home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Nanzy


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 3

Gepost op zondag 16 juni 2013 - 11:48 am:       


Verlangen en overgave smelten samen


Verlangen en overgave smelten samen




Mijn meester, vandaag ga ik hem voor het eerst ontmoeten.
Het diepe verlangen wat altijd in mij sluimerde heeft hij wakker gemaakt. Ik ben dol op hem, de manier hoe hij met me omgaat, met m'n nukken, hoe hij me geruststelt, me op m'n plaats zet, me aandacht geeft, me prikkelt. Ik weet dat hij me kan geven wat ik nodig heb. Ik wil me aan hem overgeven, wil dat hij me pijn doet, mijn grenzen opzoekt, streng en liefdevol voor me is. Ik wil mezelf ontdekken, weten waar dat diepe verlangen vandaan komt, dat verlangen om pijn te voelen, slaag te krijgen,onderdanig te zijn en tegelijk voelen dat ik hem toebehoor, dat hij over me waakt zodat ik me over kan geven. Ik wil diep gaan zodat hij trots op me kan zijn. Mijn verlangen is zo sterk, dat ik naar hem toe moet.
Ook al durf ik niet, ik vertrouw hem. Ik wil weten hoe het voelt als ik bij hem ben, wil zien of ik bij hem eindelijk thuis kom.
Ik ga naar een wildvreemde man, en tegelijkertijd is hij zo vertrouwd. Weet hij zoveel van me, heb ik dingen aan hem verteld die geen andere man weet. Voelt hij me feilloos aan, weet hij wanneer hij teder, streng, hard, liefdevol moet zijn. Ik wil niets anders meer, ik wil zijn slavinnetje zijn. Daarom zit ik op een zonnige dag in mijn auto, op weg naar mijn meester. Mezelf honderduizend keer afvragend of ik het wel moet doen. Of ik niet beter om kan draaien, terug naar huis moet gaan.
Maar iets weerhoudt me.

Mijn verlangen wint het van mijn angst. In de telefoongesprekken met hem heb ik het vertrouwen gekregen wat ik nodig heb. De manier waarop hij me via de mail kennis laat maken met de unieke wereld van bdsm, zijn voorzichtigheid, zijn oprechte aandacht voor mij en hoe ik me voel, zijn aanpak, dat maakt dat ik het aandurf. Na een paar zenuwachtige uren in de auto, rijd ik de parkeerplaats op van het hotel waar ik hem eindelijk ga ontmoeten.
Mijn eerste opdracht is dat ik hem moet bellen zodra ik op de parkeerplaats sta. Ik twijfel een moment, bellen of niet. Ik voel me bespied weet niet of hij me op dit moment al kan zien. Dan druk ik resoluut het nummer in. Ik hoor zijn vertrouwde stem en weet diep van binnen dat ik de goede beslissing heb gemaakt.

“Trutje,” hoor ik hem zeggen, “je bent veel te laat.”
Dat klopt ik was weer eens verkeerd gereden.
Ik probeer sorry te zeggen, hoor mezelf ratelen van de zenuwen en dan vraagt hij wat ik aan heb.
Uiteraard heb ik me mooi gemaakt voor hem en heb ik mijn favoriete jurkje aan, mooie panty, hoge hakken, sexy lingerie.
Ik hoor aan zijn stem dat iets hem niet bevalt. Dan beveelt hij me om mijn panty uit te doen en mijn string.
Ik protesteer, smeek, wil niet half naakt een hotel in lopen maar hij is onverbiddelijk. Ik voel weerstand, maar toch doe ik het.

Het is een hele worsteling om in de auto mijn panty en string uit te doen. Bovendien is het snikheet, ik wil de auto uit. Eindelijk heb ik alles uit. Ik prop mijn panty en string in mijn beautycase, hij moet niet verwachten dat ik de hele avond zo rond blijf lopen. Weet wat hij nog meer verzonnen heeft. Dan stap ik de auto uit en loop over de parkeerplaats naar de ingang van het hotel.
Bij elke stap ben ik me ervan bewust dat HIJ me misschien kan zien, voel ik me naakt, alsof iedereen aan me kan zien dat ik in mijn blote kont loop. En toch diep van binnen voel ik dat het me opwindt, de macht die hij nu al over me heeft en dat terwijl ik in het dagelijks leven zowel thuis als op mijn werk de touwtjes in handen heb.
Ik probeer me te herinneren wat hij gezegd heeft en wat we in ons mailcontact besproken hebben over deze ontmoeting maar ik kan het me niet goed herinneren. De zenwuen gieren nu door mijn lijf.

Dan ineens herinner ik me zijn woorden. Wat hij me gezegd heeft, in zijn mail.
“Hoe het ook verder gaat, zaterdag is jouw avond/ nacht. Ik ga je laten voelen hoe het is om (mijn) slavin te zijn. Om gebruikt te worden voor mijn genot.
Ik laat je voelen hoe het is om je over te (moeten) geven aan een man wiens genot ligt in het volledig in de hand hebben van een onderdanige en volgzame mooie vrouw. Hoe hij zich uitleeft en geniet van het tot extase brengen van een slavin. Dat hij zonder meer van je gedaan krijgt wat hij wil. Hoe jouw meester je dingen laat doen die normaal gesproken niet in je op zouden komen. Alleen maar doordat hij jouw genot, pijn, grenzen en overgave weet te sturen. Door zijn sadisme en dominantie smelt je eigen wil weg en laat je hem alles over nemen, vanzelfsprekend.
Omdat het zo hoort, omdat het bij je past, omdat jij zo bent en dit nodig hebt. Een liefdevolle, zorgzame, keiharde en strikte aanpak. Geen verantwoording voor wat dan ook. Onvolmaaktheden vallen weg, doen er niet meer toe. Onzekerheden zijn jouw probleem niet meer, de essentie is jouw overgave. Jouw grenzen liggen in mijn handen, aan mij om die op te zoeken en te bewaken.”

Ik voel dat ik tot rust kom, ben er klaar voor om me aan hem over te geven.
Ik stap de lift in en druk op de knop.
Er is geen weg meer terug, ik ga naar mijn meester, elke vezel in mijn lijf verlangt naar hem.



 

reintoch
Oppasser

Bericht Nummer: 418
Aangemeld: 02-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 06 november 2013 - 01:33 pm:       

mooi kort verhaal



Welkom op de site Nanzy

Normaal doe ik dat niet met een bericht, maar je hebt èn een mooi verhaal geschreven èn je hebt al een tijdje geleden geschreven èn er heeft nog niemand gereageerd.

Het geeft mooi de twijfels weer die een beginnend subje overvallen bij een eerste ontmoeting.
Heel klassiek.
Dat is ook de reden dat ik jouw titel en ondertitel omgewisseld heb: "Mijn eerste ontmoeting met mijn Dom" is voor deze site een veel te algemene titel en 'verboden'.
Ook heb ik de opmaak wat aangepast.

Ik hoop meer verhalen van jouw hand te mogen begroeten!


      billekoek           zijn hand op haar bil          gedeelde pijn      



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: