home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
juffie


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op dinsdag 26 maart 2013 - 04:33 pm:       


Slavenkoor


Hoe Haar poesje zich gedroeg




Dat Meesteressen alleen maar streng kijken is niet waar: Meesteres Soeur Sourire bewijst het, ze is doorgaans vrolijk en muzikaal. Zodra een nieuw slaafje in haar roedel komt, dan glimlacht de zon en al, ze hersenspoelt slaafjes binnen een paar weken, totdat ze niets meer waard zijn, slaat ze op in het souterrain en kiest weer een lekkere verse uit.
Op dit moment heeft ze 13 exemplaren, waarvan slaafje bart, die zo meteen aan zal bellen en de laatste is, de andere twaalf zitten opgesloten in het souterrain waar 1 hoofdslaafje ze in de gaten houdt en zal alles wat er gedaan en gezegd wordt doorvertellen aan Meesteres Soeur Sourire, die hem soms beloont..

De bel ging, ze deed pas een uur later open, daar zat ie dan, bibberend op het muurtje van de voortuin en keek haar nederig vragend aan.
Ze lachte hem vrolijk toe en zei: “Hihi..Jij zal bart wel zijn, doe je jas uit en wacht in de hal tot ik je roep.”

Vijf minuten later klonk als muziek in zijn oren haar zangerige stem: “Kom maar binnen”.
Slaafje bart kwam binnen en schrok van haar vrolijke blik. De verwarring was geweldig. Op dat moment besloot ze mindplay met hem te gaan doen.
“Waar is jouw jas bart?” vroeg ze.
Hij stamelde: “Uitgetrokken zoals U beval, en aan de kapstok gehangen Meesteres.”
“Weet je nog wat ik je vriendelijk gebood, bart?”
“Ja, Meesteres Soeur Sourire. U zei trek je jas uit, dat deed ik...”
“Wie zei dat je hem ook op mocht hangen?”
“Sorry, ik was een beetje dom!”
“Zo, juist ja slaafje, vertel eens, wil jij graag klapjes krijgen met deze zweep?”
Bart knikte, zijn ogen verlangend op de zweep gericht. Dat had hij wel verdiend na een uur op de muur wachten, dacht hij. Mogelijk zou zijn Meesteres dan even streng kijken tijdens het ranselen.
Ze lachte hardop: “Hahahahaha, voor jou geen klapjes dus, je wilt te graag, ik ga jou een ander lesje leren!”
Meesteres Soeur Sourire pakte haar gitaar, tokkelde eerst even om te luisteren of ie goed gestemd was en sloeg een C, vervolgens een G akkoord aan. DO DO DO MI MI MI..Ze was goed bij stem, het klopte, en zette haar blije slavenlied in...

Dominique, nique, nique
S'en allait tout simplement
Routier, pauvre et chantant
En tous chemins, en tous lieux
Il ne parle que du Bon Dieu

Slaafje bart voelde kraakjes in zijn oren, maar dorst niets te zeggen. Hij dacht alleen nog dat die zweepslag van haar stem pijnlijker was dan de karwats. De Meesteres gebood hem luid lachend zich op zijn sokken na uit te kleden en op de eetkamerstoel te gaan staan. Haastig gaf hij er gevolg aan, en klom op de stoel alwaar hij een beginnende erectie kreeg. De Meesteres keek er uitgebreid geboeid naar, klapte in haar handen en maakte een vreugdesprongetje.
“Zo slaafje, dus jij wilt wel graag vernederd worden, dat gaan we dan óók niet doen hahahaha.. ik ga jou klaarstomen voor het betere werk, zing mij maar regel voor regel na!”

“*D* Dominique, nique, nique..........*s* Dominique, nique, nique..”

Slaafje bart was niet erg toonvast, zo kwam het dat hij anderhalf uur op de stoel stond met een piemeltje zo slap dat het net een mietje leek.
Frans verstond hij niet, en had dus geen idee wat de woorden betekenden, maar uit zijn hoofd wist ie het nu wel te zingen en Meesteres Soeur Sourire genoot met volle teugen, zette nog een keer in met tweede stem, waardoor slaafje bart zijn evenwicht verloor en met zijn slavenkontje op de eettafel plofte, precies waar Meesteres Soeur Sourire hem hebben wilde.
Ze bond met een paar nylonkousen zijn enkels aan de tafelpoten vast en legde een bordje onder zijn gevalletje en schaterde: “Hahahaha, slaafje, je bent het hoofdgerecht!”
Van de tafel springen en hard weglopen zou niet lukken, bedacht slaafje bart zich, hij begon nu wel echt bang te worden en keek naar het bordje en zag dat het opeens kleiner was dan een minuut geleden, nu stak zijn koppetje over de rand heen, heel bijzonder.
De Meesteres zag het ook, pakte haar gitaar en zette luidkeels in:

Dominique, nique, nique
S'en allait tout simplement
Routier,pauvre et chantant
En tous chemins, en tous lieux
Il ne parle que du Bon Dieu

“Genade genade!” gilde hij uit, het bord was alweer groter dan zijn fluitje.
Meesteres Soeur Sourire kwam niet meer bij van het lachen. Ze pakte een balletje aan een touwtje en ging voor zijn neus met haar poesje spelen. Slaafje bart zag hoe die siamees zijn nagels er in zette , zijn tandjes ook, en trok wit weg waardoor het bord onder zijn gevalletje weer kleiner werd..
“Mooi zo slaafje, je raakt weer opgewonden hé ? Hahahaha, kijk eens hoe de kat kan springen?”
Ze zwaaide met het speeltje richting het bordje, slaafje bart zag de nagels op zijn enorme groot geworden piemel afkomen en spoot uit levensbehoud midden in die blauwe ogen..

Luid miauwend sprong de kat in de gordijnen en Meesteres Soeur Sourire knikte tevreden, wat had ze het naar haar zin zeg, ze kuste hem als beloning op zijn kale koppetje, maakte de panty`s los en nam hem mee naar het souterrain.
“Ik hou jou slaafje, als je heel braaf bent ga ik morgen weer met je zingen, nu ga je eerst kennis maken met de andere twaalf slaafjes. Ze deed hem een blinddoek voor en draaide met de sleutel de deur open, duwde hem naar binnen met de woorden, je mag het pas afdoen als je mij hoort zingen. Slaafje bart hoorde de deur weer op slot draaien, en enig gehijg, maar hield zich braaf, haar stem klonk nog niet..
*
*
*
Dominique, nique, nique
S'en allait tout simplement
Routier,pauvre et chantant
En tous chemins, en tous lieux
Il ne parle que du Bon Dieu

Eindelijk.. de blinddoek kon af, en godskleresjeeszzzzz... hij stond naakt op sokken voor twaalf door haar murw gedomineerde verslaafde hells angels in volle orgieopstelling. Zei de Meesteres daarstraks niet: jij bent nummer dertien van Mijn collectie? De twaalf koorslaven zongen gezamenlijk unisono nog een keer of dertien voor slaafje bart om het af te leren

Dominique, nique, nique


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 48
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: 
Stemmen: 1 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 26 maart 2013 - 05:43 pm:       

En daar zal geween zijn en geknars van tanden...



Juffie,

Niet alleen herinner ik mij die goeie lieve Soeur Sourire, Ik heb haar laatst opgezocht, uiteraard op youtube, mijn gitaar gepakt en moeiteloos en uiterst vals het Dominique gedebiteerd voor mijn wederhelft. De gevierde Non, die er in slaagde om een wereldhit te worden met iets dat absoluut en volkomen seksloos was. Hoezeert streelt het mijn vileine geest dat eindelijk, eindelijk, eindelijk, na al die jaren van intens hunkeren iemand het lef bezit om de draak te steken met
Dominique nique nique........ want wat ik vind het een kutlied.


Ik moest even opzoeken of 'nique' betekent wat ik dacht dat het betekent en tot mijn euforische vreugde betekent het dat in zekere zin ook. Ik vermoed dat je bewust deze faux note speelt waarmee je jouw verhaal subliem maakt.

Nu allemaal zoeken op Youtube naar Soeur Sourire en ....... daar zal geween zijn en geknars van tanden,
Dank voor een verheffend stukje cultuurbarbarij.

Raadsheer.

 

juffie
Lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 27 maart 2013 - 12:05 am:       

RaadsHeer



ik ben dol op uw commentaren, de vinger erop, geen reactie is voor mij een reden om af te haken, dus wat ben ik blij met de onderbouwde kritiek welke getuigt van aandacht voor het geschrevene.. het is leesplezier van beide kanten, slechte stukjes schreef ik ook, maargoed, ik nam de suggesties van Janneman mee en hoop dat de lay-out nu verbeterd is.

Een tekst of gedicht moet je nooit helemaal uitleggen, dat doet de bevlogen reactant wel, maar wat ik wel graag wil delen is de volgende link, die vond ik nadat ik de tekst plaatste en is erg grappig..

https://www.youtube.com/watch?v=Ps6zQCm-_mU

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 543
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 29 maart 2013 - 12:15 pm:       

Parbleu



Mijn waarde juffie,

Ik was pas nu goed in de gelegenheid beide verhalen van je te lezen.
Ik moet bekennen dat ik er eerst diagonaal overheen gegaan was, zoals ik met alle bijdragen doe. En die vluchtige lezing bracht mij niet onder de indruk.
Nu ik ze goed gelezen heb ben ik dat wel en besef ik dat ik moet oppassen met dat vluchtig lezen, want het kan iemand behoorlijk tekort doen, zo blijkt maar. Ze zijn beiden bijzonder origineel, ongelofelijk origineel, maar ze hebben ook iets poëtisch. Het zijn haast (qua sfeer dan) van die vertellingen die generatie op generatie worden doorgegeven. Vertellingen waar een boodschap in zit. Vertellingen waar je van kunt leren. Let wel: dat is de sfeer. Ik heb het dan niet over de inhoud.
Je raakt in je verhalen maar nauwelijks datgene waar deze site over gaat maar dat is natuurlijk in dit geval helemaal niet erg. Want je tekent, zelfs in dat verhaal van zuster Sourire, van die kleine toevallige dagelijkse gebeurtenissen die het verlangen kunnen wekken. Ja, zelfs in het verhaal van de zuster, die niet doet wat van haar verlangd wordt en toch ook weer wel.. En zelfs al orchestreert ze nauwgezet, dan nog lijkt het of het zo maar gebeurt soms.

Om in de sfeer te blijven:
Verdulleme Venantius, je hebt talent man!


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

juffie
Lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 30 maart 2013 - 01:22 pm:       

Aan Janneman



Dank je wel, ik wist zelf ook niet hoe dit vorm te geven, ik heb niets meegemaakt uit deze wereld, maar wel onderzocht en op bescheiden afstand ervaren, het is blijkbaar niets voor mij, of maakte kennis met `n verkeerde leermeester, geen idee, de fantasie bezit ik wel, alleen is mijn handicap, het gaat onder een vergrootglas, en al zou ik willen dat ik heel to the point prikkelend BDSM kon schrijven, al tikkend gaat het verhaaltje een eigen leven leiden. Zo kwam ik zelf ook ooit op deze site terecht, het willen weten wat het inhoudt, dom sub of switch zijn..Herkenning zoeken, ik vond alleen maar dat mijn fantasie me ergens bracht, me laten pijnigen voor genot of een ander pijnigen zit er denk ik niet in.
Wie weet lezen gelijkgestemden deze ` proza ` ook ooit..en gaan er iets spannends mee doen..

liefs, Uw juffie ;)


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: