home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
elfje


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 13 september 2013 - 11:32 am:       


Uitgeleend


subje wordt door haar Meester uitgeleend aan haar Meesteres




Subje had toestemming gekregen van haar Meester om voor een tijdje naar haar Meesteres te gaan. Hoe lang dat zou worden wist ze zelf niet, want onderling hadden haar dominanten afspraken gemaakt: zonder haar in te lichten. Ze had hand- en enkelboeien aan gekregen en haar Meester had haar, toen het donker was buiten, aan haar leiband met zich meegetrokken en haar geboeid in de kofferbak geduwd.
Ze waren dan vertrokken en het enige dat ze wist, was dat het een route was zonder al te veel hobbels op de baan, wat ze uiteraard niet zo erg vond. Ze had geen besef van tijd gehad en na iets wat een half uur leek, stopte haar Meester de auto en opende hij de kofferbak. Ze werd er uitgetrokken en ze was blij om te zien dat ze ergens gestopt waren waar niemand haar zou kunnen zien.
Haar Meester nam haar mee en ze herkende de omgeving: de woning van haar Meesteres. Zij stond haar sub op te wachten en subje werd overgedragen van Meester naar Meesteres.

Meesteres trok haar aan haar leiband mee naar binnen en beval haar op haar knieën te gaan zitten en mee te kruipen tot in de zetel. Ze ging voor subje staan en begon haar aan te raken en te strelen, over haar hele lichaam. Subje genoot er volop van en ze voelde hoe ze steeds natter werd en ze naar meer verlangde. Meesteres voelde tussen haar benen en ontdekte haar hete zone. Subje kreunde van genot toen ze voelde hoe haar Meesteres haar klitje begon te bewerken met haar vingers en haar tong. Ze was zo opgewonden dat ze dolgraag wou klaarkomen.
Meesteres plaagde haar, zoals ze graag doet, en hield net op tijd op, zodat ze op het randje niet kon klaarkomen, en ze liet haar subje als een teefje achter zich aan kruipen naar de slaapkamer. Meesteres ging liggen in bed en trok haar subje naar haar genotsplekje toe.
“Bevredig je Meesteres, mijn befsletje,” zei ze en ze duwde subjes hoofd tussen haar benen.
Subje vond het heerlijk om dat te doen en hoe meer ze merkte dat haar Meesteres genoot van haar, hoe meer ze voelde dat ze zelf ook opgewonden werd en druipnat werd door haar genot te schenken.
Ze likte haar zo goed als ze kon. Nadt haar Meesteres was klaargekomen,kroop ze tegen haar aan en genoot ze volop van haar warmte. Meesteres nam een speeltje en samen met haar vakkundige vingers en heerlijke tong liet ze haar subje ook klaarkomen. Ze lagen nog lekker na te genieten en gingen dan samen slapen, heerlijk genietend in haar Meesteres haar armen.
De volgende dag zou Meesteres moeten werken en ze gaf subje de opdracht om te stofzuigen en eten klaar te maken. Ze kreeg ook het duidelijke verbod om zichzelf intiem aan te raken. Deed ze dit wel, dan zou ze gestraft worden.

Toen subje die ochtend wakker werd, was Meesteres al weg en subje kleedde zich aan in één van haar sexy speelkleren. Ze besloot om rustig aan het eten te beginnen. Ze maakte alles klaar wat ze al kon voorbereiden, en zo zou Meesteres straks alleen nog aan tafel hoeven gaan zitten terwijl subje het eten in een oogwenk klaar zou hebben. Nadat ze dat gedaan had, had ze nog wat tijd over en bakte ze ook nog een dessert waar Meesteres gek op was. Zelf lustte subje het ook erg graag en ze hoopte stiekem dat ze er ook wat van zou krijgen.

Toen ze dat gedaan had en ze ook al gestofzuigd had, was het nog erg vroeg en ging ze wat op de zetel zitten, wachtend op haar Meesteres. Ze verlangde naar haar terugkeer en wou zo graag het zweepje tegen haar kont voelen en de aanrakingen op haar huid, dat ze zichzelf vochtig voelde worden door er aan te denken. Ze kreeg het erg moeilijk en ondanks het verbod van haar Meesteres in haar achterhoofd, legde ze zich languit in de zetel en begon ze zichzelf te verwennen. Ze bedacht hoe haar Meesteres haar nu aan zou raken en verwennen en met haar zou spelen.
Ze werd er helemaal gek van en toen ze voelde hoe haar orgasme er aan kwam, hoorde ze ineens hoe de deur open ging en zag ze hoe haar Meesteres voor haar stond. Ze stopte meteen met haar verboden gedrag, maar het was al te laat, Meesteres haar gezicht sprak boekdelen. Ze nam de meest pijnlijke plak waarvan ze wist dat subje die nog niet zo goed kon verdragen, liep naar subje toe en trok haar aan haar haren over haar knie. Subje probeerde tegen te wringen want ze was een beetje bang, maar Meesteres had haar stevig vast en begon haar met de plak te slaan.
"Je bent een ondankbaar sletje, ik had niet gedacht dat je me zo zou teleurstellen."
Subje voelde berouw en schaamte over haar daden en voelde tranen opkomen.
"Het spijt me, Meesteres," jammerde ze, maar haar Meesteres zei streng dat het haar nog wel meer zou spijten.
Ze gaf haar nog enkele slagen tot subje haar billen helemaal rood zagen en en duwde haar dan op de grond.
Ze liet haar subje op haar knieën zitten en hurkte neer en keek haar intens in de ogen. Subje keek beschaamd weg, ze vond het vreselijk om teleur te stellen, maar kreeg toch wel weer een beetje het rare gevoel van opwinding in de onderbuik. Meesteres nam haar gezicht vast met een hand en gaf haar dan enkele klapjes op haar wang. Hier werd subje zo geil van en dat was dan ook te lezen in haar ogen toen ze verlangend naar haar Meesteres keek. Haar armen werden met de boeien achteraan op haar rug vastgemaakt en de zweep werd bovengehaald. Subje stak haar borsten naar voren en bood ze gretig aan, waar Meesteres dan ook goed gebruik van maakte. Haar borsten werden een hele tijd behandeld, tot subje het niet meer kon volhouden en ze haar borsten begon weg te trekken. Meesteres nam haar bij haar leiband en trok haar mee naar haar kooi. Subje werd er met nog steeds op de rug gebonden handen in geduwd, de halsband werd met een ketting aan de kooi vastgemaakt en de kooi werd dan afgesloten.
"Koel hier maar een tijdje af!" zei haar Meesteres en ze liet haar alleen achter in de ruimte.

Hoe lang het duurde weet subje niet, maar ze hoorde Meesteres in de koelkast bezig en toen ze bestek hoorde bewegen, wist ze dat Meesteres bezig was met eten dat subje voor haar gemaakt had. Ze hoopte maar dat het goed genoeg zou zijn, zodat ze daar ook geen straf voor zou krijgen. Haar borsten en kontje brandden nog na van daarstraks en ze had rust gevonden, al liggend op haar zij, met opgetrokken benen. Ze was ondanks (of misschien dankzij?) haar straf en de teleurstelling erg opgewonden en ze probeerde met haar op de rug gebonden handen haar kutje aan te raken. Spijtig genoeg lukte het haar niet, hoe ze zich ook ernaar probeerde te kronkelen. Misschien was dat ook maar het beste, want als haar Meesteres dit zou zien, dan zouden de gevolgen wel heel erg zijn.

Na een tijd kwam Meesteres binnen en subje haalde opgelucht adem, ze hoopte nu wel dat ze er weer uit zou mogen.
Maar Meesteres ging bovenop de kooi zitten en zei haar: "Lik me, teefje."
Hmm ja, dat zag subje ook wel zitten en vol overgave probeerde ze haar Meesteres zo goed mogelijk te dienen. Haar tongetje ging zo hard mogelijk tekeer over de klit van haar Meesteres en ze neukte haar gaatje met haar tong. Subje hoorde hoe haar Meesteres kreunde van genot en hoe ze steeds natter werd, en hier werd ze zelf heel opgewonden van.

Na even ging Meesteres weer van de kooi af en liet haar subje weten dat ze straks de rest mocht doen. De kooi werd geopend en er werden 2 kommetjes een eind verder gezet. Meesteres ging weer naar de woonkamer en subje was een beetje onzeker of ze naar de kommetjes toe mocht gaan. Voorzichtig en met zo weinig mogelijk lawaai te maken met de ketting probeerde ze er naartoe te kruipen. Ze wist dat de kommetjes net zo geplaatst waren dat Meesteres haar vanuit de woonkamer in het oog zou kunnen houden. Ze zag dat er nog restjes van het eten in zaten dat ze die dag had klaargemaakt en dat er ook een kommetje met water was.
Subje kon het eten al ruiken en ze had ook erge dorst en ze wou haar hoofd in de kommetjes steken, toen de ketting tegenwerkte. Ze kon het haast niet geloven maar de ketting was een 10tal centimeter te kort. Zelfs als ze haar tong zo ver mogelijk uitstak, kon ze er nog steeds niet aan. Ze keek naar haar Meesteres die wat verder vanuit haar zetel zat toe te kijken en toen ze haar blik zag, wist ze meteen dat dat de bedoeling geweest was. Het kon niet anders of Meesteres had op voorhand al precies gemeten hoe ver ze die kommetjes zou moeten zetten, want dit was gewoon te toevallig.
Dat plagende idee maakte subje gek en na nog even te trekken en zichzelf hierdoor de luchtwegen af te sluiten, gaf ze het op en ging ze op haar zij liggen. Ze had honger en dorst en voelde zich een beetje bang, omdat ze niet wist of haar Meesteres haar ooit zou kunnen vergeven. Honger en dorst, daar kon ze tegen, maar ze kon niet tegen de teleurstelling die in haar ogen te lezen was. Met waterige oogjes viel ze in een ondiepe slaap.

Ondertussen vond haar Meesteres de versgebakken dessertjes in de keuken en dit vond ze toch wel erg lief van haar subje. Ze werd weer wat milder gestemd en besloot dat haar subje nu wel lang genoeg gestraft was. Ze ging naar haar toe, aaide haar liefdevol over haar hoofd en lichaam en maakte de ketting los. Ze hing de leiband terug aan de halsband en trok subje mee naar de kommetjes. Eindelijk kon ze het water oplikken en het eten voorzichtig proberen op te eten. Toen ze gedaan had, keek ze dankbaar op naar haar Meesteres en zij streelde haar gezicht en trok haar met zich mee op het bed. Daar mocht subje nog een laatste keer die dag haar Meesteres behagen en haar heerlijke sapjes proeven. Ze hadden dan een heerlijk moment waarbij ze elkaars geliefden waren en waarin subje haar dankbaarheid toonde en genoot van de tederheid en liefde die ze kreeg.
Uitgeput vielen ze in elkaars armen in slaap.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: