home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
F.A.W. Malach


  Bevlogen lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op donderdag 05 juni 2014 - 11:04 pm:       


Daisy Duck


Gewoon het verhaal van een muurbloempje




Donderdag. De kliek vindt het niet leuk dat Francis me aandacht schenkt. Hij levert een deel van de nieuwe collectie en werkt als relatiebeheerder voor Zara Belgium. De kliek, dat zijn Marlies en haar meelopers.
Mijn collega’s, mijn kwelgeesten.
Ze verafgoden Francis omdat hij charisma heeft en er goed uitziet. En ze verafschuwen mij omdat hij mij interessant vindt. Waarom Francis me interessant vindt? Geen idee. Ik werk als verkoopster in een Zara winkel. Ik draag zorg voor mijn uiterlijk, maar er is niets speciaals aan mij, niets opvallends. Als je “muurbloempje” opzoekt op het internet, vind je vast mijn foto tussen de getoonde afbeeldingen. Toch komt Francis altijd een praatje met me slaan. Ik vind hem razend aantrekkelijk en ik geloof dat hij dat weet.

Zodra Francis de winkel verlaat, komen ze me jennen. Marlies en haar kliek.
“Wat stond je tegen Francis te kwekken, Daisy Duck?”
Geen antwoord. Ik werp Marlies alleen maar een vernietigende blik toe. Zo noemen ze mij, de nieuwe verkoopster die geen aansluiting vindt bij hun kliek, Daisy Duck. Ik heet Daisy, vandaar dat er al mijn hele leven leukerds zijn die me tot een cartoonfiguurtje reduceren als ze me willen kleineren. Marlies merkt dat ik niet hap en ze druipt af, met de meelopers in haar kielzog.
De rest van de dag negeer ik hun pesterijen. Ik kan tegen een stootje, mijn schooltijd was ook geen pretje. Wat me overeind houdt, zijn mijn geile fantasieën. Sinds ik in de winkel werk, gaan veel ervan over Francis. Ik schrijf ze graag neer, het windt me enorm op wanneer ik een mooi uitgewerkte fantasie later teruglees. Al van in mijn pubertijd schrijf ik graag en ben ik erg op mijn lichaam gericht, alsof ik in mezelf wegvlucht. En daar troost zoek in het genot dat ik er altijd weer vind.

Avond. Ik eet een magnetronmaaltijd bij de televisie. Rond een uur of tien kleed ik me uit. Het is tijd om mezelf wat te verwennen, denk ik terwijl ik mijn blote borsten beetpak om er eens lekker in te knijpen. Hoe fijn zou het niet zijn als Francis hier was? Als het zijn handen waren die mijn borsten beetpakten en ze als zijn bezit claimden? Hij mag er gerust ruw mee omspringen ook. Glimlachend om die geile gedachten neem ik mijn handtas. Ik kijk erin en frons. Ik kijk er nog eens in. Mijn hart mist een slag en ik krijg het warm en koud tegelijkertijd. Shit! Waar is mijn notitieboekje? Ik gebruik het als een soort erotisch dagboek. Ik draag het altijd bij me. De inhoud van mijn handtas ligt verspreid over het bed en ik staar er verdwaasd naar. Het is weg! Iemand moet het uit mijn handtas hebben gepikt. Marlies, denk ik. Wie anders? Van slapen zal er niet veel in huis komen vannacht…

Vrijdag. Marlies verspilt geen tijd. De hele kliek komt bij mijn kassa staan en Marlies legt mijn gestolen notitieboekje op de toonbank. Ze gapen me allemaal aan en dus hoef ik er niet over te twijfelen. Ze hebben mijn schrijfsels gelezen.
“Je moet dit gisteren ergens hebben laten liggen, Daisy Duck,” zegt Marlies pesterig. “Hah! Misschien moeten we je vanaf nu maar Daisy Fuck gaan noemen. Wat een slet ben jij, zeg! Dat had ik niet in jou gezien. Je schrijft alleen maar over seks. Ik dacht al dat je op Francis viel, maar die gore toestanden waar jij over fantaseert, dat is niet normaal.”
“Dat is mijn dagboek,” zeg ik kil. Mijn wangen gloeien. “Je hebt het uit mijn handtas gepakt en het gelezen. Je bent een rotwijf, Marlies. Fuck you!”
Ze lacht me gewoon uit, recht in mijn gezicht.
“Fuck you? Nee, liever niet,” zegt ze. “Heb je lesbische fantasieën ook? Nou, daar heb ik dan naast gelezen. En ik ben niet geïnteresseerd.”
Ze lachen allemaal. Ik sta machteloos en zo gaat het de godganse dag door. Schunnige opmerkingen, toespelingen in de trant van ‘de zweep erover’ of ‘aan handen en voeten gebonden’ waaien me rond de oren. Na de middagpauze zie ik Marlies konkelfoezen met Leo Degraaf, onze baas. En rond zes uur wordt het pas echt erg, want dan komt Francis de winkel binnen gelopen. Net op het moment dat mijnheer Degraaf me beleefd heeft verteld dat hij me tot zijn grote spijt ‘moet laten gaan’.

Ik vecht tegen mijn tranen. Woedend en onmachtig loop ik Francis bijna omver. Ik let niet op en zie hem te laat de hoek omkomen. Wanneer ik tegen hem aanbots, komt zijn arm onzacht in aanraking met mijn borst.
“Auw. Shit!”
“Sorry,” zegt Francis geschrokken. “Sorry, Daisy! Heb ik je pijn gedaan?”
Ik blijf staan en slik. Mijn ogen kijken naar hem op en er breekt iets in me. Een dijk van opgekropte gevoelens, verdriet, zelfbeklag, machteloosheid en zoveel meer.
“Nee, Francis,” zeg ik emotioneel. “Jij niet, nee, maar de rest van de wereld wel. Sorry, ik heb een verschrikkelijke rotdag. Laat me maar, oké?”
Ik wil snel om hem heen lopen, zodat hij me niet ziet huilen. Iets wat hij zegt, houdt me tegen, maakt dat ik als aan de grond genageld blijf staan.
“Ik hoorde net zeggen dat je schrijft.”
“Wat?” Mijn stem trilt. “Wie zegt dat?”
“Marlies.”

Ik draai me naar hem om. Nu kan het me niet meer schelen dat hij mijn tranen ziet.
“Ze stal mijn dagboek,” zeg ik bitter. “Ze roddelde over me en nu ben ik mijn werk kwijt. En nu maakt ze me zwart bij jou. Marlies is een trut.”
“Dat weet ik.”
“Ja?”
Francis knikt.
“Als wat die trut zegt waar is, dan wil ik je graag beter leren kennen, Daisy. Ik ben net als jij en toch anders, als je begrijpt wat ik bedoel.”
Mijn hart miste een slag. Zou het? Ik droog mijn tranen met de mouw van mijn shirt en vraag Francis wat hij dan wel precies gehoord heeft. Wat ik wil weten, is hoeveel hij weet. Hoeveel Marlies hem over de fantasieën uit mijn notitieboekje heeft verteld.
“Je hebt geile fantasieën over mij,” antwoordt hij eerlijk. “Dat heb ik gehoord. Fantasieën over ik, die je zegt wat je moet doen. Je vindt het leuk om te gehoorzamen en om te ontvangen, toch? Liefkozingen zowel als slaag?”
“Ik haat Marlies,” zeg ik.
De uitdrukking op zijn gezicht verandert. Ernstig, een tikkeltje streng zelfs.
“Antwoord op mijn vraag, meisje.”
“Ja,” fluister ik. Mijn hart klopt in mijn keel. “Ja, dat vind ik leuk. En jou vind ik ook leuk.”
Zo, het is eruit. Ik heb me helemaal bloot gegeven. Nu kan Francis me afwijzen. Dan kan ik me nietig voelen, klein en zielig, een hoopje ellende. Dan zal ik voor altijd Daisy Fuck zijn, een geweldige grap tussen Francis en de meiden van de winkel.

“Jij bent een droom,” zegt Francis. “Een droom die ik allang had opgegeven, maar die nu uitkomt. Dat is, als jij me toelaat om je naar huis te brengen.”
Ik glimlach terwijl ik kippenvel krijg. Mijn buik gloeit, mijn hoofd gloeit en wat er in mijn lendenen gebeurt, gaat verder dan wat gloeien. Daar brandt een vuur.
“Naar huis?”
Hij haalt zijn schouders op. Daar wil ik op uithuilen, op die brede schouders, in die sterke armen, dat denk ik bij mezelf, maar niet meteen. Nee, pas nadat ik zijn pik in al mijn openingen heb gevoeld. Pas nadat ik zeker ben dat hij me niets voorliegt. Vertrouwen is een kostbaar goed als je al van kindsbeen af voor Daisy Duck wordt uitgescholden.
“Zeg jij het maar,” klinkt het uit zijn mond. Mooie mond, volle zinnelijke lippen. “Ik breng je overal naartoe, Daisy, noem me een plek en ik breng je erheen.”
“Naar huis is prima,” zeg ik. “Dank je, Francis.”
“Graag gedaan.”

Vrijdagavond. Hij heeft een bedrijfswagen, een onopvallende grijze break. Zijn hele uitstraling is zo… relaxed, alsof hij zich nooit druk maakt. Hij rijdt zoals hij praat, beheerst en ernstig.
Bij mij thuis geeft hij me een complimentje over de manier waarop ik de woonkamer heb ingericht.
“Wil je iets drinken?”
Francis schudt zijn hoofd. Hij kust me zoals ik graag gekust word. Zijn lichaam versmelt zich met het mijne, ik voel handen in mijn rug en op mijn billen. Ik proef zijn tong, snuif zijn geur op en voel mijn knieën knikken. Zijn pik is hard en drukt tegen mijn buik. Ik weet niet waarom ik zo tril, waarom alle kracht uit me stroomt. Zo ben ik niet, ik ben geen teer vogeltje. Ik ben taai.
Dan besef ik dat de kracht niet zomaar wegstroomt. Francis geeft ze me terug, sterker dan tevoren. De kracht zwelt aan, mijn tepels tintelen, ze voelen zo hard als kiezels. Warm glibberig vocht vloeit uit mijn binnenste, bevochtigt de lippen van mijn kut en het kruis van mijn slip. Wanneer onze monden zich van elkaar losmaken, kijken we elkaar lange tijd in de ogen. Dan schraap ik mijn keel en vraag:
“Wat moet ik doen? Wat verwacht je van me?”
“Alles,” zegt hij. “Of niets. Jij bepaalt je eigen lot. Ik weet dat ik je wil hebben, maar jij kiest. En als je voor mij kiest, dan ben je van mij.”
Ik knik hem toe terwijl ik me langzaam uitkleed. Mijn handen trillen en wanneer ik naakt voor hem sta voel ik me klein noch nietig, en allerminst zielig. Nee, ik voel me groot en sterk. Hij kijkt en ik laat hem kijken. Zijn handen strelen mijn lichaam, overal raakt hij me aan. Mijn lichaam verraad me, wie me naakt ziet, weet wie ik ben. Hoe ik in elkaar zit.
Francis liefkoost de nog verse striemen op mijn borsten, op mijn buik en dijen. Aandenkens van een fantasie twee dagen tevoren. Ik gesel mezelf omdat niemand anders het doet, maar daar zal gauw verandering in komen, denk ik stilletjes. Die gedachte is als olie op het vuur in mijn lendenen. Mijn hart klopt in mijn kut en er vloeit nog meer geil uit mijn binnenste. Francis ziet de striemen en fronst vragend zijn wenkbrauwen.
“Wie heeft dat gedaan?”
“Ikzelf.”
“Mooi,” zegt Francis.
Ik voel hoe zijn hand tussen mijn benen glijdt. Verkennend betast hij mijn zwellende lippen en clit. Hij voelt hoe nat ik ben. Hoe verschrikkelijk nat ik ben.
“Hhhggg…”
“Lekker?”
“God, ja!”
Ik gniffel als een onnozel kippetje, zo zalig voelen zijn vingers op mijn clit. Ik kan me niet eens meer herinneren wanneer ik me nog eens zo opgelaten en blij heb gevoeld. Francis aait en knijpt. Hij streelt en trekt, hij rekt mijn gevoeligste vlees uit tot ik huiverend op mijn benen sta te trillen.
“Doe ik je pijn?”
“Een beetje,” zeg ik hijgend. “Het voelt fantastisch.”
Wanneer Francis zijn hand terugtrekt, voelt het als een koude douche. Hij plaagt me. Of toch niet? Ik zie hoe hij zijn broek openritst en zijn pik tevoorschijn haalt. Hij is mooi lang en dik. De eikel is donkerroze en helemaal opgezwollen. Strakgespannen.
“Bewijs eerst maar eens dat je begrijpt waar je aan begint,” zegt hij uitdagend. “Wat jij wilt is belangrijk, maar wat ik wil, is dat net zo goed.”
Hij weet het niet, maar ik zou alles voor hem doen. Alles wat hij me vraagt. De aantrekkingskracht is er, die is er vanaf dag één, maar wat ik nu voel… dat is andere koek. Misschien is het zelfs beter dat Francis dat niet weet. Het is krachtig en intens. Ik sta in vuur en vlam. Sommige mannen kunnen daar niet mee omgaan, ze schieten in brand en vluchten dan van me weg, als levende fakkels.

Ik doe er alles aan om zijn genot te rekken. Francis vindt het heerlijk hoe ik zijn pik plaag, hij moet bijna gek van verlangen zijn, denk ik. Maar nee, hij aait over mijn haren, geeft me complimentjes over hoe goed ik ben en hoe veel plezier ik hem schenk. Af en toe laat ik zijn warme natte pik uit mijn mond naar buiten glijden om hem te strelen of er lekker pesterig in te knijpen.
“Gaat het nog?” Ik kijk hem met vragend gefronste wenkbrauwen aan. “Je bent er bijna, hé?”
“Ja,” zegt hij glimlachend. “Bijna.”
“Vind je het vreemd als ik je zeg dat ik graag kijk?”
“Hoe bedoel je?”
Mijn rechterhand streelt zijn ballen en de gevoelige huid errond. Zijn erectie laat ik nu even met rust, hij staat echt op barsten. Aarzelend schraap ik mijn keel en zeg:
“Als je klaarkomt, bedoel ik.”
Francis fronst zijn voorhoofd.
“Je wilt me zien spuiten?”
“God, ja,” zeg ik knikkend. “Dat vind ik ongelofelijk geil. Als het in mijn gezicht sproeit, of op mijn borsten. Mag dat?”
“Natuurlijk,” antwoordt Francis kalm. “Waarom niet?”
Mijn handen grijpen naar zijn pik en ballen. Ik weet precies wat ik doe en binnen vijf tellen raakt zijn eerste krachtige straal mijn gezicht. Warm kleverig zaad druipt van mijn neus omlaag. Ik proef het op mijn lippen en lik het op. Er komt nog meer, een lange sliert van zijn sperma belandt op mijn borsten. O, mijn borsten smachten nu naar een paar tikken.
“Gesel me?” Ik kijk Francis smekend aan. “Gesel mijn naakte lijf? Gesel mijn kut, alsjeblieft? Toe, ik wil het zo graag? Zo verschrikkelijk graag…”
Dan spreekt hij de woorden uit waarvan ik hoopte dat hij ze ooit eens zou uitspreken, waar ik naar hunkerde vanaf de eerste keer dat Francis in de winkel naar me glimlachte, met heel mijn ziel. Met mijn lichaam en mijn ziel.
“Waarmee? Waar word je het liefst mee gegeseld?”
De blos start in mijn hals en verspreidt zich als een lopend vuurtje naar mijn wangen terwijl ik hem aankijk en stilletjes fluister:
“Ik heb een zweep.”

Mijn salontafel is zestig centimeter breed en ruim een meter in lengte. Francis noemt dat lage tafeltje de perfecte folterbank. Wanneer hij het woord ‘folterbank’ uitspreekt, voel ik een rilling door mijn lijf gaan. Geil bevochtigt binnenkanten van mijn dijen als dauw op gras terwijl ik me voor Francis’ gretige ogen op het houten tafelblad uitstrek.
“Armen onder de rand en benen spreiden,” zegt hij bevelend.
Ik gehoorzaam onmiddellijk. Mijn ogen laten de zweep in zijn handen niet los. Het is mijn eigen zweep, ongeveer een halve meter lang en met een pink dik. Ik lig compleet voor hem open. Spiernaakt en met gespreide dijen. Mijn kut glinstert van het geil, hij ziet dat, het kan niet anders. Ik voel mijn hart kloppen tussen mijn benen. De spanning in mijn lijf neemt nog toe terwijl ik zie hoe Francis naar me kijkt. Ik voel me kwetsbaarder en gelukkiger dan ooit.
“Auw!”
Mijn spieren spannen zich. Ik geniet van de pijn in mijn borst. Omdat er nog drie tikken volgen, Francis spaart mijn tepels niet, slaak ik nog een paar opgewonden gilletjes. Mijn hoofd hangt naar omlaag en gloeit, ik bloos van pure geilheid en het stemmetje in mijn gedachten schreeuwt om meer.
“Auw! Ai!”
Ik ga over de rand, mijn eerste hoogtepunt is een feit. Francis geselt me voorzichtig tussen mijn opengesperde benen. Het uiteinde van mijn zweep gebruikt hij zowel om me te slaan als om er mijn overvloedige geil mee over mijn clitoris en schaamlippen uit te wrijven. Ik til mijn billen omhoog, biedt hem zonder een woord te spreken mijn hunkerende kut aan.
“Ai! Auw! Mmmh… O, god… O, ja! Ja!”
Francis slaat me precies zoals ik dat wil. Het is alsof hij voelt wat ik nodig heb, waar ik naar verlang. Hij geselt mijn dijen, mijn benen en mijn buik. Er volgen opnieuw venijnige tikken op mijn borsten en mijn tepels. En opnieuw kom ik klaar, deze keer kreunend en kermend van de allesoverheersende geilheid die mijn hele wezen overspoelt.
“Auw! Fuck! Ai! Auw!”
Ik voel mijn dik opgezette clit tintelen onder de klappen van de zweep. Hij slaat me net hard genoeg om pijn en genot op te wekken, denk ik. Mijn hart maakt een sprongetje in mijn borst. Pure vreugde. Hoe kan ik zo veel geluk hebben? Ik, Daisy gewoontjes?
“Auw!”
Een nieuwe pijnscheut. Woest opvlammend genot dat door mijn buik raast. Mijn volgende gedachte gaat uit naar zijn pik. Hoe graag ik die in me wil voelen, mijn gevoelige lippen open splijtend. Diep in mij. Mijn leegte daar helemaal opvullend.
“Kom in me,” fluister ik smekend. “Toe, kom in me? Toe?”
Francis legt de zweep weg. Opeens is hij ook helemaal naakt en kwetsbaar. Hij geeft zich bloot, die lieve man geeft zich bloot en ik werp een gulzige blik op zijn erectie. Die staat groot en hard voor zijn buik. Dat is voor mij, denk ik nog, vlak voor hij in me komt. Hoe ik het weet, kan ik niet uitleggen, maar ik weet het. Dit is het. Dit is waar ik op wachtte. De leegte wordt gevuld, en het is voor altijd deze keer.
Jij mag me alles noemen, Francis, denk ik in stilte terwijl je pik in me beweegt. Je stoot en streelt. Je bent zo ongelofelijk diep in me, denk ik gek van geil genot. Ik ben van jou, joh. Ik ben je slavin, je vrouw, je sub of je teef als je dat wilt. Ik weet gewoon dat jij me nooit zou kwetsen. Me pijn doen, ja, graag zelfs! Maar me Daisy Duck noemen of zo? O nee, dat zou je nooit doen. Jij niet.



 

obs
Lid
Inlognaam: obs

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 11-2013


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 juni 2014 - 12:07 am:       

Eerlijk en breekbaar



Hoi Malach,

Wat een mooi openhartig, eerlijk en teder verhaal. Daisy heeft het wel getroffen als muurbloempje. Bij ons zeggen ze 'stille waters hebben diepe gronden'. Wat vernederend toen haar collega's haar dagboek vonden en haar later nog meer pestte. Wat erg en zielig maar toch was ze dapper en sterk. En toen kwam Francis... Wat een verrukkelijke verlossing!

 

Stef
Actief lid
Inlognaam: stef

Bericht Nummer: 27
Aangemeld: 03-2014

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 juni 2014 - 06:07 pm:       

Verzoeknummertje...



Hoera, een nieuw verhaal van FAW Malach!! Met spanning opende ik het mailtje. Even wegdromen bij slaven, kastelen. Een duik in de geschiedenis... Maar nee, een eigentijds verhaal met een actuele insteek zelfs: pesten op het werk, waarbij de gepeste Daisy als heerlijke overwinnaar uit de strijd komt. Ik heb ervan genoten, maar toch een klein verzoekje mijnerzijds: mogen we ons verheugen op een verhaal binnenkort in een historische setting?

Liefs, Stef

 

Grey Spanker
Actief lid
Inlognaam: greyspanker

Bericht Nummer: 27
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 17 juni 2014 - 09:14 pm:       

:-) Een happy ending!



Beste F.A.W. Malach,

Wat heerlijk! Een happy ending en een muurbloem in het volle licht.
Hoe mooi karma kan zijn en het "kwaad" onverwacht het lid op de neus krijgt
Hoe Daisy zichzelf mag zijn en daarin heel erg gewaardeerd wordt...

Een mooi verhaal, met een mooie afloop!

Groet, Grey Spanker

 

sanny
Lid
Inlognaam: sannyke

Bericht Nummer: 14
Aangemeld: 12-2004

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 27 juli 2014 - 06:08 pm:       

De mooiste verhalen



De mooiste verhalen van de beste schrijver nice
groetjes sanny
ps de armband is klaar binnenkort staat ie op de site
groetjes sannyke

 

heemskerk
Nieuw lid
Inlognaam: domloek

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 12-2015

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 07 april 2016 - 02:44 pm:       

Pesten is niet leuk



Een mooi verhaal van nu
het gebeurt dagelijks ,hier goed neer geschreven
mij compliment hier voor
fijn dat ze haar meester heeft gevonden in FRANCIS
Maak meer van dit soort verhalen F.A.W.MALACH


DOM LOEK


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: