home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Sander


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 14 december 2013 - 08:34 pm:       


Het klusje


Op een theemiddag deed ik een klusje voor 3 beschaafde dames




Voor een zaterdag was ik uitgenodigd om op een theemiddag van een damesclubje een klusje te doen. Een vergoeding van 150 euro zou ik krijgen en dat was gauw verdiend voor twee uurtjes.
Ik vertrouwde het niet helemaal, want het was wel een fors uurloon, maar ik zat om wat extra geld verlegen en bedacht dat er niet veel mis zou kunnen zijn met een klusje voor een paar beschaafde dames! Het was niet nodig om mij voor te bereiden had één van de dames mij verteld, alleen volledige bereidwilligheid en volgzaamheid was het enig vereiste en het zou een gezellige middag worden en wat ik moest doen zou mij ter plekke precies verteld worden.

Op het afgesproken tijdstip drukte ik op de bel en werd door één van de dames open gedaan.
“Je bent mooi op tijd,” zei ze, daar houden wij van.
Ze was een jaar of 50 en zag er chique uit in een rok met blouse, nylons en naaldhakken en ze rook heerlijk.
Bij binnenkomst bleek dat alle drie dames er mooi en aantrekkelijk uitzagen en welgevuld door het regelmatig nuttigen van cappuccino met appeltaart en slagroom, dacht ik bij mijzelf.
Eén van de dames had een decolleté waar mijn ogen naar toe trokken. De derde dame had een rok met split wat erg open viel en uitzicht op haar blanke dijen bood.
Na kennismaking met de dames, vroeg ik wat ik voor ze zou kunnen doen. De dame die open deed antwoordde dat ik elke opdracht precies zou moeten uitvoeren, maar dat wist ik al.
“Ga maar voor die muur staan en maak riem en rits los, zodat wij de bobbel in je slip kunnen bewonderen.”
Dat vond ik wel een eigenaardige opdracht, maar wie a zegt moet ook b zeggen, en dacht hierbij aan mijn verdienste. Door de schrikreaktie van de opdracht was mijn piemel in zijn schulp gekropen, zodat één van de dames vroeg waar ik mijn bobbel verstopt had.
Ik werd geboden om dichterbij te komen en mijn piemel te laten zien.
De dames lachten mij uit, maakten opmerkingen over mijn kleine piemel en wilden een grote stijve piemel zien.
Ik kreeg opdracht mijn piemel stijf te trekken en ook stijf te houden. Het hielp als ik in de decolleté, naar de volle borsten van de mollige dame keek en fantaseerde dat ik tussen haar tieten klaar kwam. Na enkele minuten was mijn piemel groter, maar kennelijk nog niet groot genoeg, want met een houten lepel ging de dame die open deed mijn piemel bewerken. Dat had effect want nu stond hij recht omhoog.
Eerst voelde ik mij opgelaten, maar nu werden in mij exhibionistische gevoelens wakker gemaakt, vond ik het leuk en wilde uitdagen.

Die denkbeeldige wens werd onmiddellijk gehonoreerd, toen ik opdracht kreeg mij uit te kleden.
Mijn piemel verslapte en moest weer even aandacht krijgen en dat werd opgemerkt. Een stevig lang touw werd rond de schacht van mijn lul geknoopt. Nu waren de dames in staat met het touw aan mijn lul te trekken. Na verloop van tijd trok de knoop strak en werd mijn lul knal paars en hard, wat geil aanvoelde. Ik verloor zelfs wat voorvocht, waardoor mijn eikel ging glimmen en ik steeds meer opgewonden werd en fantaseerde over klaar komen op hun mooie nylons. De dames werden steeds enthousiaster en bonden het hengsel van een leeg emmertje tussen mijn benen aan het touw. De knoop werd gelukkig wat losser gemaakt en beter vastgeknoopt. Mijn penis kreeg weer een normale kleur.
Later toen het eerste glaasje water in het emmertje werd geleegd begreep ik de bedoeling.
Het emmertje moest helemaal met water gevuld worden, ik schatte dat er wel twee liter in kon! Toen het emmertje halverwege gevuld was begon het touwtrekken weer. Het emmertje slingerde heen en weer en ik moest voorkomen dat er water zou morsen. Als ik morste, werd ik naar de dame, met het touw in handen, getrokken en moest ik mijn verontschuldiging voor het morsen aanbieden.
Ik kreeg met de houten lepel op mijn billen en ballen. Mijn lul werd af en toe slap, waardoor het volle gewicht aan mijn zak hing, en mijn zak heel erg uitgerekt werd. Ik morste steeds meer water, wat extra straf opleverde. Kruipend werd ik opgedragen het water op te slurpen. Het touw liep nu achterlangs tussen mijn benen en één van de dames trok mijn lul helemaal naar achteren en bevestigde een humbler, zodat mijn lul achter mijn bovenbenen vast zat.
Het emmerspel was voorbij en kruipen was het enige wat nog mogelijk was. Ik werd aangemoedigd steeds sneller te kruipen, maar als ik mijn benen al kruipend bewoog, dan voelde ik dat mijn ballen in de knel kwamen en dat deed zeer, zodat ik steeds pijnlijker ging kijken.
Ik mocht even halt houden voor de dames op de bank en als gunst aaide de dame met de grote borsten zacht over mijn gepijnigde ballen, dat was lekker!
De andere dame, die met de blanke dijen speelde met de houten lepel en stak de stok van de lepel plotseling in mijn anus en ging er mee in en uit, wat een gevoel van aandrang veroorzaakte, maar toch ook een vreemd onzeker, maar ook opwindend gevoel gaf. De derde dame speelde met mijn tepels en maakte tepelklemmen vast. Zo genoot ik van alle aandacht en aanraking en schoksgewijs kwam ik geweldig klaar. Eén van de dames had mijn klaarkomen op tijd door en ving mijn sperma op, netjes in een glas.
De humbler en het touw gingen los en ik moest op mijn rug liggen en het glas met sperma leegdrinken. Dat vonden de dames wel zo netjes!
Tevreden incasseerde ik de pecunia en bedankte de dames!

Sander



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst " >
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: