home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
juffie


  Lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 25 maart 2013 - 01:02 pm:       


Luchtorgasme


hoe opwindend de wind




De inspiratie wilde vandaag niet komen, `t kon niet van de stilte zijn, ze genoot juist van haar huisje in the middle of nowhere, waarvan haar familie toen zei: “Jolanda, in dat luchtledige gehucht word je gek!”
Ze wuifde het weg en wist dat ze daar volkomen gelukkig zou worden, genieten van het natuurschoon en wat boerderijdieren om haar heen, het was goed zo. Haar gedachten gingen terug naar het leven met haar ex, hij was zo dominant, dwangmatig en gemeen en raakte weleens een schroefje kwijt, bij een schroefje hoort een moertje, wanneer dat niet binnen een uur bij elkaar gevonden werd, dan kreeg ze ervan langs met de negeermethode, soms wel een week, behalve op zondagen.
Om tien over tien zette hij de gordijnen op een kier van 7 centimeter, geen acht, geen 6, zeven centimeter. Vervolgens liep hij naar de badkamer, om 5 minuten later terug te komen. Dan was het kwart over tien, kroop weer naast haar om aan de daad te beginnen.
Jolanda wist precies wat ze moest doen, eerst tegen hem aan komen liggen, dan zijn mannelijkheid complimenteren tot hij nog stijver was, en dan op haar rug gaan liggen. Hij kwam bovenop haar liggen en wist zonder handen binnen te dringen om zijn `ding` te doen. Iemand had hem ooit verteld dat een goede vrijpartij minstens twintig minuten moest duren, het was inmiddels tien voor half elf.
Hij stootte in eenzelfde ritme door tot vier minuten over half elf, om op exact vijf minuten over half elf zijn orgasme te beleven. Daarna ging hij meteen douchen terwijl een schaaltje cornflakes met melk in de magnetron op laag vermogen stond te warmen, tot hij afgedroogd met onderbroek aan de badkamer uitstapte, de keuken in, en precies op dat moment klonk dan: “PING”

Deze dag was haar vrijdag, ze zou naar Jonathan gaan, weer een kruisje in zijn bast kerven zoals ze al jaren deed wanneer ze geen inspiratie tot dichten vond, hij onderging het lijdzaam, wat hield ze van hem. Ze kleedde zich luchtig aan, pakte een rieten mandje met hengsel en liep neurieënd voorbij het geitenweitje de royale moestuin in, waar Jonathan in alle rijpheid stond.
Ze stapte op hem af, sloeg haar armen om zijn stam en voelde de ruwe hardheid van zijn bast.
Ze fluisterde: “O Jonathan, wat hebben wij het goed samen hè, we zijn er weer rijp voor,” en begon hem te schudden.
Jonathan reageerde onmiddellijk en liet de rijpe appeltjes rond haar voeten vallen. Jolanda hoorde de zachte plofjes op de grond en genoot, dacht aan de appelsap welke ze zou gaan maken, de appeltaart, appelmoes, appelenpap, elke vezel in haar lijf schreeuwde om Jonathan`s zalige vruchtvlees .
Ze pakte haar mandje en bukte fruitig om de appeltjes op te rapen, wat zagen ze er mooi sappig uit!
Opeens klonk uit de lucht: “Hé Jolanda, wat zie je er lekker sappig uit , is dat plooirokje nieuw?”
Ze keek op en dacht huh.. waar komt die stem vandaan?
“Wie geeft mij zo`n lief compliment?” riep ze terwijl ze naarstig in de rondte zocht..
“Ik ben het, de wind en ben helemaal opgewonden, ik voel een orkaan in me opkomen meisje, zeg eens, ben jij boven de achttien ?”
Jolanda giechelde een beetje en knikte: “Ja hoor, hoezo?”
“Welnu” zei de wind, “Ik ben dol op meisjes met plooirokjes zonder slipje, als ik mijn wangen bol, dan kan ik er onder blazen, er zitten vast smakelijke dijtjes onder, woei!”

“Zo hé wind, je bent toch niet ergens op uit hè, ik word nergens meer opgewonden van, daar zat ik daarstraks nog over na te denken, en dat ik even de frisse lucht in wilde om Jonathan`s appeltjes te plukken, zojuist vielen die rakkertjes van de takken en rolden zich voor mijn voeten, zo voor het oprapen, kijk maar.”
Ze bukte en daar zag wind zijn kans schoon, blies met bolle wangen onder haar plooirokje en riep: “Woei woei ahh grommm woeoeoeoei, brutaaltje, raap jij altijd appeltjes met hmmm.. rode jarretelletjes aan..”
Jolanda bleef gebukt staan en voelde hoe de wind met de binnenkant van haar dijbenen speelde, zachtjes over haar billen blies, tussen haar lipjes en slaakte een zucht.
“Goed zo!” zei de wind, “nu ademen wij samen in en uit, jouw zucht is mijn zucht, mijn zucht de jouwe, je bent nu een met de wind, ga eens met je rug tegen Jonathan aan staan Jolanda?”
Ze stond op en plantte haar rug tegen de stam van Jonathan, voelde zijn ruwheid op haar schouderbladen en sloot even gelukzalig haar ogen.
“Leg je handen nu in je nek, met ellebogen naar buiten gekeerd en je voeten iets gespreid.”
Jolanda deed wat de wind vroeg en wachtte af.
Ze voelde hoe hij eerst zachtjes door haar haren blies, langs haar hals, onder haar oksels, en lager, krachtiger, zijn adem werd warm, steeds warmer waar hij onder haar rokje begon te blazen, wat eerst een briesje was, werd een hete wervelwind, stormachtig, hij bulderde, gaf met orkaankracht alles wat hij nog uit de lucht kon halen..Jolanda zakte door haar knieën, de wind ging uitgeblazen liggen .
Zo leunde ze nog een paar minuten rozig tegen Jonathan tot ze weer hersteld was van haar intense natuurervaring. Ze stond op, streek haar rokje glad en kuste hem, zette een kruisje naast al die anderen op zijn stam en bedankte hem uitgezucht.
“Dank je wel stoere boom, dat je me weer zo tot steun wilde zijn, het was weer geilfijn samen hè?”
Jolanda raapte nog even door om bij te komen, wandelde vervolgens met haar neus in de wind en een mandje vol sappige Jonathannetjes terug naar huis, haar wangen vertoonden meer blosjes dan men een mud appeltjes maar kon toebedenken, ze legde ze thuis in de fruitkist, liep het opkamertje binnen, zette de computer aan en ging een ongelooflijk heftig windsonnet schrijven..

Mijn Jonathan, ik mocht weer op jou steunen
jij fruitig, sterk, ik kerfde jou een kruisje bij
heel even woedde weer de storm in mij
ons, tornado, rondjes draaien liet ons kreunen
hoe zijn adem mijn vagijntje wist bespelen
kan ik alleen met appelbomen delen




 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 47
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 25 maart 2013 - 03:39 pm:       

Luchtige luchtfietserij



Juffie,

Alweer word ik ernstig gehinderd door de restrictie hier dat een reactie een bepaalde lengte moet hebben. Want soms is een enkel woord meer dan voldoende dan een rijke woordenvloed.

Het woord dat ik in mijn gedachten kreeg bij het lezen van jouw verhaal is "Fantasmagorisch".

Een subliem stukje luchtige luchtfietserij. Noem het een sprookje in zakformaat in de goede trant van het ware sprookje. Een vertelling waar het bovenzinnelijke en het zinnelijke elkaar raken met slot dat duidelijk maakt dat alles altijd terugkeert naar een staat van ontspanning en evenwicht.

Mooi hoor

Raadsheer

 

juffie
Lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 25 maart 2013 - 10:25 pm:       

RaadsHeer



Luchtige luchtfietserij, nou, je had het niet mooier kunnen samenvatten, ik wou dat ik net zo vaardig op teksten van anderen kon reageren, meteen samenvatten, zo laten zien dat het goed binnen is gekomen, dat is een vak op zich.

Dank je wel!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: