home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
daniel


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 6

Gepost op zaterdag 22 september 2007 - 03:48 pm:       


De Gevangenpoort


Hoe een toeristische geschiedenisles een SM-sessie wordt
Linda en ik zijn een dagje aan het stappen in Den Haag. Het is een mooie doordeweekse zomerdag. Linda heeft ook nog eens een sletterige bui dus het enige wat ze aanheeft is een zomerjurkje. Aangezien ze wat fors is gebouwd met mooie stevige borsten en volle ronde dijen loopt ze met zo’n jurkje best wel te kijk. Alhoewel het jurkje tot ongeveer halverwege haar dijen valt is er toch een ‘risico’ dat omstanders meer van haar zien dan wenselijk. En zo lopen we door de Spuistraat, winkel in, winkel uit. Kleren passen, beetje ondeugend doen in de pashokjes en vooral veel lachen. Totdat we langs de Gevangenpoort lopen. Een wat vergeten toeristische en historische attractie midden in Den Haag. De oude gevangenis en martelkamers voor onder andere Johan de Wit. We kijken elkaar aan en lopen zonder elkaar iets te zeggen naar binnen.
Even later staan we met nog twee stellen het verhaal aan te horen van een wat oudere gids. Hij vertelt met passie. Je kan merken dat ‘ie er veel van weet en het ook leuk vindt. Later vertelt hij ons dat hij geschiedenisleraar is die dit er in de zomervakantie als hobby bij doet. En dat we maar met zijn zessen zijn ligt natuurlijk aan het mooie weer. Het ene stel is zo achter in de vijftig, maar zien er wel goed uit. Het andere stel zijn jonge dertigers, naar onze schatting.
Linda en ik zijn al de hele dag behoorlijk melig en geil. We staan achter de twee stellen en ik voel stiekem met een hand onder het jurkje van Linda. Ik streel haar billen en voel tussen haar benen hoe nat ze wel niet is. Ze verzet ongemerkt een been zodat ik er beter bij kan. De slet staat steeds duidelijker met haar kont te draaien.

We volgen de gids naar een andere ruimte. Daar staan wat martelwerktuigen opgesteld, waaronder een tafel waarop het slachtoffer vroeger geradbraakt werd. De gids vertelt nu niet alleen maar is steeds meer in gesprek met de andere stellen, die duidelijk erg geïnteresseerd zijn. De radbraaktafel is eigenlijk een houten balk met op de hoogte van de armen en benen twee schuin uitstekende zijbalken. Daarop kunnen de armen en benen worden bevestigd. Een beetje vergelijkbaar met het Andreaskruis die je wel eens in een SM-kelder ziet. De wat oudere man stelt voor dat hij op de tafel gaat liggen om een en ander beter te kunnen demonstreren. Het verhaal van de gids wordt er inderdaad wat levendiger door.
Als de man er weer vanaf stapt vraagt de gids -een beetje als grapje- “nog meer mensen die ‘m even willen uitproberen?”
Ik ben geheel perplex als Linda antwoord: “Ja hoor dat wil ik wel”.
En voordat ik haar kan tegenhouden stapt ze op de balk en gaat met haar armen en benen wijd liggen. Het wordt nu opeens erg stil, aangezien vrijwel iedereen die aan Linda’s benen staat zo vrij uitzicht heeft op haar kruis. En ze draagt natuurlijk geen slip om haar kale kut te bedekken. Ik loop nu ook snel naar de andere kant om te zien wat de anderen kunnen zien. Gelukkig bedekt haar jurkje net genoeg maar als je een beetje door de knieën gaat zie je toch haar kale lipjes. En aangezien de dames korter zijn dan de heren ...
Die zie je dan ook hun echtgenoten aanstoten en fluisteren. De gids kijkt streng, zegt niets tot dat hij ons ‘vriendelijk’ maand om naar het volgende voorwerp mee te komen. Linda komt wat teleurgesteld van de tafel af en volgt.
Het volgende voorwerp is een soort ijzeren kooi die je op je hoofd zet met een lange paal er aan.
“Mevrouw wilt u misschien helpen deze ook te demonstreren?” vraagt de gids aan Linda.
“Ja natuurlijk, maar zeg maar Linda, hoor.”
En ja hoor, Linda krijgt dat ding op haar hoofd en de gids laat zien hoe ze vroeger de gevangenen op deze wijze door de straten voerden. De andere twee stellen zijn nu veel stiller dan even daarvoor. Maar ze kijken en luisteren aandachtig. Wat mij opvalt is dat beide stellen elkaar nu vasthouden en/of dicht tegen elkaar aanstaan.

Zo demonstreert de gids met behulp van Linda meerdere instrumenten. Steeds zie je Linda wulpse bewegingen met haar lichaam maken, daar zorgt de gids wel voor. Je ziet duidelijk haar BH-loze borsten vrijelijk bewegen in haar jurkje. Linda heeft wat knoopjes losgemaakt zodat je haar ‘cleavage’ goed kan zien. En van haar mooie volle benen op die hoge hakken kun je ook alleen maar warmer worden. Maar je ziet steeds net niet genoeg. Aan de ene kant ben ik daar blij om aan de andere kant word ik steeds geiler en wil niets liever dan haar daar ‘ten toon stellen’. Dan komen we bij het schavot aan.
De gids tilt de houten bovenkant van het schavot omhoog en kijkt naar Linda. Die loopt er eigenlijk automatisch naar toe en buigt voorover om haar hoofd en handen in het schavot te leggen. Daarbij kwam haar lichaam nu helemaal haaks op haar benen te staan. De gids doet het schavot dicht en ook op slot.
“Zo, nu kunnen wij onze tocht vervolgen,” grapt hij.
De andere twee stellen lachen ook en lopen demonstratief achter hem aan. Ik sta nog achter Linda en ik kan het niet laten. Ik til haar jurkje omhoog en laat mijn vingers door haar natte kutlippen gaan. Linda kreunt waarop de anderen zich omdraaien. Ze waren natuurlijk toch al van plan terug te lopen maar dit gaat sneller dan ik dacht. Zo word ik ‘betrapt’. Een beetje perplex staan ze nu allen te kijken naar Linda’s volle billen en die in en uit bewegende hand. Ik weet niet waarom, maar ik kan niet meer stoppen. Ik wil dat Linda daar ‘en plein public’ klaarkomt.
De gids begint nu weer gewoon met zijn verhaal, terwijl ze allemaal nog steeds naar mij en Linda’s billen staan te kijken.
“Het schavot was natuurlijk het instrument bij uitstek om de gevangenen in het publiek te vernederen,” zegt de gids met zware stem.
Linda kreunt steeds harder. Ik trek haar jurkje nog verder omhoog. De wat oudere man komt naderbij en trekt het jurkje nu helemaal op tot aan het hout van het schavot. Daarmee komt Linda nu helemaal naakt te staan. Haar hele lichaam kronkelt en haar volle borsten bengelen heen en weer. De oudere man voelt er aan en knijpt er zachtjes in. Het andere stel komt nu aan de andere kant staan. Verschillende handen van beide stellen strelen nu over en onder Linda’s lichaam, knijpen en bevoelen haar, terwijl ik twee vingers in en uit Linda’s kut pomp. De gids staat nu naast mij naar mijn bewegende hand te kijken. Ik kijk terug en trek mijn hand uit Linda’s zuigende kut en doe een stap achteruit. De gids twijfelt niet en voelt eerst met zijn hand door Linda’s gezwollen en natte lippen. Daarna neemt hij het ‘pomp’werk van mij over.
Linda kreunt inmiddels luidkeels en vraagt steeds om ‘meer en harder’. Ik ga nu voor haar vertrokken gezicht zitten. Ik zie haar ogen draaien en soms kijkt ze naar mij met zo’n blik van “wat doe je me nou aan”. Al vrij snel gaat kreunen over in een hortend en stotend geluid waarbij haar rug zich sterk kromt. Ik sta snel op om het schavot vast te houden, want het beweegt nu alle kanten op. Met een langgerekt “aaaaaagh” komt Linda klaar. Ik realiseer mij dat -wat wel een kwartier leek- zich in een paar minuten heeft voltrokken. Als Linda’s lichaam met spastische bewegingen haar orgasme opvangt, doet een ieder een stapje terug om er gebiologeerd naar te kijken. Beide stellen houden elkaar stevig vast, kussen elkaar en voelen zelfs hier en daar voorzichtig aan elkaars lichaam.
De gids doet nu het schavot van het slot af en bevrijd Linda, terwijl haar lichaam nog zachtjes naschokt. Als ze opstaat valt haar jurkje vanzelf omlaag langs haar lichaam. En zo staan we opeens naar weer elkaar te kijken alsof er niets aan de hand was.
“We gaan naar het volgende voorwerp,” zegt de gids.
En wij volgen hem gedwee. 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 300
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 22 september 2007 - 05:32 pm:       

LekkerMy kind of story!!!!
Lekker gewoon, lekker toevallig, lekker geschreven.

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

daniel
Beginnend lid
Inlognaam: Daniel

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 22 september 2007 - 05:44 pm:       

bloostnxs for these kind words,
bloos bloos

't is wel een oud verhaal van me hoor, maar ik vond t wel leuk hier nog s te plaatsen.
Als je nog s naar de gevangenpoort gaat, beleef je t opeens helemaal anders nu

 

Verteller
Bevlogen lid
Inlognaam: Verteller_53

Bericht Nummer: 113
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 24 september 2007 - 09:49 am:       

Een dagje griezelenHallo Daniël

Ik vermoed dat de gevangenenpoort binnenkort weer extra in de belangstelling staat. Ik moest me maar eens aanmelden als 'gids'!

Verteller

 

subje
Lid
Inlognaam: Subje

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 06-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 27 januari 2008 - 04:38 pm:       

gevangenenpoortOhh geweldig verhaal, daniel!
De gevangenenpoort, kan je daar echt alles uitproberen?
Daar moet ik ook eens heen gaan dan .
Nog zo'n verhaal alsjeblieft !

 

alexandra
Actief lid
Inlognaam: Alexandra

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 12-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 28 januari 2008 - 12:24 am:       

Gevangenenpoorthihihi subje, tja of het echt mag/kan weet ik niet, ik woon in Den Haag en heb die leuke poort al meerdere keren bezocht, overigens niet die super gids ontmoet daar :-) jammer... lijkt me leuke feestlocatie hahahaha, wie weet kunnen we hem afhuren?

Prachtig mooi verhaal en zeer tot de fantasie sprekend!!!!!!!!!!!!


Alles in het leven draait om liefde en respect voor de ander


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: