home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
de schrijfster


  Bevlogen lid


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op woensdag 18 september 2013 - 06:15 pm:       


In de auto


Een weekendje weg naar haar man




Het was een ideale regeling geweest. Omdat ze helemaal naar Oostenrijk moest reizen om dit weekend bij haar man Mark te zijn was het gezelliger geweest om mee te rijden met de vrouw van zijn baas.
Met de trein was ze naar Venlo gereden waar ze was ingestapt in de auto van Andrea.
Het eerste kwartier had even wat ongemakkelijk gevoeld omdat ze Andrea nog niet kende maar al snel bleek het te klikken. Voor ze het wist waren ze in gesprek geweest over werk, hobby’s en liefde.
Tot haar grote verbazing had ze nog binnen het uur al zitten vertellen hoe ze Mark had leren kennen op een vakantiebeurs. Bij de eerste koffiestop in Duitsland hadden ze het zelfs al gehad over seksuele ervaringen. Toen Andrea echter naar opwindende fantasieën had gevraagd had ze het schaamrood op de kaken gekregen en had gemompeld dat ze even naar het toilet moest. Daar had ze wat water over haar wangen gedaan om de temperatuur en kleur weer op orde te krijgen.
Ze moest toch echt oppassen wat ze tegen Andrea vertelde. Het was tenslotte wel de vrouw van Marks baas!

Terug in de auto leek alles weer normaal en keuvelde Andrea weer door over koetjes en kalfjes. Bij een liedje uit de jaren 80 ging het volume van de radio op hard en luidkeels zongen ze twee liedjes mee. Hierna viel het gesprek even stil maar de sfeer bleef goed voelen. Met een tevreden gevoel keek ze naar de bergen die langzamerhand steeds hoger leken te worden.

“Mijn man vertelde me dat jij wel van wat hardere spelletjes houdt!”
Verschrikt keek ze opzij om te zien of Andrea dit wel echt gezegd had of dat ze het had gedroomd. Andrea keek echter geconcentreerd naar de weg. Net toen ze besloot dat dit weer een hersenspinsel van haarzelf was trok Andrea een wenkbrauw op.
“Nou? Krijg ik nog een reactie of hoe zit het?”
O mijn god, Andrea had het echt gezegd. Het kon toch niet waar zijn dat Mark met zijn baas over zijn seksleven had gepraat?
“Eh.. nou ik.. ik denk niet.. eh ik weet niet of..”
En waarom kreeg ze nu weer zo’n irritante rode kleur op haar wangen en brak het zweet haar uit?
“Je hoeft al niks meer te zeggen. Ik zie het al aan die schattige kleine-meisjes-wangen van je. Je hoeft je er niet voor te schamen hoor. Niets is mij vreemd! Sterker nog, misschien moet je me maar gewoon ‘mevrouw’ noemen deze rit. Dan hebben we in ieder geval de rolverdeling duidelijk.”
Met geen mogelijkheid kreeg ze de brok in haar keel weg geslikt.
“Ik denk niet dat eh.. nou ja, ik eh… ik hou wel van spelletjes maar ik eh doe het alleen maar met mannen eh, nee eh met mijn man, niet met mannen, alleen met mijn man! Geen vreemden... Eh en geen vrouwen dus.” De laatste woorden kwamen er gefluisterd uit.
“Ja, ja, schattig dat gestamel maar voorlopig heb ik je wel genoeg gehoord. Je bent een net meisje, doet het alleen met je man en vooral niet met vreemden. Ik ben echter geen vreemde meer voor je dus je hoeft nergens bang voor te zijn. En wat maakt het nu uit dat ik een vrouw ben? Wil je me vertellen dat je nog nooit gefantaseerd hebt over vrouwen?... Juist! Ik zie dat je wangen nog roder konden worden dan ze al waren.
Ik maak het heel simpel voor je. Je hoeft nu nog niks te zeggen. Jij noemt mij in het vervolg alleen nog maar ‘mevrouw’ en ik beloof je de gehele rit met geen hand aan te raken. Tenzij je daarom smeekt natuurlijk… Als je akkoord gaat knik je ja, zo niet zetten we de radio wat harder en gaan we weer lekker meezingen met het volgende nummer.”

Nog voor ze er erg in had, had ze al ja geschud. Van schaamte wilde ze wel wegzinken in de voorstoel. Door haar wimpers keek ze naar mevrouw om te zien of zij wel had gezien dat ze haar hoofd had geschud. Het leek er op dat mevrouw alleen maar oog voor de weg had dus ze kon misschien nog terug. Aan de andere kant… wilde ze eigenlijk nog wel terug? Wilde ze de opgewonden kriebels in haar buik wel teleurstellen? En wat kon er nou fout gaan? Mevrouw had beloofd haar niet aan te raken. Wat kon er nou werkelijk mis gaan in de komende 5 uur?
Een berustende zucht ging door haar heen.

Alsof mevrouw had aangevoeld dat het goed zat begon ze weer te praten:
“Doe die rok eens omhoog zodat ik kan zien wat voor een slip je aan hebt!... Mooi kanten niemendalletje hoor. Wilde je daarmee vanavond je mannetje verleiden? Doe die maar gauw uit! Nee, je hoeft je nergens voor te schamen, spreid die benen zo ver als het kan en leg je handen maar op je bovenbenen.”
De kriebel in haar buik werd nog wat erger. Helemaal toen mevrouw wat langzamer ging rijden en met de auto naast een vrachtwagen bleef hangen. De vrachtwagenchauffeur had gelukkig niks in de gaten en ze kon weer opgelucht ademhalen. Net toen ze er van overtuigd was dat ze veilig was toeterde mevrouw twee keer hard met de claxon. Ze zag hoe de chauffeur in eerste instantie geïrriteerd de auto in keek. Toen hij haar echter zag zitten veranderde zijn blik van verbaasd naar verlekkerd. Op dat moment gaf mevrouw weer gas en reden ze weer met 160 over de snelweg.

“Je zit toch niet mijn autostoel vies te maken hè? Voel eens even met je rechter middelvinger of je niet te nat bent geworden.”
Met trillende hand haalde ze haar vinger tussen haar lippen door.
“Als ik het niet dacht. Lik die vinger maar gauw schoon. Pak nu met je vingers die geile lippen maar eens goed beet en trek ze zo ver mogelijk uit elkaar. Dan kan ik in de gaten houden of het niet erger wordt op mijn stoel!”
Opnieuw met hoogrode wangen pakte ze haar ietwat glibberige schaamlippen vast en trok ze zo ver als mogelijk uit elkaar. Waarom reageerde haar lichaam toch altijd zo heftig? Het idee dat ze die prachtige leren stoel van mevrouw vies zou maken was ondenkbaar. Opzij kijkend zag ze dat mevrouw opnieuw alleen oog had voor de weg en stiekem probeerde ze met haar billen iets onderuit te schuiven op de stoel. Haar huid was echter wat aan het leer gaan plakken dus moest ze zo onopvallend mogelijk eerst haar ene bil en daarna haar andere bil optillen en naar voren schuiven. Na veel steelse blikken opzij was het toch gelukt. Zachtjes ademde ze uit.

Ineens ging mevrouw van het gas en dook met de auto naar de meest rechtse strook. Met de richtingaanwijzer naar rechts begon ze weer te praten:
“Ik ga zo op deze parkeerplaats even naar het toilet. Ondertussen ga jij mij bewijzen dat je wél een gehoorzaam meisje bent. Zodra ik de deur uitstap ga jij jezelf vingeren, net zo lang tot je bijna klaar komt. Bijna! Ik wil een knalrood, bezweet meisje aantreffen als ik terug kom, met opgezwollen tepels die door haar bh heen prikken, kreunend en steunend, omdat ze zo graag haar mevrouw wil plezieren. Als ik geen grote natte plek op die stoel zie, weet ik dat je je hebt ingehouden.”
Nog voor ze kon reageren trok mevrouw de deur open en stapte naar buiten.

Beduusd keek ze om zich heen. Ze stonden midden op een drukke parkeerplaats. Links naast hen stond een auto die leeg was maar rechts stonden twee mensen achter een rode auto een broodje te eten. Voor en achter stonden auto’s geparkeerd en overal liepen mensen rond. Van privacy was hier geen sprake.
Er werd nadrukkelijk op het raampje getikt. Mevrouw keek met gefronste wenkbrauwen naar binnen. Onmiddellijk stopte ze haar rechterhand tussen haar schaamlippen. Ze had geen idee hoe lang mevrouw deed over een sanitaire stop maar ze wilde niet riskeren dat ze niet geil genoeg was. Ze was al zo opgewonden dat haar vinger makkelijk naar binnen gleed. Een zucht ontsnapte haar lippen maar ze realiseerde zich gelijk dat ze moest proberen haar gezicht normaal te houden. Anders zouden mensen nog wel eens kunnen komen kijken wat ze aan het doen was. Na wat langzaam heen en weer bewegen ging ze naar haar clit. Die was al zo gevoelig dat een kreetje haar ontsnapte. Na even wat er om heen te draaien en er overheen te wrijven realiseerde ze zich dat dit te snel ging. Nu ging ze met twee vingers naar binnen. Opnieuw kreunde ze. Ze was zo nat dat ze het kon horen. En hoewel ze zich hiervoor schaamde werd ze er ook nog meer opgewonden van. Haar linkerhand schoof ze onder haar bh en ze kneep in haar tepel. Ze kromde haar rug en voelde hoe haar spieren langzaam aan begonnen te schokken. Ze wist dat ze te snel ging maar kon het niet meer stoppen. Ze kreunde en slaakte kreten.
Ineens zat mevrouw weer naast haar.
“Stoppen en handen op je benen!”
Het lukte niet meer. Hoe graag ze mevrouw ook wilde plezieren, ze moest doorgaan, haar vingers leidden een eigen leven.
Mevrouw greep haar bij haar polsen en trok haar armen opzij.
“Geile slet! Als ik niet had ingegrepen was je mijn grens over gegaan hè?”
Met een snik vroeg ze mevrouw haar los te laten, haar door te laten gaan. Toen dit niet gebeurde vroeg ze, smeekte ze of mevrouw haar dan niet kon aanraken, of ze haar alstublieft wilde laten klaarkomen.
Mevrouw keek haar woedend in de ogen. Langzaam realiseerde ze zich dat ze te ver was gegaan. Haar lichaam stopte langzaam met schokken en ze sloeg beschaamd haar ogen neer.

“Pak die lipjes maar weer beet en trek ze ver uit elkaar. Ik zal je eens laten zien wat ik doe met meisjes die zich niet kunnen beheersen.”
Aarzelend trok ze haar lippen weer uit elkaar. Het kostte wat moeite aangezien alles nat en glibberig was. Mevrouw keek ongeduldig toe. Toen ze weer netjes in de stoel zat, lippen gespreid, sloeg mevrouw vijf keer met vlakke hand tussen haar benen.
“We hebben nog 3 uurtjes te gaan en ik heb geen zin om in die tijd nog tegengesproken te worden. Je krijgt nu nog tien slagen op die kut van jou en dan wil ik je niet meer horen tot de volgende stop. En o wee als je ook nog eens opgewonden raakt van het slaan op je clit!”

Huilend maar rechtop zat ze in de stoel toen ze de parkeerplaats af reden, zich totaal onbewust van de mensen die om de auto heen hadden gestaan.



 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 51
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 18 september 2013 - 08:20 pm:       

Cliffhanger



Schrijfster toch...

Wat doe je nu?

Al lezend nadert jouw publiek de laatste alinea en dan.....
Alsof vlak voor de grote scene het licht in de bioscoop aan gaat en het scherm zwart wordt.
De bezoekers blijven bedremmeld achter, niet wetend hoe ze de opgebouwde spanning moeten ontladen.

Wat jij je lezers met dat abrupte einde aandoet is veel erger van de spreekwoordelijke "Cliffhanger" die zo gretig in series en films wordt gebezigd.

Deze cliffhanger verdient de benaming "Clithanger"

mijn verzoek; Schrijf per kerende post het vervolg?

Groeten

Raadsheer

 

Calibre
Nieuw lid
Inlognaam: sjbr

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 11-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 19 september 2013 - 10:09 am:       

Eerst ff waarschuwen svp



Schrijfster!

Nietsvermoedend lees ik mijn mail op mijn smartphone, terwijl ik een kleine boodschap doe. Het nuttige en het aangename combineren is een van de lusten in mijn leven.

Halverwege echter werd het onmogelijk om mijn kleine boodschap af te maken. Zit ik ineens met een paal op de wc.

Je verhaal is zo beeldend en spannend, dat heb ik lang niet mee meegemaakt.

Dank!

Calibre

 

obs
Nieuw lid
Inlognaam: obs

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 09-2013

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 19 september 2013 - 10:37 am:       

Knap!



Prachtig verhaal! Dit smaakt naar veel meer! Ik kon de spanning voelen toen ze daar gespreid op de zetel zat.. Zucht...

 

Pagorean
Nieuw lid
Inlognaam: pagorean

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 05-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 19 september 2013 - 11:20 am:       

mevrouwtje toch



is dit het? ik had uw capaciteiten hoger ingeschat. het is te hopen dat u zich een volgende keer overtreft en mogelijk daarmee uw verhaal het niveau van een gemiddeld bouquet-reeks-verhaaltje laat overstijgen.

 

de schrijfster
Bevlogen lid
Inlognaam: deschrijfster

Bericht Nummer: 87
Aangemeld: 05-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 20 september 2013 - 07:15 pm:       

Dank



Dank voor jullie reacties. Het is altijd fijn om terug te lezen hoe mensen je verhaal hebben ervaren, ook als het niet zo goed is gevallen zoals bij Pagorean kennelijk het geval is.
@ Raadsheer: een vervolg komt er niet, dat mag u zelf gaan bedenken.
@ Pagorean: jammer dat uw eerste reactie op deze site er gelijk een is met een (in mijn ogen) negatieve insteek. Ik hoop dat we ook snel wat reacties lezen op verhalen die uw leuk vindt... Of misschien mogen we eens een verhaal van uw hand lezen?

 

Pagorean
Nieuw lid
Inlognaam: pagorean

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 05-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 21 september 2013 - 04:24 am:       

interpretatie



@de schrijfster: jammer dat uw interpretatie van mijn reactie een negatieve insteek in zich heeft. nergens in mijn door u gewraakte reactie kan ik lezen dat uw verhaal bij mij niet goed is gevallen. de twee kernelementen die mijn reactie bevat, zijn op de eerste plaats mijn erkenning van uw ontegenzeggelijke capaciteiten als schrijfster en op de tweede plaats mijn aansporing aan u om deze capaciteiten voor het vervolgverhaal aan te wenden. het staat u overigens vrij om hiermee te doen wat u goeddunkt. ps: uw vraag tav een verhaal van mijn hand. ik ken mijn grenzen, mijn plaats en mijn behoeften. voor wat dat laatste betreft: ik prefereer live boven fictie. dit kunt u bevestigd zien in mijn avatar. geen fictie maar een door mij iets gemodelleerde foto van mezelf. deze modellering heeft twee motieven waarvan er een die van bescheidenheid is, gelijk een gezichtssluier.

 

subjackt
Bevlogen lid
Inlognaam: subjackt

Bericht Nummer: 112
Aangemeld: 07-2008


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 25 december 2013 - 12:50 pm:       

bijlezen



Ik heb de dubbeldikke Vrij Nederland uit en nog tijd over voordat het kerstgebeuren mijn aandacht opeist, dus een mooi moment om weer eens SM verhalen bij te lezen. En dan begin je natuurlijk met je favoriete schrijvers.

Een leuk verhaal, dat raakt aan een fantasie die ik laatst omtrent mijn eigen subje had. Al is het helaas zo dat je als welopgevoede Nederlander alleen in verhalen zo onvoorzichtig bent op overvolle parkeerplaatsen. Of met bazen.

Wat ik een beetje jammer vond, dat het eind een beetje afgeraffeld overkwam. Met mijn spanningsboog gebeurde eigenlijk hetzelfde als met de hoofdpersoon. Coïtus interruptus. Niet bepaald een bevredigend gevoel.

Maar ja, wellicht precies de bedoeling.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: