home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
slaafbart


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op zaterdag 23 maart 2013 - 02:12 pm:       


Mijn ontgroening


Mijn ontgroening




Introductie:

Het is december 2010, sinds een tijd werk ik als verslaggever voor een radiostation. Na een korte inwerkperiode mag ik al snel alleen op pad. Het is gebruikelijk dat nieuwe collega's bij ons een ontgroening krijgen. Ik heb die nog steeds niet gehad en dacht dat men dat was vergeten.
Als verslaggever probeer je altijd om een primeur te scoren, daarvoor leer je trucs om mensen uitspraken te ontlokken.
Het voelt alsof je een machtspositie hebt waar je voorzichtig mee moet omgaan. Wij praten daar op de redactie vaak over en mijn collega's weten dan ook dat ik vaak geniet van deze positie en vaak terug kom met leuke verhalen.

Dan nu het verhaal:

Het is een rustige zaterdag op de redactie, er zijn wat kleine aanrijdingen gebeurd en een brand maar verder gebeurd er niet veel.
Aan het einde van de middag staat er een klus op het programma die ik moet over nemen van een collega. Ik word op pad gestuurd om voor radio een live interview te doen. Er is een kerstactie waarbij wij op zoek zijn naar het mooist versierde huis. Ik moet 1 van de genomineerden gaan vertellen over de nominatie en een gesprekje doen.
Ik meld me bij radiotechniek om een zender in ontvangst te nemen en test samen met de regisseur de verbinding. Alles werkt dus ik vertrek richting de locatie waar ik moet zijn. De regisseur vraagt me of ik me wil melden als ik ter plekke ben maar nog niet naar de woning zelf wil gaan.
Omdat ik in een herkenbare auto rijd en niet wil dat de bewoner mij al ziet parkeer ik op 2 minuten loopafstand en meld me bij de regisseur.
Tijdens de muziek mag ik naar het opgegeven adres maar moet nog even wachten tot ik `on air` ben voordat ik het portiek opga en mag aanbellen, het is koud buiten.
Eenmaal live in de uitzending krijg ik een teken van de presentator dat ik mag aanbellen.
Ik loop de trap op en bel aan.
Vanaf dat moment loopt alles anders dan ik voor ogen had.

Een vrouw in spannende kleding doet open. Mijn hartslag versnelt, ik kijk vlug nog even naar het huisnummer, zit ik wel goed ?
Het gelach van mijn collega's in mijn koptelefoon zegt mij genoeg. Ik ben op het juiste adres.
Onmiddellijk flitst het door mij heen, dit is mijn ontgroening.
Dan volgt de stem van mijn eindredacteur die uitlegt met welke opdracht ik op pad was gestuurd om onze luisteraars duidelijkheid te bieden. Vervolgens spreekt hij mij toe in de uitzending.

"Je hebt het waarschijnlijk al begrepen maar dit is jouw ontgroenings opdracht. Je bent nu bij een sm studio, deze studio organiseert vandaag een open dag. Wij willen graag dat jij voor het late avond/nacht programma een verslag maakt hiervan. De Meesteres die open deed is volledig op de hoogte hiervan, succes en veel plezier." Daarna gaat de zender uit en is het live verslag ten einde.

In de studio:

De meesteres die open deed begeleidt me verder naar binnen. Ik loop langs een trap waaronder een kooi is gemaakt. Er zit een naakte man in opgesloten, ik krijg zijn pik in mijn handen gedrukt, deze zijn nog koud van het buiten lopen. Een schreeuw van hem maakt dat ik me ongemakkelijk voel. De Meesteres merkt dit en loopt met mij verder naar een ontvangstruimte waar meerdere bezoekers zijn. Ze valt even uit haar rol en biedt me wat te drinken aan. Ik ga zitten. Mijn gedachten moeten even omschakelen naar de nieuwe opdracht. De rust komt weer terug in mijn lichaam, maar dat is voor korte duur.
Ik moet immers een verslag maken van deze open dag, gewoonlijk bereid ik mijn onderwerpen goed voor zodat ik weet waar ik over praat, opnieuw een kleine paniekaanval.
Maar goed dan maar de knop om en er het beste van maken.
Ik begin te praten en vragen te stellen aan de andere aanwezigen.
Als ik denk voldoende info te hebben vraag ik aan de eigenaar van de club en de Meesteres of ik een gesprek met hun mag opnemen.
Bij het interview met de Meesteres is ook de slaaf aanwezig die aan het begin in de kooi zat opgesloten. De Meesteres bespeurt mijn interesse en zegt na het interview dat, als je echt een verslag wil maken je het eigenlijk zelf moet ervaren, wil je niet een spel spelen waarin jij de slaaf bent.
Hè, wat, slik ! versta ik het goed, is dit wel iets voor mij, help !,
De Meesteres is begripvol en zegt; "Denk er rustig over na, neem nog wat te drinken."
Inmiddels zitten mijn werkuren er op, maar toch besluit ik om te blijven in de club.
Na nog wat gesprekken met de andere aanwezigen realiseer ik me dat de Meesteres gelijk heeft, als ik iets wil vertellen over SM dan moet ik het zelf ervaren en ik besluit om op haar voorstel in te gaan.
Meesteres ik wil graag spelen.
Weet je het zeker ? Ja ! Echt heel zeker.
Okee kom dan maar mee. We gaan weer naar de ruimte waar we het interview hadden gedaan. Ze legt nog wat uit en zegt zullen we dan maar beginnen ? Vanaf nu heet jij slaaf bart, ik pak nog even wat spullen, jij kleedt je uit en gaat daarna op je knieën zitten met je handen in je nek en wacht tot ik terug ben.
Zodra de Meesteres terug is worden er pols en enkelbanden omgedaan.
Ik krijg een leren slipje aan en mijn lichaam wordt met touw ingesnoerd.
Ik geef me volledig over, want wat kan ik anders doen.
Ik krijg ook nog een halsband om en word vervolgens als een hond aan de riem meegenomen naar de speelkamer waar dus ook de andere mensen zijn. Zo slaafje ga je eerst maar eens netjes voorstellen, ik geef iedereen een hand en stel me voor als slaaf bart.
Opeens een vraag van 2 andere Meesteressen die aanwezig zijn, mogen wij meespelen ? Ja dat mag, maar ik bepaal wat er gebeurd het is mijn slaaf. Als opwarmer maak ik kennis met wat verschillende zweepjes. Daarna word ik vastgezet aan een kruis en moeten mijn tepels het ontgelden door middel van tepelklemmen met gewichtjes. Ik kan geen kant meer op en iedereen mag mij even aanraken. Dan komt de Meesteres aanlopen met een kaars. Weet je wat er gaat gebeuren slaafje ? Nee Meesteres. Ik wel, zegt ze en voor ik het weet valt er kaarsvet op mijn lichaam, ook de 2 andere meesteressen laten kaarsvet vallen.
Je hebt het goed doorstaan slaafje maar dat kaarsvet moet er wel weer af natuurlijk. En opeens voel ik heel veel scherpe nagels op mij lichaam die het kaarsvet verwijderen.
Ik word losgemaakt van het kruis en krijg de opdracht om de laarzen van de Meesteres schoon te likken.
Zo slaafje dit was genoeg voor vandaag, maar toen je binnenkwam heb je de kooi gezien daar ga je nog even tien minuten in om na te denken over je reportage, je hok in nu !!!!!

Na afloop worden alle spullen weer losgemaakt en krijg ik in de aparte ruimte van de 3 Meesteressen een happy end.

Sindsdien bezoek ik de Meesteres regelmatig.
Elke keer opnieuw is de spanning groot op de dag dat ik me bij haar mag melden.

Ik dank mijn collega's voor de geweldige ervaring die ik heb beleefd. Tja en of de ontgroening is gelukt ? Zij en ik hebben er in ieder geval veel plezier aan beleefd.

Slaafje Bart.



 

juffie
Actief lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 23
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 11 april 2013 - 12:54 pm:       

Verslag



Ik heb dit avontuur gelezen en kan me voorstellen dat het een super ervaring was, je geeft aan dat je de smaak te pakken hebt.
Wat ik als lezer een beetje mis is hoe slaaf bart zich voelde, wat hij dacht, de emotie met name toen hij als nietsvermoedende man bij die kooi kwam, en een mannelijk geslachtsdeel in zijn hand kreeg, want daar gaat het al een beetje mis..

De meesteres die open deed begeleidt me verder naar binnen. Ik loop langs een trap waaronder een kooi is gemaakt. Er zit een naakte man in opgesloten, ik krijg zijn pik in mijn handen gedrukt, deze zijn nog koud van het buiten lopen

Uhm..Die pik `zijn` koud? Ik snap het wel hoor, maar het klopt niet.

Dat kaarsvet ook he? Er staat:
"ook de twee andere meesteressen laten kaarsvet vallen."

Hadden zij een handje vol kaarsvet en lieten dat op de grond vallen? Het kan sappiger denk ik als lezer..

Dan komt de Meesteres aanlopen met een kaars. Weet je wat er gaat gebeuren slaafje ? Nee Meesteres. Ik wel, zegt ze en voor ik het weet valt er kaarsvet op mijn lichaam, ook de 2 andere meesteressen laten kaarsvet vallen.
Je hebt het goed doorstaan slaafje maar dat kaarsvet moet er wel weer af natuurlijk. En opeens voel ik heel veel scherpe nagels op mij lichaam die het kaarsvet verwijderen.


Wat dacht je van:

"Mijn Meesters pakt de kaars die gedurende de sessie stond te druipen enz enz ." Dan weten we meteen dat het kaarsvet al gloeiend heet was, en konden die andere meesteressen de kaarsen die er naast stonden te branden even later pakken om je ermee op de borst te druppelen zonder het nog een keer uit te hoeven leggen..

Ik vond het een dapper verslag, als je nog een keer iets instuurt, dan zou ik proberen het iets verhalender te maken, er emoties inleggen, want nu denk ik..ow, oke, dat was het dus, het een na het ander, en bedankt.. met alle respect ;)

Vriendelijke groet, juffie.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: