home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Tietje


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 16 maart 2014 - 03:20 pm:       


Het concert


Waarin Monica hard gestraft wordt na een fijne avond




Joepie, vanavond lekker na het concert van Guus Meeuwis denkt Monica zodra ze wakker is. Ze heeft er erg veel zin in. Ze appt haar vriendin Marion direct met de onnodige vraag of die er ook zin in heeft. Ze krijgt zoals verwacht direct een appje terug met de reactie "natuuuuuuuurlijk, heb ik er ook superveel zin in." De meiden liggen daarna ieder in hun eigen huis een lange tijd heen en weer te appen over hoe supergaaf het is om eindelijk hun wens in vervulling te laten gaan.

Die avond zijn de dames er ruim op tijd in het theater waar hun grote idool optreed en ze voelen zich net 2 pubers die voor het eerst uit mogen van hun ouders. Zodra de zaal open gaat gaan ze naar binnen en zoeken hun plaatsen op. Monica is behoorlijk overrompeld van de grote van de zaal, maar Monica zegt "Het verbaasd me niks het is toch ook een supergoede zanger of niet dan?" Monica beaamt dat direct. Zodra de lampen uit gaan en Guus op het toneel verschijnt vergeten de dames alles om hun heen en zingen met alle liedjes mee.

Na het concert kijkt Monica op haar horloge en ziet tot haar schrik dat ze nu al een stuk later thuis is dan ze tegen haar man heeft gezegd. Ze schrikt daar erg van, want ze weet dat haar man erg snel ongerust is en dan erg streng is voor haar. Ze weet nu dan ook al zeker dat ze straks ongenadig op haar donder gaat krijgen. Aan de ene kant vindt ze dat behoorlijk irritant maar aan de andere kant krijgt ze er ook een natte kut van bij het idee alleen al.

Een uur of 2 later is Monica nadat ze Marion naar huis heeft gebracht en ze ondanks het te laat zijn nog lang hebben nagekletst over het supergoede concert die ze voor geen goud hadden willen missen, als Monica al ziet dat haar man haar staat op te wachten. Zodra ze binnen komt wordt ze dan ook direct over zijn knie gelegd en trekt hij in 1 keer haar broek en slip van haar kont af en geeft haar een aantal harde klappen op haar blote kont. Na die klappen snauwt hij haar toe dat ze eens moet leren afspraken na te komen.

Monica knikt als teken dat ze weet dat ze verkeerd bezig is. Dan moet ze over de eettafel gaan liggen en meetellen met de aankomende slagen. Ondertussen krijgt ze nog een vreselijke preek over zich heen. Na de spanking moet ze zich hoeveel slagen ze heeft gehad. Ze zegt buiten adem " 150 meester" gelukkig voor haar heeft ze goed geteld en krijgt ze nog maar 50 extraharde slagen met de cane waarna de straf vergeten is. Wel moet ze beloven de volgende keer wel op de aangegeven tijd thuis is. Monica beloofd dat uit angst voor nog meer slaag, maar ze weet zichzelf kennende dat ze zich daar vast niet aan gaat houden.



Ik wordt door luiheid elke dag hard aangepakt door mijn meester



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: