home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
broertje248


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op donderdag 12 december 2013 - 09:35 am:       


Henriette


macht




Overgave
Kennismaking:
"Kom binnen geile snol."
Via een chat hebben we elkaar leren kennen. Ze gedroeg zich daarbij als de meest geile en vulgaire slet die ik me kan voorstellen en wilde ook zo behandeld worden.

Niet mooi, deftig en wel heel vrouwelijk en een prettig gezicht. Op de een of andere manier minder zelfverzekerd dan in de chat. Dikke tieten duidelijk uitstekende tepels en reusachtige dijen. Ik hou van vrouwen, die het experiment aan willen en ook aangaan. Via internet op een bdsm chat Line trof ik haar. Ze was op zoek naar een bevestiging van wat ze al jaren voelde. Ik snauw haar toe dat ze me een beetje tegenvalt en dat ik haar direct naakt wil zien. Ook bijt ik haar toe, dat als ze ‘de halsband’ om heeft, ze totaal onderworpen is en dat er geen weg terug is en dat ik me niet bezig hou met stopwoorden en dat soort onzin. De grens voor mij is poepsex. Ik ben gek op ‘golden shower’ om te ontvangen en te geven.
"Nou snol ben je in en geil, of rot je gelijk op?"
Ze kijkt bedremmeld en bloost tot in haar reusachtig boezem. Mijn god wat zou ik die uiers graag een Marlies Dekkersbondage willen geven met mijn rode marteltouw om ze daarna als ze blauw van spanning zijn af te ranselen. Deze teef maakt me bloedgeil!

Ze loopt bedremmeld de kamer binnen en ziet dat de takel klaar hangt en kijkt naar de collectie zwepen, stokken en klemmen. Ik zie dat er iets met haar gebeurd. Volgens mij heeft ze dit nog niet eerder meegemaakt. Ik vind het heerlijk als ik de eerste mag zijn om een hartewens te vervullen.
"Weet iemand dat je hier bent?"
Ze schudt haar hoofd en kan haar ogen niet van de attributen afhouden.
"Geile teef, daar ligt het contract dat je hier vrijwillig bent en daar ligt de halsband waarmee je jezelf volkomen weggeeft en doe die duffe kleren uit. Ik ben een extreem wrede meester, maar ik garandeer je, dat je over een week smeekt of je terug mag komen!"
Ze pakt het contract tekent het en doet de halsband om. Ik zie dat ze trilt van angst heerlijk! Met haar rug naar me toe begint ze haar bloes open te maken. Ik bijt haar toe dat geile snollen zich onbeschaamd uitkleden met hun gezicht naar hun meester. Ik loop op haar toe en scheur haar bloes in een keer open. Met een mes snijd ik de bh banden van deze F-cuppers door. Haar tieten vallen zwaar naar beneden. Zo wil ik ze zwaar en hangend.
"Laat dat uitkleden maar dat doe ik sneller. Blijf fier staan met je schouders naar achteren je tieten naar voren, want daar mag je trots op zijn. Wat een geile spenen heb je hoerige snol."
Elke keer bloost ze van schaamte als ik ‘dit dametje’ zo grof behandel. Ze staat naakt wijdbeens met een geschoren kut die, zoals ik dat wil, twee dagen niet gewassen is. Een kut moet ranzig zijn. Ik wil de kutlucht dagen in mijn neus hebben. Vrouwen vinden het heel vervelend als hun kut stinkt en denken dat anderen dat ruiken. De meeste mannen worden er geil van en ik vind het heerlijk om de sterke smaak weg te likken en de geur aan mijn mond te hebben.
Ik ruik haar heerlijke kut uitdrukkelijk en aan de geur merk ik dat ze staat te druipen. Ik ga haar zonder omhaal aftuigen en pak de strokenzweep met gemene dunne lange riemen en snauwt dat ze moet blijven staan met haar kont naar achteren tieten vooruit, haar handen in haar nek.
Ik merk dat ze staat te trillen van angst met het zweet op haar voorhoofd.
Mijn god wat ga ik deze heerlijke teef aftuigen. Ik heb haar in de chat voorbereid, maar weet niet of het goed tot haar doorgedrongen is. Mijn gevoel is dat ik hier de perfecte masochist in huis heb. Bij de eerste slagen hou ik me in en merk dat het haar meevalt en er ontspanning ontstaat en dan heel onverwacht geef ik haar de volle laag op haar billen. Ze krijst en zakt in elkaar van de pijn.

"Je bent ongehoorzaam geile sloerie ik zal je moeten vastbinden anders zak je elke keer door die geile poten van je. Alleen ga ik dan wel harder slaan."
Ik bind haar met polsriemen en zet haar onder de takel. Met de spreidstok houd ik haar poten uit elkaar en vermijd uitdrukkelijk elke aanraking met haar kut. Ik merk dat ze met haar bekken in de richting van mijn hand probeert te bewegen.
Ze schreeuwt als het ware om daar aangeraakt te worden. Wat een heerlijke geile del. Dit is al een heerlijke marteling op zich, waarbij een zweep op haar geschoren kut al genoeg zou zijn om haar in alle staten te krijgen.
Jezus wat een lekker wijf. Ik trek mijn broek uit, zodat ze kan zien dat ik ook geil van haar wordt, dat is het minste dat ze verdient. Hangend met een mondknevel ontvangt ze een regen van slagen met de strokenzweep waarbij ik zorgvuldig doseer keihard op haar rug en op haar billen en matig op haar dijen en borsten. Haar lijf kleurt mooi rood van de striemen. Haar kut en anus ontzie ik. Ik wil dat ze bij wijze van spreken smeekt om daar geslagen te worden. Ik zie het sap langs haar dijen lopen. Zeg slet je druipt. Is het zo lekker, waarom hang je dan zo te kermen en probeer je mijn zweep te ontlopen.
Ik merk dat ze zich schaamt voor haar sapstroom en ga nog even door.
"Geile hoerige teef, dit heb ik nog nooit meegemaakt, iemand die zo ongegeneerd hangt te geilen. Ik zal je voor straf wat harder aanpakken en begin uit alle macht op haar billen te meppen waarbij ik nu ook haar grote kwetsbare tieten met de stijve tepels meeneemt."
Haar tieten schudden door de klappen en ik zie op elke plaats waar de zweep neerkomt spiertrekkingen en rode striemen.
Ze begint te janken en achter haar knevel te schreeuwen. Ik vraag haar of ze nu de zweep ook op haar slavinnenkut wil hebben? Ze schudt met angstogen van nee.
"Dank je wel voor je toestemming," en ik sla haar vol met de strokenzweep op haar geile kale kut en blijf haar daar slaan.
Na een paar slagen maakt ze ritmische neukbewegingen in de richting van de neerkomende zweep. Deze snol is zich zelf aan orgasmeren en ik mag haar daarbij helpen. Het hele lichaam begint te schokken van haar eerst pijnorgasme. De orgasmeschokken razen door haar lijf waarbij ze druipt van het zweet en haar sap uit haar orgasmerende scheur spuit. Als ze tot bedaren is gekomen en ik haar knevel heb verwijderd begint ze dankbaar te huilen. Ik knuffel haar en mijn kus op haar mond wordt gretig beantwoord. De wetenschap dat zij intens heeft genoten van de pijn maakt me bloedgeil en ik wil haar keihard naaien.

Zonder waarschuwing stoot ik, terwijl ik haar tieten en tepels kneed, in haar nauwe reet. Ze houdt haar adem in van de pijn want als je dit niet gewend bent doet het eerste keer heel veel pijn. Ik houd niet van de voorzichtige aanpak. De anaalspier kan, mits goed gesmeerd, heel erg opgerekt worden zonder te scheuren. Ik pomp keihard in de maagdelijke reet waarbij ik onophoudelijk op haar mep, knijp en haar klit met mijn nagel bewerk. Ze krijgt weer een orgasme terwijl ik schreeuwend klaar kom. Ik kus haar hartstochtelijk en zij beantwoord mijn kus met onophoudelijk snikken en bedankt me intens. Nadat ze los gemaakt is gaan we lekker even zitten met een groot glas koude wijn en praten na.
Het was haar eerste keer en ze had een dergelijke pijnervaring nooit verwacht. Ze zal dagen nodig hebben om zich weer in de sauna te kunnen vertonen of ze moet er juist trots op zijn?

Misbruik:
Wat een lekker wijf. Ik houd deze slavin in mijn eregalerij en de volgende keer neem ik haar onder handen met de bamboe zodat ze zeker dagen niet normaal kan zitten. Dan geef ik haar ook de gevreesde Marlies Dekkers bondage, waarbij vooral zulke hangende meloenen prachtig opgebonden kunnen worden. Toen ik dat haar vertelde bloosde ze van trots en stak haar tieten trots vooruit met een gezicht dat aangaf dat zij weet dat ze me helemaal gek maakt, deze geile druipende pijnslet. De vraag is wie is de baas? Ik zou haar nu wel weer willen pakken, maar laat ze deze eerste ervaring maar eens verwerken. Des te groter is de geilheid en het verlangen als ze terugkomt. Ik ga haar verslaafd aan mijn pijn maken en als ze verslaafd is, gaat ook deze rijke geile snol betalen om heerlijk afgetuigd te worden.
Ik weet de ingrediënten voor de volgende keer al. Een ‘Marlies Dekkers’, de dunne zweep, gemene gekartelde handdoekklemmen op haar kut en als beloning een oefening op haar tenen met haar tieten door haar tepels naar het plafond getrokken. Ze mag zichzelf martelen waarbij ze mag kiezen of haar kuiten of haar tepels.

Ervaring:
Woedend was ze, ze had verwacht dat ze eerst eens rustig gingen praten om daarna de wederzijdse behoefte en wensen kenbaar te maken. In plaats daarvan had ze amper iets gezegd en in hetgeen ze heeft gezegd herkende ze zichzelf niet. Goed bij het chatten had hij gezegd dat hij wreed was en ze hadden alles bij hun naam genoemd zoals hij dat deed, maar zij als academicus op een verantwoordelijke en belangrijke positie in de maatschappij, had zich van het eerste moment af laten overrulen. Ze kleedde zich bij de dokter nog niet eens uit, laat staan binnen 10 seconden bij een wildvreemde overigens wel erg goed uitziende macho. En omdat het meneer niet snel genoeg ging, werd haar dure zijde blouse en BH van 200 euro van het lijf gerukt. En in plaats van te protesteren tekende ze bijna zonder nadenken het contract en deed ze de halsband om. Wat stond er eigenlijk in het contract?
De geseling was in beginsel dragelijk zelfs lekker, maar nadat hij haar begon af te ranselen was het verschrikkelijk en kwam ze in een roes waarbij ze het sap langs haar benen voelde stromen. Ze schaamde zich verschrikkelijk dat een wildvreemde ontdekte dat ze er bloedgeil van wordt. Waarom ontzag hij pesterig haar kut en tieten met zijn zweep. Had hij door dat zij naar de intense pijn van de zweep op haar kut verlangde en dat ze alleen door verkrachting en met de zweep op haar kut kan klaarkomen.
Het orgasme was een aaneenschakeling van orgasmen en met niets te vergelijken dat ze ooit had meegemaakt. Wat was ze graag na afloop door deze heerlijke meester sufgeneukt, maar kennelijk wil hij haar alleen maar pijn geven.
Nu loopt ze op straat haar jasje stijf dichtgetrokken over haar gescheurde bloes zonder BH. Haar beurse tepels schuren tegen de ruwe stof van haar jasje. Ze zal eerst naar huis toe moeten om zich te verkleden en te douchen. Die bespottelijke eis van een twee dagen ongewassen vagina, waarom ging ze daarop in, ze ruikt zich zelf. Of vindt ze het wel opwindend? De wijze van aanspreken was zo grof en vernederend dat ik hem nooit meer terug wil zien!

In haar Lexus komt ze tot rust en is er zich van bewust, dat hij wel invult wat haar al haar tientallen jaren bezighoudt. Misbruikt te worden zonder mededogen, mishandeld en vernederd te worden als een hoerige snol! In haar dromen wordt ze zelfs verkracht door het hele rugbyteam van haar zoon van 18 jaar. Ze heeft er nooit met iemand over gesproken totdat ze zich veilig waande achter haar PC. Ze had nooit op zijn uitnodiging in moeten gaan. Ze voelt haar pijnlijke billen op de stoel en ze heeft het gevoel alsof ze door een trein is overreden. Naar huis en dan een uur onder de douche want dat doen verkrachte vrouwen toch. Verkracht is tegen je wil toch, maar hier heeft ze om gevraagd en zelfs een contract ondertekend dat ze uit vrije wil is gekomen.
Thuis uitgekleed, kijkt ze naar haar lijf. Hij genoot van haar lijf, dat zag ze aan hem en aan zijn erectie. Ze ruikt zijn geur en ze ruikt haar eigen vaginalucht. Ze kleeft van de opgedroogde sappen. Haar bips lekt nog van zijn sperma.
"Jezus wat was dat apart om in je anus geneukt te worden eerst de pijn en daarna dat heerlijke gevulde gevoel. Ik schaam me dood zoals ik me heb laten gaan en geil wordt van zijn taal. Nog nooit ben ik zo ongeremd klaar gekomen."
Ze kijkt met trots naar haar lijf dat is bedekt met rode en soms bijna blauwe bloederige striemen. Ze betrapt zich er op dat ze eigenlijk niet wil douchen en zijn lucht nog even wil vasthouden. Vermoeid gaat ze op bed liggen en streelt haar beurse tepels. De neiging om er in te knijpen kan ze niet onderdrukken, waarbij ze door de pijn de vlammen weer door haar bekken voelt schieten. Met haar andere hand bewerkt zij haar beurse clitoris en merkt dat ze nog of al weer drijfnat is. Wat heeft die man toch met haar gedaan wat heeft hij in haar wakker gemaakt. Onbewust vingert ze zichzelf en krijgt binnen enkele seconde weer een daverend orgasme.

Op haar werk voelt ze constant haar beurse lijf en kan zich niet meer concentreren. Ze merkt dat ze haar bedrijfsleider met zijn brede broeksriem met spijkers, te strakke zwarte spijkerbroek en zwarte hemd met een zelfingenomen macho blik nieuwsgierig bekijkt en zich afvraagt hoe het is om door een stel van dat soort kerels gepakt te worden. Zij heeft deze gedachten tot vanochtend nooit gehad. Haar kruis sopt en op haar privétoilet merkt ze dat ze een kletsnatte slip heeft. Haar clitoris is weer kogelhard en ze vingert zich weer naar een orgasme terwijl ze in gedachten door haar bedrijfsleider en zijn vriendjes in de steeg achter het kantoor gepakt en ruw in vagina, anus en mond verkracht wordt.
Hoeveel orgasmen heeft ze vandaag al wel niet gehad? De rest van de middag wordt ze door haar werk in beslag genomen terwijl de ene macho werknemer na de andere bij haar binnenkomt met een lach alsof ze allemaal weten wat nu in haar omgaat. Haar Macho bedrijfsleider merkt op dat ze straalt.



 

Calibre
Nieuw lid
Inlognaam: sjbr

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 11-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 december 2013 - 08:20 pm:       

Hard!



Wat een supergeil verhaal. Heerlijk, meteen die snol te grazen nemen. Geen seconde nadenken en grijpen, knijpen en slaan waar je zin in hebt. Ik kreeg er meteen een harde van. Lekker plastische beelden hoe maatje F naar beneden dendert. Mijn handen jeuken om ze van links naar rechts te meppen en weer terug. Ja ik trek ook mijn broek uit om te laten zien hoe geil en opwindend ik het vind. Niets lekkerder dan een soppende, druipende kut waar ik mijn paal moeiteloos in kan rammen. Om meteen daarna de achteringang te pakken. Mijn paal is zo nat van die soppende kut, dat ik die geile sloerie ook meedogenloos in haar reet kan pakken.

Hard, ruig, zonder genade.

Ik kijk uit naar je volgende verhaal.

 

Tietje
Bevlogen lid
Inlognaam: tietje

Bericht Nummer: 46
Aangemeld: 12-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 30 maart 2014 - 02:32 pm:       

Lekkerrrrrrrrrr



Wat een super lekker hard en geil verhaal. 1 klein voorkeursnadeeltje ik zou het nog lekkerder vinden als ze nog erger haar tieten bewerkt krijgt


Ik wordt door luiheid elke dag hard aangepakt door mijn meester


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: