home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 03 augustus 2013 - 08:19 pm:       


Geen beha meer





............. "Naalden in mijn tieten en tepels" had je me plagend gevraagd...............

Je wilde jouw BH niet meer aankunnen had je me geschreven, niet meer aankunnen omdat jouw tepels zo gevoelig zouden geworden zijn door mijn tepelspel met jou. Je had me gevraagd dat ik je stevig onderhanden zou nemen, waarbij ik jouw tepels niet zou ontzien. Verschillende keren heb je me uitgedaagd hierin, rood en opgezwollen moesten ze worden, dagen achtereen wilde je herinnerd worden aan een vergaand samenzijn met mij waarbij jouw tieten en jouw tepels ruimschoots aan bod zouden komen.
Geil kijk je me aan, poedelnaakt sta je voor mij. Naakt heb ik je gezegd moest je voor mijn deur verschijnen. Nadat ik de deur heb opengedaan heb ik goedkeurend naar je gekeken, een paar mooie tepels die recht vooruitsteken en mij verleidelijk aankijken. Ik heb jouw beide tepels stevig vastgepakt en zo naar mijn huiskamer getrokken.
Even druk ik jouw tepels diep in jouw tieten om vervolgens er weer stevig aan te trekken. Even wil ik alvast de veerkracht van jouw tepels uittesten. Met mijn volle hand omvat ik een van jouw tieten, op een manier dat jouw tepels tussen mijn duim en wijsvingers tevoorschijn komt. Met mijn hand houd ik jouw tiet tegen terwijl ik met mijn andere hand stevig jouw tepel naar voren trek. Ik zeg stevig, ik wil zien hoever ik deze naar voren kan trekken. Ook jouw andere tepel wil ik zover mogelijk naar voren trekken. Ik wacht daarna, jouw tepels blijven verder vooruit steken nu.
Een mooi gezicht, jij naakt voor me jouw tepels die me aankijken, recht vooruit al een beetje rood en opgezwollen.

Tijd om je mee naar mijn zolder te nemen waar ik de verschillende attributen heb klaargelegd waar ik jouw tieten, en voornamelijk jouw tepels onder handen zal nemen.
Om elke tepel wikkel ik een touw, met een knoop trek ik deze aan. Ik trek aan de touwen, een goedkeurend knikje, jouw tepels zitten stevig vast.
Jouw handen bind ik achter op je rug vast.
Ik neem de touwen waarmee ik jouw tepels heb vastgebonden in mijn handen, loop jou voor de verschillende trappen op en trek jou met de touwen om jouw tepels mee omhoog.
Eenmaal boven bevestig ik de beide touwen aan twee plafondringen die ver uit elkaar staan. Ik trek de touwen omhoog, jouw tepels worden ver omhoog en ver naar de zijkanten getrokken, zo ook natuurlijk jouw tieten die omhoog en naar de zijkanten aan weerszijden van jou worden getrokken.
Goedkeurend kijk ik je aan, trek zelfs de touwen verder naar boven, je moet daardoor op je tenen gaan staan.
Een mooi gezicht jou zo te zien, armen op jouw rug vastgebonden, touwen om jouw tepels, strakgespannen vast aan twee plafondringen, jouw tepels en tieten ver omhoog en naar de zijkant getrokken daardoor.

Ik laat je zo even staan om een tafel verder in gereedheid te brengen. Een bekleedde tafel met in het midden een grote ronde opening waar ik een grote toiletbril in heb gemonteerd. Aan de zijkanten en hoekpunten van deze tafel ringen en polsbanden vastgezet. Je ziet dat ik onder deze tafel kan plaats nemen. Weinig fantasie voor nodig om te beseffen wat ik allemaal met je zou kunnen gaan doen.
Ik loop naar je toe, een blinddoek in mijn handen. Een blinddoek krijg je voor heb ik besloten.
Even geef ik een paar ferme tikken met mijn vlakke hand op de zijkanten van jouw tieten. Daarna maak ik de touwen los en neem jou mee naar mijn tafel. Ik til jou op, leg je op je buik op de tafel zodanig dat jouw tieten precies in de opening van de toiletbril komen te liggen. Handen en voeten bevestig ik met touwen aan de hoekpunten van de tafel. Ik vlecht een groot touw door de ringen die ik aan de zijkanten van de tafel heb gemonteerd zodanig dat elke keer het touw over jouw rug naar een ring gaat aan de andere zijde van de tafel. Ik trek het touw elke kaar aan, je wordt helemaal vastgezet op de tafel. Je kunt niet meer omhoog, zelfs niet meer bewegen.
Een mooi gezicht, jij helemaal vastgebonden op mijn tafel, volledig vastgezet, je kunt je niet meer bewegen.
Ik ga onder jou zitten, een paar mooie tieten en tepels die in de opening van de toiletbril zichtbaar zijn en volledig toegankelijk zijn voor me. Een paar mooie tieten en tepels die beginnen te bengelen als ik tegen de zijkanten van de tieten sla en beginnen te bengelen ook als ik alleen tegen jouw tepels sla.
Nogmaals pak ik jouw beide tepels stevig in mijn volle hand vast en trek deze ver naar beneden, ook een paar keer naar links en naar rechts. Vastgebonden in deze houding blijven jouw tieten redelijk op hun plaats. Nog een paar keer druk ik jouw tepels diep in jouw tieten om vervolgens er stevig aan te trekken, stevig en ver naar links en rechts te trekken.
Jij bent onwrikbaar vastgebonden, jouw tieten onwrikbaar vastgezet door mij, je kunt niet omhoog of naar beneden te gaan met jouw tieten.

Je had al naalden op een tafeltje zien liggen waarvan je wist dat ik deze wel eens zou kunnen gaan gebruiken.
Ik neem plaats onder de tafel onder jou op de grond. Een paar mooie al rood opgezwollen tepels kijken me verleidelijk aan.
Een van jouw tepels pak ik tussen mijn hand, trek eraan zodat deze nog verder uitgerekt wordt en opzwelt. In mijn andere hand heb ik een naald die ik met de punt over jouw tiet en tepel laat gaan. Speels, ondeugend, je voelt dat ik een naald in mijn hand heb, je voelt de scherpe punt over jouw tiet en tepel. Nog een paar keer ga ik ondeugend met de naald over jouw tiet en tepels.
Met iets meer druk laat ik de naald over jouw tiet en tepel dansen, zo nu en dan houd ik even stil en druk dan nog iets harder met de naald op jouw tepel.
Ik trek jouw tepel verder naar beneden, met mijn ander hand druk ik de naald op de zijkant van jouw tepel. Even wacht ik, maar dan zonder aarzeling druk ik de naald dwars door jouw tepel.
Ook jouw tweede tepel laat ik niet ongemoeid. Ook nu weer na enkele strijkingen met de naald druk ik zonder aarzeling deze dwars door jouw tepel.
Ik wacht even, laat jou ervaren hoe het is om twee naalden in elk van jouw tepels te hebben, hoe het is dat ik twee naalden in jouw tepels heb gedrukt.
Ik kijk rustig naar jouw tepels.
Nogmaals pak ik met mijn hand een van jouw tieten vast, in mijn ander hand een iets langere naald. De punt ervan laat ik over jouw tiet gaan. Ik wacht even maar dan druk ik deze naald dwars door jouw tiet, aan de ene kant erin, aan de andere kant eruit. Zo ook weer jouw andere tiet, ik druk een naald dwars door jouw tiet.

Een mooi gezicht, door elke tiet een naald, door elke tepel een naald.
Ik kijk rustig naar je, haal dan voorzichtig de naalden weer uit jouw tieten en tepels en maak je los.
Eenmaal beneden laat ik je op mijn schoot bijkomen.



 

stresskip
Actief lid
Inlognaam: pijnslet

Bericht Nummer: 21
Aangemeld: 08-2008

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 04 augustus 2013 - 11:29 am:       

Ik lig hier met harde tepels



Wat een lekker verhaal. Krijg er harde tepels van. Komt vast ook doordat ik zelf ook erg op mijn tieten tepels gericht ben doordat ik mijn kont en kut niet voel door handicap


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: