home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Tietje


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op woensdag 11 december 2013 - 03:08 pm:       


Miriam


een nieuwe visie op het meisje die niet van haar tepels af kan blijven




Wel potverdorie, wat heb ik je nou gezegd Miriam?! Blijf van je tepels af of ik zou je eens laten voelen wat ik er mee kan doen. Miriam schrikt behoorlijk als ze dat haar leraar hoort zeggen. Miriam is 19 jaar en al sinds ze ze tieten heeft erg op haar tepels gericht. Als ze denkt dat niemand kijkt zit ze er stiekem aan en dan niet zacht maar ze moet het wel goed voelen dus eigenlijk is het meer een soort knijpen wat ze doet maar dan vrij ongemerkt.

Ze probeert verder op te letten in de les Wiskunde maar omdat ze de stof erg makkelijk vindt is ze erg snel afgeleid en gaan haar handen automatisch weer naar haar tepels toe.
Haar leraar heeft dat direct door en wordt flink kwaad. Hij schreeuwt haar toe dat ze een ongehoorzaam kreng is en dat ze na de les moet nablijven.
Miriam beseft dat er niks anders op zit en vraagt zich af wat haar leraar gaat doen, want dat hij iets gaat doen dat weet ze wel zeker.

Een kwartier later is de les afgelopen en loopt de klas het lokaal uit. Iedereen behalve Miriam, want die durft zich niet te onttrekken aan haar straf al weet ze dat die vast harder zou zijn aangezien ze geen bh aan heeft en dat op deze school verplicht is.
Zodra iedereen weg is gaat de leraar achter Miriam staan en knijpt hard in haar tepels. Dan merkt hij dat ze geen bh aan heeft en wordt hij helemaal furieus.
"Uit die trui en snel of moet ik je helpen?!?!?!" zegt hij met een cynisch lachje.
Miriam die verstijfd van schrik doet niks wat haar leraar opvat dat hij het moet doen. Hij trekt dan ook in een ruk haar trui aan flarden. Waarna hij haar dwingt zichzelf te pijnigen terwijl hij kijkt. Tot haar schrik pakt haar leraar ook nog een camera en neemt op wat ze doet. Als hij vindt dat ze het te zacht doet grijpt hij zelf hard in haar tepels en draait ze flink rond. Miriam geeft dan een harde gil maar daar trekt haar leraar zich niks van aan.
"Kom jij maar eens op het bureau liggen teef" en trekt haar aan haar tepels mee naar het bureau.
Daarna wordt ze op het bureau gelegd en vast gebonden daarna pakt hij het bord liniaal en geeft haar een aantal flinke meppen op haar tieten.
Hij sist: "Laat je niet het lef hebben om het nog een keer te doen anders licht ik je vader in en dan weet je vast wel wat er gebeurd."
Hij weet namelijk dat Miriam altijd hard wordt aangepakt door haar vader.

Helaas voor Miriam kan ze zich de volgende les wiskunde weer niet bedwingen en wordt haar vader ingelicht. Zodra Miriam die middag uit school komt moet ze zich direct uitkleden en grijpt haar vader de tepels van zijn jongste dochter. Hij zet op elke tepel een wasknijper die hij ook nog flink aanknijpt.
"Je houdt ze op totdat je vanavond naar je bed gaat en je blijft tot dan ook naakt. Nu koken en vlug."
Die avond rond 21.30 uur wordt Miriam bij haar vader geroepen.
Hij vraagt: "En Miriam wat heb je hier van geleerd?"
"Dat ik niet aan mijn tepels mag zitten paps," zegt Miriam dan met haar hoofd gebogen.
Dan trekt haar vader de wasknijpers in 1 ruk af.
"Ik mag het hopen dat je dat geleerd hebt en dat je het niet nog een keer doet anders wordt je straf nog harder."
Miriam schrikt er toch van, maar helaas ligt ze een half uur later alweer aan haar tepels te trekken en er in te knijpen, gelukkig zonder dat haar vader het ziet.


Ik ben een onderdanige sub die elke dag haar uiers bewerkt wordt door haar strenge meester waarna ik onder een ijskoude douche vastgebonden een uur moet zitten. Daarna wordt ik op mijn buik op bed naakt vastgebonden aan het bed


 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 52
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 22 december 2013 - 05:33 pm:       

Een reactie op Miriam



beste Tietje,

Ik kan me voorstellen dat de verhalen van Miriam je aanspreken. Met jouw achtergrond is het begrijpelijk dat je er een bijdrage aan levert. Ooit 'eeuwen geleden' ben ik, weliswaar onder een andere naam, begonnen met de verhalen over Miriam. Dat heeft meerderen geïnspireerd om er een bijdrage aan te leveren, elk vanuit zijn of haar eigen achtergrond en gebruik makend van de eigen stijl, voorkeuren en inspiratie.

Het is erg te waarderen dat jij, zo lang na de eerste start van de cyclus jouw bijdrage aan toevoegt. Daar valt me wat bij op. Het is een heel direct verhaal, geen omhaal, geen uitweidingen, meteen actie. Ik vind dat jammer. Want wat alle schrijvers, die eerder over Miriam schreven met elkaar gemeen hebben is dat zij de gebeurtenissen in hun verhalen plaatsen in een kader waarin de psychologische kant van de zaak van minstens even groot gewicht is als de 'actie'. Wat ik aan alle bijdragen waardeer is juist dat de schrijvers zich de moeite hebben getroost om hun verhaallijn en personages uit te werken, zodat de lezer zich kan inleven in het verhaal en in het personage met hij of zij zich het liefst identificeert.

In jouw verhaal over Miriam gebeurt veel maar wat ik er graag in zou zien is dat de spanning en de gevoelens meer zouden zijn uitgewerkt. Dat geeft jouw lezers de kans om met aangename spanning, rode oortjes, of een dikke glimlach op het gezicht te smullen van een spannend verhaal. Of dat nu veel of weinig actie kent, of het er hard aan toegaat of juist soft, of Miriam nu een pubermeisje is of een rijpe vrouw, dat is aan de creativiteit van de schrijver.

Ik wil jou aansporen om je verhalen te verrijken met juist dat 'psychologisch drama' waardoor je de lezers als het ware deelgenoot maakt aan het verhaal.

Hartelijke groet,

Raadsheer

 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 53
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 22 december 2013 - 05:36 pm:       

Reactie op Miriam - Post Scriptum



Beste Tietje,

Ik ben in mijn eerdere reactie vergeten om mijn complimenten uit te spreken voor de opening van het verhaal. Die is naar mijn smaak subliem. Dat wil zeggen, zo'n opening geeft het verhaal meteen vaart, het is alsof je een deur opendoet van een kamer waar iets heel persoonlijks gebeurt..

Groeten

Raadsheer

 

Pijn1977
Lid
Inlognaam: mirriepirrie

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 04-2014

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 10 mei 2014 - 06:24 pm:       

Heeeeeeerlijk.



Wat een heerlijke verhalen over Miriam. Ik ga broeden op een nieuwe versie op die verhalen hoop echt dat het me ooit lukt


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: