home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
juffie


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 12:02 am:       


Stopwoord


Dom wil met zijn subje trouwen




Ze poetste nog even snel haar tanden, lijnde de hond aan en liep met bonzend hart naar de parkeerplaats. Daar stond hij, lang, slank en knap, hoe dichter ze bij hem kwam, hoe meer ze zich bewust was van zijn blik, hij observeerde hoe ze liep, dat wist ze zeker..
Nu stond ze voor hem, te twijfelen wat te doen, een hand uitsteken? Of amicaal op de wangen kussen? Hij lachte en pakte haar beet alsof het de gewoonste zaak van de wereld was, kuste haar en sloeg meteen zijn armen om haar heen, wat voelde dat fijn, haar allereerste ontmoeting met de man die ze graag wilde, zo vreesde, hij, die telkens zei als ze cybersputterde: "Laat ook maar, je bent er niet klaar voor!"

Ze kuste terug, eerst onwennig op zijn wang, en binnen een minuut voelde ze zijn lippen, zijn tong, zijn handen onderzoekend langs haar lichaam gaan , dit was het begin besefte ze, je laten betasten door de man die jouw meester zou zijn, je overgeven, niet tegenspartelen, niet zeuren, hij bepaalt immers wanneer dat mag. Hij sloeg zijn arm om haar schouder, zij reageerde onmiddellijk en hield hem met haar linkerhand rond zijn heup vast, voelde de beweging van elke stap die hij maakte terwijl het gesprek al wandelend op gang kwam. Over koetjes en kalfjes, hij had wel door dat ze stikte van de zenuwen, en zij als afleiding zei; " Kijk, de kinderboerderij, zullen we even naar de konijntjes gaan kijken?" Ze deed het hek open en liep voor hem uit, de met bezoekers gevulde stallen in, en wees naar de konijntjes terwijl ze een beetje voorover boog over het muurtje van het konijnenverblijf.
Plotseling voelde ze zijn onderzoekende hand onder haar rokje, ze schrok, er liepen zo veel mensen rond, en stamelde: "Joh.. dit zien ze!"
Hij lachte: "Denk jij nu echt dat ik daar niet eerst op gelet had?"
Dat was beginnersles 1.
Ze vervolgden hun weg, de angst voor hem verdween, het `nooit een onbekende mee naar huis nemen` ook, ze liepen er gewoon naartoe, koffie drinken, praten, koetjes en kalfjes vergetend..

Thuis..
Hij volgde haar naar de keuken, al wist ze eigenlijk niet meer hoe ze koffie moest zetten, en aarzelde toen hij haar tegen het aanrecht plantte en opnieuw begon te kussen. Met weke knieën onderging ze het en voelde het kippenvel over haar lijf kruipen, zijn mond was zacht, dwingend, lief en spannend tegelijk, zijn handen waren overal. Hij pakte haar tepel tussen duim en wijsvinger, eerst zachtjes, erotisch, maar even later voelde ze een scherpe pijn en riep auw ! Hij liet meteen los en liep de woonkamer in met als antwoord op haar vraag ... " zwart."
Ze vulde de waterkoker, terwijl hij, voordat hij de kamer in verdween een uit zijn zak getoverd setje handboeien nonchalant op het aanrecht legde, haar in verwarring achterlatend. Ze vergat het knopje in te drukken, keek steels naar die boeien, en deed vervolgens net alsof ze er niet lagen of waarom, en volgde hem naar de woonkamer.
Hij gaf inmiddels zijn ogen de kost, las de aantekeningen op het prikbord, terwijl zij zich geen houding wist te geven.
"Kom eens hier ?" zei hij.
Ze gehoorzaamde, sloeg haar armen rond zijn middel en vleide haar hoofd tegen zijn borst, zo voelde ze hem dichtbij en maakte haar minder bang.
"Je wilde toch een sletje zijn? Sletjes piepen niet, ze doen gewoon wat ik zeg, begrijp je dat?"
Ze knikte .
Hij trok een borst uit haar BH en kneep in haar tepel, hield stevig vast en trok haar daaraan mee naar de keuken, de koffie was niet klaar, straf 1 had ze al te pakken, koffie zetten moet een sletje in 1 X lukken, anders voelt ze waarom het de volgende keer beter maar meteen goed kan gaan..
Ze schonk met knijpende duim en middelvinger op haar tepel twee kopjes koffie in en liepen zo samen naar de tafel, liet daar pas haar tepel los , zette een stoel aan de kopse kant, maande haar om daar te gaan zitten en nam zelf plaats aan de andere rechte kant.
Hij nam een slokje koffie en stond op, liep terug naar de keuken en kwam met die vervaarlijke ijzeren handboeien terug, legde ze voor haar neus op tafel en wachtte haar reactie af..
* Een paar minuten later*

"Sletje? "
"Ja ?"
"Vertrouw je mij?"
" Kan ik je vertrouwen?"
"Ja, al zeur je nog steeds een beetje, oke, ik wil jou alleen maar boeien en spreek een stopwoord met je af, geel betekent stop met iets teveel, en rood is absolute ademnood! "
Dat gaf vertrouwen, ze stak haar hand uit en liet zich links boeien.
"Goed zo snolletje, en nu die andere pols nog, leg je handen op je rug, vertrouw me maar, ik doe niets wat jij niet wilt!"
Ze legde vol vertrouwen beide handen op haar rug , en KLIK, vast!
Hij draaide haar stoel, spreidde haar benen , plantte de zijne ertussen en lachte.. "Probeer ze nu eens bij elkaar te brengen?" Ze worstelde, maar `t lukte niet, ze zat vastgeklonken in de boeien, zijn sterke benen als spreidstang tussen haar knieën, hij werd opeens de Dominant, zijn stem veranderde, zijn ogen spetterden..
Waren het twee vingers of drie in haar tempel? Ze voelde zich vreemd, zwevend, alsof er een orgasme implodeerde, en dat een paar keer achter elkaar, blosjes op haar wangen probeerden haar te laten gillen, schreeuwen, er kwam slechts gegrom uit haar keel en hij, haar Dominant had geen compassie, hij leerde zelfs nog een lesje bij..
"Sletje? "
"Ja Meester?"
"Je bent een prima starterssnolletje voor mijn eenmanscollectie, ik wil met je trouwen, jou voor altijd als mijn wel begrijpende onthoofdpijnvrouwde vrouw de mijne maken en je dag en nacht levenslang opdragen mij te mogen behagen, me laten pijpen door jou, jou weergaloos suf neuken, wanneer ik maar wil, ik heb al een gag gekocht om een van ons de mond te snoeren, wat is hierop jouw antwoord sletje?"
"Oh Meester.”
Nee .. * kut* wat was het afgesproken stopwoord.. ... ze wist het niet meer.. was het nou groen! geil geel! oranje ? STOP!
Ze kreunde eerst , schreeuwde even later het `neen` en `kappen nu` eruit en , gilde vlak voordat ze door de aanzoekzweepslagen in subspace geraakte 2 van de echt- never-nooit- neen-echt-niet- trouwen stopwoordjes:
"GEEL ROOD " in 1 adem

Hij maakte onmiddellijk de handboeien los, of het nou geel of rood was, ze riep het beide , hij gaf haar zijn vertrouwen, welke zij direct misbruikte door de boei met een handomdraai om zijn eigen pols te klikken. Ze keek hem aan..
"Vertrouw je mij ook, steek dan je andere hand ook uit!"

Hij stak zijn hand uit en`-KLIK- Nu zat hij in de boeien, relaxt, en deed net of hij niet schrok toen ze de sleutel wegschoof.
Ze ritste zijn broek open, haalde zijn keiharde geslacht er uit, nam het in haar mond en pijpte haar Meester die geboeid onderuit gezakt zat zoals hij nog nooit gepijpt was, hij wist wat het was, niks kunnen doen en genoot dan maar een beetje met een pruilgezicht, je geeft je over of je geeft je niet.
Ze voelde zijn lid kloppen en wist, mijn Meester gaat nu spuiten, ze spuugde een kloddertje speeksel op zijn eikel en masseerde hem met afgetrokken condoom handmatig halfgek, hij vergat even dat hij de baas was, schudde, gromde, rolde met zijn ogen, en zij, het onhuwbare sletje, genoot van zijn genot, hij spoot zijn extase over haar heen, tussen haar borsten, overal, ze was zijn fantasiebruidje, hij besefte op dat moment tevens dat hij echt met haar wilde trouwen, beval het haar met frisse erectie nog een keer maar zij gilde opnieuw:

" GEEL.. ROOD!"






 

Rem Jansen
Lid
Inlognaam: ruh

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 10-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 12:45 am:       

lekker!



Juffie, wat een heerlijk verhaal. Prachtig hoe het verhaal niet wordt vervuild met tactieken om je te laten verdwalen, of om te bewijzen wat een geweldige schrijfster je bent.
Nee, gewoon een heerlijk verhaal. Hiervan wil ik er meer. Ik heb ervan genoten, dank je wel

 

juffie
Lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 12
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 10:27 am:       

Rem Jansen



Wauw, hier bloos ik van, ik dacht eigenlijk dat het niet goed genoeg zou zijn voor hier, omdat het nogal de kolderieke kant uit schoot.
Ik ben erg blij met jouw mooie opbouwende commentaar, het is helder en geeft houvast, dank je wel! xxx

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 541
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 11:18 am:       

Wat mag



Wat is me dat nou toch weer, Juffie?
Natuurlijk mag je hier grappen maken en een knipoog plaatsen bij een heleboel in de BDSM vinden we zelfs leuk. Het moet allemaal niet te serieus worden genomen. We doen het voor ons plezier, nou, en dan mag je er toch plezier bij hebben, niet?
Een mens die niet om zichzelf kan lachen heeft nog wel een paar dingen te leren.

Het enige waar we hier soms wat sikkeneurig van worden zijn slordig en in de haast geschreven verhalen, waarbij de schrijver schijnbaar geen enkele moeite heeft gedaan de tekst een paar keer na te lopen en er zoveel mogelijk fouten uit te halen. Ben je niet goed in Nederlands? Geen probleem. Vraag hulp en binnen zekere grenzen wordt die gegeven. Maar doe in elk geval je best.

Dat zegt niets over de inhoud. Natuurlijk zijn er verhalen die meer of juist minder aanspreken maar dat is onvermijdelijk en ieder mag zijn of haar eigen fantasie hebben. Dat het binnen bepaalde grenzen moeten blijven zal iedereen ook duidelijk zijn. Ingrijpen doen we niet gauw, maar het kan wel degelijk.

Sorry Juffie, dat was een beetje over je hoofd heen. Maar ga vooral door met schrijven.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

juffie
Lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 13
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 12:21 pm:       

Aan Janneman



Dank je wel, doorgaans zitten er ( hopelijk) niet veel fouten in mijn teksten, hooguit zag ik hier dat je bijvoorbeeld "oké" zonder streepje moet zetten, dus valt nog wel mee..De vraagtekens in de tekst heb ik weggewerkt, de onbestaande woorden werden wel geaccepteerd, dus leuk, daar doe ik het graag voor ;)

groetje, juffie

 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 46
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 07:36 pm:       

een gekleurd verhaal.



Juffie,

Ik heb een bijzondere leesbril. Hij is geschikt voor meerdere afstanden en dat niet alleen. Mijn leesbril doet mij geheel onbewust zijn van taalkundigheden zodra ik me kan inleven in het verhaal. Mijn bril is daarmee een soort filmprojector die in beelden vertaalt hetgeen de letters zeggen.

Ik bewaar hem in een met fluweel en zuiver paardehaar gestoffeerd foedraal dat is voorzien van een onverwoestbare pantsering. Je zult begrijpen dat deze bril een vermogen heeft gekost.

Om die bijzondere bril van mij in de projectie modus te doen overschakelen zijn er eigenlijk belachelijk weinig dingen noodzakelijk. Er zitten geen bedieningsknoppen aan. Er hoeven geen batterijen in. Hij werkt fluisterzacht en bij elke hoeveelheid licht.
Het enige vereiste is dat IK geboeid moet raken door een verhaal, zo geboeid dat ik denk: "Allemachtig wat is dít een boeiend verhaal. Wat heeft dit verhaal een rijkdom aan verbeelding." En zonder enige waarneembaar signaal verandert mijn leesbril in een soort privé bioscoop.

Hoewel ik sinds de aanschaf van mijn bril haveloos, ongeschoren en volkomen berooid door het leven ga voel ik mij toch een rijk man. Dankzij mijn bril en dankzij de schrijvers die de verhalen schrijven die mijn bril laten werken.

Gelukkig zijn er ook andere mensen die hun prioriteiten rechtdoorzee houden, zoals Janneman die jou met deskundige betrokkenheid kunnen helpen met de taalkundige kant van de zaak.

Neem Jannemans welgemeende adviezen ter harte en blijf dit soort feestelijke verhalen posten.

Groetjes

Raadsheer

 

juffie
Lid
Inlognaam: mcmcmc

Bericht Nummer: 14
Aangemeld: 10-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 21 maart 2013 - 10:30 pm:       

Aan RaadsHeer



Jouw reactie is poëzie op zich, die bril leidt hier een eigen leven, ik zal de gedachte daaraan meenemen, dank je wel , en ja, ik sta open voor alle commentaren en doe er graag iets mee.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: