home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
stefkes


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op woensdag 18 juni 2014 - 12:16 pm:       


Het verborgen kasteel


De ontmoeting, de eerste keer, 4 smalle strepen en een brede van leer!




Il castello nascosto


Inleiding

Hoeveel dagen ze al onderweg was wist ze niet precies. Maakte haar ook niet uit. Ze wilde alleen maar weg van de oorlog, weg van het geweld in haar land. Hoe kon het toch dat van de ene op de andere dag mensen die jaren lang in vrede met elkaar hadden geleefd elkaar nu te lijf gaan.
Het is april 1992, de Serviërs zijn bezig met etnische zuiveringen. De eens zo mooie groene vallei Drina in het Oosten van Bosnië wordt zwaar getroffen. Huizen worden geplunderd en in brand gestoken, vrouwen worden verkracht en aan hun lot overgelaten. Mannen en jonge jongens worden op transport gezet naar het later blijkt beruchte Manjaĉa.

Het is een koude voorjaarsdag, donkere wolken hangen boven de havenstad Bari aan de langgerekte kustlijn van de Adriatische zee. Vanaf de boot heeft Stana Katići een mooi uitzicht op de kustlijn van Bari. In de verte ziet ze de toren van de Cattedrale di Bari . Ze had geluk dat ze met een boot vanuit de historische stad Dubrovnik haar land kon verlaten. Wat was er veel veranderd in een jaar tijd. Vorig jaar had ze nog met haar dochter en man een reis naar Italië gemaakt omdat ze 25 jaar getrouwd was. Hadden ze in Bari aan het Piazza Giuseppe Garibaldi heerlijk cappuccino gedronken. Nu is alles anders.

Hoofdstuk 1 Ontmoeting met Janek

Op jonge leeftijd was ze al getrouwd met haar vriend Janek Kanji die ze had ontmoet in Tuzla. Zij studeerde daar aan de Universiteit, hij was een bekende voetballer.
Ze was meteen voor hem gevallen toen ze samen met een paar vriendinnen naar een voetbal wedstrijd gingen kijken van het Universiteits team tegen FK Sloboda. Zijn brede schouders, gespierde armen en enorme lengte maakte haar licht in haar hoofd. Zijn dominante blik tijdens zijn inspanningen als verdediger, en lieve glimlach bij een ontspannen moment zorgde ervoor dat vele vlinders in haar buik een vreugdedans aan het uitoefenen waren.
‘s Avonds in bed droomde ze van Janek. Hoe zou het zijn om met hem de liefde te bedrijven, tedere kussen die haar lichaam van boven naar beneden zouden liefkozen. Hoe haar kutje gevuld zou worden door zijn lekkere lul. Stana was nog maagd, maar haar fantasieën waren als van een volwassen vrouw die alles al heeft meegemaakt. Tijdens deze fantasieën ging ze voor haar spiegel staan en kneep ze zacht in haar mooie volle borsten die helemaal tot leven kwamen. Strak priemde ze vooruit en kneep ze er nog wat harder in, en daarna nog wat harder. Haar lipjes werden helemaal nat. Haar lange vingers liet ze dan langs haar lipjes richting haar kontje glijden die ook heerlijk nat werd. Voorzichtig duwde ze één vinger een stukje in haar kontje terwijl de andere hand over haar klitje streek. Stana was altijd al uitzonderlijk nieuwsgierig geweest naar haar eigen lichaam en had al vroeg ontdekt dat ook haar kontje haar erg veel plezier kon geven.
Ze draaide zich met haar rug naar de spiegel en ging op haar knieën zitten, kontje omhoog en haar hoofd op de vloer. Zo kon ze mooi haar eigen billen zien wat haar extra opwond. Wat wilde ze graag dat Janek nu achter haar zat en zijn lul diep in haar grotje zou stoppen. In plaats daarvan stak ze nu zelf een tweede vinger in haar kontje en bewoog ze deze in en uit. Haar andere hand bewoog zich steeds sneller over haar clitje die steeds harder en harder begon te gloeien en kloppen. Nog één keer stak ze haar vingers hard in haar kontje, en met een enorme kreun kwam ze klaar. Het genot overspoelde haar. Haar knieën trilde, haar dijbenen waren nat. Daar zat ze op haar knieën voor de spiegel. Ze keek om in de spiegel en zag haar mooie billen, haar kale kutje wat schitterde van het vocht, haar lekkere sterretje wat haar zoveel genot gaf.

Het is de laatste voetbal wedstrijd van het seizoen. FK Sloboda speelde voor promotie naar de ere divisie. Stana en haar vriendin Nadja waren ook gaan kijken maar deze spannende wedstrijd die met 4-1 werd gewonnen.
Na de wedstrijd zat ze met haar vriendinnen in de kantine bij te kletsen en vertelde Stana voluit over Janek, hoe goed hij als verdediger was maar ook over de mooie kopbal die hij maakte in de tweede helft en die de stand op 4-1 bracht. Haar vriendin Nadja, een mooi donker getinte vlotte dame met grote donkere ogen waar menig man in verdrinkt, zei:
“Stana, jij bent verliefd op Janek!”
Stana kreeg een donkere blos op haar wangen.
“Nee Nadja, het lijkt mij gewoon een aardige vent,” zei Stana stellig, maar de twinkeling in haar ogen verraadde haar.
Ineens kreeg Stana een scheut bier over haar heen. Boos stond ze op om die lomperik een flinke reprimande te geven. Ze draaide zich om en wordt bevangen door een enorme warmte. Het was Janek die met een aantal glazen bier staat te goochelen en zich stotterend aan het verontschuldigen is. Stana die met haar vuurspuwende ogen omhoog keek schiet in de lach nu ze ziet wie het is.


Hoofdstuk 2 Janek en Stana

Het zijn de kleine dingen die het hem doen. Een vriend vertelde eens dat een vleugelslag van een vlinder in Azië een storm in Europa kan veroorzaken. Aanvankelijk begreep ik hem niet zo goed, rationeel als ik ben. Maar natuurlijk klopt het. Dat scheutje bier op dat moment in de kantine leidde tot een fantastisch huwelijk en een geweldige dochter.

Smoorverliefd waren Stana en Janek op elkaar. Het is september 1966 en ondanks dat Stana nog niet klaar was met haar studie had ze toch het “ja woord” aan Janek gegeven. Het was een heerlijke zwoele avond, de krekels maakten overuren, en de oranje gekleurde zon zakte langzaam achter de heuvels. Ze lagen aan het meer van Jezero Modrac niet ver van Tuzla vandaan. Janek verdiende als profvoetballer al een prima salaris en had zich een mooie Alfa Romeo GT cadeau gedaan.
Dat was nog niet zonder slag of stoot gegaan. Een Alfa was zeer exclusief in het land waar voornamelijk Zatava’s rondrijden. Een vriend van Janek, Angelo Sormani, voetbalde bij het grote A.C. Milan en genoot daar een enorme status als topscorer. Hij had het dan ook zo voor elkaar om een Alfa richting Tuzla te sturen. Alleen deden de douane ambtenaren erg moeilijk. En wilde ze de auto niet doorlaten. Pas toen Janek persoonlijk vanuit Tuzla naar de havenstad Split ging, en de douane ambtenaren naast zijn handtekening, vrijkaartjes voor het duel Hajduk Split - FK Sloboda had aangeboden werd de auto vrijgegeven. Hoewel de auto was ontworpen voor de gemiddelde lengte van een Italiaan, en Janek met zijn 1mtr 93 daar toch wel buiten viel, was het een genot voor Janek om de 350 km van Split terug naar huis te rijden.

Zo ook deze avond. Hij had Stana vol trots zijn Alfa Romeo GT laten zien en wilde meteen een ritje met haar maken. Stana voelde zich als een prinses toen Janek galant de deur voor haar open hield en zij zich langzaam in de lederen sportstoelen liet vallen. Haar licht blauwe korte jurk en witte high heel laarzen staken schitterend af tegen het zwarte leer. De mooie lak kleur morbido giallo van de buitenkant kwam ook op een aantal plaatsen terug in het interieur, en de auto rook naar het zachte leer waarmee de stoelen zijn bekleed. Met een heerlijke grom kwam de auto tot leven en zoefden ze samen richting het meer.
Op een mooie plek, beschut achter een rij bomen was een mooi klein zandstrand. Een oude steiger liep in het water, maar was al jaren niet meer in gebruik. Janek kende deze plek goed, hier ging hij met zijn vriendjes heen om te spelen. En de aanlegsteiger fungeerde prima als duikplank. Nu was de plek verlaten. In de verte zag je lichtjes op de heuvel branden wat een romantische aanblik gaf. Het leek wel een sprookje. Stana zat dicht bij Janek op het plaid wat Janek in een picknickmand mee had genomen. Janek was een echte romanticus, en had wat kaarsjes aangestoken en de twee kristallen wijnglazen gevuld met een overheerlijke rode Macedonische wijn uit de regio Povardarie. De blauwe druif, de Vranec zorgt voor de prachtige inkt rode kleur die in het mooie kristallen glas schitterde in het kaarslicht. Hier was de plek dat hij Stana ten huwelijk had gevraagd, en zij zonder twijfel en volmondig “ja” had gezegd. Daarna kusten ze elkaar zachtjes, maar met veel passie en liefde.

Hoofdstuk 3 De liefde

Natuurlijk hadden ze elkaar al vaker gekust, maar daar bleef het dan bij. Ze was pas negentien jaar, Janek een jaar ouder, en waren niet getrouwd. En seks voor het huwelijk was ondenkbaar in dit katholieke deel van Joegoslavië. Natuurlijk had ze fantasieën, stond ze vaak voor haar spiegel om zichzelf te bevredigen. Maar ze had zijn lul nog nooit gezien. Op een avond zaten Stana en Nadja gezellig bij elkaar. Geanimeerd luisterde Stana naar de liefdesverhalen verhalen van Nadja en haar vriend. Nadja wond er geen doekjes om dat ze echt niet tot het huwelijk ging wachten voordat ze met haar vriend het bed in dook.
Toen ze het over de geslachtsdelen van hun vrienden hadden zei Nadja geamuseerd: “Die Janek van jou zal wel een grote lul hebben!”
“Hoezo?” had Stana gezegd.
“Nou,” zei Nadja, “mannen met zulke grote handen en voeten hebben doorgaans flink wat gereedschap!
Ze hadden beide helemaal in een deuk gelegen. Nadja en Stana waren twee handen op één buik en vertelde elkaar alles. Die avond had Nadja bij het weggaan Stana een kus op haar mond gegeven. Stana was erg verbaast, maar een lichte tinteling ging door haar buik heen, en het liet haar lipjes niet onberoerd. Die avond fantaseerde ze hoe zij samen met Nadja de lul van Janek bespeelde. Hoe Janek haar van achteren in haar kutje nam en haar af en toe een stevige tik op haar billen gaf terwijl zij Nadja aan het kussen was. Wat had ze een heerlijk orgasme gehad en was ze daarna zachtjes in slaap gedommeld.
Die avond aan het meer van Jezero Modrac zou haar leven voorgoed veranderen. Ze zou gaan trouwen met haar grote liefde. Maar is Janek wel zoals hij zich voordoet. Is de altijd zo liefdevolle galante Janek alleen maar een romanticus!
De geluiden van de krekels welde aan, af en toe hoorde je een eend er lustig op los kwekkeren. De zon maakte voorzichtig plaats voor de maan die een wittig schijnsel over het meer bracht. De kleine golfjes flikkerden als sterren.
Janek keek Stana diep in haar ogen en voorzichtig gingen zijn handen over de zachte blauwe stof die haar mooie borsten van zijn handen scheidde. Het liefdevolle kussen had haar al behoorlijk nat gemaakt, en deze zachte beroering maakte haar helemaal gek. Ze stond in vuur en vlam en was er helemaal klaar voor. Ze wilde Janek, deze avond zou het gaan gebeuren, zou ze haar maagdelijkheid verliezen op deze mooie plek aan het meer van Jezero Modrac.

Plots stopte Janek met het beroeren van haar borsten, het zachtjes knijpen in haar tepels. Zijn tong verliet haar mond en Stana keek Janek verbaast aan.
“Ga voor mij staan, Stana!” sprak hij met een duidelijke stem.
Een siddering ging door Stana haar lichaam heen. Ze keek Janek verbaasd aan.
“Luister lieve dame, jij hebt net ‘ja’ gezegd tegen mij. ‘Ja’ voor het huwelijk, en dus ook ‘Ja’ voor mijn voorkeur van de liefde. Inderdaad schat, de seks!”
Stana was te verbaast om te reageren, het kwam zo plotseling. Maar anderzijds had hij het over seks. Daar hadden ze het nog nooit over gehad, en alleen dat woordje zorgde ervoor dat haar buik weer vol met vlinders zat. Vlinders die als een gek allerlei soorten vreugde dansjes aan het maken waren.
“Nou, komt er nog wat van, of moet ik je dadelijk een flinke straf geven,” zei Janek.
Hij was zelf gaan staan, en stond gebogen over haar heen. Voorzichtig ging Stana staan, en keek Janek in de ogen. Waar was die liefdevolle blik van hem, deze blik kende ze alleen van hem als hij aan het voetballen was. Geconcentreerd, nors misschien, nee eerder zeker van zijn zaak, dominant.
Janek deed een stap achteruit.
“Jurk uit,” zei hij.
Niet hard, niet scherp van toon, gewoon duidelijk. Ze ervoer het niet als vervelend. Voorzichtig deed ze de knoopjes van haar korte jurkje los, knoopje voor knoopje. Haar borsten werden duidelijk zichtbaar. Ze zag dat het Janek niet onberoerd liet. Een grote bolling doemde op in zijn broek. Stana kreeg er lol in, en liet haar jurk een stukje van haar schouders glijden. Haar linker borst was nu helemaal zichtbaar en priemde trots vooruit. Nu ook haar jurk aan de andere kant van haar schouders gleed kon je haar hele bovenlichaam zien. Ze was ongelooflijke mooi. De laatste zonnestralen weerkaatste nog op de bovenkant van haar tepels die zacht werden beroerd door de wind die over het meer heen zweefde, in deze aangename en zwoele avond.
“Je maakt me gek Stana,” zei Janek. “Dat doe je opzettelijk, je toekomstig man zo gek maken.”
“Draai je om,” zei hij nu met een wat verheven toon.
Stana moest er een beetje om lachen, maar liet dat nauwelijks merken en draaide netjes om. Klets.....!.klets.....!uit het niets kreeg ze twee stevige tikken op de dunne blauwe stof die haar billen beschermde. Ze maakte een klein sprongetje vooruit.
“Wat doe jij nu” zei Stana opstandig.
Haar ogen stonden wagenwijd open, en als ze vuur hadden kunnen spuwen was dat nu gebeurt. Janek keek haar strak aan.
“Dan moet je mij maar niet gek maken” zei Janek.
Een vreemde tinteling ging door de billen van Stana, en in plaats van dat het zeer deed raakte ze extra opgewonden.
“En nu die jurk uit en buig je voorover.”

Nu ging het gebeuren, vandaag werden haar dromen, haar fantasie werkelijk. Hoe vaak had ze er al van gefantaseerd door Janek stevig te worden genomen, dat hij haar billen zou aanraken, zou slaan. Niet te hard, maar hard genoeg om er geil van te worden. Alleen had ze nooit gedacht dat de altijd zo vriendelijke Janek dit ook echt zou doen.
Ze deed haar korte jurkje voorzichtig uit, en stond met nog alleen een slipje van Madame Supertrash en haar witte high heel laarzen aan. Janek glunderde helemaal. Zo’n mooie billen in zo’n mooie fringe brazilian slip.
“Voorover buigen, met je handen aan de grond, Stana. Je zult voelen met wie je gaat trouwen. Je zult voelen wat straf is. Je krijgt tien klappen op ieder bil omdat je mij net aan het verleiden was. Heb je mij begrepen, Stana?”
Stana knikte voorzichtig, haar hart ging als een gek tekeer, de lekkere Macedonische wijn maakte haar licht in haar hoofd, ze was opgewonden maar tegelijkertijd ook bang voor de pijn die onherroepelijk komen zou.
“Ik heb je niet gehoord, Stana! Moet ik er twintig van maken?”
“Nee Janek, geen twintig Janek, ik heb je begrepen!”
“Vanaf nu is het meneer Janek, en buig je nu voorover.”
Voorzichtig ging Stana voorover staan. Gelukkig was ze vrij lenig want haar high heels maakte het een stuk lastiger om bij de grond te komen.
“Benen een stukje spreiden Stana,” en Janek tikte aan de binnenkant van haar benen.
“Goed zo meisje, zo sta je goed.”
Een prettige tinteling ging door Stana heen. Ze deed iets goed, en dat vond ze fijn, hoe gek het ook in haar oren klonk. Ze was ten slotte een hele zelfstandige jonge vrouw die goed van zich af kon bijten. Maar nu, in deze setting kon ze het ondergaan vond ze het prettig een compliment te krijgen. Ze deed nu nog beter haar best om haar schitterende billen aan Janek te tonen.
“Kletssss…..” de grote hand van Janek kwam met kracht op Stana haar bil.
“Klatssss…..”nog een volgde nu op haar andere bil. Ze had moeite zich staande te houden.
Bij de tiende klap gloeide de billen van Stana en stond zij het huilen naderbij. Janek voelde dit feilloos aan en wreef zachtjes over haar billen.
“De eerste helft heb je gehad schat, je doet het heel goed.”
Stana duwde haar billen nu zo hoog als mogelijk in de lucht. Janek zag dit en ging pesterig met zijn hand onder het slipje en gleed langs haar lipjes die desondanks de pijn al aardig nat waren.
“Geil ding, ik dacht wel dat je dit lekker zou vinden!”
Een zachte kreun ontsnapte uit de mond van Stana. Janek bleef langs haar lipjes wrijven en gleed door naar haar kontje. Daar cirkelde hij om haar anus heen, en ging weer terug naar haar lipjes. Net voordat hij zijn had uit haar slipje liet gaan, raakte hij nog even haar clitje. Stana haar kut stond nu in brand, haar clit klopte. Ze wilde geneukt worden, hier, nu, hard. Ze wilde zijn lul diep in haar lichaam voelen om mee te worden genomen in een diep en langdurig orgasme. Ze wilde zijn sperma in haar voelen vermengd met haar kutsappen. Ze wilde nu alles, zo geil als ze was.
Met een ruk trok Janek haar slipje omlaag, en omdat ze wijdbeens stond scheurde het mooie frivole stukje stof doormidden.
“Zo jonge dame, nu de volgende tien, maar deze op je blote billen.”
“Ben je er klaar voor?”
Stana knikte weer, en besefte meteen dat niet goed was.
“Ja, meneer Janek” zei ze snel, maar ze was al te laat.
“Je bent te laat jonge dame, dat kost je vijf extra slagen. Maar die krijg je niet met de hand, daar heb ik dan nog een verrassing voor.”
Stana schrok hiervan, ze was botergeil, maar een straf met iets anders boezemde haar toch weer aardig wat schrik in.

“Klatsss…….Klatsss…” de klappen volgde elkaar op in een rap tempo.
Ze waren hard, veel harder dan de eerste reeks. De billen werden steeds roder, en Stana gilde het uit van de pijn. Dit had ze niet verwacht. Zo’n pijn, zo’n vernedering. De tranen welde op in haar ogen, en over haar gezicht liepen zwarte strepen van de mascara.
“Stop, stop,” zei ze!
Haar billen schudde op en neer, de klappen dreunde door tot het diepste van haar kutje. Ze probeerde zich te ontspannen, zich staande te houden, maar de klappen waren zo verschrikkelijk hard dat ze bang was om te vallen, het ontspannen wilde dus niet lukken.
“Kletssss….Klattsss.”
Toen was het stil. Alleen het gesnik van Stana was hoorbaar, de tranen vielen op de grond. Even wist ze niet waar ze was.
Janek wreef weer zachtjes over haar billen, die nu een dieprode kleur hadden.
“Kom maar overeind,” zei hij zachtjes tegen haar. “Je doet het zo goed.”
Stana kwam rustig overeind en wilde over haar billen wrijven.
“Nee Stana, je hebt nog een verrassing van mij tegoed”.
Handen thuis houden. Janek bleef over haar billen wrijven en ging van heer linker bil naar haar rechter en terug. Met zijn lange vingers zocht hij haar lipjes op die hij zachtjes beroerde. En ondanks de pijn en vernedering waren ze alweer behoorlijk vochtig. Hij stak zachtjes een vinger in haar kutje. Eerste het eerste kootje en daarna duwde hij door totdat zijn lange middelvinger er helemaal in zat.
Stana begon weer zachtjes te kreunen. De pijn van haar billen ging over in een tinteling, een hele fijne tinteling. Janek ging nu met zijn vinger op en neer in haar kutje en wreef opzettelijk ruw langs haar clit. Stana’s gekreun werd steeds luider, en ze drukte haar clit steeds harder tegen de vinger van Janek. Op dat moment trok Janek zijn vinger uit haar kut.
“Ohh meneer Janek, laat mij klaarkomen, stop je vinger terug in mijn kut, neuk mij meneer Janek, ik doe alles voor je!” Stana smeekte om een orgasme, maar Janek was dit nu nog niet van plan te geven.
“We gaan eerst je laatste deel van de straf uitvoeren,” zei Janek op een dominante en doordringende toon. “Je mag kiezen. Of je krijgt nog vijf klappen op je blote billen met mijn leren riem of je mag zelf iets aandragen waarmee je op je billen wordt geslagen.”
Janek haalde zijn riem uit zijn broek. Een lange brede leren riem. Mijn God, daar gaat je mij toch niet mee slaan. Dat kan ik echt niet aan, dacht ze.
“Je hebt een keus Stana, maar ik wil het nu weten.”

Stana keek snel om zich heen. Haar billen brandde nog en haar kutje was zeik nat. Helder nadenken was iets wat juist nu niet zo goed lukte. Ineens zag ze een mooi tak in het gras liggen. Eigenlijk was het meer een twijg met wat zijscheuten waar de blaadjes nog aan zaten.
Ze keek Janek aan: “Met die twijg mag je mij straffen meneer Janek.”
Janek pakte de twijg op en haalde de zij scheuten eraf zodat er een mooie lange twijg van zo’n meter over bleef.
“Weet je het zeker dat je liever met deze twijg je straf wilt ontvangen?”
“Ja, meneer Janek, met deze twijg mag je mij straffen, ik zal de jouwe zijn.”
Janek keek Stana vol trots aan, en zij zag dat. Ze groeide, voelde zich de zijne, was klaar voor haar laatste straf.
“Ik wil dat je op je knieën gaat zitten Stana, je handen ver voor je, je hoofd op de grond, je billen hoog in de lucht. Ik zal je straffen Stana, heel hard. Dat doe ik voor mijn eigen genot . Ik ben een sadist. Jouw pijn is mijn lust. Maar ik hou van je, en zal er altijd voor zorgen dat jouw pijn ook jouw lust zal worden. Daar zal je mij op moeten vertrouwen. Vertrouw je mij Stana?”
“Ja, meneer Janek, straf mij zo hard als je wilt, ik wil je graag dat genot schenken, ik vertrouw je.”
Met haar donker rode billen hoog in de lucht, gaf ze zich over aan haar toekomstige man. Ze vertrouwde hem.
“Wooosh………” de eerste klap kwam dwars over haar beide billen. Een harde schreeuw van Stana was het gevolg, een rode streep volgde. Janek lette goed op haar, hij liet haar even ontspannen, temeer omdat ze dan de volgende klap beter zou voelen. En dat moest, elke klap zou ze afzonderlijk voelen, elke klap zou zeer doen. Vijf mooie afzonderlijke strepen zou ze van hem krijgen. Netjes op een rij. Een rij die ze waardig zou dragen, vandaag, morgen wellicht de hele week.
“Wooshhhh……”de tweede klap ging nog harder. De twijg zwiepte door de lucht. Haar billen schudde heen en weer, een donker rode streep achter zich latend.
“Wooschhh…..” de derde was nog venijniger. Hij raakte nu niet alleen haar beide billen, maar de tak krulde ook een stukje om haar billen heen. Stana schreeuwde het uit, vogels fladderde geschrokken uit de bomen en verdwenen in de verte.
Wooschhh” de vierde slag stond mooi evenwijdig onder haar andere drie strepen. Janek hield zich niet in, en het topje van de twijg brak af.
‘Mhhhm’ zei Janek tegen zichzelf nu een deel van de twijg was afgebroken. Hij voelde dat de top van de tak nu erg scherp was, en wilde Stana daar niet mee verwonden.
Stana snikte. De pijn was bijna ondraaglijk, waarom deed ze dit toch, wat gebeurde er met haar.
“Stana, de twijg is afgebroken, de laatste klap krijg je met mijn riem.”
Stana zie niets, haar benen trilde van de pijn, ze kon nauwelijks nog op haar knieën blijven zitten.
“Stana! Ik zei wat tegen je. Moet ik je nog meer straffen?”
“Nee, meneer Janek, snotterde Stana, ik ben klaar voor de laatste klap.”
De dubbelgevouwen riem tikte een paar keer rustig tegen haar gevoelige billen aan, even was het stil, de wind voelde ze over haar zere billen glijden.
“Kletsssss……” met een harde droge klap eindigde het leer op de billen van Stana, een brede rode striem stond onder de vier dunne striemen. Een oergil kwam uit de mond van Stana. Ze had het overleefd, de pijn, de angst. Het onbekende. Haar ogen waren doorweekt met tranen. Maar ze was ook trots, trots dat ze dit haar weerstaan, trots dat ze de zijne mocht zijn.

Janek pakte haar zachtjes vast in zijn stevige armen, en legde haar voorzichtig op haar rug neer op het grote zachte plaid. Met zijn rechterhand wreef hij zachtjes over haar borsten. Hij fluisterde in haar oor hoe goed ze het had gedaan, hoeveel genot ze hem had geschonken, en dat hij haar nu genot zou schenken. Hij fluisterde allerlei geile woordjes, en Stana werd helemaal opgewonden. Die grote hand die over haar borsten ging, het geile gefluister in haar oor. Zachtjes likte hij haar borsten, met zijn tong ging hij over haar gevoelige tepels. Hij daalde verder af via haar navel naar haar kutje. Stana kreunde van genot toen hij haar aan haar clitje begon te zuigen en met zijn handen haar beide borsten omvatte en deze zacht, maar steeds steviger kneedde.
“Neuk me Janek, neuk me. Ik wil je lul diep in mij voelen”.
Janek ontdeed zich van zijn kleren, zijn lul sprong op uit zijn slip. Zijn eikel glansde van het voorvocht. Stana zag zijn lul fier overeind staan. Grote handen, grote voeten, en een grote lul. Ze moest even aan de uitspraak van Nadja denken, een glimlach verscheen op haar gezicht.
Stana lag klaar om zijn lul te ontvangen, spreidde haar benen nog wat weider en Janek stootte zonder pardon in één keer zijn lul diep in haar kutje. Een hele diepe zucht, een kreun. Ze was helemaal gevuld, één met zijn lul. Het deed pijn, het was genot, het was hemels. Janek begon haar stevig te neuken. Op en neer, helemaal in helemaal uit. Ze voelde haar orgasme komen.
“Ohhhh Janek, ik kom klaar, ik kom klaar, ohhhhh”
Een langgerekt orgasme kwam, bleef komen. Ze voelde hoe Janek nog harder in haar stootte en het volgende orgasme kondigde zich alweer aan. Ze keek hem diep in zijn ogen, hij gromde onverstaanbare woorden. Ze zag dat hij ook ging komen. Ze duwde haar heupen hard omhoog tegen zijn dikke lul aan. Haar clit werd nu nog harder geraakt en er golfde weer een orgasme door haar heen. Ze hoorde nog net hoe Janek grommend zijn lul leegspoot diep in haar liefdesgrotje. Straal na straal perste hij eruit. Stana gleed weg, een andere wereld, een droom. Alles werd wit, alles was zacht en warm. Hemel op aarde.
Janek was voorzichtig van haar afgerold en had de plaid over haar heen gedrapeerd. Daarna was hij naast haar gaan zitten. Pakte een glas lekkere Macedonische wijn en stak een sigaret op. Hij keek naar haar, zijn geliefde, zijn trots. Voor haar zou hij altijd door dik en dun gaan.

Wordt vervolgd


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 101
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 18 juni 2014 - 10:13 pm:       

Stana Katiæi



Ik vind Stana best fascinerend, Stefkes. Na het verhaal van haar grote liefde voor Janek te hebben gelezen, als negentienjarige, vraag ik me nu af hoe oud Stana in het heden is. En waarom ze op die boot de oversteek maakt uit ex-Joegoeslavië.

Je schrijft alles neer zoals je het voor je ogen ziet gebeuren. Die snelle directe stijl bevalt me wel, maar het is toch vooral de manier waarop je die vrouw haar gevoelens en verleden kadert wat me er zo aan bevalt. De actie zelf was echt geil, het kwam lekker aan.

Groetjes,
Malach

 

stefkes
Nieuw lid
Inlognaam: stefkes

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 18 juni 2014 - 10:39 pm:       

Stana



Beste Malach,
Eerst bedankt voor je compliment. Het is mijn eerste verhaal en vind het tof dat je nieuwsgierig bent geworden naar Stana. Ik zie inderdaad dat ik wel heb aangegeven dat ze op enig moment 19 jaar is. Maar niet wanneer dat was.
Nu ben ik altijd bezig met cijfertjes, maar had niet in de gaten dat ik ze in het verhaal onvoldoende heb gedefinieerd.
Maar in 1992 ontvlucht Stana Joegoslavië voor de oorlog. ( hier moet ik nog wat over gaan schrijven, maar dat komt in het vervolg) en gaat ze naar Italië, waar ze een jaar eerder ook al was geweest voor haar 25 jarig huwelijk. In 1991 was ze dus 25 jaar getrouwd. Ze is dus getrouwd in 1966.
Ze heeft op haar 19e ja tegen het huwelijk gezegd. ( ook de bruiloft zal ik Tzt nog nader beschrijven). Ze is dus nu ( 1992) zo'n 44 jaar.

Ideeën heb ik nog voldoende, maar het kost mij bijzonder veel tijd om het redelijker wijs op papier te krijgen, mede ook omdat ik graag voordat ik iets op papier zet wil onderzoeken of plaatsnamen, wijnsoorten, merken kleding, soort lingerie ook daadwerkelijk in dat tijdsbeeld past.

Nogmaals super bedankt.
Stefan


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: