home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Meharis


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 5

Gepost op zaterdag 02 maart 2013 - 09:32 pm:       


Bedverhalen


Groot maak ik haar klein.
Eindelijk ligt ze in bed. Ze weet dat ze vroeg moet slapen omdat dat beter voor haar is. Toch blijft ze dan hangen op de bank, in mijn armen, tegen mij aan. Ogen dicht en heel zacht hoorbaar haar ademhaling die licht kreunt. Zij weet dat als zij naar bedje moet, ik moet gaan en doet alles om het moment van afscheid uit te stellen.
Netjes met haar handen boven de dekens ligt zij daar. Ze heeft even haar bril op en weet dat ik erg geil word van meisjes met brilletjes. Ze is braaf. Ik voel mijn erectie.
Ik vertel haar nog een verhaaltje over een meisje die zoveel wilde dat ze helemaal de weg kwijt raakte. Ze knikt naar Pappa en begrijpt Pappa. Ze zegt niets. Mijn hand gaat nu onder de dekens en ik voel haar naakte lichaam. Ze ligt als opgebaard. Haar ogen sluiten als zij mijn hand voelt gaan. Zij weet waar mijn hand naar toe moet. Langzaam gaan haar benen uit elkaar.

Dan voel ik wat van mij is. Ik voel mijn bezit. Bezit dat niet kan liegen want het meisje is nat. Ik masseer haar naakte kutje en laat mijn vinger gaan tussen haar lipjes en ga dan bij het meisje naar binnen. Ik hoor geen gekreun, maar meer een zucht van opluchting. Pappa is in haar.
Als Pappa in haar is, is zij compleet. Zijn vingers, zijn lul, waar dan ook, welk gaatje ook. Als Pappa maar in haar is. Dan voelt ze de echte Rust. Haar eeuwige leegte is dan voorbij. Mijn vinger gaat dieper en met veel gemak. Ze is zo nat, en ik weet dat ik met dit kutje alles kan doen, ook wat zij niet wil.
Het meisje heeft geen keuze. Ooit, jaren geleden, was er maar één moment een keuze. Niet daarvoor en niet daarna. Maar één moment. Haar keuze nam ik. Nu leeft zij met haar ogen dicht en vol vertrouwen. Zij kent haar plek en plaats.

Ik geniet nog even verder van mijn kutje. Zachtjes speel ik met haar en haar gevoelig plekjes. Zachtjes maak ik haar meer mij. Zachtjes geef ik wat ze hard nodig heeft. Nog steeds ligt ze stil, maar wel iets minder stil. Ze weet dat Pappa wil dat ze stil ligt en ondergaat. Alleen soms is ze stout en zijn haar gevoelige plekjes de baas.

Twee vingers. Ze heeft het moeilijk. Aan haar mondhoeken zie ik een lichtelijk neiging op komen om te gaan smeken. Maar dat mag niet van Pappa. Smeken heeft geen zin, alleen Pappa bepaalt wat er gebeurt. Dat weet het meisje zeer goed.

Drie vingers. Een deel van haar lichaam ligt nu niet meer stil. Ze zou nu zo graag willen liegen maar haar kutje heeft hele andere ideeën. Vocht loopt nu uit haar kutje naar haar bilspleet en maakt een vlekje in het laken.

“Moet Pappa jou neuken meisje? Moet jij Pappa's zaad ontvangen in het kutje wat zijn bezit is?”
Omdat ze meer braaf dan stout is, is ze ook stil. Want zij weet dat ze daar helemaal niets over te zeggen heeft.
Ik maak mijn broek los.
Ga naar het hoofdeind van het bed en zeg: “Mondje open meisje.”
Mijn eikel glijdt naar binnen en het meisje zuigt meteen. Ze zuigt dankbaar en doet haar taak naar behoren. Mijn hand in haar nek laat haar wederom geen keuze als ik heel diep ga en haar de adem ontneem. Ik tel de seconden af alvorens ik terugtrek en dan een teug adem hoor gaan die als een oerschreeuw klinkt. Ik herhaal dat patroon enige tijd terwijl ik nog steeds mijn kutje onder handen neem.
Mijn tempo gaat omhoog en ik neuk haar nu gestaag in haar mondje. Adaptie is één van de mooiste worden die ik ken. Het is nu tijd en ik kom diep in haar keeltje. Zij is heel braaf.
Voor ik ga kom ik nog even naast haar liggen op bed. Nu weet ik zeker dat zij lekker kan slapen en dromen. Zij ligt tevreden tegen Pappa aan en wil dat ik nooit meer wegga. Ik kus mijn meisje, hou haar vast, zeg niets en voel alleen maar hoe mooi zij is.

Bij de deur kijk ik nog even naar haar als ik ga. Een prachtige volwassen vrouw die nooit het meisje in haar in de steek heeft gelaten opdat ik het mocht vinden.

Ben ik een vrager of een antwoord. Ben ik een Maker of een Meester. Vertaal ik slag of woord. Waar schuilt mijn waarheid als wij alle samen leugens zijn. Wie moet ik brengen en wie zal ik brengen, welk meisje is mijn deel. Wie maakt de wereld rond en brengt de evenaren samen waar evenaren zijn zonder Zon en Maan. Waar onze duisternis van verlangen niets meer kan evenaren dan slechts samen-zijn. Maak ik mijn wetten die moeten breken in het aanschijn van het licht, of zal ik waken opdat taken verricht, zullen maken dat duisternis verlicht.
Is zij daar waar ik wacht, is zij klaar. Is zij voor mij en al zo lang. Is zij vrij in mijn gevang. Is zij niets anders dan mijn keuze om te nemen, of is zij vrij te geven wat zij niet heeft. Is zij het meisje zonder vragen waar ik geen antwoord ben, maar slechts een vraag die ik nooit zal stellen. Zal zij rusten zonder antwoord omdat stilte ons geheim is.
Het is niet haar schoonheid die ik zal breken, slechts het vernis van haar dromen die mijn scheuren vertonen als een markering in tijd. Als palet en schilderij vorm ik haar tot mij. Een beeltenis in oneindige kleuren zonder einde en dichtbij. Een wasdom van mijn spiegel, vervolmaking van haar zijn, het meisje totaal van mij.
Kan ik waarheid vinden in de leegte van bestaan. Kan ik waken waar zij gaat. Kan ik zijn voor haar, zonder meer. Waar pareer ik haar verlangen en blijf staan zonder vraag. Waar zijn we samen zonder zijn. Zonder antwoord, alleen van mij.

Ik zal niet wachten tot zij komt. Zij is. Al. Zij wacht op mij.
Zij rest geen vrijheid, dat weet ze al heel lang. Voorbij is haar einder en horizon. Nergens wacht nog een vraag. Slechts één antwoord. Ik zal die niet geven maar wel schenken in de mate van haar verlangen.
Het meisje is van mij. Niets en nergens anders. Ik ben haar geweten zonder vraag en antwoord. Ik ben haar zijn zonder bestaan. Ik ben haar Meester.


Ze mag bij Pappa komen. Haar glimlach is nog mooier als zij naar beneden kijkt, alsof dan haar mond pas echt spreekt. De lange bruinen krullen in haar haar dansen in de pas en beweging van haar lichaam, zoals alleen een meisje door verschijning een waarheid kan dansen, die schijnbaar echt is en evengoed altijd schijnloos een droom. Ze loopt op water en haar geur komt nader, onmiskenbaar dichterbij, ik ruik haar geur van water, de kleur komt later als zij haar ogen open schijnt.

Ze knielt.

Ik kijk neer op haar naakte schoonheid, in haar eeuwen en tijd van haar beeld. Zoals zij altijd is geweest en waar ik eindeloze jaren moest vechten om niet in woorden te verklaren hoe meer zij mij maakt - als alleen het Beest. Hoe ik voor haar moest strijden, het meisje van mij, de Arena overleven om bij haar te zijn.

Elke droom is zonder tijd. Nergens dwaalt daar een spoor van verlangen, nergens is minder meer of meer minder en maken wij liefde gelijk.

Gelijk de liefde. 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 540
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 03 maart 2013 - 02:54 pm:       

bijzonderEen bijzonder verhaal over een spel dat lang zo raar niet is als menigeen denkt. Dat eigenlijk in niets verschilt van het 'gewone' spel tussen Meester en slavin (en hoe gewoon is dat in de ogen van velen). Dat ongelofelijk intiem kan zijn, zoals ook dit verhaal bewijst. Beiden genieten. Wel, dan is het goed.
Wonderlijk is het cursieve deel. Het lijkt wel van een heel andere schrijver. Een motivatie van afstand...... Dat hoeft niet.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

Meharis
Nieuw lid
Inlognaam: meharis

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 03-2013

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 04 maart 2013 - 07:16 pm:       

Geweten“Dat hoeft niet.”

Natuurlijk hoeft dat niet, maar zonder het cursieve gedeelte zou het slechts een standaard-verhaaltje zijn. Puur en alleen een weerslag van, want het geschrevene komt uit de praktijk en is geen fictie.

Het cursieve gedeelte lijkt, zoals jij ook schrijft, van een andere schrijver. Ook al is dat niet zo, het is met precies die bedoeling dat ik dat zo geschreven heb. Dat cursieve stukje brengt inleiding en conclusie bij elkaar vanuit de paradox en het contrast wat elke D/s nu eenmaal is en altijd zal zijn. Zonder dat was het een verhaal zonder geweten, nu is het een verhaal met geweten.

Groet, Meharis

 

RaadsHeer
Bevlogen lid
Inlognaam: raadsheer

Bericht Nummer: 42
Aangemeld: 10-2009

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 04 maart 2013 - 07:16 pm:       

poëzieWat een prachtig poëtisch verhaal is dit.
Chapeau!Aangezien een bondige reactie niet geplaatst kan worden.....
Nogmaals

Chapeau

Raadsheer

PS Is dit juweel aan de aandacht ontsnapt?

 

obs
Lid
Inlognaam: obs

Bericht Nummer: 19
Aangemeld: 11-2013


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op maandag 02 februari 2015 - 06:12 pm:       

LiefdevolHeel teder en intens.
Het gaat over diepe verlangens die mensen meestal niet kunnen uiten. Zo zie ik het.
Ik vind het kortom prachtig.


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: