home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op maandag 28 juli 2014 - 12:02 am:       


Exhibitionisme


Spannend zei je ....Tentoongesteld worden.....




Ik had je die avond uitgenodigd om samen te eten bij mij thuis.

We zitten rustig aan de eettafel, samen te eten en wat te praten.
Zonder te weten wat nu de aanleiding was komen we uit op het onderwerp exhibitionisme.
Je vertelt me dat je wel eens fantaseert dat je naakt betrapt wordt in het openbaar. Je vindt het spannend vertel je me op een openbare plek je uit te kleden en te zitten wachten totdat je in de verte iemand ziet aankomen. Je hebt dan al wel een veilig plek gezocht waar je naar toe kunt vluchten als iemand te dichtbij komt, een plek waar jij je dan weer snel en ongestoord kunt aankleden.
Heb je het werkelijk een keer gedaan vraag ik haar. Ja zegt ze en spannend om dan zo lang mogelijk te wachten naar een veilig plek te gaan om daar weer aan te kleden.
En als je nu ineens niet meer weg kunt vraag ik haar vind je dat spannend ? Ze had er wel over gefantaseerd zei ze, maar nog niet geprobeerd.
Hoe zou je het vinden vraag ik haar als je buiten door iemand vastgebonden zou worden, naakt natuurlijk op een plek waar mensen kunnen komen. Je kunt dan niet meer weg als er werkelijk iemand uit de verte komt. Heel spannend zegt ze. Zou je dat een keer willen meemaken vraag ik haar. Misschien wel een keer zei ze.

Zal ik de eettafel eens voor het raam zetten en jou daar naakt op vastbinden vraag ik haar. Terwijl ik dit zeg zet ik de tafel voor het raam. En dan de gordijnen open schuiven ? Zou je dat spannend vinden ?

Eigenlijk meer om haar uit te dagen, zonder er van uit te gaan dat ze het werkelijk zou gaan doen vraag ik haar voor me te gaan staan.

Ze kijkt me een tijdje aan, een zeer spannend moment, ze aarzelt maar staat werkelijk op en gaat na een klein poosje voor me staan.
Kleed je uit zeg ik en ga daarna op deze tafel liggen, ik ga je daarop naakt gespreid vastbinden.
Ze kijkt me aan, lacht een beetje en wacht.
Kleed je uit zeg ik haar nogmaals, kleed je helemaal uit, en ga naakt op deze tafel liggen.
Spannend, zou zij het werkelijk gaan doen gaat er door mijn gedachte, door mijn gevoel.

Iets dat ik niet van haar had verwacht, maar aarzelend begint zij zich uit te kleden voor me. Zeer, zeer spannend omdat ik tot nu toe haar nog nooit naakt had gezien, laat staan dat ik haar naakt had vastgebonden.
Ik dacht dat ze op haar beurt mij stond uit te dagen en snel weer zou gaan zitten, aangekleed en wel. Maar waarachtig, ze kijkt me nu ietwat geil aan, langzaam kleedt zij zich helemaal uit, laat haar kleren stuk voor stuk op de grond voor me vallen en gaat helemaal naakt voor me staan. Ze kijkt me indringend en geil aan. Vooral omdat ik haar al redelijk lang kende maar nog nooit dit met haar had meegemaakt was het een zeer spannend moment, ook het afwachten of zij het werkelijk zou gaan doen.

Ik kijk naar haar naakte lichaam, neem haar helemaal in me op, ik kijk naar haar terwijl zij poedelnaakt voor me staat. Een kwartiertje geleden zaten we nog gewoon aan tafel, nu staat ze ineens bloot voor me, zeer opwindend.

Ik kijk haar indringend aan, wacht even maar zeg dan op bijna bevelende toon op de tafel te gaan liggen. Ik ga je vastbinden, jouw gespreide benen in de richting van het raam. Nu nog zijn de gordijnen dicht, maar als ik je helemaal heb vastgebonden zet ik een paar lampen op jou, en doe de gordijnen open.
Dat doe je toch niet zegt ze plagend, zegt ze aarzelend.

Ga met je rug op de tafel liggen zeg ik haar nog een keer. Ze gaat op de rand van de tafel zitten en wacht af. Ik ga naast haar staan en duw haar voorzichtig achterover op de tafel. Terwijl ik haar achterover duw, geef ik haar een klein kusje op de mond en vertel haar dat ik haar vast ga binden.
Ik ga achter haar staan en trek haar verder over de tafel.
Ik bind jouw handen achter jouw hoofd vast en terwijl ik dit zeg kijk ik haar aan. Ik pak haar handen, leg deze boven haar hoofd en bind deze vast aan de twee tafelpoten aan weerszijden van haar. Ik aai met mijn handen over haar hoofd, geef een plagend kusje en vertel haar wat er allemaal gaat gebeuren.
Ze kijkt me ietwat geil aan, ga je toch niet doen zegt ze, durf je toch niet te doen.
Ik ga voor haar staan, trek haar naar voren zodat haar billen iets over de rand van de tafel komen te liggen en haar armen verder gestrekt worden boven haar hoofd.
Met touwen om haar enkels bind ik haar voeten vast aan de twee andere tafelpoten, haar knieën opgetrokken.

Hoe voelt dat vraag ik haar. Nu heb je nog jouw knieën tegen elkaar aan, lig je nog gesloten, maar ik ga je helemaal open leggen, men mag je helemaal zien straks, men mag dus ook tussen jouw benen kijken fluister ik plagend zachtjes in haar oren.

Ik til haar iets op en leg twee kussens onder haar billen zodat haar bekken omhoog komt te liggen. Een tweetal brede banden leg ik om haar beide knieën.
Kijk maar eens wat ik ga doen fluister ik haar toe en pak haar knieën aan de binnenkant vast met mijn handen. Probeer je knieën maar tegen elkaar aan te houden. Maar dat lukt toch niet zeg ik haar en terwijl zij probeert haar benen gesloten te houden, haar knieën tegen elkaar te houden trek ik deze ver uit elkaar, spreid haar benen en leg haar ver open. De banden bevestig ik aan de rand van de tafel aan weerszijden van haar.

Probeer je benen maar te sluiten zeg ik plagend. Terwijl ik tussen haar benen kijk naar haar openstaande kut en haar gat probeert zij haar benen te sluiten dat uiteraard niet lukt. Nee dat lukt je nu niet meer, omdat je op een kussen ligt met je billen zie ik zowel jouw openstaande kut en jouw gat.
Een tweetal bureaulampen op de tafel aan de zijkanten van haar laat ik genadeloos tussen haar benen schijnen, zodat zij nog meer zichtbaar is.

Hoe voelt dat vraag ik haar, zo vastgebonden door mij, volledig open en bloot, lampen op je bovenlichaam en tussen jouw benen gericht. En zo meteen schuif ik de gordijnen open zodat je duidelijk te zien bent vanaf de straatkant, jouw benen opgetrokken, jouw kut en gat voor het open raam. Jij in het zonnetje gezet. Heel spannend en heel eng tegelijkertijd bibbert ze.

Ga je het werkelijk doen vraagt ze en kijkt me angstig aan. Ja zeg ik haar, je vroeg er toch om.

En het is waar, ook ik vind het tegelijkertijd spannend om tot zover te gaan maar ook wel eng. Wat zullen de mensen zeggen als ik werkelijk de gordijnen open schuif zodat zij volledig vastgebonden, naakt en open te zien is, want het is waar er kunnen mensen langs komen. Maar ik vind het ook zeer, zeer spannend te spelen met de mogelijkheid dit te doen, haar tot het uiterste uit te dagen, haar geil te zien worden te weten wat er zou kunnen gaan gebeuren.
Ja zeg ik haar, nu heb je het niet meer in eigen handen, je ligt helemaal vastgebonden, klaar gelegd wat er komen gaat, ik die kan besluiten de gordijnen open te schuiven als ik dat wil. Niet jij die op het laatste moment toch naar het veilige plek loopt waar niemand je meer kan zien om je daar weer aan te kleden.

Mijn handen laat ik over haar gezicht glijden, twee vingers druk ik speels in haar mond, terwijl ik haar ook een plagend kusje geef. Ja fluister ik, ik ga je tentoonstellen voor iedereen die langs komt.
Ook jouw kut en gat zijn zichtbaar, en terwijl ik dit zeg laat ik een paar vingers over haar kut glijden en druk een vinger speels in haar gat. Ja, bent helemaal toegankelijk voor iedereen die langs komt.

Heerlijk spannend te spelen met dit moment, haar zowel geil en angstig te zien worden, spannend haar zo geil te zien.

Ik doe de lampen uit, het is nu donker in de kamer. Even wacht ik om te wennen aan de donkerte. Ja, ik ga nu de gordijnen open doen, hoor je het ?
Ga je dat werkelijk doen ?, ja zeg ik en langzaam, duidelijk hoorbaar trek ik de gordijnen open. Je ligt nu voor het open raam fluister ik, en geef een lief kusje in haar oor.
Ze ziet dat ik werkelijk de gordijnen heb open geschoven, dat zij nu met haar opgetrokken en gespreide benen naakt en helemaal open en toegankelijk voor het raam ligt.

Ze kijkt me aan, geil en angstig. Spannend om haar zo naar mij te zien kijken.
Een spannend moment. Spannend om naar haar te kijken, spannend om te wachten. Ga je het werkelijk doen, ga je werkelijk de lampen aanzetten vraagt ze. Ja, ik doe de lampen aan en ga dan de kamer uit.

Spannend om te wachten, spannend om zomaar het licht aan te doen als ik dat zou willen, spannend de macht te hebben over wat ik wil gaan doen. Ik zeg niets, ga zitten en wacht een paar minuten.

Ik sta op geef haar een kusje, kijk in haar ogen en vertel dat ik de lampen ga aandoen.

Even wacht ik nog, het ultieme moment, nu gaan de lampen aan zeg ik haar. Terwijl ik dit zeg geef ik haar nog een plagend kusje.
Terwijl ik haar aankijk laat ik mijn handen glijden over de binnenkant van haar benen, maak strijkbewegingen tussen haar benen, over haar kut en gat. Ja, en dit kan men allemaal zien. De lampen gaan aan fluister in haar oor, je wordt tentoongesteld.

Ik kijk haar nog even in de ogen, ga met mijn hand over haar gezicht en door het haar. Nu fluister ik, Nu.

Ze ziet dat ik aanstalten maak om de lampen aan te doen...........


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

stefkes
Beginnend lid
Inlognaam: stefkes

Bericht Nummer: 8
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 01 augustus 2014 - 02:20 pm:       

Spannend hoe het verder gaat



Beste,
Erg spannend......hoe gaat het verder.......komt er iemand vreemd binnen......of geef me trouwens maar gewoon het adres, ga ik wel even kijken?
Ik wacht in spanning af.
Gr. Stefan

 

Lupos
Nieuw lid
Inlognaam: luposp

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 07-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 02 augustus 2014 - 02:01 pm:       

De spanning houd ik voor de vrouw die dit wil meemaken.



Nee, dat is geen goed voorstel.

Nee, als zij al bij voorbaat weet dat er iemand komt gaat de spanning ervan af, zowel voor haar en mij. Het al die tijd niet weten of ik werkelijk de gordijnen open schuif, en in dat geval niet weten of er werkelijk iemand langs komt die haar dan kan zien is een deel van het hele spannende samenzijn met haar. Een onderdeel van de opbouw, de spanning opvoeren tot het laatste moment, tot het laatste moment niet weten wat er kan gaan gebeuren.

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 109
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 19 augustus 2014 - 04:26 pm:       

Open en toegankelijk



Ik vind het altijd fijn als iemand zo schaamteloos een fantasie uitwerkt. Je werkt vaak met herhalingen, het valt me op omdat ik dat ook doe. In een erotisch verhaal vind ik dat kicken, jezelf en de lezer er af en toe aan herinneren hoe vreselijk geil het is wat er gebeurt. Ook mooi hoe je de sfeer en de spanning tussen die twee mensen hier neerzet.

Groetjes

 

geil caatje
Nieuw lid
Inlognaam: geilcaatje

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 03-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 april 2018 - 09:41 pm:       

Nieuwsgierig naar het vervolg...



En? En? En? Ging het gordijn open? Ik hoop het zo. Ook hier kan ik me helemaal voorstellen dat ik het ben die daar ligt. Wat een heerlijke spanning zou dat geven!

Liefs,
caatje


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: