavinnen samenkwamen. Ze leerde, leerde en leerde, werd veel wijzer en kreeg mailcontacten die soms zo opwindend waren dat ze oploste in een waas van extase.
Ze leerde op internet een Nederlandse meesteres uit Brussel kennen die haar maandenlang in spanning hield. Die schreef haar zo vlot en indringend dat ze er erotische duizelingen door onderging en die haar virtuele lessen gaf in elegantie, sensualiteit en onderwerping. Die schreef dat ze meisjes en jonge vrouwen opleidde tot ideale minnaressen zodat die hun meesters naar volledige tevredenheid zouden dienen.
Er volgden van haar lange uiteenzettingen over hoe ze zich gedragen moest om mannen te bekoren en fascineren. Hoe ze in haar lichaamstaal signalen af kon geven dat ze beschikbaar was. Hoe ze zich moest bewegen, hoe ze zich moest kleden, hoe ze moest spreken en met haar oogopslag kon spelen. Ze schreef dat mannen graag willen dat een meisje haar emotie oprecht toont als ze pijn, angst en opwinding ondergaat.
Geleidelijk werden de lessen intiemer, persoonlijker en explicieter. Zoals dat mannen het heerlijk vinden dat ze gepijpt worden en dat daarbij het drinken van het zaad door de man als het toppunt van onderwerping ervaren wordt en het meisje van de vernedering geniet.
En omdat het Veluwe-meisje nog nooit een man gepijpt had maar het wel hevig gebiologeerd en met rode oren op internet gezien had, vond ze die les een openbaring. IntuÔtief wist ze dat allemaal wel, maar de bevestiging uit de mond van een meesteres schonk haar een sensatie.

De wereld is nu eenmaal van mannen en het is verstandig je daaraan aan te passen en er het beste van te maken, was haar advies. Ze schreef dat ook zij dat gedaan had, daar nog steeds geen spijt van had en met die wijsheid meisjes en jonge vrouwen die op zoektocht in hun innerlijk waren daarover uit te weiden.
Dat er misschien gedacht wordt dat het Veluwe-meisje zo naÔef was te denken dat die vrouw dat vrijblijvend en uit goedhartigheid aan haar onderwees, berust op een misverstand, want het Veluwe-meisje had ondertussen veel van de mensheid en het SM-wereldje geleerd en vermoedde dat die vrouw die dat allemaal ontzettend geraffineerd aan haar schreef, andere bedoelingen had.
Niet dat ze dat liet blijken, want ze bleef geveinsd naÔef doen alsof ze mogelijk kwade bedoelingen van die vrouw niet doorhad. Er kwam in de chatroom ook een waarschuwing voor die vrouw die waarschijnlijk niet in Brussel maar in Nederland woonde.

Het werd dus een kat-en-muis-spelletje dat geheel ontbrandde toen ze schreef dat ze een oudere vriend had aan wie ze het Veluwe-meisje graag wilde voorstellen omdat die door haar gefascineerd geraakt was. En ze voegde eraan toe dat ze niet hoefde te vrezen want hij zou niets doen wat ze zelf ook niet wilde.
Toen het Veluwe-meisje weigerde werd de vrouw kwaadaardig als een boze heks en beschuldigde het Veluwe-meisje dat ze haar al die tijd aan het lijntje gehouden had. Het Veluwe-meisje sloot wat zich intussen als een Messenger-contact ontwikkeld had abrupt af.

Gelukkig had ze aan een eerder verzoek van de vrouw fotoís toe te sturen niet voldaan. Later kreeg het Veluwe-meisje echter spijt dat ze toch niet verder gegaan was met die vrouw, want SM was intussen haar levensdoel geworden. En nog lang fantaseerde ze over wat er allemaal gebeurd zou zijn als ze gedaan had wat de vrouw van haar eiste.

En het Veluwe-meisje? Dat is een ontloken bloem en schrijft nu haar herinneringen, fantasieŽn en verlangens op omdat ze dat opwindend vindt.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Handdag
Beginnend lid

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 01-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 09 augustus 2014 - 05:55 pm:       

Hoi.Hoop maar dat er niet al te veel autobiografische elementen in het verhaal
zitten. Lijkt me dan zeer ontnuchterend werken.

Hans.

 

Merel
Nieuw lid

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 08-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 09 augustus 2014 - 07:28 pm:       

Hoe het stille verlangen naar onderwerping begon te zinderen.Hans,
Persoonlijke herinneringen zijn volgens mij meestal maar deels waar omdat ze door het verstrijken van de tijd slijten. Maar dit is niet zo erg lang geleden, dus behoorlijk nauwkeurig weergegeven.
De ontnuchtering zit misschien het meest in wat er niet gebeurde, maar dat schrijf ik dan ook.

Groetjes,

Merel

 

MisTique
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 48
Aangemeld: 05-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 10 augustus 2014 - 01:44 am:       

Wat ik je toewensHoi Merel,

Je verhaal doet me aan mijzelf denken, ik hoop dat het meisje in jou in staat is dit achter zich te laten en zichzelf ruimte te geven om open te bloeien. En daarbij hoop ik dan dat ze iemand zal ontmoeten met oprechte bedoelingen, die haar de schoonheid van echt beleven kan laten ervaren.

Liefs
MisTique

 

Grey Spanker
Productief lid

Bericht Nummer: 32
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 10 augustus 2014 - 07:21 pm:       

Uit eigen ervaringHallo Merel,

Van mijn geboorte tot ik 24 was, en daarna van mijn 29ste tot mijn 48ste woonde ik op de Veluwe, kwam ook nog uit de bible belt, en ja, het kan dan nog steeds helemaal goed komen!

Uiteraard wens ik je toe dat jij ook op een fijne en bijzondere manier mag ervaren!

Groetjes en liefs, Grey Spanker

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid

Bericht Nummer: 112
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 23 augustus 2014 - 02:43 pm:       

BloedmooiJe schrijft geheel in een eigen stijl en wat het onderwerp aangaat, ken je de televisieserie "Banshee"? Die zou jij ook goed vinden, geloof ik, want het Veluwe-meisje lijkt op Rebecca, een Amish meisje dat zich vol overgave in de vleselijke zonden stort (grijns).

Hoe dan ook vond ik dit verhaal bloedmooi en o zo herkenbaar. Spijtig van die slechte ervaring, maar het weegt niet op tegen de gevoelens die bewustzijn ontketent, toch? Ik geloof dat mensen zoals wij ontdekken hoe ze in elkaar zitten, precies door die dingen die jij beschrijft, de films, de verhalen, de correspondentie en de gevoelens en beelden die al die dingen bij ons oproepen.

Groetjes,
Malach

 

SirJohnSF
Nieuw lid

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2022

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 01 november 2022 - 11:23 am:       

Mooi geschrevenHoi Merel,
Mooi geschreven, ik zie dat meisje haar verboden kleding passen en zichzelf bewonderen in de spiegel.

Ik heb ook een ervaring met een vrouw uit de gereformeerde samenleving.
Een ralatie die mooi begon maar na ongeveer 3 jaar moest stoppen,..

De slechte ervaring in de chatroom, hebben wij dat allemaal niet een keer ervaren?
Helaas zitten er veel fakers op dit soort sites en chatrooms.
Blijf voorzichtig.

John


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: