home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zondag 28 juli 2013 - 11:35 am:       


Een rustige zondagmiddag


Gemolken worden




..... Je weet waarvoor ik je deze keer heb laten komen.
Eenmaal in mijn huiskamer verraadt een klein krukje op de vloer dat er geen twijfel over bestaat wat ik deze middag met je voor heb te gaan doen.

Ik laat je voor me staan en besluit je te gaan uitkleden. Stuk voor stuk laat ik jouw kleren voor je op de grond vallen totdat je nog slechts een BH en een slipje aan hebt. Goedkeurend kijk ik naar je, en zie dat door de BH heen de opzwellingen van jouw tepels zichtbaar zijn. Ik draai een paar keer om je heen, voel met mijn handen jouw BH, knijp er stevig in en kijk je goedkeurend aan.
Lang genoeg heb ik gewacht, gesp jouw BH los zodat een paar mooie opgezwollen tepels me recht aankijken. Even knijp ik naar jouw tepels, trek eraan en druk erop, ik voel ze verder opzwellen in mijn vingers.
Een moment ook om jouw slipje naar beneden te trekken. Een mooi lichaam onthult zich, wordt voor mij zichtbaar. Ik laat je voor me staan, ik neem alle tijd om jou schaamteloos te bewonderen.

Dan acht ik het moment aangebroken om jou te gaan melken. Ik spreek dit uit, ja je gaat door mij deze middag gemolken worden. Nogmaals knijp ik met mijn volle hand in jouw beide borsten, knijp en trek met mijn vingers in jouw tepels.

Ga geknield op handen en voeten voor me zitten, knielen beveel ik je. Handen op de grond voor je, met beide knieen op de grond. Als een koe ga ik je vandaag melken.
Een mooi gezicht, jij die voor me als een koe op de grond met handen, knieën en voeten voor me zit, de borsten hangen mooi naar beneden.
Ik pak het melkkrukje en ga voor je zitten, laat jouw gezicht in mijn schoot rusten. Met beide handen sla ik een paar keer tegen de zijkant van jouw beide borsten, deze beginnen te bengelen. Even trek ik jouw tepels naar beneden en druk deze weer omhoog.
Ik ga er beter voor zitten, pak met mijn beide handen jouw tepels tussen mijn gekromde duim en mijn wijsvinger die ik haaks houd zodat ik jouw tepels erin kan klemmen. Stevig druk ik jouw tepels tussen mijn vingers, en begin ritmisch de ene tepel naar beneden te trekken terwijl ik de andere tepel omhoog duw, en dan weer de ene tepel naar boven en de andere naar beneden. Steeds steviger pak ik jouw tepels vast en trek deze verder naar beneden en de andere omhoog. Steeds verder naar beneden totdat ik jouw tepels beurtelings op de vloer kan laten rusten. Het moment dan ook om je beide tepels stevig in mijn vingers te houden en tegelijkertijd tot op de grond voor je naar beneden te trekken en zo een klein poosje op de grond te houden voor me. Even laat ik jouw tepels los, sla een paar keer stevig tegen de zijkanten van jouw borsten zodat ze beginnen te bengelen. Een mooie positie ook om jouw borsten vol in mijn handen te pakken en deze stevig te kneden.
Zo ga ik een tijdje door, jij op de grond voor me, ik op het melkkrukje voor jou, jouw gezicht in mijn schoot, jouw beide borsten melken, jouw tepels stevig omklemd met mijn duim en wijsvingers, afgewisseld met zo nu en dan jouw beide tepels tegelijkertijd ver naar beneden te trekken tot op de grond, en jouw beide borsten laten bengelen door met mijn vlakke hand tegen de zijkant van jouw borsten te slaan, en zo nu en dan met mijn handen jouw beide borsten te kneden.

Dan vind ik het genoeg. Ik laat je in deze houding voor me zitten, kijk naar jouw borsten en tieten die rood opgezwollen zijn.
Ik ga aan de zijkant van jou zitten, op mijn kleine krukje, en voel en kneed jouw borsten. Ik geef je met mijn vlakke hand een paar stevige klappen op jouw blote kont. Je schiet naar voren zodat jouw borsten beginnen te bengelen. Ik wacht totdat jouw borsten uit gebengeld zijn en geef je nog een keer maar nu veel harder een paar klappen op jouw blote billen. Jouw borsten beginnen schieten daardoor naar voren en naar achteren. Ik herhaal dit enkele keren.

Je weet dat er een volgende keer zal zijn, een volgende keer waarbij jouw borsten door mij onderhanden worden genomen.



 

stresskip
Lid
Inlognaam: pijnslet

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 08-2008

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 30 juli 2013 - 02:41 pm:       

Lekker



Wat een super lekker verhaal. Ik zie het helemaal voor me en kon tijdens het lezen niet van mijn eigen tieten en tepels afblijven die nu dus ook flink gevoelig zijn.

 

geil caatje
Beginnend lid
Inlognaam: geilcaatje

Bericht Nummer: 7
Aangemeld: 03-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 april 2018 - 09:55 pm:       

Bijzonder en onverwacht lekker



Ik had niet verwacht dat ik hier geil van zou worden. Toch werd ik dat. En niet zo'n beetje ook... Wat een heerlijke vorm van gebruikt worden.

Liefs,
caatje


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: