home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Grey Spanker


  Lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 31 mei 2014 - 02:42 pm:       


Vakantiefantasie


Een fantasieverhaal waarin de sub tijdens een vakantie geboeid, gespankt en genomen wordt




Liggend op het ligbed voel je de wind over je gaan. Je glimlachte naar mij. Soms vraag ik mij af of je wel enig idee hebt hoeveel vrouw je bent, je uitstraling die je zelfs onbewust oproept. Om dat ik nu ook het idee heb dat je het niet weet, besluit ik om het je te laten voelen. Bij het zwembad heb je geen mooie lingerie aan, maar ligt er meer casual bij, daarmee je vrouwelijkheid onderstrepend. Ik breng je een koud glas frisdrank en kijk je aan terwijl je het ineens helemaal tot de bodem leegdrinkt.

Ik neem het glas van je af en houd gelijk je pols vast. Met één beweging sla ik een handboei om je pols. Eén moment houdt jij je adem in. Je voelt het koude metaal, de huivering gaat door je heen… veel dieper dan de koude zelf kan gaan… ik zie de eerste beweging in je lichaam… Vastbesloten ben ik om je daar meer van te laten gaan voelen, meemaken en in je geven ondergaan.

Je ogen flitsen en ik zie het duivelinnetje glimlachen met een blik van… “Ja, én?” Ik trek je arm onder ligstoel en breng je andere arm er ook. Weer een koude “klik” en je handen zitten samengeboeid onder je ligstoel, door dat vast maken ben je een beetje onderuit geschoven. Daar maar ik dankbaar gebruik van. Mooie, zacht gepolsterde, boeien gesp ik dicht om je enkels. Omdat je handen toch al vast zitten, en je niet weg kan van je ligbed neem ik niet eens de moeite om gelijk je benen vast te zetten. Ik haal je top omhoog, je borsten ontblotend en zie dat de tepelhoven al donkerder aan het worden zijn…

Je tepels zijn al mooi opgericht. Ik kan ze dan ook makkelijk tussen mijn vingers houden en eigenlijk is dit één van de weinige momenten dat we elkaar ook nog met onze ogen uitdagen. Je kijkt terug. Als ik langzaam de druk op je tepels verhoog zie ik je pupillen donkerder worden, een moment opengaan om daarna juist kleiner te worden, Een paar keer doe ik dat, de druk langzaam verhogend en zien hoe de reacties in je lichaam je overmannen, je ogen langzaam dichtgaan en je wegdrijft, waar naartoe? Ik weet het niet, ik kan je er niet volgen en loop toch naast je, begeleid en breng je dieper, naar daar waar ik niet komen kan.
Langzaam laat ik de druk van je tepels afnemen. Ik weet dat jij daarin nog een tijd mijn vingers daar voelt, de druk in je gevoel er nog is. Ik pak een paar mooie bamboe stokken, ongeveer anderhalve centimeter in doorsnede. Eén gaat er onder je borst, de ander er boven, en met strakke elastieken laat ik de druk op je borsten komen. Mooi om te zien en altijd weer mooi om te horen hoe je in je wereld een zacht kreuntje geeft.
Ik weet hoe gevoelig je in je borsten bent, ik geniet ervan om je daar die pijn te geven die je net op het randje brengt en je daar dan even te houden, soms wel langer dan even zelfs, en je dan de diepte in te brengen.

Geen milde dag vandaag. Ik heb al een paar bamboerietjes gebruikt om je borsten onder druk te zetten. Gelukkig heb ik er nog wel meer. Ik pak een dunner exemplaar, dunner, meer flexibel en meer zwiepend. Je hoort het door de lucht gaan, maar houdt je ogen dicht. Om te laten weten waar het neer gaat komen laat ik het eerst even zacht op je borsten rusten.
Als ik het weghaal zie ik de reactie in je lichaam al, je weet een beetje wat er gaat komen. Tik! Daar voel je de eerste zwiep, net onder je tepel, het branden van de pijn. Ik zie je gezicht, wacht tot de rust er op terug is, en dit keer zonder waarschuwing voel je pijn vlammen, weer onder je tepel. De derde keer is harder, én nog dichter bij je tepel. Je lichaam beweegt al. Ik zeg je dat je je benen aan beide kanten van het ligbed moet zetten. Ik weet dat het zeggen dezelfde impact heeft als een echt touw.

Ik ben blij dat je een hele kleine en doorschijnende string aan hebt. Het zien van wat het spelen met je lichaam doet is voor mij mooi, en ik weet dat ik er nadien zeker nog van na zal genieten om het weer terug te halen. Misschien is er dan wel een moment van rust waar ik lekker met mijn hand om mijn penis die herinnering gebruik om te fantaseren en lekker met mijzelf te spelen en ik dan klaar kom op het moment wat ik in de herinnering voor mij zie.

Even koester ik de tepelhof, de borst en de tepel die het rietje gevoeld hebben. Ontspanning gaat over je gezicht, maar ook een trek van ongenoegen, het weten, het willen voelen van meer. Ik kijk even naar beneden en zie aan de bolling in je string dat de doorbloeding van je schaamlippen al omhoog gaat. ’t Prikkelt mij om dat te zien. Woesj! Harder, ik zie heel even de streep op je borst waar het riet je geraakt heeft. Even stopt je ademhaling, om daarna alleen maar te versnellen. Woesj, weer raakt het rietje je, weer even de streep die over je lichaam trekt. Nu geef ik je minder tijd om je adem tot rust te brengen. Sneller dan de vorige keer raakt het riet je lichaam weer, ik voel je bijna opspringen. Gebonden als je bent lukt dat je niet.
Je weet het, tegenstribbelen helpt niet. Je laat gaan, je geeft mij je overgave, ik geef je mijn pijn en lust. De sadist heeft een lachje over. Het speelkwartier is voorbij. Venijnig komt de ene tik na de andere, heel langzaam wordt de impact groter, en omdat je borst steeds gevoeliger wordt lijken de slagen steeds harder en steeds feller.
Omdat je benen nog los zijn, zie ik dat je met je onderlichaam omhoog komt. In het zien herken ik de signalen van een orgasme wat er aan komt rollen. De tekens zo mooi zichtbaar. Je ademhaling meer hortend en stotend. Ik besluit dat ik het echt wil zien en trek met één hand je string opzij, zie je schaamlippen open bloeien, roze en warm. Ik voel hoe de warmte van je lichaam uitstraalt.

Nog steeds die ene borst, die ene tepelhof, héél dicht bij te tepel. Met mijn hand die vrij is pak ik de tepel vast, tussen duim en wijsvinger, draai het ietsje heen en weer, en trek de borst aan de tepel een beetje strak naar boven, de huid van je tepelhof en de onderkant van je borst aanspannend. Weer komt het rietje naar beneden, nu in één vast tempo om je lichaam de kans te geven om mee te drijven. De kromming in je rug is er. Ik geniet er van en zeg je om je bekken te tonen, omhoog te houden. Dan zie ik je duiken, diep je orgasme in. Je lichaam opent en ik geniet van alles wat ik zie.

Je weet hoe ik kan zijn, dus bijna zonder pauze, ga ik over naar je andere borst, ook daar krijg je één tikje vooraf, om te weten dat die aan de beurt is. Omdat jij al dieper in je wereld bent, zie ik dat je de overgave aan de volgende dosis pijn makkelijker opvangt. Na de eerste drie tikken met het riet stop ik heel even, koester je borst en kus je lippen.

Je lichaam reageert als in razernij. De golven kabbelen niet maar er is een felle storm in je. De gememe tikken op je borst laten hun weerschijn een moment zien, en ik voel je huid warmer worden, Voel de pijn die je borst ondergaat. Als de golven zo hoog worden dat ze breken voel ik de glimlach doorbreken op mijn gezicht. Jij ziet het niet, jij voelt en bent, doorleeft de pijn in je zijn.
Nog is het niet genoeg. In plaats van één borst te raken neem ik een langere cane, dunner en daardoor nog feller in de pijn die steeds opvlamt in je lichaam. Met deze lengte lukt het mij om steeds de beide tepelhoven tegelijk te raken. Ik weet zelfs dat ik er op mik om ook je tepels zelf te raken. Da’s niet zo makkelijk, je bewegen, je dansen, de pijn en geilheid die door je lichaam razen zorgen ervoor dat het moeilijk is om nog precies een punt te raken. Eén slag merk ik dat ik beide tepels tegelijk goed raak, je adem stokt en je lichaam verstrakt. Een zucht en in dat moment dat je stilligt kan ik je tepels nog een keer raken. De explosie die er uit voorkomt is hevig, intens, pijnlijk en diep. In het orgasme dat al zo diep door je heen vlamt blijf ik je raken, keer op keer. In je orgasme zie ik de opbouw naar het volgende al. Ik weet dat je mij soms een bruut vindt en dit is zeker zo een moment!

De spanning in je spieren neemt toe, de druk op je bekken ondraaglijk. Ik zeg je je benen verder open te doen, mij te laten zien hoe mooi het is en daar zie ik je eruptie. Geen wegdruppelen van een beetje vocht, maar met een boogje zie ik je warme vocht wegspuiten. De warmte die ik op dat moment voel is gemengd met geilheid om je te nemen.

Langzaam komt je ademhaling terug naar een beetje draaglijk ritme. Even laat ik je met rust, houd je vast en streel je zachtjes. Dit keer niet mijn vraag of het genoeg is. Ik wil nog meer met je delen, ik ga nemen, ik ga jou nemen!

“Zuig eens op mijn vinger.” Waar je bent weet ik niet, maar ’t duurt lang voor je reageert. De warme zachtheid omsluit mijn vinger en doet mij denken aan de momenten dat je mij heerlijk verwend. Ik voel het alsof je het echt doet. Ik heb ondertussen een dubbel touwtje om de bamboestokken die je borsten in toom houden gedaan. Ik trek de uiteinden van het touw naar beneden, leg ze netjes langs je schaamlippen en bovenbenen. Even laat ik je opwippen met je billen en trek de touwtjes onder je door, tussen te bilnaad door en laat ze net boven je billen kruisen en haal ze weer naar voren.
Als ik de touwen aan de voorzijde heb, trek ik ze tussen de neergaande touwen door, en trek ze gelijk naar buiten. De spanning op je borsten en schaamlippen wordt ineens veel hoger. Om het geheel nog een beetje lastiger voor je te maken zet ik klemmen op je tepels, de tepels die al een beurs zijn van de slagen met het bamboe rietje. Op je schaamlippen doe ik kleine klemmetjes met touwtjes aan het einde. De touwtjes komen aan de touwen die al in je liezen lopen en ik maak daarmee je hele vrouwelijk open.

Je zo zien maakt mij geil en ik wil je warmte voelen. Ik neem niet de moeite om mij uit te kleden maar het voelt heerlijk om jou er zo te zien liggen en ik met alleen een open rits van mijn nette broek mijn geslacht er uit te halen, er even mee te spelen voor jouw ogen-die-niet-zien.
Ik stap wijdbeens over het ligbed en zonder plichtplegingen duw ik mij ineens in je. Weer geef ik je mijn vinger om op te zuigen. Vol overgave doe je dat. Iedere keer als jij mijn vinger naar binnen zuigt, kom ik diep in je. Als snel heb je door dat je zelf invloed hebt. Je zuigt hard mijn vinger naar binnen en laat ineens weer los. Snel kom ik in je en ga weer naar achteren, je voelt het randje van mijn eikel tussen je schaamlippen. Weer zuig je hard mijn vinger naar binnen. Weer kom ik diep in je. Als je weer mijn vinger los laat, klopt er iets niet.
Nog dieper stoot ik in je, dieper, harder en sneller. De felheid van de pijn die je al voelde maakt dat je lichaam mijn felheid herkent. Fors neem ik je, vlammend duw jij je bekken omhoog om nog dieper mijn lid in je te voelen. Ik zie je ogen glazig worden, voel je spannen, de spieren in je die mij vast houden, nog een keer kom duw ik mij in je, de volgende stoot zeg ik dat je nog meer aan moet spannen. Je zuigt mijn vinger zo diep naar binnen dat het mij bijna zeer doet. “Kom maar, laat het maar zien.” Ik voel de warmte van je ejaculatie om en over mijn penis gaan. Bijna ben ik er zelf ook , maar wil het nog even rekken, met je spelen, je bespelen.
Ik trek mij terug uit je, een grom van ongenoegen komt uit je mond. Je handen maak ik los en ik hoor de opluchting die het geeft als jij je armen terug kan halen. De ongemakkelijke positie was zo hevig dat ik even je armen wrijf om weer een beetje terug te komen. Erna klap ik het hoofdeinde van het ligbed naar beneden. “Op je knieën.” Je weet hoe mooi ik dat vind om te zien, zeker als je ook netjes met je bovenlichaam naar beneden gaat, zodat je achterste nog meer geprononceerd zichtbaar is, voor mij is!

De boeien zitten niet voor niets om je enkels, ik bind met korte touwtjes je benen aan de vaste poten van het ligbed. Zoals je er ligt, een stuk in bondage, met het bamboe onder en boven je borsten, klemmen op je tepels, je lipjes gespreid en met je billen in afwachting van een goede spanking is het voor mij heel erg spannend en opwindend om je zo te zien.
Vaak hebben we niet de kans om zo te spanken, het geeft te veel geluid. Hier maakt het niet uit. Eigenlijk voor het eerst vraag ik je iets, ik vraag je niet of je genoeg hebt, maar die akelige “keuzevraag.” Hard en intens, óf, snel en minder hard. Met een zucht zeg je “Hard.” Voor het woord verklonken is, heb je de eerste serieuze klap op je billen. Even is alles stil, je ademhaling, je lichaam, zelfs je Zijn voelt stil.
Dan zie ik het begin van de dans. Een echte spanking, hard, hevig en vol vuur. Je billen worden eerst een beetje roze, maar al na de vijfde tik zie ik de verandering, het wordt niet roze, maar vlammend rood van de doorbloeding, ’t Is meer dan opwarmen, het is gelijk een echte en hevige spanking, De dans die ik lief heb, die ik zo graag zie, komt tot leven. Meer en harder, heel even een moment van tederheid waarin ik je achterste liefkoos en aai, om vervolgens met de vlakke hand een klap te geven waarvan je bijna ineens in een orgasme schiet.
Genietend spank ik je, ik voel dat je op het randje wankelt, nog een keer een goede pets, even niets en je bent weer terug, net niet bij je orgasme. Weer even die aai, weer de stevige aanraking van mijn handpalm die vol je bil raakt. Het is zo opwindend, je daar te zien, ik laat je je benen aanspannen, ik zie de spanning in je lichaam, dan en in dat gevoel kiept je lichaam over de rand.

In je orgasme blijf ik je spanken. Ik weet dat het bijna ondraaglijk is, de pijn, de geilheid, het gevoel en de golven die door je lichaam gaan. In de golf geef ik je een volgend tik die je gelijk door laat gaan naar de volgende golf. Het lijkt alsof je orgasme zo minuten aanhoudt.
Dan zakt je lichaam door je knieën, even rust is er nodig.

Even mag je op adem komen, de middag in de zon zal nog lang voor je duren, je zal mij smeken om pijn, je zal mij vragen je te nemen, je zal dansen in de pijn, je zal doorleven in je Zijn.



 

Stef
Actief lid
Inlognaam: stef

Bericht Nummer: 23
Aangemeld: 03-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 31 mei 2014 - 04:59 pm:       

Prachtig!



Grey Spanker, wat een prachtig verhaal. Boeiend om te lezen hoe jij als man bondage en spanking ervaart. Vol gevoel, emotie en lust. Hoe je het lichaam van je partner zo goed kent, hoe je er op kan anticiperen om haar tot nog grotere hoogtepunten kan brengen. Het lezen voelde als kijken naar een tango. Een prachtige dans tussen twee mensen die elkaar in vuur en vlam kunnen zetten. Dank je voor delen.

Liefs, Stef

 

Grey Spanker
Lid
Inlognaam: greyspanker

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 31 mei 2014 - 09:24 pm:       

Dank je wel!



Lieve Stef,

Bijna met een blos je woorden gelezen. Fijn dat je mijn verhaal zo mooi vindt en dat je er zoveel in mag ontdekken, de manier waarop het in mij als dominant werkt, hoe ik de emotie en gevoel mee mag nemen in mijn dominant zijn, het mogen nemen, het mogen verkennen van het mooie wat in deze wereld kan zijn.

Liefs, Grey Spanker

 

F.A.W. Malach
Bevlogen lid
Inlognaam: malach

Bericht Nummer: 91
Aangemeld: 08-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 juni 2014 - 07:04 am:       

Heerlijk verhaal



Een prachtige fantasie vind ik dit. Wanneer ik iets goed vind, is dat altijd omdat er een moment in zit, waarop ik echt mee in het verhaal wordt getrokken. In dit verhaal was dat wanneer het beeld in mijn hoofd verscheen van die vrouw in haar hele kleine, doorschijnende string. Die reageert, die begint te vloeien van puur genot. Op dat moment werd het verhaal echt en zat ik er helemaal mee in.

Mooi gewoon!

 

Grey Spanker
Actief lid
Inlognaam: greyspanker

Bericht Nummer: 21
Aangemeld: 03-2010


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 03 juni 2014 - 09:10 pm:       

Dank!



Beste F.A.W. Malach

Dank je wel voor je mooie woorden, voor mij is het fijn als de lezers een herkenning voelen, een moment waar je het verhaal in getrokken wordt. Ik ben er blij mee dat het gelukt is om je zo in de sfeer van deze fantasie te krijgen en het verhaal voor je is gaan leven.

Groet, Grey Spanker


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: