home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
juffie


  Actief lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op dinsdag 09 april 2013 - 02:20 pm:       


Simone ziet het licht


Ontmaagd door een gevlochten paardenstaart




Wat trek je aan naar een datingparty?
Simone stond voor haar kledingkast en pakte er een spijkerbroek met glittertjes uit, hield het met gestrekte armen voor zich en schudde haar hoofd, geen spijkerbroek, het mag best een tikkeltje sexy zijn. Kledingstuk na kledingstuk ging door haar handen, tot ze het rode rokje met bijpassend topje tevoorschijn haalde, zocht er een vestje bij en besloot, dit wordt het.
Uren later, na gebadderd en make-up op gedaan te hebben keek ze tevreden in de spiegel, zelfs haar krullerige blonde haar zat naar haar zin, het viel in golfjes over haar schouders heen. Het was zo ver, de tomtom was al ingesteld, óp naar Brabant.
Ze stapte in haar auto en stelde de spiegels bij , deed de gordel om, klikte de navigatie in de houder en startte de auto om honderd kilometer af te leggen.
Dit was de eerste keer dat ze deelnam aan een meeting en wist niet wat haar te wachten stond, ze kende alleen maar de pseudoniemen, en losse opmerkingen via de chatbox van de datingsite, waar ze al een jaar lid van was, maar nog geen match had gevonden, de meesten, op één na waren saai, of onaantrekkelijk, kortom, in levende lijve in 1 X een hele groep ontmoeten was zinvoller dan uren chatten.
Onderweg had ze tijd genoeg om te piekeren, in paniek te raken, overwegen om te keren en veilig naar huis terug rijden, ze was bijna de stad uit, toen ze in een fuik terecht kwam, alcoholcontrole. Ze draaide het raam open en blies, terwijl ze de agent in één oogopslag bekeek, zijn uniform, het kortgeknipte haar..
Simone voelde een vreemde sensatie in haar buik toen ze de handboeien aan zijn heup zag bengelen.
“U mag doorrijden mevrouw, goede reis!”

Simone trok op en vervolgde haar weg, met het beeld van die agent op haar netvlies. Zo`n type was precies waar ze op viel, mannelijk, macht, stoer, en oh, die handboeien, ze fantaseerde een winkeldiefstal, bij de Hema een herenslip pikken, ermee naar buiten lopen zodat het alarm gaat en de politie gebeld wordt om je in de boeien te slaan na hevig verzet, haar mee naar het bureau neemt om geheel gefouilleerd te worden, het kippenvel kroop over haar armen...
“Simone, doe normaal, wat is er met jou aan de hand, kom óp!” sprak ze zichzelf toe.
De navigatie meldde: “Sla na honderd meter rechtsaf, u heeft uw bestemming bereikt.”
Ze parkeerde de auto op het achter gelegen parkeerterrein, keek in het spiegeltje of haar make-up goed zat, en stapte uit. Het herkenningspunt was de torenspits, daar aan de overkant rechtsaf en na honderd meter lopen zou ze bij grand café René aan zijn gekomen. Haar hakjes klakten door de straat, en inderdaad, ze had het in één keer gevonden. Het zag er gezellig uit, leuke verlichting, en eenmaal binnen zag ze dat het groter was dan ze dacht, en drukker...

Ze wurmde zich tussen de mensen door naar het midden, stopte bij een hangtafeltje waar drie vrouwen stonden te praten, en ging er bij staan.
“Hallo, ik ben pseudoniem `Suikerspinnetje`.”
“Hoi Suikerspinnetje, ik ben Troela, naast me staat Motormeisje, en de dame tegenover jou heet Kipje1.”
Simone schudde ze een voor een de hand en luisterde naar de roddeltjes die tierig over de tafel gingen terwijl ze wulpse blikken in de rondte stuurden.
“Kijk Simone, die man daar met dat witte overhemd aan, dat is Freak47, wat een lekker ding hé?”
Simone knikte beleefd en dacht dat Freak wel goed bij gepiercet en getatoeëerd Motormeisje zou passen, haar tepels prikten zowat door haar truitje heen toen ze naar hem keek, hij een vette knipoog gaf, op haar afstapte en haar vol bij haar billen pakte.
Simone zag haar kans schoon om zich onder de andere daters te begeven, en liep traag naar de bar, bestelde een cola en keek in de rondte, wat nu?
Ze voelde een hand op haar rug en draaide zich om, achter haar stond een man met achterover gekamd haar, een spijkerjasje aan, T-shirt eronder, spijkerbroek en op zijn bovenlip prijkte een snor.
Hij lachte: “En wie is deze mooie dame?”
“Ik ben Suikerspinnetje, mijn echte naam is Simone.”
“Aangenaam, ik ben Hotpepper, maar heet in het echt Peer. Ik woon hier vlakbij, hè-de een goede reis gehad?”
Simone moest even wennen aan het dialect, maar zette zich er snel overheen, hij was beslist onderhoudend, en zijn ogen waren fascinerend. Toen hij zich even omdraaide constateerde ze dat hij een lange vlecht op zijn rug had, dat zag je in haar eigen omgeving niet vaak.
Ze giechelde: “Ben jij van die motortoestand, uhm..angels?”
“Nee hoor, maar ik ben wel dol op angels zoals jij!”

Simone was zich opeens erg bewust van haar nette rokje in contrast met zijn stoere outfit, dat ze begon te giechelen.
“Lach je me uit?” vroeg hij terwijl zijn ogen twinkelden.
“Neen, toe.. Je ziet er nogal stoer uit, maar wel leuk hoor!”
“Ik vind jou wel een lekker kakkertje Simone, straks vraag je of je me mag kussen, dat is voor twaalven, let maar op!”
Hij aaide met de achterkant van zijn hand langs haar wang en liet haar zo in verwarring achter.
Ze babbelde nog wat met deze en gene, maar kon die stoere Brabander toch niet vergeten, hoe kwam hij erbij dat ze zou vragen om hem te mogen kussen?
Inmiddels was het vijf voor twaalf, de gedachte liet haar niet los, ze voerde een strijd in zichzelf, zou ze dat durven, of niet, of wel, ja wel, nee toch maar niet. Wel!
Ze zag hem bij de bar staan en stapte aarzelend op hem af, raakte zijn arm aan en vroeg: “Peer, mag ik je kussen?”
Hij keek haar geamuseerd aan en knikte: “Ja, maar niet hier, kom maar mee, we gaan naar de toiletruimte.”
Hij pakte vastberaden haar arm vast, loodste haar een klapdeur door, en zette haar met haar rug tegen de muur, naast de sigarettenautomaat die helemaal achterin stond.
Simone voelde een spanning door haar lijf zoals ze nog nooit eerder had gehad, haar knieën voelden week en begon te blozen.
Peer lachte: “Haha, een verlegen kakkertje, toe maar, je mag me kussen, dat heb je wel verdiend, kom!”
Simone legde haar handen op zijn schouders en bracht haar lippen richting de zijne, kuste eerst verlegen op zijn mond, voelde zijn snor kriebelen en verloor haar twijfel, ze opende haar mond en voelde zijn tong, eerst zacht, maar werd al snel dwingender, ze hapte naar adem. Plotseling stopte hij en deed een stapje naar achter.

“Dat deed je niet slecht kakkertje, maar het kan beter, dat weet je wel hé?”
Ze knikte en sloeg haar ogen neer, veel ervaring had ze ook niet. Ze had maar dertien kortstondige relaties gehad, altijd even saai, telkens gebeurde hetzelfde, kus kus wip recht-op-en-neer, en klaar. Hoe weet je dan of je het goed doet? Zelf werd ze er opgewonden van, zo was ze nog nooit eerder terug gekust, het smaakte naar meer!
“Simone, ik wil graag weten wat voor vlees ik in de kuip heb voor ik tijd en energie in kusles ga steken, ben jij een gewillige leerling?”
“Ja Peer, ik denk het wel, ik wil graag lekker leren zoenen, jij kan het me wel leren denk ik..”
“Oké kakmadammeke, leg je handen maar in je nek, dan kan ik onderzoeken of alles aan jou voor mij ook goed voelt.”
Ze legde zonder aarzelen haar handen in haar nek, waarop Peer haar ellebogen tegen de muur drukte en sommeerde dat ze zo moest blijven staan. Ze voelde zijn handen aan haar borsten, langs haar taille, naar beneden, tastend, keurend , en weer omhoog. Ze sloot haar ogen.
“Ogen open, ik wil dat je ziet wat ik doe, je wilde toch bijleren?”
Hij rolde haar topje omhoog , haalde behendig een borst uit haar BH, pakte haar tepel tussen duim en wijsvinger en peilde haar reactie, ze bleef doodstil staan.
“Goed zo, ik denk dat ik jou wel het een en ander kan leren!” zei hij terwijl hij de andere borst ook tevoorschijn haalde.
“Ben je al een beetje hitsig kakkertje, aan je harde tepels te zien vind je het wel lekker, ook dat ga ik controleren, maak maar een kleine spreidstand.”
Simone gehoorzaamde zonder aarzelen, plaatste haar voeten uit elkaar en huiverde toen ze even later zijn hand in haar slipje voelde, waarbij hij een vinger bij haar naar binnenstak, zijn duim op haar venusheuvel legde en haar zo onder controle hield.
Simone`s inwendige spiertjes begonnen licht samen te trekken waarop Peer bestraffend zei dat klaarkomen naast een sigarettenautomaat snollerig was, en trok zijn hand terug. Een zucht ontsnapte uit haar keel, ze voelde zich opeens heel klein en kwetsbaar, en verlangde toch naar meer. Peer pakte zijn eigen kin in zijn hand en keek bedenkelijk.
“Laat je handen maar zakken,” gebood hij.
Ze voelde hoe haar borsten nu omhoog werden geduwd door de BH die door het zakken van haar armen een druk van onder gaven. Peer pakte zijn vlecht vanachter zijn rug en kietelde met het puntje ervan langs haar tepels.
“Hoe vind je dit Simone, ben je weleens eerder door mannenhaar gekieteld?”
Ze kreunde zachtjes en kon zowat niet meer blijven staan.
“”Neen Peer, dit is de eerste keer!”
“Mooi zo, ik heb nu jouw borsten ontmaagd, je hebt je goed gedragen, dus mag je me als beloning nog een keer kussen.”

Simone wilde niets liever dan hem zoenen en deed een stapje naar voren, sloeg haar armen om zijn middel, hief haar mond op en kuste, wensend dat het nooit zou stoppen en drukte haar lichaam stevig tegen het zijne aan. Door de spijkerstof heen voelde ze de hardheid in zijn broek, en raakte zo opgewonden dat een golf van extase door haar lijf raasde. Ze begon te trillen terwijl ze gulzig op zijn tong zoog.
“Je bent een geil kakmadammetje, een sletterig geil kakmadammetje!” hijgde hij tussen het zoenen door terwijl zijn ogen vochtig werden, zijn lichaamsgeur hem verraadde dat hij minstens zo opgewonden was.
Simone genoot en snoof in zijn hals, beet zachtjes in zijn oorlel, blies door haar neus haar hete adem in zijn gehoorgang waarop hij abrupt haar handen pakte, ze op haar rug legde en daar met één hand vasthield terwijl de andere haar opnieuw binnenwaarts onderzocht.
“Je bent flink nat kakmadammeke, jou africhten is dan wel een klus, maar ik denk dat je het snel onder de knie gaat krijgen.”
Hij stopte haar borsten weer terug in haar BH , trok haar topje op z`n plaats en deed een greep in zijn broekzak. Simone had geen idee wat het voorwerp was wat hij haar toonde, het leek een beetje op een kleine dildo met een touwtje eraan, maar was het niet. Ze keek hem vragend aan.
“Dit is een waterdichte zaklantaarn die op handwarmte reageert, omdat jij zo`n heet sletje bent krijg jij hem in je gleufje, dan maar eens zien hoe snel hij de grond onder jou gaat verlichten, trek je slipje uit en geef maar aan mij, ik ben dol op souvenirs.”
Simone trok haar rokje op, zette haar duimen achter het kanten slipje en trok het op een elegante manier uit, eerst de ene voet , vervolgens de andere en overhandigde het zonder protest. Hij rook er even aan en glimlachte, rolde het op en stak het in zijn zak.
“Staat jouw auto op het parkeerterrein?” vroeg hij.
“Ja, achterin, het was druk toen ik aankwam.”
“Mooi zo, het is al bijna sluitingstijd, ik breng je naar de auto, sletjes moeten niet alleen op parkeerterreinen lopen, draai je om, zet je handen tegen de muur en bied me je kontje aan.”
Simone wist niet of ze zich moest generen of niet, haar hele wezen behoorde nu hem toe, ze zou alles doen, zo gewillig was ze.
Peer plantte één voet tussen de hare, tikte links en rechts tegen de binnenkanten van haar voeten waarop ze haar benen spreidde zodat hij de ruimte kreeg om de zaklantaarn in te brengen onder enig geplaag, door er eerst mee langs haar billen te strijken, haar liezen, ze voelde zich weer dizzy worden, hij merkte het en gaf een tik op haar uitgestoken kontje.
“Neen!” bromde hij. “Je gaat niet nu al klaarkomen, opgepast, dat levert je strafpunten op!”
Hij schoof het voorwerp met een geroutineerde beweging in haar madamse ontvankelijke slettenpruimpje en zei lachend: “Die zit!”

Ze verlieten de ruimte en verbaasden zich niet over het feit dat ze geen oog hebben gehad voor mensen die naar het toilet gingen terwijl ze achter de sigarettenautomaat aan het lessen waren, zij was niet zichtbaar, daar had hij wel op gelet.
Ze waren vlak bij de uitgang toen er opeens een lichtbundel over de vloer scheen en Peer zei dat ze daar moest wachten daar, hij zou nog even afrekenen. Daar stond ze dan , alleen licht te geven, de kneep haar benen tegen elkaar aan om niet in de schijnwerpers te hoeven staan, maar wachtte tóch braaf tot hij weer met pretogen naast haar stond. Hij hield de deur voor haar open, en sloeg een arm om haar heen.
Zo liepen ze samen naar het parkeerterrein, op iedere stap bewoog het lichtje mee.
“Je bent een lekker snolletje, en krijgt bij de auto je verdiende loon.”
Daar aangekomen opende ze de deur, en had geen idee wat ze moest denken. Ze dacht eigenlijk helemaal niet meer, alleen maar aan het lampje, aan hem, en haar verdiende loon.
“Zet je voet maar op de drempel en trek aan het touwtje, het lampje mag je houden als aandenken, dus leg maar op het dashboard, plaats je ene arm op het dak, met de andere houd je mij vast.”
Ze voelde zijn arm rond haar middel en twee vingers in haar poesje. Terwijl hij haar zoende, vingerde hij zo snel dat ze half het bewustzijn verloor en straaltjes vocht langs haar benen voelde lopen, ze gilde het uit;
Stop stop, wat doe je, oh!”
Hij liet haar een paar seconden bijkomen en begon opnieuw, snel, vaardig, ze voelde die rare sensatie wéér!
“O genade, ik kan niet meer, jah, nog een keer!”
“Heb je nu genoeg gehad kakmadammeke?” lachte hij en kuste haar nogmaals.
Ze knikte, de weg terug naar huis moest ze ook nog afleggen.
Ze rukten zich van elkaar los, hij keek haar indringend aan, maakte een vervolgafspraak en liet weten dat ze dan hém mocht behagen, mits ze het nederig vroeg, want, dit was slechts een lesje om te laten zien hoe leergierige sletjes beloond kunnen worden voor gewillig gedrag.
Simone toeterde bij het wegrijden, maar zette haar auto toch nog even om de hoek langs de kant om de zaklantaarn opnieuw in te brengen, ze zou een stukje Peer tot aan huis in zich koesteren..



 

Calibre
Nieuw lid
Inlognaam: sjbr

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 11-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 09 april 2013 - 05:26 pm:       

Mijn fantasie slaat op hol



Juffie,

Het gebeurt niet vaak dat ik bij het lezen van een verhaal de spanning in mijn kruis voel oplopen.

Heel mooi hoe Simone "in de wacht" wordt gezet en zich aangetrokken voelt door het ijzingwekkende zelfvertrouwen van Peer. Een klasse vent die het meisje eerst leert dat gehoorzaamheid vereist is.

Ik wacht met verwachtingsvolle interesse op de vervolgafspraak. Ik ga er blind vanuit dat er felrode billen voorkomen in het volgende deel.

Succes.

Calibre

 

juffie
Actief lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 22
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 10 april 2013 - 02:18 pm:       

Aan Calibre



Dank je wel voor het commentaar.
Of er een vervolg op komt weet ik niet, ik ken de sensatie van spanking niet dus ben veiliger in een fantasie, in de hoop dat de lezer het met plezier leest.Het is fijn om feedback te krijgen, met de jouwe ben ik heel blij!

Groetje, juffie ;)


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: