home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
stresskip


  Actief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 6

Gepost op zondag 11 augustus 2013 - 08:17 am:       


Monica's onuitgesproken wens wordt waarheid


Waarin Monica's tieten gepijnigd worden en meer




Monica is een jonge vrouw van 21. Ze vind het erg lekker om pijnlijke tieten te hebben. Ze heeft het nog nooit aan iemand verteld omdat ze zich er erg voor schaamt. Elke avond als ze in haar bed ligt knijpt ze keihard in haar tieten en vaak slaat ze er ook hard op met haar borstel. Ook zou ze graag een keer flink vernedert willen worden. Op een dag ligt ze 's avonds in haar bed en kan ze zich weer niet bedwingen. Eerst knijpt ze haar tieten minutenlang fijn. Daarna pakt ze haar borstel van het nachtkastje en begint hard op haar tieten te slaan.

Op een gegeven moment staat haar vader opeens in haar slaapkamer. Ze schrikt zich een ongeluk, want ze had hem niet aan horen komen en ze is bang dat hij haar voor gek zal verklaren.
"Zo lekker pijnsletje ben je je uiers lekker aan het pijnigen?" hoort ze hem opeens vragen.
Dan merkt ze dat haar vader het helemaal niet raar vind en zonder na te denken vraagt ze aan hem of hij haar eens een keer flink wil afstraffen. Haar vader wil dat wel doen, maar dan moet ze eerst alles vertellen wat ze lekker vindt.
Nadat Monica alles verteld heeft zegt haar vader: "Op je knieën voor het bed en snel een beetje."
Zodra ze voor het bed zit zoals hij wil bindt hij haar armen op haar rug en gaat voor haar zitten.
Hij grijpt keihard haar tieten en zegt: "Voortaan vraag je eerst toestemming om aan die uiers van je te komen slet heb je dat begrepen!?!?!?!?"
Als Monica niet snel genoeg antwoord geeft, duwt hij zijn dochter omver waardoor ze plat op haar buik terecht komt.
Hij bindt haar vast aan het bed en loopt de kamer uit. Een halfuur later is hij terug en ziet Monica dat hij met een gigantische stapel pannenkoeken terug komt. Hij zet het bord op de grond maar net te ver om Monica er 1 te laten pakken. Hij weet dat zijn dochter erg gek op pannenkoeken is dus dat zal ze wel vernederend vinden. Op een gegeven moment doet haar een blinddoek om in haar neusgaten stopt hij een watje waardoor ze niks meer ruikt. Hij knijpt haar dan nog een paar keer hard in haar uiers en trekt haar aan haar haren omhoog.
Op dat moment zegt hij: "bek open slet en gauw."
Monica die denkt eindelijk een lekkere pannenkoek te krijgen doet haar mond open, maar dan doet haar vader er een grote schep zuurkool in.
Hij legt direct daarna zijn hand voor haar mond en snauwt: "heb het lef om het uit te spugen anders zwaait er wat. Monica vindt het zo smerig dat ze bijna moet overgeven, maar ze weet dat als haar vader iets zegt hij het ook ten uitvoer neemt. Ze slikt het eten zo goed en kwaad als het gaat door.
Waarna hij haar met een gemene lach aankijkt en zegt: "je denkt toch niet dat je nu de pannenkoeken krijgt hè?"
Hij grijpt haar bij haar haren en duwt zijn lul in haar keel. Pijpen zal je me eerst totdat ik vind dat het genoeg is en vanaf nu ga ik je elke zaterdag afstraffen en vernederen dan weet je dat alvast.
Zodra haar vader het genoeg vindt grijpt hij haar nog een keer hard bij haar tieten en sleurt haar aan haar tieten weer op haar bed. Zodra ze weer ligt vraagt hij met een gemene lach "en sletje vond je het lekker?"
Monica die het inderdaad lekker vond maar er ook van bij moet komen fluistert: "ja papa ik vond het erg lekker".
Als ze uitgesproken is krijgt ze een klap tegen haar rechterwang en snauwt hij haar toe: "vanaf nu noem je me elke zaterdagavond meester heb je dat begrepen slet?!” “Ja meester,” fluistert Monica dan zacht.
Waarop haar vader haar nog 1 keer hard in haar tieten knijpt waarna hij zich omdraait en de deur uitloopt alsof er niks gebeurd is.

Zodra haar vader weg is denkt Monica wat fijn dat papa me begrijpt, maar ik hoop dat hij zijn mond houdt tegen mama, want straks begrijpt die het niet dat ik dit lekker vindt.
Een week later Monica staat op het punt om er lekker een tv avond van te maken als de bel gaat. Ze vermoed dat het haar vader is, maar zodra ze de deur open heeft gedaan ziet ze dat haar beide ouders en haar 2 jaar oudere zus voor de deur staan.
Monica is daar diep in haar hart teleurgesteld over, want ze denkt dat haar straf die avond niet doorgaat.

Zodra ze klaar is met koffiezetten merkt ze dat dat niet klopt.
Haar vader zegt namelijk smalend tegen haar: "en sletje laat je moeder en je zus die lekkere uiers eens van je zien!"
Monica die van die reactie schrikt reageert er niet snel genoeg op naar haar vaders zin waardoor hij snauwt: "Schiet op slet of moet ik je helpen je moeder en zus hebben ze ook hoor!"
Als Monica dan nog niet reageert door de schrik grijpt haar vader haar blouse en scheurt het van haar lijf. Haar zus die sinds het mislopen van haar relatie met haar vriendin grijpt direct 1 van de uiers van haar zusje en haar vader zegt tegen haar. Goed zo Wil pijnig die uiers van je zusje maar. Dat laat Wil zich geen tweede keer zeggen en grijpt dan ook meteen de andere. Monica is verlamd van schrik waardoor ze niet instaat is te reageren. Haar zus knijpt nog harder dan haar vader haar direct afstrafte en binnen een paar seconde doen haar tieten dan ook erg zeer.
Ondertussen heeft haar moeder haar rok omhoog gedaan en haar slip uit waardoor ze met haar blote kont op de houten stoel zit. Dan grijpt haar vader zijn vrouw bij haar kut en snauwt tegen zijn jongste dochter. Lik die natte spleet van je moeder en rap. Wil laat de uiers van haar zusje los zodat Monica naar haar moeder kan. Op je knieën en kruipen naar je moeder slet hoort ze haar vader zeggen wanneer ze een branderige pijn op haar wang voelt. Hij heeft haar een harde klap in het gezicht gegeven.
Opeens staat hij op en grijpt de armen van Monica en bindt ze op haar rug vast. Zodra ze bij haar moeder is begint ze langzaam te likken en ziet ondertussen dat haar vader haar zus ook vast heeft gebonden met haar armen op haar rug. Hij sleurt zijn oudste dochter naar zijn jongste toe en schreeuwt tegen haar pijnig die uiers van je zusje net zolang dat die je moeder zo geil heeft gelikt dat ze klaarkomt.
Wil vindt dat een lekker idee en doet direct wat haar gezegd wordt. Als Wil Monica weer bij haar uiers pakt stopt ze van schrik met likken. Dat komt haar op een harde klap met een pollepel op haar rechterwang te staan waardoor ze snel verder likt. Ondertussen gaat haar vader achter zijn oudste staan en neukt haar hard in haar kont waardoor die nog harder in de uiers van haar zusje gaat knijpen. Een halfuur later komt haar moeder eindelijk klaar en wordt Monica losgelaten. Ze denkt dat alles nu achter de rug is, maar dan krijgt ze een duw waardoor ze haar evenwicht verliest en spuit haar vader haar gezicht helemaal onder waarna hij tegen zijn vrouw en oudste dochter zegt. Kom op dames laat die slet maar zien hoe ze loskomt wij gaan weer naar huis.
Monica voelt zich hierdoor erg vernedert, maar er zit niks anders op, want ze hoort de voordeur al dichtslaan. Wat ze niet weet is dat haar vader in de gang is gebleven en haar vanuit de gang filmt hoe ze ligt te kronkelen om los te komen. Een uur later vindt hij het genoeg en zegt tegen haar "ik maak je los, maar dan ga je vanaf nu elke zaterdag je moeder verwennen en laat je je misbruiken door ons drieën .

Een paar weken later is Monica aan het winkelen als plotseling haar mobiel gaat. Het is haar vader die eist dat ze over een halfuur bij hem is.
Monica probeert er tegenin te gaan, maar haar vader bijt haar toe: "als je er niet bent zijn de gevolgen voor jou en niet mals. Tijd loopt NU!!!!!!”
Direct daarna hangt hij op en Monica heeft eigenlijk geen keus.
Ondanks dat ze de gevolgen weet gooit ze haar kont tegen de krib en gaat nog even naar favoriete winkel. Als ze naar anderhalf uur eindelijk aan komt is haar vader woest. Voordat ze binnen is moet ze haar jurk al uit doen ook al kan iedereen het zien. Als die uit is ziet haar vader dat ze ondanks verbod toch een bh en slip aan heeft.
Dit maakt hem nog bozer en ze krijgt een harde oorvijg en hij knijpt haar hard in haar uiers waarna hij haar bh kapot scheurt en sist: "je maakt het jezelf weer moeilijker dan nodig geile slet!!!"
Dan grijpt hij haar slip en ook die wordt kapot gescheurd. Eindelijk binnen heeft Monica het vreselijk koud, maar dat boeit haar vader niet.
Hij trekt haar aan haar uiers de badkamer in en smijt haar in het bad die hij heeft gevuld met ijsklonten. Blijf hier maar een halfuur je zonden overdenken schreeuwt hij haar toe. Na het halfuur wordt Monica erg hardhandig uit het bad gesleurd en krijgen haar uiers er flink van langs, maar niet voordat ze een blinddoek om heeft.
Een minuut later voelt ze een scherpe pijn in haar linkeruier en zet Monica het op een krijsen. Daarop propt haar vader haar slip in haar mond nadat hij het heeft ondergespoten met zijn sperma en heeft doordrenkt met de urine van haar moeder die voor dat doel die ochtend bewust in een emmer gepiest heeft.
Hij rolt om de slip in haar mond te houden een hele rol plakband om haar hoofd over haar mond. Als dat naar tevredenheid zit grijpt haar vader de linkeruier weer en plotseling hoort Monica het tikken van een hamer op een spijker direct gevolgd door weer een scherpe pijn maar dan in haar rechteruier en hoort ze weer het getik van de hamer.




      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

Tietje
Nieuw lid
Inlognaam: tietje

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 12-2013

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 09 december 2013 - 11:56 am:       

Vervolg?!?!?!?!?!?!?!?!



Wat een heerlijk verhaal, wanneer komt het vervolg eindelijk? Ik hoop dat die snel komt en dat Monica dan harder dan ooit afgestraft wordt en ook flink wordt vernedert. Er mogen wat mij betreft ook best nog meer mensen (liefst voor haar onbekenden) bij komen hoor die haar pijnigen en vernederen.

Zit hier met keiharde tepels op mijn uiers


Ik ben een onderdanige sub die elke dag haar uiers bewerkt wordt door haar strenge meester waarna ik onder een ijskoude douche vastgebonden een uur moet zitten. Daarna wordt ik op mijn buik op bed naakt vastgebonden aan het bed

 

broertje248
Beginnend lid
Inlognaam: broertje248

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 12-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 12 december 2013 - 02:01 pm:       

reactie op blauwe uiers



-blauwe uiers: hernoemd in Tietje-
Wat een heerlijk geil verhaal mijn stijl lekker grof en pijnlijk. Heerlijk omdat het inspeelt op de fantasie van de slet. Een droom van een familie.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: