home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
heatmaster


  Bevlogen lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op dinsdag 03 juni 2014 - 09:18 pm:       


Genot en Straf!!!


De WensMeester is echt! Beter dan de ombudsman!




De Wens Meester.

Ik had de meeste mails al afgewezen. Wensen waar ik niks mee kan, of die eigenlijk alleen maar over zelfverrijking gaan in geldelijke vorm kan ik niks mee. Ik genees ook geen ongeneeslijke ziekten (ik zou wel willen maar ja) en straf nou eenmaal ook geen onwillende kinderen.
De avond was bijna bedorven tot ik een van de laatste mailtjes las. Yes, dit zou kunnen, dit had ook zin, en beter nog, dit begreep ik.
En dus mailde ik terug dat ik wel een afspraak zou willen, om een te kijken of ik hier wat mee zou kunnen. Ik blijf voorzichtig en schep geen ongegronde hoge verwachtingen. Ik mailde haar dat ik in mijn stad op terrasje wou afspreken. Of ze eens wou proberen mij uit te leggen wat ze nou precies zou willen. Al had ik dat eigenlijk uit het mailtje allang begrepen.

Ze zag eruit zoals ik niet verwachtte. Ze was lang, erg slank, kort haar half blond zal ik maar zeggen, bril, trui met spijkerbroek en zeer lage halfhoge laarsjes. Ze had geen tas geen shopping bag of ander magazijn aan haar armen hangen. Haar beide handen hingen in de zakken van het spijkerjasje wat ze over de trui aan had. Ze lelie blank, maanden zonder zon, maar had die glimlach die mensen doet omkijken als ze voorbij is. En..de bijpassende ogen. Ze had alleen geen tieten, nou ja zeg, dat mij dat weer op moet vallen.
Ze plofte, echt letterlijk, op de stoel naast me en keek me aan.
" Ik denk dat ik met jou een afspraak heb" Ach, ik ben altijd al in staat geweest mezelf vrij duidelijk te beschrijven, grijze muis en al, dat me lukt me altijd weer goed.
" Ja, dat is zo, ook als niet zo is blijf vooral zitten je lijkt me goed gezelschap" ik keek haar om te testen of de humor zou aanslaan. Mijn humor is moeilijk en lastig, en soms erg pijnlijk. (ook voor mezelf..)
" Wat wil je drinken?"
"Doe maar wat jij hebt" zei ze en keek naar mijn cappuccino. Dus dat gaat wel lukken.
Ik was expres een beetje aan de zijkant achteraf op terras gaan zitten. Het was nog wat fris, dus ook niet druk. Toch trok ze haar spijkerjasje uit en maakte het haar gemakkelijk.
" Hoe gaan we beginnen?'' Vroeg ik, de bal voor het toch wel open doel neer leggende.
"Nee, jij hebt me uitgenodigd, jij gaat me vertellen hoe het nu verder gaat" Ahh, we gaan de slimbo spelen, ik moet extra goed opletten. Ok, dan eerst wat info vraagjes, die kunnen geen kwaad.
"Ik heb wat vragen, meer over jou persoonlijk, niet over je verhaal, dat komt hierna. Meer algemene zaken, leeftijd, beroep gestudeerd, getrouwd, gescheiden kinderen werk ziek geweest hoeveel geld op de bank. Oh nee, die laatste is niet belangrijk. Dit zal nooit over geld of goederen gaan, maar dat had je vast al wel begrepen"
"Tsja waar moet ik beginnen. Ik ben nu 42, heb een dochter van 18 die in Groningen econometrie studeert, ben gescheiden, ik werk in het onderwijs want ik heb zelf wiskunde gestudeerd, ik ben invalkracht en heb nu werk tot einde van de maand. Ik kom oorspronkelijk uit Groningen maar heb heel lang in Amsterdam gewoond. Ik ben nu weer terug naar het Noorden. Ik ben nu zo'n drie jaar gescheiden en kom er nu pas weer een beetje bovenop. Altijd beschermd geweest, op de achtergrond, huishouden en dochter snap je wel. Sjoerd was altijd op de voorgrond, ik bestond zo nu en dan gewoon niet. Geen aandacht, en als ik eens wat presteerde, wel werken als hij niks had, dan brandde hij me elke dag af, een soort straf voor beter zijn. Ik mocht gewoon niet genieten denk ik van hem. "
"Hoe ben je zo bij SM gekomen dan?"
"Ik kijk al een tijdje allerlei sites na. Sinds Diana min of meer uit huis is heb ik daar de privacy mee verkregen. Eerst was ik meer op zoek naar een nieuwe partner of zo, maar gaande weg ben ik meer naar andere sites gegaan. Psychologie, zelfkennis dingen die me boeien en die op mij slaan. Zo ben ik nu een paar keer op best wel harde SM sites terecht gekomen waar subjes worden gestraft voor het hebben van genot. Dat windt me erg op. Best wel moeilijk om het zo tegen een vreemde te zeggen, maar ik ken niemand die ik dit wil toe vertrouwen. Bij een vreemde is dat makkelijker"
"Over de straf schreef je me al, maar wat bedoel je met genot? Waar moet ik dan aan denken?"
"Ja dingen die ik die graag doe. Het is misschien wel een beetje een rare tick maar ik loop thuis graag naakt, laat mezelf zien. Dat is thuis alleen in de spiegel te zien maar ik verlang er naar dat ook heimelijk te doen. Dat mensen ontdekken dat ik geen slip of geen bh aan heb. Of dat ze net mijn borsten kunnen zien als ze goed kijken, dus als ze aandacht aan me besteden. Ik wil me dan schaamteloos tonen, en daar wordt ik bloedgeil van. Ook dat ik mezelf moet vingeren terwijl mensen ijken of kunnen kijken. Of met mijn tepel moet spelen. Gewoon erg exhibitionistisch dus. Mezelf laten zien als mensen het willen zien, als mensen naar me kijken. Vandaar ook de manier van straffen"
We praten nog wat door over haar fantasie, de redenen en oorzaken en het ontstaan. Duidelijk was wat ze wou maar hier in deze provincies zou dat niet kunnen. Haar studenten waar over heel de provincie verspreid en als je van je werk afwil in het onderwijs dan moet je echt bijna naakt op de Grote Markt cappuccino gaan drinken. Dat gaat goed werken maar is natuurlijk niet de bedoeling. SM is ok, het mag best pijn doen, maar andere pijn als bij de tandarts.
Ik zag haar wens el zitten en dacht zeker nu ik haar ook ontmoet had dat we het wel eens zouden kunnen worden. Ik wou haar wens wel in vervulling laten gaan.
" Luister, het zou kunnen lukken. Dit is wat we doen. Ik kom je thuis bezoeken, voor die tijd krijg je van mij een mailtje wat je doen moet. Niks bijzonders of iets wat erg moeilijk is. We hebben een vervolg op dit gesprek, maar meer intiem. We doen verder niks die avond daar moet je niet oprekenen. Overigens ben jij degene die dat kan bepalen, maar dat zal ik je in de mail uitleggen. Als het me bevalt zal ik je uitnodigen met mij naar mijn Domein in Frankrijk te gaan. Als mijn gaste, kost je dus niks. Daar laat ik gedurende veertien dagen je wens in vervulling gaan. Als ik je uitnodig kun je altijd er nog voor kiezen de uitnodiging af te slaan. No hard feelings, ik vond dit al een geweldig gezellig gesprek. Ik prik de datum - mijn agenda er bij - laten we zeggen ehhh het is nu donderdag …aanstaande maandag avond om precies acht uur. Zondag krijg je een mail. Lijkt je dat wat om zo te beginnen"
Ik zou ook even moeten nadenken als ze me dat vroegen. Zij niet.
"OK!" Zo doen we het. "Als je naar Frankrijk wil wanneer dan?"
"Dat zet ik dan ook in de mail, reken op een week of vier vijf na nu"
"Zal ik de koffie betalen?"
"Als je dat maar laat, ik zie je maandag, die afspraak staat in ieder geval. Prettig weekend"
Ik krijg drie zoenen en ze loopt heup lachend weg, wat een vrouw zeg, hier gaan we plezier aan beleven de wens in vervulling te laten gaan. In mijn hoofd zat ik vast de mail te componeren…

Ik heb er de hele druilerige zondag middag over lopen stinnen. De mail is klaar, send dus! Spijt, nee dat niet, ik hoop alleen maar dat .... ach we zien ook wel

Ok, ik bel precies om 20.00 uur bij je aan. Je mag alleen je kleinste slip aan hebben, verder niks. Op de tafel in de kamer leg je je speeltjes. De meest favoriete links - niks politieks hoor - en naar rechts wat je steeds minder attractief vindt. Alle speeltjes, dus ook waar je niks mee hebt.
Er onder leg je drie kaartjes met een woord erop dat betrekking heeft op waarom je mij geschreven hebt. Ik drink koffie met melk, geen suiker, die zet je zonder te vragen klaar voor me. Dan kniel je voor me op de grond en wacht je af.

Het is niet makkelijk om wensMeester te zijn. Je moet je goed voorbereiden en luisteren naar de wensen. De kleine nuances moeten je opvallen, en je moet begrijpen waarom ze de wens hebben. Dan is een eerste kennismaking wel ingrijpend en ook belangrijk. Ik was op alles voorbereid, al dacht ik wel te weten welke kant het opging.
Als de deur open gaat is het 1 minuut na achten. ik moest net even wat te lang zoeken, het huis staat in een rijtje van vier maar wat apart op de hoek. Er is een tuin voor en achter. En het weer is op geknapt. Gelukkig is het nog licht, die winters met vroeg donker...maar ik dwaal af.
Ze heeft precies gedaan wat ik zeg. Ze is best nog wel bruin na deze winter. Het slipje is een zwarte string. Ze heeft prachtige borsten, klein, stevige tepels, een beetje om staand. Ze draagt ze met een zekere stoerheid, haar naaktheid maakt me direct al een beetje geiler. Ik trek mijn jasje uit en slinger het over de stoel. Tot mijn genoegen staat de tuin deur open en kijk ik zo de tuin in. De koffie ruikt heerlijk, al is het dan senseo, die smaakjes zijn soms wel bijzonder.
Ze knielt en kijkt naar de grond. Ik drink rustig mijn koffie op, en kijk rond. Een smaak vol ingerichte kamer , stijlvol in zwart grijs, eenvoudig maar krachtig, sterk. een beetje als dat subje dat nu nerveus hier voor mij p de grond zit. ik zeg niks.
op tafel liggen de opdrachtjes. Een vette tarzan ligt meest links, tepel klemmen van wel erg grove soort en ook erg pijnlijk liggen zowel helemaal links als helemaal rechts. Een boodschap. Er tussen in liggen zwepen, touw, vibrators en een rij van aan elkaar geknoopte balletjes. Naast een prachtige butt plug, ook mooi. De wit/grijze halsband past zich mooi aan bij het interieur.
Op de kaartjes, hmm mooi elegant handschrift trouwens, staat in krachtige letters; "laten zien" , "harde straf" en "beschermd"
De rest van het verhaal zouden jullie nu kunnen weten, kunnen invullen. Maar toch maak ik het verhaaltje af en kleur vooral het plaatje.
Ik pak drie dingen van de tafel. Vanuit haar kniel houding trek ik het stringetje uit naar beneden. Het blijft op haar knieën hangen.
Ik trek haar hoofd achterover. Met een ietwat onhandige zwaai trek ik de halsband om haar heen klik die vast. Ik zeg niks.
Ik neem de rechts twee tepelklemmen en zet die onverdroot op haar nu staalharde tepels. Een zucht ontsnapt sissend, maar verder zonder blikken of blozen.
"Sta op, ga voor me staan en draai je langzaam om, met je handen op je rug"
Ze is echt mooi, lang, geschoren, wat jammer is dan ze een buik litteken heeft, maar het valt niet echt op alleen als je goed kijkt. De entree deur van de dochter vermoed ik.
"Draai je met je rug naar me toe en trek je billen van elkaar"
Ze gehoorzaamt, ik kan in het avond licht uit de tuin zien dat ze al wat roder aan het worden is.
"Ja, mooi, nu naar me toe"
Ze kijkt me aan. Een trotse blik, de blik van een vrouw die weet dat ze het kan, die weet dat ze het wil, maar voor wie nog nooit het licht op groen stond.
" Wijdbeens"
Ze spreidt die mooie slanke benen.
" En nu vingeren zonder klaar te komen. Pas als ik het zeg mag je klaar komen, en dan nog alleen met je ogen open en me steeds aankijkend. Kun je dat?"
Ze gaat nota bene nog wat wijder staan en glimlacht, jazeker, dat kan ze, dat is nou net wat ze wil. Iets intiems doen en mogen klaar komen terwijl een bijna vreemde het ziet. Die neemt deel zonder deel te nemen.
Ze masturbeert langzaam, haar vingers glijden langs haar schaamlippen en ze dut ze opzij om beter te laten zien. Haar heupen dwingen haar kutje zelfs wat naar voren, wat erger wordt als ze haar knieën wat buigt. Ze kijkt me aan, de blik van een engel..
Ik moet niet meer te lang wachten, anders is het moment van deze magie voorbij. Ze kijkt de woorden van mijn lippen, haar vingers ondertussen ook dieper in haar spleetje, haar ogen in dromenland, haar lijf in de hemel.
"Toe maar, kom maar klaar! " ik zeg het zachtjes, rust gevend was de bedoeling. Maar het effect is verbluffend. Een rauwe kreet, ze slaat zichzelf bijna op haar klit en zakt verder door haar knieën. Ze komt met tranen in haar ogen klaar, iets wat ik nooit eerder zag. Een week van spanning ontploft voor mijn aangezicht, ze zakt door haar knieën op de grond en knielt met haar hoofd voorover op de grond. Iets van huilen, snikken, hijgen is het beeld. Ze zegt iets wat ik niet versta.
Ik laat haar even en neem mijn laatste slok koffie. Met open tuindeur heeft dit buurtje zeker wat gehoord.
"Moest ik de deur niet dicht doen?"
"Nee, dat wou ik graag, zo heb ik het gevoel dat iedereen mij kan zien, al durf ik dat niet echt geloof ik, ik wil het wel graag"
Ik sluit nu toch de deur maar, gewoon voor de zekerheid, bescherming zal ik maar zeggen.
Ik kleed me uit. Haal de bruin leren riem hard klakkend uit mijn spijkerbroek.
"Op je rug op het kleed"
Het bevel klinkt wel wat hard na dit prachtig schouwspel.
" Je straf is vandaag een trente trois. Je kunt niet zomaar genieten en daar mee weg komen. Ben je bereid je straf te ondergaan?" Tot mijn verbazing hersteld ze erg snel en zegt gretig dat ze echt gestraft wil worden.
"Het moet een straf zijn, na mijn genieten. Het moet pijn doen, zonder genade, ik moet dat ervaren"
Ik ga op haar zitten. mijn staal harde pik boven haar gezicht. De riem in mijn hand. Wat een kutje, wat en prachtig spleetje. Ik zak wat naar beneden.
"Trek je knieën op" Ze trekt haar knieën op en houdt ze op natuurlijke wijze bij elkaar.
" Spreiden en mee tellen. Je duwt je kut omhoog als ik het zeg en houdt het omhoog tot je drie slagen erop gehad hebt"
"Nu, omhoog"
De riem raakt haar naast de schaamlippen die nog gezwollen zijn en zelfs nog wat rood. De pijn kreet smoort onder mij in mijn reet. 1, ...2....3..
Ze laat haar heup zakken en snakt naar adem.
"Omhoog"
De eerste kreten komen, maar er klinkt eigenlijk meer genot dat leed in door.
Na 6 keer, en heus ze krijgt alle elf series van drie, verandert het geluid. Er komen andere kreten, er komt pijn maar ook lust in voor.
" En als ik nu zeg omhoog, lik je ook mijn reet, slet!"
"Omhoog" en tot mijn verbazing voel ik haar tong, ze is er bijna fanatiek mee, zo enthousiast dat ik bijna vergeet hard te slaan.
"Blijven likken"
Ik sla nu de rest en geniet van haar tong, tijdens het slaan drukt ze hem naar binnen, daarna likt ze weer. Wat een geil sletje is dit zeg. Ik had eerder Wens Meester moeten worden.
Bij de tiende serie gebeurt iets wat ik niet verwacht had. Bij de tweede, harde gemene slag op haar klitje, dat is al lekker rood gloeiend geworden, verstomt het likken en komt dezelfde rauwe kreet uit haar mond als daarnet. T is niet waar, ze komt al weer klaar, schuddend en trillend, bijna grommend biedt ze zich voor de laatste keer aan. Ik raffel de slagen niet af maar mik gericht op haar klit en aldoende de rest van haar schaamlippen in de zelfde zwiep meenemend.
Elf keer drie is een trente trois, gelukkig voor haar staat mijn vakantie huis niet Parijs.
" OK," zeg ik "de uitnodiging staat, je gaat mee naar Frankrijk. Daar mag je in alle anonimiteit beleven wat je gewenst heb in je mail. Je kunt het en je bent er erg goed in. We gaan over twee weken op pad, bereid je maar voor. ik stuur je weer een mail" Ik kus haar klitje, lik haar, ik lik haar prachtige tepels terwijl ik achteruit schuivend van haar af ga en geef haar een tong zoen. Ik kan mijn eigen zoete reet proeven.

Wordt vervolgd!


Heatmaster spanking and holiday...SM mee op vakantie


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Grey Spanker
Actief lid
Inlognaam: greyspanker

Bericht Nummer: 24
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 juni 2014 - 10:13 pm:       

Wensen



Beste Heatmaster

Een wens van vele meesters
zo de wens van een bijzondere vrouw
te mogen invulllen

Een heerlijk verhaal om te lezen
en lekker in weg te dromen

Groet, Grey Spanker

 

Stef
Actief lid
Inlognaam: stef

Bericht Nummer: 25
Aangemeld: 03-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 04 juni 2014 - 11:59 am:       

Vervolg...



Hallo Heatmaster,

Je hebt me als lezer. Ben erg benieuwd naar het vervolg. Ik kijk er naar uit.

Groet, Stef


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: