home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
daniel


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op woensdag 12 september 2007 - 10:39 pm:       


Bij de kapper


Een bijzondere vorm van




Het is zaterdagochtend. Ik kijk in de spiegel en besluit dat het tijd is om mijn haar te laten knippen. En op zaterdag hoef je geen afspraak te maken. Ik krijg opeens een ondeugend idee. Ik gok erop dat mijn vaste kapstertje, Marieke, vandaag dienst heeft. Ik besluit mijn cockring om te doen en zonder onderbroek naar de kapper te gaan.
Eenmaal bij de kapper zit ik rustig op mijn beurt te wachten. Marieke heeft inderdaad dienst. Ze is een leuk meisje met blond haar, helderblauwe ogen en een stel lippen ...!? Daarnaast is ze gezegend met een goed figuur, niet te mager en met een stel mooie borsten. Althans wat ik door haar kleren heen kan beoordelen. Als je door haar geknipt wordt laat ze je altijd heel subtiel kennis maken met haar lichaam. Ze drukt haar borsten dan tegen je schouders, haar gezicht laat ze altijd heel dichtbij komen waardoor je haar heerlijke geur goed kan opsnuiven. Het lijkt me een hete bliksem.

In de zaak zitten een aantal goede bekenden. Ik woon immers in een dorp.Ik laat een keer mijn beurt voorbij gaan zodat ik precies aan de beurt ben als Marieke klaar is met haar klant. Het zou zonde zijn om nu door een van haar collegaatjes geknipt te worden.
Eindelijk is het dan zo ver.
“Hoi Ron, ben je er weer. Vond je dat je weer een beurt nodig had?” lacht ze me ondeugend toe.
Ik knik instemmend. Mijn pik begint zich al te roeren. Ik ben benieuwd of ik ‘m een beetje in toom kan houden met die cockring om.
Ik krijg netjes een kapperslaken om zodat de rest van mijn lichaam en kleren gevrijwaard blijven van de haartjes die ze nog moet knippen. En dan begint ze. Ze kletst over koetjes en kalfjes. Haar heerlijke stem klinkt me als muziek in de oren. Ik antwoord automatisch maar mijn gedachten dwalen af naar ondeugende situaties met Marieke. Ondertussen heeft ze haar borsten al een paar keer tegen me aangeduwd. Ze draagt dit keer een blouse waarvan de bovenste knoopjes los zijn. Met een beetje geluk zie ik wellicht nog iets, denk ik nog.
Dan blijft ze even rechtop voor me staan en maakt -duidelijk zichtbaar voor mij en mij recht aankijkend- nog een knoopje los. Dan bukt ze naar me toe om mijn pony te knippen. Dat doet ze heel precies en dus langzaam. Ondertussen heb ik vol zicht op haar bengelende tieten en haar stijve tepels, want .... ze heeft geen bh aan dit keer. Ik weet niet wat me overkomt. Mijn pik begint nu onverstoord te groeien. Ik heb ‘m niet meer in mijn macht. En door de cockring wordt ‘ie extra hard. Ik schuif ongemakkelijk in de stoel.
Dan verandert ze van positie. Ze staat nu schuin voor me en duwt haar buik tegen de rand van de stoelleuning aan. Ze voelt duidelijk mijn hand maar dat lijkt haar niet te deren. Ze knipt en kletst rustig verder totdat ze weer achter me staat. Haar hand glijd een aantal keer zachtjes langs mijn nek. Ik krijg kippevel langs mijn rug tot aan mijn benen toe. Dan laat ze met de pedaal mijn stoel ietsje zakken. Ze loopt weer naar de voorkant van de stoel en duwt nu haar kruis regen de rand van de stoelleuning. De stoel staat nu wel op juiste hoogte.
Nu weet ik het zeker, ze is duidelijk een spelletje met me aan het spelen. Dat mijn hand nu tussen de leuning en haar kut zit lijkt haar niet te deren. Ik zal het mij wel verbeelden maar het lijkt wel alsof ze zachtjes tegen mijn hand staat aan te rijden. Ik druk mijn hand wat harder tegen haar kruis en voel het zachte vlees. Ik ben nu zo geil als boter. Ondertussen kletst ze gewoon door alsof er niets aan de hand is. Mijn mond is echter te droog om te antwoorden. Ongerust kijk ik om mij heen of de andere aanwezigen er iets van merken. Het is echter ‘business as usual’.

Ondertussen is ze aan de andere kant gaan staan, nu met haar rug naar de rest van de zaak. Snel draai ik mijn hand om zodat mijn vingers in een betere positie liggen. Gelukkig ligt er een laken overheen zodat niemand mijn beweging ziet. Net op tijd want daar duwt haar kutje alweer tegen de stoelleuning aan. Ik duw mijn vingers tegen haar kutje en als reactie spreid ze haar benen. Ik begin met mijn vingers nu haar lippen zachtjes te masseren. Ze beweegt nu duidelijk met haar lichaam. Ze hinkt zachtjes van het ene op het ander been en af en toe knijpt ze haar beide benen dicht. Ze buigt ook weer voorover om zogenaamd beter zicht te hebben op de haarlijn boven mijn oren.
Haar borsten zijn nu zo dichtbij dat ik ze kan aanraken. Haar geur is nu overweldigend en ik wordt met de seconde geiler. Ik voel mijn pik zachtjes kloppen, maar let er niet echt meer op. Mijn vingers gaan nu ritmisch heen en weer tegen haar schaamlippen die ik nu duidelijk door zowel het laken als haar broek heen voel.
Dan recht ze haar rug waarbij haar borsten even fier vooruit steken. Haar tepels moeten nu voor iedereen goed te zien zijn. Ze knijpt nu haar benen strak dicht waardoor mijn vingers klem komen te zitten. Ik voel haar spieren nu snel maar subtiel ritmisch spasmische bewegingen maken. Ze komt klaar!!! Ik kijk naar haar gezicht en zie dat ze haar ogen even dicht doet. Het is ongelofelijk
maar ze kletst al die tijd gewoon door. Ik hoor al lang niet meer wat ze zegt. Marieke, mijn favoriete kapstertje staat gewoon op mijn vingers klaar te komen. Haar spasmen verdwijnen even snel als ze gekomen zijn. Ze ontspant haar benen en gaat nu weer voor me staan. Ik zie echter in de spiegel dat ze haar bilspieren nog steeds ritmisch dichtknijpt al is het niet meer zo snel. Ze heeft dus een ongelooflijke controle over haar lichaam. Ik kijk snel om me heen maar iedereen gaat nog steeds door waar ‘ie mee bezig was.

Ze laat door haar voorovergebogen positie wederom haar blote tieten aan mij zien door haar decolleté. Als ze weer overeind komt raakt ze snel maar onmerkbaar voor de andere aanwezigen een van haar borsten aan en knijpt er even in. Daarbij kijkt ze me wellustig en doordringend aan. Ze gaat weer achter me staan en gaat daar verder met knippen, ondertussen weer mijn hals en oren subtiel strelend. Mijn pik staat nu op klappen. Ik voel dat ik het niet meer kan houden. Dit kan echt niet, bij de kapper klaarkomen. Ik begin nu enorme spijt te krijgen van het feit dat ik mijn cockring aangedaan en mijn onderbroek thuisgelaten heb. Als ik nu klaarkom is dat voor iedereen straks te zien. Ik wordt de roddel van het dorp!
Ik tracht met ademhalingsoefeningen mijn gedachten van de hele situatie af te leiden. Ik probeer me heftig te concentreren op iets anders. Maar Marieke staat inmiddels weer voor mij en ... ja hoor buigt weer voorover. Ik wordt gek. Ik voel mijn pik nu gewoon kloppen en de laatste aanblik van haar prachtige tieten zijn me gewoon teveel. Ik hou het niet meer. Ik moet het nu laten gaan. Mijn lichaam neemt zelf de controle over. Mijn snoeiharde pik begint nu ritmisch te kloppen en ik voel de sappen uit mijn ballen naar mijn eikel toe stromen. Ik bedenk me nog dat dit wel de meest subtiele en geile vorm van bondage is die ik ooit heb meegemaakt.
Zonder er ook maar iets aan te kunnen doen voel ik mijzelf in mijn broek spuiten. Het is heerlijk om zo klaar te komen, maar tegelijkertijd voel ik een enorme schaamte. De geilheid overwint echter op dat moment. Mijn warme zaad stroomt nu langs mijn buik, ballen en benen. Ooooh, wat is dit lekker. Dan realiseer ik mij langzaam wat ik aan het doen ben. Straks moet ik die stoel uit en ziet iedereen een donkere vochtige plek op mijn kaki broek ter hoogte van mijn kruis. Alsof ik in mijn broek heb zitten plassen. Zo moet het er onderhand wel uitzien. Marieke knipt mij ondertussen rustig af. Gelukkig duurt het niet lang meer en laat ze mij in haar handspiegel de achterkant zien.
Ik knik ongeduldig “ja goed hoor”.
Dan haalt ze het laken weg en verwijdert ze met de zachte borstel de haren in mijn nek.
“Zullen we afrekenen,” vraagt ze superlief.
Ondertussen kijkt ze met een brede glimlach naar mijn natte kruis. Ik blijf even zitten niet wetend wat te doen. Dan besluit ik het er maar op te wagen, wellicht heeft niemand het door. Ik sta op en loop snel achter Marieke aan door de winkel naar de kassa. De rest van de kappers zijn druk bezig en zien inderdaad niets. De klanten die geknipt worden ook niet want die kijken de andere kant op. Maar de wachtenden zitten rustig de winkel in te kijken.
Een man kijkt geschokt naar mijn kruis! Dan zie ik een collegaatje van mijn werk zitten en zij ziet het ook en kijkt mij ondeugend aan. Ik ga snel aan de balie staan en Marieke erachter. We rekenen af en nemen snel afscheid. Ze kijkt me nog steeds lief aan. Ik loop snel naar buiten en stap op mijn fiets. Bij elke trap voel ik de zaadmassa langs mijn benen naar beneden stromen. Ik heb het gevoel alsof iedereen mij ziet en hou mijn hand er zoveel mogelijk voor.
Ondertussen bekruipt mij opeens een angstig gevoel: Marieke, zou ze nu echt klaargekomen zijn of was het maar spel. Zou ze mij ........ ???
Dan zie ik opeens in mijn gedachten een mooie blonde vrouw in leer gekleed en mij streng aankijkend: Meesteres Marieke....
Hoe snel zou mijn haar groeien !!??




 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 296
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 12 september 2007 - 11:12 pm:       

Hmmmmm



Ik heb al vaak zitten fantaseren bij de kapster, maar jij kunt er ook wat van!

Janneman


Fantasie is belangrijker dan kennis - Albert Einstein

 

MeesterHenry
Lid
Inlognaam: Meesterhenry

Bericht Nummer: 12
Aangemeld: 03-2007


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 september 2007 - 01:56 am:       

Bij de kapper



Heerlijk opwindend. Mijn kapster, Mijn marieke, zou dit ook moeten kunnen. ze is niet mooi, maar wel bereid tot het doen van Mijn opdracht. Droom maar.


Goede en Rechtvaardige Heer en Meester Henry


 

joy
Oppasser
Inlognaam: Njoy

Bericht Nummer: 54
Aangemeld: 09-2005


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 september 2007 - 11:45 am:       

Niet kappen hoor!



Haagse Harry zou zeggen: "Kap nâh...!" Maar dat heeft toch een heel bijzondere betekenis voor mij gekregen na het lezen van dit verhaal! Ik vond het echt geweldig, lekker spannend en ooooo... eigenlijk ZOOOO vernederend om met zo'n natte plek in je broek naar huis te moeten!

Bis, bis!

kus
Joy


Slut is just a misspelling of Lust...

 

Nieuwsgierig
Beginnend lid
Inlognaam: Nieuwsgierig

Bericht Nummer: 10
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 september 2007 - 12:01 pm:       

Heerlijk!



Ik had het zelf niet beter kunnen zeggen, Joy!

Complimenten voor de schrijver: wederom heeft iets alledaags (een bezoekje aan de kapper) een hele bijzondere... bijsmaak gekregen.

 

Hadriman
Lid
Inlognaam: Hadriman

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 01-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 september 2007 - 09:20 pm:       

Kapster, mag het ietsje méér zijn?



Ja, ik weet het. In zo"n kapsalon wordt staande wat afgekletst en zittend ontegenzeggenlijk heel wat weg 'gedroomd'. Dit verhaal over marieke is bijvoorbeeld zo'n heerlijk 'natte'droom.
Dit ga ik uitdraaien en natuurlijk héél per ongeluk in de kapsalon neerleggen en als het even kan bij mijn kapsterte laten liggen.

hadriman

 

daniel
Nieuw lid
Inlognaam: Daniel

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 09-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 13 september 2007 - 09:56 pm:       

ze bestaat echt :-)



En als je weet dat dit kapstertje echt bestaat. Het verhaal is pure fantasie maar ik wordt nog steeds regelmatig door haar gekapt. Wellicht een goed idee om het verhaal uit te printen en 'te laten slingeren'. Ben toch bang dat mijn kapsel er daarna opeens niet modieus meer uitziet

 

subje
Beginnend lid
Inlognaam: Subje

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 06-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 14 september 2007 - 09:28 pm:       

Waren alle kapsters maar zo...



Heel goed verhaal! Het is origineel en tegelijkertijd iedereen zijn fantasie .
Ik ga volledig akkoord met de woorden van Janneman.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: