home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
bouwMeester


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op woensdag 20 februari 2013 - 05:07 pm:       


Stacey en Zusje, nieuwe ontwikkelingen


Twee vrouwen. Twee relaties. Er ontstaat duidelijkheid




Dit is een vervolg op mijn 'schreeuw om hulp' die ik op 10 november 2012 plaatste. Om onderstaande goed te kunnen begrijpen is het handig als je die tekst gelezen hebt.

Weer een maandagochtend
Ik zit netjes achter mijn PC en er staat ook keurig een bouwtekening op het grote platte scherm. Ik kijk ernaar, maar zie er niets van. De hele voorgaande week, maar vooral de heftige dag van gisteren beweegt nog ongecontroleerd en ongeordend door mijn gedachten. Misschien lukt het me wat orde aan te brengen door het op te schrijven.

Ik werd zondagochtend langzaam wakker omdat Stacey uit bed kroop, voorzichtig, om mij niet wakker te maken. Voor mijn gevoel was ik bewusteloos geweest na alle nieuwe en intense ervaringen die we afgelopen week opdeden. Zusje was vorige week zaterdag met een vriendin+partner+kind op vakantie gegaan. Ik had beloofd voor haar planten te zorgen. In haar appartement in ons gezamenlijke huis valt dat wel mee, maar buiten in haar kwekerij is het een omvangrijke klus, zeker voor iemand die niet gezegend is met groene vingers. Ik moest de negen dagen die ze weg zou blijven dus veel thuis zijn en dat bood Sophie en mij de gelegenheid te ervaren wat een volle week met elkaar optrekken, zonder anderen in de buurt, met ons zou doen.
We sloten onze zzp-bedrijven en gunden onszelf ook een week vakantie. Sophie beloofde 24 uur per dag Stacey te zijn mits ze één lang dagdeel mocht switchen en haar lusten op mij mocht botvieren. Eens in de zoveel tijd heeft ze dat nodig, vertelde ze. Ze trok nu dik vier maanden alleen met mij op en kreeg er langzamerhand weer behoefte aan de rollen eens om te draaien. Bovendien wilde ze erachter komen of die behoefte van haar een langdurige één op één relatie met mij niet in de weg zou staan. Simpeler gezegd: ze wilde weten of ik het aankon. De rolwisseling vond uiteindelijk zaterdagmiddag en -avond plaats, de laatste mogelijkheid, want Zusje zou in de loop van de zondag weer thuiskomen.

Ik heb geen behoefte die zaterdagavond in detail te beschrijven, maar kort samengevat: voor mij hoeft het niet, maar als Sophie het nodig heeft en voortaan mijn pik en ballen ontziet, wat ze al beloofd heeft, mag ze zo nu en dan met de rest van mijn lijf haar gang gaan, want ze zet er heel veel tegenover!
Het putte me wel behoorlijk uit, maar, eerlijk is eerlijk, ze bezorgde me een creatieve en intense avond die omvloog. Voor een herhaling van haar optreden als Stacey in de voorafgaande dagen zou ik meer dan één zo’n avond overhebben, maar voor mijn lijf is het beter haar dat niet hardop te vertellen.

Al met al was het een ronduit fantastische week, waarin ik stapel verliefd werd op Sophie en haar alter ego. Ik ben nog nooit in één week zo vaak klaargekomen. Ik heb nog nooit in één week een vrouw zo vaak een orgasme bezorgd, nog los van de orgasmen die ze zichzelf moest geven terwijl ik toekeek. Ik heb ook nog nooit een vrouw in één week zoveel zien incasseren. Ik voel het nu nog in mijn armen en schouders en zij dus op nog veel meer plaatsen.

Verder heb ik ook iets heel belangrijks geleerd, namelijk hoe leuk het is als een vrouw ook buiten de intense speelmomenten zonder haperen onderdanig is. Ik speelde eerder alleen in clubs of op privé feestjes, en ook met Stacey in mijn eigen schuur waren het tot nu toe eigenlijk afgeronde sessies. De hele dag een vrouw om me heen die Bereid was zich onderdanig te gedragen als ik dat aangaf, dat was nieuw voor me. Ik verzon van alles om daar gebruik van te maken, maar droeg haar ook op zelf een onderdanige handeling te verzinnen die ze de hele week als vaste routine zou kunnen uitvoeren. Ze stelde voor mij elke ochtend te douchen, af te drogen en daarna met bodylotion in te smeren. Ik nam dat voorstel gelijk aan, maar maakte ook duidelijk dat dit meer verzorgend dan onderdanig was en dus niet goed genoeg. Ze breidde het aanbod na enig denkwerk uit. Als ik ’s nachts naar het toilet moest zou ik haar wakker maken. Zij liet mij dan in een fles plassen en zou die in het toilet leeggieten en vervolgens omspoelen. Ik hoefde niet zelf mijn handen te gebruiken en kon lekker in bed blijven. Ook als ik voor het slapen gaan nog wat wilde lezen of ‘s ochtends na het wakker worden nog even wilde blijven liggen, zou zij deze taak op zich nemen.
Van dat lezen kwam in de praktijk niet veel terecht, maar ook na een neukpartij als dagafsluiting voerde ze deze taak keurig uit en zorgde ze bovendien voor zacht schoonmaken met natte waslapjes. In alle gevallen sloot ze af met het wegkussen van de laatste druppel van mijn eikel.

Ik schets graag nog een ander voorbeeld om duidelijk tem maken hoeveel plezier Sophie mij schonk door 24 uur per dag Stacey te zijn.
We waren op donderdag vrij laat opgestaan. Woensdagavond was plezierig maar vermoeiend geweest. Na het uitgebreide ochtendritueel dat Stacey verzonnen had, ontbeten we rond lunchtijd. Daarna volgde het controleren en verzorgen van Zusjes plantenafdeling buiten en al met al was het kwart voor vier toen we allebei met kranten en tijdschriften op twee van de gemakkelijke stoelen in mijn huiskamer neerzakten. We verzonken allebei een half uurtje in gedrukte teksten over diverse onderwerpen.

“Stacey?”
“Ja Meester.”
“Is je kut droog?”
Ze wist dat ze niet zomaar een antwoord moest geven, dus legde ze haar tijdschrift opzij en stond op. Ze opende knoop en rits van haar spijkerbroek, deed die iets naar beneden en schoof haar hand onder haar slipje tussen haar benen.
“Ja, meneer, mijn kutje is vrij droog.”
“Oké, dank je wel, niet erg, wou het even weten.”
Ik dook weer achter mijn krant en merkte dat zij even niet wist wat te doen. Ze herstelde zich snel, deed haar kleren weer goed, ging zitten en verdiepte zich weer in haar tijdschrift.
Tien minuten later:
“Stacey?”
“Ja, meneer.”
“Is je kut al nat?”
Ze herhaalde de actie van even daarvoor.
“Nee, meneer. Wilt u dat ik haar voor u vochtig streel?”
“Nee, meisje, we doen het anders. Trek eerst je kleren uit.”
Ze deed het zonder aarzelen, legde alles netjes over de leuning van haar stoel en kwam naakt voor me staan met de handen op haar rug.
“Zet nu de poef hier voor me en ga er op je knieën voor zitten, met je rug naar mij toe.”
Ze deed het al terwijl ik nog sprak.
“Buig je er nu overheen, spreid je knieën wijd en houd met je handen je billen wat uit elkaar. Dan kan ik met je neuken zodra ik zin krijg en als je dan intussen nog niet nat bent geworden, stoot ik wel wat harder.”
Het leverde een prachtig uitzicht op. Haar lichaam toonde nog overal de sporen van eerdere pijnlijke behandelingen en haar billen waren sowieso in elke toestand een lust voor het oog. Bij mijn laatste woorden zag ik haar kutopening ook nog eens uitnodigend bewegen. De vochtproductie leek op gang te komen.
Ik dook weer achter mijn krant, maar wierp het volgende kwartier natuurlijk wel zo nu en dan een blik op het opwindende plaatje vlak voor me. Soms streelde ik heel licht even over één bil voor ik weer verder las. Dat resulteerde steeds in een herhaling van de bewegingen tussen haar benen.

“Stacey?”
“Ja, meneer.”
“Hoe is het nu met je kut?”
“Ik zag een hand tussen haar lippen door naar haar bewegende opening gaan. Het gemak waarmee haar vingers die weg aflegden voorspelde het antwoord dat ze gaf.
“Redelijk vochtig, meneer.”
“Mooi! Ik heb een opdracht voor je. Blijf je zelf zo strelen terwijl ik het uitleg. Ga naar de schuur en haal daar vijf attributen op die ik kan gebruiken om je billen en je borsten mee te bewerken en ook vijf attributen die ik kan gebruiken om in je kutje en je kontje te steken. Ga dan weer over de poef liggen zonder met jezelf te spelen en leg elk setje van vijf voor je op de grond, op volgorde. Het attribuut dat je het vervelendst vindt rechts en wat je het minst vervelend vindt links. Duidelijk?”
“Ik denk het wel, meneer.”
“Oké, actie dan.”
Ze stond op, maar twijfelde toen even.
“Mag ik eerst kleren aantrekken, meneer?”
“Zei ik dat je dat moest doen?”
“Nee, meneer.”
“Wat denk je dan zelf?”
Ze liep de kamer uit. Ik riep haar nog na:
“Op het erf mag je een paar klompen aan.”
Ik kon vanuit mijn stoel zien hoe ze als een wel heel ondeugende Frau Antje richting schuur liep op mijn klompen, sloffend omdat die een maatje te groot zijn voor haar. Het was niet te koud om haar zo over het erf te laten lopen, maar ze zou wel kippenvel hebben als ze weer over de poef boog en een paar keer mooi rillen voordat ze weer goed op temperatuur was.

Ze voerde keurig mijn opdracht uit en haar lichaam reageerde op de temperatuurwisselingen zoals ik verwachtte. Prachtig! Ik liet haar weer wachten, met zicht op de tien attributen, wat opnieuw beweging tussen haar schaamlippen veroorzaakte, omdat ze tien tegen één verwachtte dat ik die op en in haar lijf zou gaan gebruiken.
Verdiepen in de krant was er niet echt meer bij, al deed ik wel alsof, en het kostte me moeite niet gelijk verder met haar aan de slag te gaan, maar ik wilde mijn plannetje tot het eind toe uitvoeren en moest me dus beheersen. Dat lukte uiteindelijk met de sudoku, die in deze krant normaal een invuloefening is, maar in dit geval een enorme uitdaging.

Rond half zes stond ik op en pakte uit beide setjes attributen het middelste exemplaar. Een kunststof spatel met kleine ronde gaatjes erin die ik gisteren nog voor het keren van pannenkoeken gebruikt had, voordat ik hem meenam naar de schuur voor een taak met meer impact. Verder een dubbele vibrator die tegelijkertijd diep kon doordringen in beide openingen in haar onderlichaam en die dan ook nog aandacht aan haar klitje kon schenken door middel van een kort stompje aan de voorzijde.
Ik zette de trilfunctie aan en haalde het apparaat even licht tussen haar lippen door, waarna ik hem op haar rug legde. Daarna gaf ik haar met de spatel op elke bil een stevig mep, die niet het niveau van de vorige avond haalde, maar haar toch nog wel een minuutje de tinteling zou geven waardoor ze een hekel had aan dit multifunctionele keukengerei. Ik legde het ding naast de vibrator, die ik aansluitend weer tot rust bracht.
“Als ik je straks roep, kom je naar de keuken en je neemt die spullen mee zonder ze van je rug af te halen.”

Ik liep naar de woonkeuken en maakte een warme maaltijd klaar die niet veel ingewikkelde handelingen vergde, maar wel voornamelijk bestond uit dingen die Sophie lekker vindt. Ik dekte de tafel met een mooi tafelkleed, apart bestek voor de vier gangen, schonk water in glazen, zorgde voor een bloemetje en een kaarsje en riep haar toen. Ze kwam binnenkruipen, voorzichtig, om de bagage niet van haar rug te laten glijden. Ik pakte vibrator en spatel en legde die boven haar bord op tafel, alsof het een extra setje bestek voor het nagerecht was.
We aten gezellig met elkaar. Eerst leek Stacey wat geremd, misschien door het extra bestek of door het feit dat ze naakt was aan zo’n sjiek gedekte tafel, maar toen ik naar haar samenwerking met Zusje vroeg, vertelde ze geanimeerd over verschillende projecten die ze samen uitgevoerd hadden. Hoe plezierig het was om zo nu en dan toch met iemand samen te werken, zonder je zelfstandigheid als zzp’er te verliezen. En hoe leuk het was om iemand op weg te helpen in het vak. Daarbij doelde ze op de jonge Aisha, die bij haar stage liep. Ik had haar nooit ontmoet, maar weleens van Zusje begrepen dat het een leuk en leergierig meisje was, niet te beroerd om ook in het tuingedeelte een handje te helpen als dat zo uitkwam.

Nadat Stacey ook de laatste hap van haar nagerecht met smaak naar binnengewerkt had, pakte ik de vibrator en de spatel, en stond op. Haar blik verstrakte.
“Ik ga de saunaruimte voorbereiden, maak jij hier de boel aan kant en kom dan ook naar boven”, zei ik en liep weg.
Even later zaten we samen te zweten en deden drie rondjes sauna, douchen, Turks bad, dompelbad, whirlpool en uitwasemen op een ligbank. Daarbij gedroegen we ons als een gewoon verliefd stel, met zo nu en dan strelingen en kusjes, maar zonder dominerende of onderdanige handelingen. Pas aan het eind van de derde ronde keerden we naar die rolverdeling terug, terwijl Stacey mij afdroogde en vervolgens insmeerde, dit keer met lekker ruikende massageolie. Toen ik de ruimte wilde verlaten vroeg ze keurig of zij nog even mocht achterblijven om ook haar eigen lijf te verzorgen. Ik vond dat natuurlijk goed.
Niet veel later kwam ze de slaapkamer binnen, waar ik in een badjas in een stoel was gaan zitten. Voor mij stond een zitzak met daarop de vibrator en de spatel. Ik zag aan haar gezicht dat ze begreep dat we niet gelijk zouden gaan slapen.
Al gauw hing ze voorover over de zitzak, één arm eroverheen, de andere arm langs haar buik naar beneden, zodat ze met haar hand de vibrator, die ik, voorzien van voldoende glijmiddel, resoluut en volledig in haar kut en kontje had laten verdwijnen, van ontsnappen kon weerhouden.
Ik legde haar uit dat ik de vibrator zou aanzetten en dat ze die mocht bewegen hoe zij wilde, zolang maar minimaal de helft van de lengte in haar beide holtes zou blijven. Tegelijkertijd zou ik haar billen met de spatel bewerken, waarbij ik steeds harder zou slaan en waarmee ik pas zou stoppen als ze naar mijn idee voldoende heftig klaargekomen was. Na haar knikje dat ze mijn uitleg begreep liet ik er verder geen gras meer over groeien. Ik zette de vibrator in één beweging op z’n hoogste stand en begon te slaan, in een rustig tempo, maar zonder echte tussenpozen, om en om links en rechts.
Ik had al eerder gemerkt dat het Stacey niet veel moeite kost om klaar te komen, maar met het in haar geschoven hulpmiddel en de degelijke voorbereiding van die dag naderde ze het orgasme nu wel heel snel. Door harder te slaan hield ik haar wel even tegen, maar niet zo heel lang. Ze kwam met een langgerekt ‘oooohhhhh’ en eigenlijk ook best heftig. Maar ik was nog lang niet uitgekeken op al het prachtigs voor me. De steeds roder wordende kogelronde billen, het in en uitschuiven van de vibrator en de prachtige bewegingen van haar bovenlichaam, veroorzaakt door traag maar heel diep ademhalen.
“Nog niet heftig genoeg. Doorgaan!”, zei ik dus snel toen ze tot rust leek te gaan komen en steeds langzamer met de vibrator begon te schuiven.
Zonder enig protest hervatte ze haar taak. En ik de mijne, hoewel ik mijn werkterrein verlegde naar de zij- en onderkanten van haar billen. Ze was zo geil dat ze al bijna weer een orgasme kreeg voordat ik ook die delen van haar lichaam donkerrood had weten te krijgen. Ik wilde dat voorkomen, boog voorover, greep de vibrator uit haar handen, trok hem uit haar lijf en zette hem uit.
“Hand weg van je kut. Tel heel rustig en hardop terug van 100 naar 0.”
“10099989796…”
“Rustig, zei ik! Opnieuw!”
“Je bent gemeen!”
“Ja. Tellen!”
“100–99–98–97–96-…”
“Nog rustiger! Opnieuw!”
“Honderd – negenennegentig – achtennegentig – zevenennegentig – zesennegentig”
“Je bent wel hardleers, zeg. Sta op, borsten mijn kant op, benen wijd, armen in je nek. Ik zal het tempo wel aangeven.”
Ik sloeg met mijn spatel afwisselend en niet al te hard op haar linker- en haar rechterborst, en bij de tientallen op haar half geopende schaamlippen, met voldoende kracht om de clitoris ook te raken.
“Pets…..hon-derd……….pets…..negen-en-negentig……….pets…..acht-en-negentig……….pets… ..zeven-en-negentig……….pets…..”
En zo gingen we door. Ik kon zien dat haar lijf inderdaad wat tot rust kwam, maar ook weer kort opveerde bij de wat heftiger pets bij een tiental. Ik zag ook dat ik met deze behandeling iets binnenin haar geraakt had, want zo ongeveer bij ‘pets…..vijf-en-zeventig……….’ begonnen tranen over haar wangen te lopen. Eén voor één, zo rustig als ze telde. Je kon ze per traan volgen. Het kon niet van pijn zijn, want ik had daarvoor veel harder geslagen. Was het wegvallende spanning? Was het boosheid? Ik besloot het op een later moment aan haar te vragen, want nu wilde ik de intensiteit waarmee we met elkaar bezig waren er niet voor onderbreken. Ze was mans genoeg om dat zelf te doen als het echt nodig was.
Ik ging niet helemaal door tot nul. Rond vijftig duwde ik met mijn wijsvinger tegen haar borstbeen, waardoor ze een stapje achteruit deed. Ik herhaalde dat en duwde haar zo in de richting van het bed. Bij de rand van het bed aangekomen duwde ik ineens ruw tegen haar beide schouders, waardoor ze achterover viel op het bed. Ik dook bovenop haar.
“Ik zal je wel klaar neuken!”
De onverwachte ruwheid waarmee ik haar op bed gooide en haar benen opentrok, maakten van alles in haar los. Ik zag niet alleen de terugkeer van de eerder getoonde geilheid, maar ook het opkomen van verzet, opstand tegen het lijdzaam sub zijn.
“Ik wil op je! Ik ga op je! Ik moet op je!”, schreeuwde ze.
Ze zette haar wensen kracht bij door te proberen onder me vandaan te komen of me van zich af te gooien, wat ik haar belette door haar polsen te pakken en die wijd uiteen op hoofdhoogte in het matras te duwen. Bij haar reactie daarop, schoot de naam Xenia Onatopp door mijn hoofd. Ze sloeg haar benen om me heen, perste me zover als maar kon bij zichzelf naar binnen en klemde me strak vast. In en uit bewegen was er niet meer bij. Op zich was het heerlijk om rond mijn lul de melkbewegingen te voelen die haar kutspieren waren gestart, maar ik gaf me niet gewonnen. Ik liet één pols los en begon één van haar benen van mijn rug los te wrikken. Zij gebruikte haar vrij gekomen arm om tegen mijn borst te stompen en met haar nagels over mijn borst te krassen. Toen ik de pols weer tegen het bed duwde, klemden ook gelijk haar benen zich weer om me heen.
Ineens zag ik dat er aan het hoofdeind van het bed nog twee polsboeien zaten, restant van een eerder samenzijn deze week. Ik liet weer één pols los en gebruikte twee handen om de andere pols in een boei te slaan. Het lukte, maar wel ten koste van een aantal scherpe krassen over mijn rug. Ik concentreerde me nu op het gevangen zetten van haar andere pols.
Toen haar armen uitgeschakeld waren, bleef ze zich nog wel verzetten, maar met de nodige inspanning kon ik me uit de greep van haar benen bevrijden. Ik plaatste mijn handen in haar knieholtes en duwde haar benen naar achteren, wijd, in de richting van haar vastgeketende handen. De weg naar haar kut en kontje lag nu open. Ik koos eerst de kut, stootte daar een aantal keren hard naar binnen en deed toen hetzelfde in haar kontje. Ik wisselde beide ingangen af totdat ik het tijd vond voor een afronding. Vanaf dat moment bleef ik zo haar kut in- en uitgaan, dat ik met mijn pik ook haar clitoris raakte. We kwamen voor het eerst nagenoeg gelijk klaar. Voor mijn gevoel bleef ik spuiten en golfde het orgasme ook oneindig door Staceys lichaam.

Maar aan alles komt een eind, dus ook aan de gezamenlijke climax na ons gevecht. Ik gleed van haar af, zij strekte haar benen. We hijgden allebei en riepen allerlei synoniemen voor ‘fantastisch’ en ‘ongelofelijk’, voordat we in een vorm van half slapen, half waken wegzakten.
“Als je me losmaakt zal ik je verzorgen.”
Ik schrok wakker, kwam overeind, hielp met mijn lippen haar tepels hetzelfde te doen, kuste haar uitgebreid en bevrijdde haar uit de boeien. Ik ging weer liggen en genoot ervan hoe ze voorzichtig de fles om mijn slappe lul bracht.
“Plas maar”, zei ze zachtjes.
Ik deed het en nadat ik klaar was verdween ze naar de badkamer, waar ze eerst zichzelf mocht verzorgen. Na een poosje kwam ze terug met waslapjes en een bakje warm water. Daarmee waste ze mijn geslacht, dat ze aansluitend zachtjes liefkoosde met lippen en tong. Ze was zo onvoorstelbaar lief voor me. Ik wilde dat ook voor haar zijn. Ik streelde haar hoofd.
“Je bent zo lief. Ik vind dit heel fijn hoor, maar je mag ook lekker in mijn armen komen liggen.”
“Wat wil jij?”, vroeg ze tussen het kussen en likken door.
“Jij mag kiezen. Als je zo doorgaat en me weer stijf kunt krijgen, mag je alsnog op me komen zitten en helemaal voor jezelf gaan. Maar je mag ook stoppen en in mijn armen in slaap vallen.”
Ze stopte met kussen en keek me aan. Ik zag een vrolijke twinkeling in haar ogen.
“Als ik op je kom, mag ik je dan aan het bed vastmaken?”
“Nee, want dan kan ik je benen en je billen en je borsten niet strelen. En niet in je tepels knijpen.”
“En als ik dat nou zelf doe? En zo nu en dan voorover buig, zodat je in mijn tepels kunt bijten?”
“Dan mag je me vastmaken.”
Ze concentreerde zich weer op mijn pik, die alleen al door deze conversatie weer wat meer body had gekregen. Ze nam hem weer in haar mond en ik streelde weer zachtjes haar hoofd en duwde het zo nu en dan iets verder naar beneden. Ze draaide haar achterwerk naar het hoofdeinde van het bed, zodat ik met mijn vrije hand haar klit en kut weer wat op gang kon helpen.
Zodra ik klaar was om haar op me te ontvangen maakte ze me vast aan het bed, niet alleen mijn polsen, maar ook mijn enkels. Ze kwam op me zitten en begon rustig aan wat een intensieve rit zou worden, waarbij ze zich op meer dan voortreffelijke wijze aan haar beloftes hield. Ze kwam uiteindelijk heftig. Ik niet, maar ze hoefde zich ook niet om mij te bekommeren.
Ze ging van me af pakte mijn lul in één hand en nam alleen de eikel in haar mond. Ze kneep en zoog en zette haar tanden heel voorzichtig in het vlees net achter de eikel. Hoe ze het deed weet ik niet, maar ik ontplofte alsnog. En raakte van de wereld. Ik voelde nog net even hoe ze begon met schoonlikken, maar werd toen ineens wakker, een paar uur later, losgemaakt en netjes toegedekt. Zij lag naast me en sliep ook een diepe slaap. Ik ging voorzichtig uit bed en naar het toilet. Ik had haar daarvoor wakker kunnen maken, maar dat ging me na zo’n avond toch wat te ver.

Zondagochtend
Ik werd dus zondagochtend langzaam wakker omdat Stacey uit bed kroop, voorzichtig, om mij niet wakker te maken. Ze was kennelijk op weg naar het toilet.
“Je vergeet iets”, fluisterde ik.
Ik had het eerder kunnen zeggen, maar wilde even genieten van de lichte bewegingen van haar kleine strakke ronde billen. Ze keek geschrokken om, waardoor ik nu mocht genieten van haar mooie borsten. Wat was het toch heerlijk om zo wakker te worden in plaats van alleen.
“O, sorry, heb ik je wakker gemaakt? Het spijt me. Ik zal je verzorgen.”
Terwijl ze het zei had ze de fles al gepakt en mijn pik voorzichtig zo geplaatst, dat ik veilig kon plassen. Het was leuk om naar haar te kijken tijdens het opluchtende laten lopen van mijn urine. Ze had mijn lul in haar ene hand, de fles in de andere en keek daar geconcentreerd naar, om in de gaten te houden of het allemaal goed ging.
Ik streelde verliefd door haar rattenkop kapsel, dat na een nacht slapen nog warriger zat dan anders.
“Kom je gauw weer terug in bed?”
“Ik was eigenlijk op weg om lekker lang te douchen, dan ontbijt te maken en dat hier met jou in bed op te eten. Maar als je wilt dat ik terugkom, doe ik dat natuurlijk.”
“Je bent lief. Ga maar lekker douchen. Ik sudder nog wat en zie je zo wel met dat ontbijtje.”
Ze haalde de fles bij me weg, kuste het laatste druppeltje weg en verdween uit de slaapkamer. Ik draaide me nog een keer om, maar voelde na een paar minuten dat de slaap niet zou terugkomen. Ik had eigenlijk ook wel zin in een poosje onder het warme water. En aangezien er in de inloopdouche vier regendouchekoppen hingen kon dat prima zonder Sophie te storen. Ik zou haar bovendien vanochtend ontslaan van haar zorgplicht in de badkamer. Ze had het wel verdiend om nu eens lekker tijd aan zichzelf te besteden.

Ik liep, zonder me om een ochtendjas te bekommeren, naar de badkamer, deed de deur open en keek ineens recht naar een vrouw die bezig was zich uit te kleden. Dat wil zeggen, haar hoofd en armen waren niet zichtbaar, omdat ze haar lange slaap-T-shirt net over haar hoofd uittrok, verder was ze naakt.
Ik herkende het lijf ook zonder het gezicht.
“Zusje! Je zou toch pas vanavond terugkomen?”
Haar hoofd en armen kwamen nu ook tevoorschijn.
“Ja, hoi, dat klopt, maar we zijn in één keer doorgereden, dus ik was er al aan het begin van de nacht. Ik heb de auto bij de weg laten staan, om jullie niet wakker te maken.”
Terwijl ze het zei, liep ze de drie passen die we van elkaar afstonden en omhelsde me, waarbij ze geen enkele moeite deed om contact tussen onze naakte lijven te voorkomen. Haar borsten kwamen stevig tegen me aan en ook op lager intiem niveau was er even contact. Ik zag uit een ooghoek dat Sophie er enigszins bevreemd naar keek.
“Sorry. Als ik het geweten had, had ik de deur naar jouw huis op slot gedaan”, zei ik, “heb je het leuk gehad?”
“Zeker weten, vertel ik straks wel. Sophie zei dat ook al van die deur. Het was wel even gek toen ik binnenkwam. We werken al lang samen, maar ik had haar nog nooit bloot gezien. Ik wilde gelijk weggaan, maar Sophie zei toen dat zij wel wegging, omdat het mijn huis is. Onzin natuurlijk. Zij was hier eerder. Hadden we bijna ruzie.”
Ze zei het lachend.
“Maar jullie hebben het bijgelegd?”
“Tuurlijk”, mengde Sophie zich van onder het warme water in het gesprek, “jullie hebben geen badkamer, maar een badzaal, plek genoeg voor ons allemaal. En Merel is nu ook bloot, dus staan we daar ook weer quitte.”
Ze giebelde als een jong meisje.
“Sophie heeft trouwens wel beloofd mijn rug in te zepen, dus ze heeft nou geen tijd voor jou”, giebelde Zusje met Sophie mee.
“Nou, ik kan er makkelijk bij zonder jullie te storen. Ik ga lekker onder een eigen douchekop staan.”

En zo stonden we even later met z’n drieën op een rij onder het overvloedige warme water, Sophie in het midden.
Hoe lang we zo gestaan hebben weet ik niet, lang in ieder geval, maar op een gegeven moment draaide Sophie resoluut haar kraan dicht en begon zich met één of andere douchegel in te zepen. Het schuimde niet erg, maar zorgde wel voor een olieachtige glans over haar lichaam, en het rook geweldig. Zusje volgde snel haar voorbeeld door ook haar kraan dicht te draaien. Ze vroeg Sophie of ze haar douchegel mocht proberen.
“Tuurlijk mag dat. Dat hoef je echt niet te vragen. Draai gelijk je rug maar deze kant op, dan zal ik ‘m inzepen.”

Sophie begon voorzichtig. Precies op de plek waar je zelf niet bij kunt, zelfs niet als je behoorlijk lenig bent. Al snel breidde ze haar verzorgingsgebied uit naar Zusjes schouders en wat als inzepen begon kreeg meer het karakter van een massage. Toen uit Zusjes bewegingen duidelijk werd dat ze het prettig vond, liet Sophie zich nog minder begrenzen. Ze ging tot vlak boven de billen en ook Zusjes zijkanten en armen werden in de behandeling betrokken. Even later gleden haar handen zelfs zo over Zusjes zijden dat de vingertoppen haar borsten wel moesten raken. En in die steeds ruimer wordende bewegingen kregen de billen nu ook strelende en knedende aandacht.
Zusje was al lang gestopt met zichzelf inzepen, draaide haar lichaam een kwartslag, legde haar onderarmen tegen de muur en liet haar hoofd daarop rusten.
Sophie stopte niet met het aanbrengen van de olieachtige gel, maar gebruikte nog maar één hand voor rug en billen. De andere hand verkende Zusjes voorzijde en concentreerde zich al snel op haar fiere borstpartij.

Ik draaide mijn kraan ook dicht en begon mezelf in te zepen. Door de geboden aanblik beperkte zich dat al snel tot mijn geslachtsdeel, dat inmiddels zo strak gespannen stond dat ik voor mijn gevoel beide vrouwen direct na elkaar volledig had kunnen bevredigen.

Zusje zette haar voeten iets uit elkaar en duwde haar billen wat naar achteren.
“Zeg Merel, dat is wel een beetje sletterig, hoor”, reageerde Sophie en gaf Zusje een pets op een bil.
In plaats van weer meer rechtop te gaan staan zette Zusje haar voeten een stapje naar achteren en nog iets verder uit elkaar. Haar hoofd en armen gleden een stukje naar beneden langs de tegelmuur en ze maakte haar rug hol.
“Wat zei ik nou?”, zei Sophie en ze gaf een veel hardere pets op Zusjes andere bil.
Het enige resultaat was dat Zusje haar lichaam nog iets duidelijker aanbood. Sophie nam dat aanbod vol overgave aan.
De ene hand gleed tussen Zusjes billen en aan haar reactie te zien drongen enkele vingers zich gelijk bij haar naar binnen. De andere hand verliet de borsten en gleed aan de voorkant tussen Zusjes benen, met hijgend gekreun tot gevolg. Gekreun dat niet meer stopte, dat heftiger werd onder de steeds actievere handen en dat eindigde in schreeuwend klaarkomen.

Sophie greep Zusje met beide handen bij haar natte haren, bracht hun gezichten vlak tegenover elkaar en kuste haar toen vol op haar mond. Zusje weerde niet af, integendeel. Het werd duidelijk zichtbaar een heftig samenzijn van twee tongen en breidde zich uit naar een innige omhelzing waarin hun natte lijven zich van top tot teen aan elkaar leken vast te klampen in een poging tot één lichaam te versmelten.
Na een poosje ontkoppelde Zusje hun monden, waarschijnlijk omdat ze door haar neus ademend te weinig lucht binnenkreeg om haar afnemend orgasme en tegelijkertijd weer opbouwende geilheid van voldoende zuurstof te voorzien. Op dat moment greep Sophie opnieuw haar hoofd, duwde haar op haar knieën en dwong Zusjes hoofd tegen haar geslacht.
“Zo, nu laat jij mij genieten”, siste ze, “laat me voelen dat je je best doet.”
Zusje volgde het bevel op alsof het voor haar de gewoonste zaak van de wereld was een andere vrouw op die manier te plezieren. Alsof ze haar hele vakantieweek naar dit moment had uitgekeken.

Ik veranderde van positie, wat ik al meer keren had gedaan om steeds goed zicht op de onverwachte maar prachtige gebeurtenissen te houden. Het leek erop dat Sophie zich daardoor ineens weer realiseerde dat ik ook in de buurt was. Ze duwde mijn handen bij mijn geslacht weg, greep me daar stevig vast en trok me in de richting van haar billen.
“Gebruik die pik en je handen eens wat nuttiger”, zuchtte ze, duidelijk al behoorlijk op stoom gebracht.
Mijn handen gingen in een automatische beweging naar haar borsten en mijn lul gleed tussen haar billen door en langs Zusjes tong soepel bij haar naar binnen.
Sophie bracht haar handen naar achteren op de zijkant van mijn billen en trok me strak tegen zich aan. Ze had die handen niet meer nodig om Zusjes gezicht tegen haar gleufje te duwen, want Zusje wilde daar zelf niet meer weg. Ze had haar handen stevig om Sophies billen gelegd om zich er zo van te verzekeren dat die zich niet van de liefkozingen met haar tong en lippen zou terugtrekken. Ik voelde die handen steeds tussen mijn en Sophies lichaam als ik iets terugtrok en opnieuw naar binnen getrokken werd.
De vrijpartij van beide dames had me al erg geil gemaakt en daardoor kon ik de warme ontvangst in Sophies lichaam gecombineerd met zo nu een dan een lik van Zusje niet lang weerstaan. Ik kwam heerlijk klaar en liet het resultaat daarvan diep in Sophie achter. Gelukkig bleef ik nog even hard genoeg om met een paar extra felle stoten Zusjes activiteiten te ondersteunen en ook Sophie een orgasme te bezorgen.

We lieten elkaar los en voelden ons alle drie ineens ongemakkelijk bij wat zich zo onverwacht afgespeeld had. We douchten elk nog even onder onze eigen douchekop, zonder naar elkaar te kijken of een woord te zeggen.
Sophie schoot als eerste de badkamer uit met “ik ga ontbijt maken. Ook voor jou, Merel!”. Zusje was ook snel verdwenen, naar haar eigen appartement. Ik bleef alleen achter, bleef nog even onder het warme water staan en vroeg me af of het allemaal wel echt gebeurd was.

Ik droogde me af, trok in de slaapkamer een broek, een shirt en sokken aan en ging naar beneden, naar de keuken. Sophie legde de laatste hand aan een Engels ontbijt en Zusje kwam ook net de keuken binnen. Ze was buitenom gekomen omdat ze haar auto even opgehaald had van de weg.
Niemand zei iets. We aten wel wat, maar niemand viel op het eten aan op een manier die het verdiende. Na een poosje doorbrak Sophie de stilte.
“Ik moet iets bekennen, dat is geloof ik wel duidelijk. Ik ben bi. Sinds ik hier over de vloer kom dacht ik dat ik zonder een andere vrouw kon, maar dat blijkt dus niet zo te zijn. Ik kon me ineens niet meer bedwingen. Het spijt me.”

Ik moest iets zeggen, maar ik wist niet zo goed wat. Zusje bleef ook stil. Die worstelde duidelijk met zichzelf. Ze was veel makkelijker geil geworden dan ik ooit had meegemaakt, door simpel een paar handen die netjes op haar rug begonnen, maar zich daardoor niet lieten begrenzen. En ze had zich behoorlijk fanatiek met het geslacht van een andere vrouw beziggehouden, misschien wel voor het eerst van haar leven.

Net toen ik toch maar iets wilde gaan zeggen, dat spijt niet nodig was en nog wat andere nietszeggende opmerkingen, kwam Sophie scherp uit de hoek.
“En jij, Merel, ben jij ook bi? Of ben je misschien zelfs lesbisch? Ik heb je nog nooit over een succesvolle date met een man gehoord?
Zusje reageerde als door een wesp gestoken.
“Ik ben hetero, hoor, 100%.”
Sophie lachte haar in haar gezicht uit. Geen vrolijke, maar een beetje cynische lach.
“Nou, in ieder geval niet 100%.”
De grimas van de onechte lach verdween gelukkig weer snel van haar gezicht.
“Nu jullie”, zei ze, plotseling met een zachte stem bij een meer dan serieus gezicht. “Ik heb iets bekend, maar volgens mij hebben jullie ook een geheim.”
Het volume van haar stem nam weer toe en ze startte een woordenwaterval.
“Ik heb ook een broer waarmee ik het best goed kan vinden, maar als hij de badkamer in zou komen als ik er al naakt stond, zou hij weer snel verdwijnen of ik zou hem eruit schoppen. Ook zou ik proberen mijn borsten en geslacht voor hem te verbergen en als hij per ongeluk naakt zou binnenkomen zou hij zijn zaakje ook wel snel afdekken. We zouden elkaar niet naakt omhelzen en als hij er al bij zou zijn als ik met een andere vrouw aan het vrijen sloeg, dan zou ik toch zijn pik niet likken en al zeker niet zijn zaad oplikken als het uit die andere vrouw liep. Ik vind echt niet gauw dat iets niet kan, maar incest? Hoe zit dat met jullie?”

En toen vertelde ik haar het hele verhaal. Met alle details over onze jeugd, over Zusjes eerste keer over de spanking bok, over mijn diensten aan haar die daaruit voortvloeiden en over Zusjes nergens toe leidende zoektocht in de bdsm-wereld. Zusje kreeg er rode vlekken van in haar nek en ook haar gezicht kleurde steeds dieper.

Na afloop van mijn verhaal bleef het weer stil. Zusje wilde er niets aan toevoegen en Sophie moest het allemaal verwerken. Plotseling keek ze me strak aan en doorbrak als eerste de stilte.
“Hebben jullie nog geneukt in de tijd dat wij samen zijn?”
“Ja”, fluisterde ik.
Haar gezicht vertrok alsof ze pijn had.
“En ook terwijl ik hier in huis was?”
Ik knikte.
De pijn in haar gezicht nam toe. Terwijl ze overeind schoot en de stoel achter haar op de grond kletterde, brulde ze:
“Godverdomme! Klootzak! Dacht ik net dat ik m’n plekje gevonden had!”
Ze stormde het huis uit, sprong in haar auto en spoot weg, daarbij nog een bloembak rakend.
Ik keek haar na, aan de grond genageld. Toen ik me weer omdraaide bleek Zusje verdwenen.

Nog geen drie minuten nadat ze vertrokken was kwam er een berichtje van Sophie binnen op mijn telefoon. ‘Kom niet achter me aan. Bel niet. Stuur geen berichtjes. Moet denken. Je hoort.’
Mijn eerste opwelling was toch iets dergelijks te doen, maar ik hield me in, ook al wist ik niet zeker of dat het verstandigste was.

De rest van de zondag
Het werd verder een onrustige dag. Lezen lukte niet, ik herkende de aparte woorden wel, maar begreep de zinnen niet. Een sudoku maken leidde tot stompzinnige fouten en het erf een beetje aanvegen en de kapot gereden bloembak opruimen irriteerde alleen maar. Steeds dacht ik iets te horen en dan keek ik in de richting van de ingang van ons erf, om te constateren dat Sophie niet teruggekomen was. Ik overwoog naar Zusje te gaan, maar was bang dat zij daar geen behoefte aan zou hebben of zich alleen maar zou gaan verontschuldigen, omdat het in haar ogen waarschijnlijk allemaal haar schuld was. Maar ik kan anderen natuurlijk niet de schuld geven van mijn gedrag.
Terwijl ik dit overwoog hoorde ik een auto starten. Ik liep naar buiten en was nog net op tijd om Zusje even staande te houden. Ze deed haar raampje open.
“Waar ga je naartoe? Kun je wel rijden? Hoe is het met je?”
“Ik kan altijd autorijden”, zei ze bits, “ik heb geen flauw idee hoe het met me gaat en waar ik naartoe ga, gaat je niks aan.”
Ik keek haar aan met een mengeling van bezorgdheid en verbazing.
“Nou, nou, zeg.”
“Nou ja, sorry hoor, ik ben niet helemaal mezelf”, zei ze, “Sophie heeft me gebeld. Ze wil graag met me praten over wat er vanmorgen allemaal gebeurd is, maar ze wil nu niet hierheen komen.”
Daar kon ik me wel iets bij voorstellen.
“Denk je dat jullie samenwerking op het spel staat?”
“Weet ik veel, daar ben ik helemaal niet mee bezig. Ik denk dat we veel meer gaan praten over liefde, vrouwen en vrouwenliefde. Dat is waar mijn hoofd nu helemaal vol mee zit.”
“Zou ze gelijk kunnen hebben? Dat je lesbisch bent.?”
“Ach broertje van me, dat weet ik toch ook niet. Het heeft nooit in mijn hoofd gezeten, misschien wel omdat pap en mam nogal consequent volhielden dat homoseksualiteit tegennatuurlijk is en iets wat je kan onderdrukken. Misschien heb ik dat wel altijd gedaan. Ik weet het echt niet. Maar wat ik vanmorgen voelde heb ik echt nooit eerder gevoeld, met geen enkele man, ook niet inde heftige scènes met jou. En het voelde helemaal niet tegennatuurlijk. Sterker nog, het voelde allemaal alsof het zo hoorde. Behalve, en dat moet je niet verkeerd opvatten, want ik hou echt veel van je, jouw aanwezigheid in de badkamer en je deelname aan onze vrijpartij. Zonder dat was het voor mij, denk ik, nog mooier en intenser geweest.”
Ik bukte me en gaf haar een kus op haar voorhoofd.
“Ga dan maar gauw. Probeer samen die knoop te ontwarren. En misschien wil je nog een goed woordje voor me doen?”
“Nou, dat ga ik niet doen, hoor, want dat is helemaal niet nodig. Ze is stapel-smoor-verliefd op je, nog erger dan jij op haar. Geef haar gewoon even de tijd.”
Daarna reed ze weg. Ik keek haar na. Zou het zo simpel zijn? Haar gewoon even met rust laten en dan kwam alles weer goed? Ik hoopte het, maar was bang dat het wel iets complexer zou liggen.

Uiteindelijk vond ik rust in een in deze situatie eigenlijk idiote activiteit. Ik ging de inloopkast bij mijn slaapkamer zo herinrichten dat er volop ruimte kwam voor Sophie, dat ze definitief en volledig bij me in kon trekken. Trots op het resultaat ging ik naar mijn hobbyschuurtje en maakte van een stukje hout, een stukje ketting en een ring een sleutelhanger in de vorm van een paddle. Ik deed er drie sleutels aan, van mijn appartement, van ons kantoor en van de speelruimte.

Tegen beter weten in ging ik naar de keuken om lasagne voor twee te maken, terwijl ik er eigenlijk niet op rekende dat Sophie die dag nog zou terugkomen. Misschien kwam ze wel helemaal niet meer. Toen lasagne in de oven stond checkte ik mijn mail. Er waren een stuk of tien nieuwe berichtjes, maar ik had alleen aandacht voor de laatste, van Sophie.
‘Heb me als een idioot gedragen. Sorry. Ik weet het allemaal niet meer. Denk niet dat ik hiermee om kan gaan. Durf je ook niet meer onder ogen te komen. Misschien is het beter om maar te stoppen. Ik hoop dat je me met rust laat. Het ga je goed.’

Ik las het tien keer, twintig keer. Het verwarde me.
Ze was kwaad weggegaan, scheldend en met de deuren slaand, alleszins begrijpelijk. Ze had me kortaf opgedragen haar tijd te gunnen en af te wachten, maar nu ze weer contact zocht leek ze erg onzeker geworden en de schuld bij zichzelf te leggen. Het was niet ‘ik pik dit niet van je, ik stop ermee, laat me met rust’, maar ‘misschien’ en ‘ik hoop dat je me met rust laat’. Vooral dat zinnetje ging ik steeds meer lezen als ‘help me, kom naar me toe’. Maar misschien bedoelde ze dat helemaal niet en was het wensdenken of mijn mannelijke arrogantie om het zo te interpreteren.

Hoe het ook zij, ik besloot haar op te zoeken. Ik zette de oven uit zonder me verder over de lasagne te bekommeren, stapte in mijn auto en reed de 20 km naar haar appartement. Zusjes auto stond naast die van Sophie geparkeerd. Ik parkeerde aan de andere kant en zag toen ik uitstapte tot mijn verbazing dat Sophie in foetushouding op de vlakke laadvloer van haar auto lag, onder een slaapzak. Ze leek te slapen. De deuren waren op slot, de raampjes een heel klein stukje open. Ik klopte op een raampje en Sophie keek om zich heen. Toen ze me zag zei ze dat ik haar beter met rust kon laten, maar ze ontgrendelde wel de sloten.

Ik opende een achterdeurtje en kroop bij haar. Het was niet ruim, maar het paste.
“Als je me weet te overtuigen dat je het meent zal ik je met rust laten, maar eerst moeten we praten.”
Ik vertelde haar dat ze die ochtend volkomen terecht boos was geworden, dat ik de manier waarop ze dat had geuit helemaal begreep en dat ik mijn bizarre relatie met Zusje had moeten stoppen of in ieder geval eerder aan haar had moeten opbiechten. Dat ik er enorm spijt van had dat ik dat niet gedaan had en dat het me heel veel pijn zou doen als ze uit mijn leven zou verdwijnen.
Maar ook dat ik niet begreep waar de veranderde, schuchtere toon in haar mail vandaan kwam.

Daarna wachtte ik af. Ik stelde geen vragen en maakte geen aanmoedigende opmerkingen om haar aan het praten te krijgen. Ik keek alleen naar haar, maar zij keek niet terug. Ze had haar ogen neergeslagen.
Na een poosje rolde ze zich om, naar me toe, duwde zich met haar rug stijf tegen me aan en trok de slaapzak over ons heen. Dat was fijn en ik ontspande me, want het was voor mij een teken dat Zusje misschien wel gelijk had, dat Sophie ook verder wilde met mij.

Ze begon te praten. Ik weet niet meer letterlijk wat ze zei, maar het kwam op het volgende neer.
Sinds ze met me mee naar huis gegaan was na die speelavond, was ze er steeds meer van overtuigd geraakt dat ze in mij haar levenspartner gevonden had. Ze had het gevoel dat ik erop gericht was haar te bieden wat ze nodig had en dat ik daar nog van genoot ook. Dat ik niet alleen iemand zocht die zich gewillig schikte naar mijn wensen.
Leven zonder intiem samenzijn met andere vrouwen had haar in die periode geen moeite gekost en ook haar drang om zo nu en dan een man of een vrouw te domineren was lang weggebleven.
Maar ze had ook emoties gevoeld waar ze geen raad mee wist. Onderdanigheid was er één van. Ze had zich gerealiseerd dat ze de rol van onderdanige tot dan toe eigenlijk alleen gespeeld had. Bij mij voelde ze zich van binnenuit onderdanig. Ze wilde dat ik haar werk zou gaan aansturen en dat zij alleen nog maar hoefde uit te voeren, ze wilde niet weg van mijn erf en op een later moment wilde ze zelfs haar bedrijfje stoppen om continu voor mij te zorgen en er altijd te zijn als ik naar haar onderdanige aandacht zou verlangen. Ze had het ondernemen van acties op dit punt met haar verstand onderdrukt, maar de gevoelens waren er wel en ze waren tijdens onze vakantieweek samen alleen maar sterker geworden.

Vooral de laatste twee dagen was haar emotie-emmer steeds voller geworden en vanochtend dus zelfs overgelopen. Op zaterdagavond, toen we van rol wisselden in onze speelschuur, had ze eigenlijk helemaal geen plezier beleefd aan het domineren. Ze had ontdekt dat ze ook daarin altijd een rol gespeeld had, voor mannen die graag gedomineerd wilden worden, maar ik wilde dat helemaal niet en zij wilde bij mij bij nader inzien ook alleen maar onderdanig zijn.
Daarna was ze vrij hard geconfronteerd met het feit dat haar bi zijn wel echt was. Vanaf het moment van de eerste aanraking, met één hand midden op Zusjes rug was er een enorm niet te stoppen verlangen geweest. Dat moest bevredigd worden en daarbij had ze duidelijk wel dominante gevoelens gehad.
En daaroverheen kwam nog mijn ontboezeming over mijn relatie met Zusje. Ze had toen zoveel pijn gevoeld dat ze wel moest gaan schreeuwen. Niet de uitdagende, maar wel te incasseren pijn van zweep, cane of paddle, maar pijn van binnenuit, waartegen je je niet kunt wapenen of verweren.

Toen ze ons erf woest verlaten had, waren de emoties nog chaotischer gaan golven en had ze er geen orde meer in kunnen scheppen. Ze had zich gerealiseerd dat mijn bekentenis haar zoveel pijn deed omdat ze inmiddels zo aan mij gehecht was geraakt dat ze me niet zomaar meer kon en wilde loslaten.
Verder had ze bedacht dat zij zich wel tot één mannelijke partner wilde gaan beperken, maar dat ik misschien meer relaties met vrouwen ambieerde. Dat onderdanig zijn ook betekende dat ze zou moeten accepteren dat ik zo nu en dan met andere vrouwen zou spelen en neuken. Dat dit misschien wel in haar bijzijn zou plaatsvinden en dat ik misschien wel van haar zou eisen dat zij die andere vrouwen zou voorbereiden.
En daarna was ze weer ontzet geweest over het feit dat die laatste gedachte haar erg geil gemaakt had, omdat zij op die manier ook iets met een vrouw mocht doen.
En door die gedachte had het haar weer benauwd dat ze zo nu en dan een vrouw nodig heeft en dat ze niet wist of ik haar daarvoor de ruimte zou gunnen.
Ze had ook nog jaloezie gevoeld omdat ik Zusje wel over mijn schoot had gelegd als ik haar op haar billen ging slaan en haar niet. Het leek haar zo heerlijk intiem (ze had niet bedacht dat ik dat bij haar niet deed omdat ik dan te veel aan mijn vreemde activiteiten met Zusje herinnerd zou worden).
En zo was ze al malende in de stemming gerold van ‘dit wordt me te complex’ en had ze geprobeerd de chaos uit haar hoofd te duwen door zich op iets anders te concentreren, het gesprek met Zusje.

Ik bleef een poosje stil. Ik moest even tot me door laten dringen welke gedachtekronkels door haar hoofd moesten zijn gegaan.
“Ik weet niet wat ik hier allemaal op moet zeggen”, zei ik, “ik had natuurlijk veel eerder helemaal eerlijk naar je moeten zijn, maar ik weet zeker dat we er samen uit kunnen komen als we zo open naar elkaar blijven als vandaag. Ik wil heel graag dat je nu met me meegaat en dat je vanaf nu bij me blijft wonen. Ik wist vanmiddag niet wat ik moest doen, kon me nergens op concentreren. Het enige wat goed lukte was kastruimte voor jou vrijmaken. Ik wil je terug. Ik hou van je!”

Ik pakte de sleutelbos die ik gemaakt had uit mijn broekzak en gaf die aan haar. Ze legde de sleutels en de mini-paddle op haar hand, keek ernaar en begon te huilen. Toen ik haar wilde troosten weerde ze dat af.
“Laat me maar huilen. Het moet er uit”, snotterde ze.
“Neem me mee terug naar huis”, vervolgde ze, terwijl ze de sleutels omhoog hield, “met jouw auto alsjeblieft.”

De eerste tien kilometer bleven we stil, op nog wat gesnik van Sophie na. Maar toen stelde ik de vraag die al door mijn hoofd gezweefd had vanaf het moment dat ik de parkeerplaats bij Sophies appartement was opgereden.
“Waarom lag je eigenlijk in je auto? En waar is Zusje? Haar auto staat nog bij jou op de parkeerplaats.”
Er kwam een verhaal dat ik niet helemaal kon volgen, Sophie was in haar hoofd duidelijk met andere zaken bezig, maar misschien lag het ook wel aan mij. Het kwam volgens mij hierop neer.
Haar stagiaire Aisha is lesbisch, heeft daardoor problemen met haar familie, ze verblijft daarom bijna permanent in een eigen kamer in Sophies appartement, zeker nu die meestal bij mij bivakkeert. Ze was tot voor kort ook de oplossing voor Sophies lesbische en dominante kant en ze was al sinds ze elkaar voor het eerst ontmoetten verliefd op Zusje. Sophie had haar tot vandaag verboden daar iets van te laten merken, omdat Zusje het altijd over nieuwe of net vertrokken mannelijke vriendjes had.

Toen tijdens het gesprek tussen Sophie en Zusje bleek dat daar voldoende ruimte voor was, had Sophie Aisha gevraagd uit haar kamer te komen en vrijuit te zijn over haar gevoelens voor Zusje. Aisha en Zusje waren daarna in een geanimeerd gesprek geraakt en hadden dat gesprek vanaf een bepaald moment op Aisha’s kamer voortgezet, waarbij zoveel geluid de woonkamer binnendrong dat Sophie zich niet meer op haar eigen gedachten kon concentreren en naar haar auto was gevlucht. Daar tikte ze haar mail, op haar smartphone.
Ik was perplex. Toen Zusje van huis ging was me duidelijk dat ze openstond voor Sophies suggestie dat ze lesbisch was. Dat ze er over wilde praten en nadenken. Dat ze zo snel ook praktiserend in die gedachtegang was meegegaan verbaasde me wel een beetje.

We kwamen bij mijn huis, hopelijk voortaan ons thuis. Gelijk toen we tot stilstand kwamen sprong Sophie uit de auto en rende naar de voordeur. Ze maakte die met haar eigen sleutel open. Ze stapte naar binnen, draaide zich om en omhelsde me toen ik haar weer ingehaald had.
“Het gaat ons lukken, toch?”, fluisterde ze.
“Het gaat ons lukken, meisje.”
“Zullen we gelijk naar boven gaan?”
“Goed, lieverd.”

In de slaapkamer aangekomen wilde Sophie zich gaan uitkleden, maar ik weerhield haar daarvan. Op de trap naar boven was een ideetje bij me opgekomen, hoe vreemd dat op dit moment misschien ook was.
“Je hebt daarnet verteld dat je jaloers was op Zusje. Ik houd niet van jaloerse mensen. Jaloersheid is een slechte eigenschap. Ik wil dat je daarover nadenkt. Ga met je neus naar de muur staan, je armen in je nek en wacht af.”
Ik kleedde me helemaal uit en ging midden op bed zitten met mijn onderlichaam onder de dekens. Ik keek naar Sophie. Ze was terug, omdat ik haar teruggehaald had, maar vooral ook omdat ze het zelf wilde. Een gevoel van geluk stroomde door me heen.

Sophies telefoon liet zich horen, maar ze reageerde er niet op. Ze was kennelijk ook weer helemaal terug in haar onderdanigheid en kwam dus niet in actie tot ik haar een opdracht gaf. Ik zei niets, maar wachtte tot de telefoon vanzelf stopte en ook een sms-signaal gegeven had om te melden dat er een voicemail ingesproken was.
“Pak je telefoon, ontgrendel ‘m en geef ‘m aan mij.”
Sophie deed het keurig, alsof er die dag helemaal niets gebeurd was en ging daarna weer terug naar de muur en de opgedragen houding. Ik luisterde de voice-mail af. Het bleek Zusje en ze klonk bezorgd.
“Sophie, waar ben je? Je bent niet meer in je appartement, maar je auto staat er nog. Gaat het wel goed? Laat alsjeblieft wat van je horen.”
Ik stuurde een berichtje terug: ‘Hier je broer: Sophie is bij mij en we maken het allebei goed. Geen zorgen. En jij?’
Per omgaande kwam: ‘Alles goed met mij. Ben nog in Sophies huis, met Aisha. Dat is echt een schatje. Ik mag vannacht bij haar blijven. We komen morgen daar naartoe. Samen. Aisha wil graag mijn planten zien. Hoi, Merel.’

Het berichtje maakt me blij. Ik legde de telefoon terzijde en richtte mijn aandacht weer helemaal op Sophie.
“Ik hoop dat je goed hebt nagedacht over je jaloezie en dat je het van je af kunt zetten. Maar ik ga je er nog wel voor straffen. Kleed je helemaal uit en kom bij me.”
Ze deed het gedwee, keurig zonder me aan te kijken. Ik deed de dekens naar beneden en liet haar met haar naakte lichaam over mijn naakte schoot komen. Intiemer kon ik het niet voor haar maken. Daarna gaf ik haar een pak op haar billen, stevig, maar niet heel hard en ruim afgewisseld met strelen over haar hele achterkant. Het leek me de beste manier om haar van haar jaloezie af te helpen.
Na afloop keek ze me met stralende, maar wel rode betraande ogen aan en zei dat ze me lief vond. Zij was daarna ook heel lief voor mij, op allerlei manieren.

Toen we uiteindelijk uitgeput in elkaars armen lagen, klaar om te gaan slapen, vroeg ik
“Denk je dat Stacey binnenkort ook weer eens langskomt om met me te spelen?”
“Nee”, zei ze resoluut, “we gaan zeker weer samen naar de schuur, maar Stacey komt niet meer. Dat was een rol, bij jou wil ik altijd mezelf zijn, dus noem me alsjeblieft nooit meer zo, ik ben voortaan altijd Sophie.”
“Graag, Sophie, heel graag. Welterusten meisje.”
Daarna deed ik het licht uit.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: