home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Beginnend lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zaterdag 20 april 2013 - 08:03 pm:       


Een zwoele zomeravond


Een liefelijke kennismaking met jouw Meester




Een zachte zwoele zomeravond.


Ik heb je gevraagd naar mijn kamer op de eerste verdieping te gaan. Een grote kamer, midden deze kamer een massagetafel opgesteld. Verder totaal leeg, slechts in het midden de tafel. Naakt, volledig naakt heb ik je gezegd ga je op deze tafel liggen onder een dun laken. Een blinddoek die op deze tafel ligt doe je voor je ogen.

Stil lig je nu onder het dunne laken, stil lig je in afwachting, je houdt je adem in om te luisteren of je mij naar boven hoort komen. Je hoort en voelt slechts je eigen hart kloppen. Voor je gevoel lig je eindeloos te wachten.
Wanneer ik je voldoende tijd heb laten wachten besluit ik naar boven te gaan. Bijna onhoorbaar loop ik de trap op, doe behoedzaam en voorzichtig de deur open, zie jou liggen onder het dunne laken. Ik kom dichterbij, merk dat je me nog niet gehoord hebt.
Het dunne laken dat op je ligt verraadt dat je voldaan hebt aan mijn verlangen poedelnaakt onder dit laken te gaan liggen. Duidelijk zijn je vrouwelijke rondingen zichtbaar, de welvingen en punten in het laken verraden jouw mooie lichaam.
Jouw kleren die je in de hoek op de grond gelegd heb pak ik op en breng deze buiten de kamer op de gang. Je bent deze middag en avond voor mij, jouw kleren zijn hiervoor niet nodig.
Ik sluit de deur achter ons, slechts wij tweeën zijn nu in deze kamer.
Voorzichtig kom ik dichterbij, kijk je aan, je kunt me echter niet zien, je hebt een doekje voor je ogen.
Mijn hand, enkele vingers laat ik vlak boven jouw gezicht dansen, zij volgende contouren ervan, maar ik raak je nog niet aan.
Dan, bijna niet voelbaar voor je raak ik met het topje van een van mijn vingers jouw lip aan. Ik voel een lichte zindering door je heen gaan. Langzaam volg ik met mijn vinger de contouren van je lippen.
Je beseft nu dat ik voor je staat, dat ik nu in dezelfde ruimte ben als jij.
Nog een keer bespeel ik zachtjes jouw lippen. Zacht blijf ik je aanraken. Ik wacht even, probeer ook heel voorzichtig een klein stukje de binnenrand ervan met mijn vinger te volgen. Als bijna een vanzelfsprekendheid laat ik mijn vinger een klein beetje in je mond verdwijnen. Even tip ik daarbij ook het puntje van jouw tong aan. Ietwat dieper nu laat ik mijn vinger dwalen in jouw mond, voel daarbij ook jouw tong.
Verder ga ik met mijn handen, met mijn vingers, volg behoedzaam de beide schelpen van jouw oren, maak rondjes, steeds iets dieper in je oor.
Mijn beide handen laat ik zachtjes op jouw gezicht rusten. Even trek ik ook met mijn handen aan je haar.

Ik streel nog een paar keer met mijn hele hand jouw gezicht om vervolgens mijn handen verder naar beneden te laten afzakken.
Jouw hals, je voelt mijn zachte aanrakingen aan de beide zijkanten van je hals. Verder nog ga ik naar beneden. Raak de bovenkant van het laken aan, volg met mijn hand de welvingen in het laken, je voelt mijn aanrakingen door het laken heen.
Ik ga achter je staan, streel zacht met beide handen de bovenkant van jouw lichaam. Zacht, behoedzaam volg ik jouw contouren, ik laat mijn handen meebewegen met de vormen van jouw lichaam.
Met mijn beide handen schuif ik langzaam het laken ietwat naar beneden, jouw beide borsten komen tevoorschijn en bieden zich aan mij aan. Ik pak jouw beide handen die je naast je neer hebt gelegd en plaats deze boven jouw hoofd. Jij voelt dat ik touwen om je polsen doe, het voelt bijna vriendelijk aan. Ik leg jouw handen vast aan de bovenkant van de massagetafel. Jouw handen, jouw armen boven jouw hoofd nu, met touwen vastgelegd door mij.
Jouw oksels zijn nu voor mij toegankelijk.
Weer sta ik achter je, beweeg met mijn handen langs de zijkant van jouw bovenlichaam, ga naar boven totdat ik jouw oksels voel. Mijn handen laat ik vol in jouw oksels rusten. Ik druk nog even mijn handen iets steviger in jouw beide oksels, om vervolgens de bovenkant en binnenkant van jouw armen te strelen en te voelen, de zijkant van jouw bovenlichaam.
Mijn handen laat ik vlak boven jouw borsten zweven, je voelt de warmte van mijn handen. Even plaag ik je door een kleine tijd niets te doen, slechts mijn handen boven jouw borsten.
Zachtjes laat ik mijn handen verder zakken totdat ik bijna jouw borsten, bijna jouw tepels kan
aanraken. Dan, ik maak kommetjes met mijn handen, laat ik zacht mijn handen op jouw borsten rusten, ik voel daarbij ook jouw tepels.

Zachtjes, maar wel duidelijk streel ik de zijkanten van jouw borsten, ga ook enkele keren verder omhoog totdat ik weer mijn handen in je oksels kan leggen.
Eindeloos lijkt het voor je.
Mijn strelingen worden intenser, jouw borsten pak ik beurtelings vast met mijn beide handen, voel deze, druk erop, knijp erin, kneed ze, druk ze van onderen af omhoog, van bovenaf naar beneden, speel ermee.
Met twee vingers pak ik je tepels vast, eerst voorzichtig, aaiend, liefelijk strelend. Met mijn nagels knijp ik er even heel kort in, eerst zacht maar als ik merk dat je dit prettig, ook wel opwindend vindt ook steviger. Ik trek eraan, druk erop. Dan weer heel voorzichtig liefelijk bijna niet voelbaar strelend. Ik wissel dit af, liefelijk, dan weer stevig, welhaast ruw, maar toch met aandacht.
Eindeloos lijkt het voor je.

Verder trek ik het laken naar beneden, tot jouw buik jouw navel zichtbaar wordt.
Ik pak geruststellend een hand vast die ik boven jouw hoofd heb vastgebonden, met mijn andere hand streel ik de binnenkant van je bovenarm. Beide handen, beide armen raak ik liefdevol, maar ook duidelijk aan.
Zachtjes volg ik met mijn hand de onderkant van jouw borsten en de bovenkant van jouw buik.
Cirkelvormige bewegingen met mijn beide handen over jouw buik, met mijn vlakke handen, eerst grote cirkels totdat deze steeds kleiner worden en uiteindelijk tot rust komen bij je navel.
Met een vinger ga ik lichtjes in je navel, maak kleine rondjes met mijn vingertoppen over de rand ervan, kleine rondjes in jouw navel. Dit wissel ik weer af met strijkende naar boven waarbij ik mijn handen laat rusten op jouw borsten. Daarbij voel ik uiteraard intens jouw borsten, knijp in jouw tepels, trek er aan, druk deze in jouw borsten.

Ik maak een kommetje met mijn hand en laat deze zachtjes op het laken rusten, ik voel duidelijk onder het laken de zachtheid van jouw vrouwelijkheid. Nog een stukje trek ik het laken verder naar beneden totdat het laken jouw vrouwelijkheid zich aan mij openbaart en voor mij beschikbaar komt.
Dan haal ik het laken helemaal weg, jouw blote lichaam rustend op de massagetafel midden in een verder lege kamer.

Nogmaals laat ik zachtjes mijn hand rusten op jouw uitdagende en naakte kutje. Een tijdje laat ik mijn hand daar rusten.
Je voelt dat ik je enkels vastpak en behoedzaam jouw benen ietwat spreid. Touwen die ik om jouw enkels wikkel verraden dat ik van plan ben jouw benen vast te binden. Nog iets verder spreid ik jouw benen en leg jouw voeten aan beide zijkanten en uiteinde van de massagetafel vast. De zijkanten van jouw bovenbenen nu vrij voor mij. Jouw benen kun je niet meer sluiten.
Met mijn hand volg ik de contouren van jouw benen, zacht strijk ik van jouw knieën langs de binnenkant van jouw bovenbenen naar boven totdat ik de jouw zachte kutje voel.

Nogmaals laat ik mijn hand op jouw zachte kutje rusten. Je voelt de warmte van mijn hand.
Met het topje van mijn vinger volg ik zachtjes de rand en bovenkant van jouw schaamlippen. Tijdloos lijkt het voor je, eindeloze aanrakingen. Intenser maak ik mijn aanraking. Pak je schaamlippen tussen mijn vingers vast, wrijf deze tussen mijn vingers, trek er een beetje aan, duw de schaamlippen ook uit elkaar zodat jouw opening zichtbaar wordt.
Voorzichtig volg ik ook de binnenkant van jouw schaamlippen, voel ook jouw kleine plasgaatje, en jouw klitje dat als een knopje aanvoelt.
Zacht strijkend met mijn hele vinger over jouw kutje, de buitenkant van de schaamlippen, de binnenkant ervan en de zachtheid van jouw klitje. Met de bovenkant van mijn pink druk ik op de opening van jouw plasgaatje, probeer erin te gaan wat natuurlijk niet lukt.

Nogmaals probeer ik dit met het puntje van mijn tong.
Intenser en groter maak ik de bewegingen nu met verschillende vingers, voel ook de rand van jouw opening.
Met een vinger wandel ik over de rand van jouw opening, masseer de rand ook door kleine rondjes te maken met mijn vinger als deze over de rand heen wandelt. Speels ga ik er ook even een klein beetje in.
Diep nu met een vinger, licht pompend, al snel gevolgd door meerdere vingers ga ik op en neer pompend in jouw kutje. Op en neer, draaiende bewegingen ook met meerdere vingers over jouw schaamlippen en ertussen.

Met mijn vingertop raak ik vriendelijk jouw opgezwollen warme klitje aan, kleine rondjes op het topje ervan, zacht strijkend met de zijkant van mijn vingers langs de zijkant van en over jouw klitje.
Als een storm worden mijn bewegingen, mijn aanrakingen met mijn hand, met mijn vingers. Een opzwellende storm, dan weer een zachte zwoele avondwind, intense bewegingen gevolgd door bijna verstilde zachte aanrakingen en strelingen met een of meerdere vingers.
Een eindeloze opkomende en weer liggende storm.

Dan, zachtjes laat ik mijn handen weer rusten op jouw zachte en warme kutje.
Met mijn handen, stevig strijkend over jouw benen, binnenkant, boven- en zijkanten ervan, naar boven totdat ik jouw liezen voel, naar beneden, jouw knieën, totdat ik bij jouw voeten gekomen ben.
Zwijgend schuif ik het laken weer over je heen.
Ik ga voor je staan en pak jouw beide voeten vast. Even blijf ik zo staan.



 

joswaterman
Nieuw lid
Inlognaam: joostenjos

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 11-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 22 april 2013 - 12:27 pm:       

nu het vervolg nog ...



wat een heerlijk verhaal langzaam teasen en nu het vervolg nog .....
is het verhaal gebaseerd op een fantasie of ...?


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: