home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
schoolmeester


  Nieuw lid


Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 12:14 am:       


Middag met M


Verhaal voor M, die zegt dat ze alles is vergeten




M leerde ik kennen in een chatbox, waar ze gezien haar leeftijd in mijn ogen helemaal niet thuis hoorde. Het onderwerp was nogal seksueel getint (al moet ik, na zoveel jaren, toegeven dat ik het ook niet meer precies weet). Na wat pittige opmerkingen die ze in de groep gooide, reageerde ik – maar wel privé. Dat leverde aardige gesprekken op, waaruit ik wel kon opmaken dat ze jong was, maar hoe jong, daar kwam ik pas veel later achter. Om een lang verhaal kort te maken: een en ander resulteerde erin, dat we elkaar op msn toevoegden en ik steeds vaker met haar via msn sprak en steeds minder via de chatbox (die me al flink was gaan vervelen).
Over het meeste waarover we spraken, zal ik hier niet uitweiden. Het ging over school waar ze volgens mij meer spijbelde dan dat ze er kwam, over jongens (te dom en onervaren allemaal), over haar gewicht (ze was en is nog steeds nogal “stevig”), over haar ouders, waarvan ze niets mocht, over een kreng van een oudere zus, waar ze onder had te lijden, en over haar plannen om een eind aan haar leven te maken. Ze nam me in vertrouwen, ik luisterde en gaf naar beste weten raad en commentaar. Na verloop van tijd nam echter het aantal keren dat het gesprek op seks kwam, gestaag toe. Misschien vond ze het wel leuk dat ze ook daarover met een oudere man kon praten.
Om een lang verhaal kort te maken: op den duur ging ook de webcam aan beide zijden aan. Wie daarbij wie aan het uitdagen was, kan ik nu niet meer vertellen. Volgens mij was dat wederzijds. We speelden spelletjes voor de camera, waarbij we elkaar opdrachten gaven. Bij mij, maar meer nog bij haar, kwamen er daarbij op den duur eenvoudige gereedschappen aan te pas. Vooral wasknijpers, die eerst op tepels en later op schaamlippen en zelfs op het klitje werden gezet. Wel kort, want hoe leuk ze die spelletjes ook vond, pijn kon ze niet lang verdragen.

Foto’s maken
Mijn hobby is fotografie en ik had een redelijk goede installatie en donkere kamer. Soms deelde ik geslaagde opnamen met haar. Ik genoot van haar commentaar, want dat kwam altijd recht voor zijn raap. Ze was beslist niet op haar mondje gevallen. Nadat ze ruim een jaar contact met me had, kwam ze steeds vaker met de vraag, of ik foto’s van haar wilde maken. Dat was nogal precair, want hoewel ze inmiddels bijna zestien was, kon ik onmogelijk haar ouders om toestemming vragen. Die toestemming zou ik, zo neem ik aan, ook nooit gekregen hebben. Bovendien begon ze ook (was het bluf of gemeend?) steeds meer dingen te vragen die ik moest doen voordat ik die foto’s mocht nemen. Mevrouw dicteerde een hele verlanglijst! Ten slotte was er de afstand. Ze woonde toen in @ en met openbaar vervoer zou ze ruim anderhalf uur onderweg zijn. De tijd was niet het grootste probleem (dan spijbelde ze gewoon), maar wel het geld voor een treinkaartje (al had ze wel een baantje bij een supermarkt).

Het eerste bezoek
Uiteindelijk kwam dan toch de dag, waarop ze me voor het eerst in levende lijve zou ontmoeten. Ik gaf haar mijn mobiele nummer en een uitgebreide reisbeschrijving en beloofde om haar tegemoet te komen en op station $ te ontmoeten. Daar zou ze namelijk over moeten stappen en dat deed ze liever samen met mij.
Ik was ruim een kwartier van te voren op station $ en wachtte op de trein die precies op tijd binnenkwam. We gaven elkaar drie zoenen (de rest kwam later wel) en ik vroeg of ze zich aan mijn kledingvoorschrift had gehouden. Modellen krijgen van mij altijd de instructie om strakke kledingstukken weg te laten, om rode strepen die hinderlijk op de foto zijn te voorkomen. Haar had ik gezegd, om haar bh en slipje thuis te laten. Het hoorde bij de uitdaging, waarvoor ik haar wilde stellen. Ze moest wat we hadden afgesproken ook echt zelf willen! Het was geen lastige opgave, want ik liet haar wat de rest van haar kleding betreft vrij.
Van station $ naar het station % in de buurt van mijn huis, is een kort ritje. Ik heb geen idee waarover we het hebben gehad. Ik weet alleen nog dat ik haar het geld voor haar treinkaartje (een enkeltje) terug heb gegeven. Van station % liepen we naar mijn huis, waarbij ze naast me liep maar me geen hand mocht geven. In mijn dorp ben ik te bekend, en ik had geen zin in lastige vragen van iemand die we onderweg tegen zouden komen.

Bij mij thuis gekomen, bood ik haar eerst iets te drinken aan. Toen ik later die dag weer thuis kwam nadat ik haar weer naar het station had gebracht, zag ik dat ze het glas maar half leeggedronken had. Al snel waren we namelijk aan het zoenen, of beter gezegd, zoende ze mij. Het was al weer even geleden dat ik een relatie had, dus haar tong in mijn mond was weldadig. Ondertussen dwaalden mijn handen over haar billen, die inderdaad onder haar broek bloot waren. Ik gaf er speels, nadat ik de broek iets naar beneden had getrokken, wat klappen op. Daar had ze namelijk uitdrukkelijk om gevraagd.
Inmiddels had ze me behoorlijk opgewonden (hoewel ik mijn broek nog aan had, kneep ze door de stof heen behoorlijk in mijn hobbywerktuig, dat ongemakkelijk aanvoelde door het formaat dat het had aangenomen). “Zullen we naar de badkamer gaan?”, was mijn vraag. Dat wilde ze graag en ik ging vooruit om het bad vol te laten lopen. Op de terugweg naar de kamer trok ik mijn kleren uit, waarop zij niets beters wist te doen, dan mijn voorbeeld te volgen. Al snel stonden we beide, eerst ik en daarna zij, naakt in de kamer.
De tweede wens die ze had geuit (en daartoe had ik haar via msn uitgedaagd) was, dat ik haar zou scheren. Zonder dat ik het haar hoefde te vragen, nam ze wijdbeens plaats op de rand van het bad. Nu schoor ze zichzelf al, dus er was niet veel meer haar te zien dan wat stoppels. Twee weken opgespaard of zo, beslist niet langer. Ik deed een vers scheermesje in mijn scheermeshouder en maakte de scheerzeep warm en nat. Met mijn scheerkwast voorzag ik haar van anus tot ver boven haar poes van een dikke laag schuim. Daarna verwijderde ik, voorzichtig om haar niet te snijden, alle stoppels die ik kon vinden. Nadat ze het resultaat goedgekeurd had, deed ik wat aftershave op de plekken waarover mijn mes was gegaan. Geen goed idee: het prikte en gierend van het lachen plonsde ze in het badwater om alles er weer vanaf te spoelen. Ik wist niet beter te doen, dan om maar bij haar in bad te stappen. Daar kon ze (alweer) niet van mijn hobbywerktuig afblijven. Mijn pik werd gemasseerd en in mijn scrotum werd behoorlijk hard geknepen. Nou vind ik dat wel lekker, dus ik liet haar begaan. Ondertussen speelde ik met haar tepels, waarin ik zo nu en dan stevig kneep.

Op bed
“Gaan we verder?”, vroeg ik haar na enige tijd. “Ja!” was het besliste antwoord. We verlieten het bad en droogden elkaar af. Niet erg goed, want later bleken er natte plekken op mijn beddengoed te zitten. Ook zelf voelde ik soms nog een waterdruppel over mijn rug glijden.
In de schemerige slaapkamer (de gordijnen had ik uiteraard dicht gedaan) liet ik haar eerst voor mijn bed knielen. Benen uit elkaar. Zo had ik een mooi zicht op het gebied tussen haar benen, waar ik plagerig mee speelde. Ook gaf ik haar een paar forse klappen met mijn blote hand. Die maakten niet veel indruk, al wist ik haar wel een paar keer “auw” te laten zeggen.
Voor het volgende spel deed ik M eerst pols- en enkelboeien aan. Goedkope van zacht kunstleer, die ik nog steeds ergens moet hebben. Daarna zei ik haar, om op bed te gaan liggen, op haar rug. Een bij de boeien horende blinddoek maakte het af. Met riemen die aan de vier hoeken van mijn bed waren vastgemaakt, spreidde ik eerst haar armen en daarna ook haar benen. Ze kon geen kant meer op.
Ik ging terug naar de kamer en de keuken, om de nodige spullen te pakken. Eerst plaagde ik haar met mijn vibrator (die toen altijd naast mijn hoofdkussen stond). Ze kronkelde wellustig, kon niet tegen het zoemende ding op haar klitje, maar toen ik het ding naar binnen duwde, kwam ze hem met haar bekken tegemoet. Ik heb wel eens een geile meid gezien, maar zo erg als zij was? Nooit! Ik zoende haar daarna eerst op haar beide monden (en daar reageerde ze direct spontaan op), voordat ik overging op de volgende stap. Daarbij plaatste ik wasknijpers op beide tepels, en op elk van haar buitenste schaamlippen ook één. Ik had verder willen gaan en nog knijpers op de binnenste schaamlippen en haar klitje willen zetten en haar daarna willen slaan met een zweepje van zachte leren reepjes. Zo ver mocht het echter niet komen. “Weghalen”, zo zei ze me (en daarna kwamen er nog wat vloeken, die ik hier niet zal herhalen). In plaats van alles tegelijk, deed ik het nu maar om-en-om. Nadat de knijpers van de tepels en de buitenste schaamlippen waren weggehaald, masseerde ik de wat rood gekleurde plekken. Ik zoog ook aan haar tepels, die ik eigenlijk alleen in hoog oprijzende stand heb gezien. Pas na een kwartier plaatste ik op elke binnenste schaamlip één nieuwe wasknijper. In gedachte telde ik… één, twee… ik kwam niet verder dan vijf. Toen moesten ze er weer af en moest ik weer masseren. Ze droop letterlijk. Tevreden met het effect likte ik mijn natte vingers af (en dat heeft ze vast niet gemerkt). Pas nadat haar hijgen wat was afgenomen, plaatste ik een nieuwe wasknijper: precies één op haar klitje. Die stond er minder dan twee seconden, want daarna moest hij weer verdwijnen. “Vond je het leuk”, vroeg ik haar. “Jaaah” was het enige dat ze uit kon brengen.
De zweep met de zachte leren reepjes vond ik maar zo-zo. Ze werd er wel aardig roze van, maar ik kon er weinig indruk mee maken. Ik sloeg op haar geopende geslacht en op haar borsten, maar echt indruk maakte dat niet. Tijd voor het betere werk, zo dacht ik. Ik rookte eerst een sigaret, waarbij ik de aansteker tegelijk gebruikte om een drietal kaarsen aan te steken. Al rokend genoot ik van het uitzicht op haar naakte, uitgespreide lichaam op mijn bed. Omdat ik dat weleens op een foto had gezien, bewoog ik de gloeiende punt van mijn sigaret dicht langs haar vel. Geen reactie. Te veel afstand… geen idee. Ik wilde haar uiteraard ook niet beschadigen en was misschien te voorzichtig.

Nadat ik mijn sigaret had opgerookt, pakte ik een kaars en druppelde ik het gesmolten vet voorzichtig rond haar linker tepel. De juiste afstand wist ik precies, want ter voorbereiding had ik mezelf al eens met vloeibaar kaarsvet besprenkeld. Daarna was haar rechter tepel aan de beurt. Vervolgens haar buik, waarbij het kaarsvet zich ophoopte in haar navel. Tenslotte de binnenkant van haar benen, van boven de knie langzaam naar boven. Afwisselend beide benen. Tot de kaarsvetstromen samen kwamen op het meest gevoelige punt, Ze kronkelde, en worstelde met de riemen, maar gaf lang geen kik. Daarna vroeg ze zo nu en dan om even te stoppen en gunde ik haar steeds wat rust. Toen steeds vaker druppels op haar schaamlippen en klitje kwamen werd het haar te veel en vroeg ze me om te stoppen. Ik heb haar nooit verteld hoe trots ik op haar was.

Nadat ze weer wat was bijgekomen uit haar roes, fluisterde ze tegen me: “neuk me!” Nu is dat voor mij een probleem, want al van kinds af aan (nou ja, vanaf mijn zestiende ongeveer) wil dat ding maar zelden lang stijf blijven als ik neuk. Ik gleed daarom wel soepel naar binnen, maar na korte tijd was de lol over. Ik verbaasde me er wel over, dat ze zo ruim was. Ze was beslist geen maagd! Nu maak ik me nooit zo druk over de problemen van mijn jongeheer. Dat zou mijn levenslust maar bederven. Daarom ben ik ook behoorlijk bedreven met vingers en tong. Dat de riemen waarmee ze vast was gesnoerd niet braken, mag daarom wel een wonder heten. Uiteindelijk streelde ik met vier vingers haar baarmoedermond, terwijl mijn duim lans haar klitje gleed en ik met mijn tong alles bewerkte waar ik redelijkerwijs nog toegang toe had.

Toen ze lag uit te hijgen maakte ik de pols- en enkelboeien los, maar ze maakte geen aanstalten om ook de blinddoek te verwijderen. Na haar op klit en borsten gezoend te hebben, deed ik dat dan maar, ten lange leste. Vervolgens nam ze het heft in handen. Ze duwde me ruggelings op mijn bed, om me met haar handen en mond tot mijn hoogtepunt te brengen. Ik heb geen spatje van mijn sperma in mijn bed teruggevonden. Ik kan dan ook niet anders dan geloven dat ze alles heeft ingeslikt. Kaarsvet was er daarentegen meer dan genoeg op het laken te vinden. Ik kwam het zelfs nog tegen nadat ik al het beddengoed grondig had gewassen.

Toch foto’s maken?
“Je moet nog foto’s van me maken!” zei ze me. We namen eerst samen een douche, waarbij ik de laatste resten kaarsvet verwijderde. Daarna gingen terug naar de woonkamer, waar de camera al gereed stond. Ik maakte twee opnamen slechts, waarna ze me vroeg of mijn klok gelijk liep. Dat deed hij. “Wanneer gaat de volgende trein?” “Een die we kunnen halen over twintig minuten.” Het was inderdaad al later geworden dan ik had gedacht; de tijd was omgevlogen. Als een gek kleedden we ons aan, waarna we in redelijk hoog tempo richting station liepen. Daar kocht ik een enkeltje terug voor haar en haalden we net de beoogde trein. Ik reed met haar mee tot station $, waar ik haar uitzwaaide nadat ze was overgestapt. Terug thuis nam ik eerst een stevige borrel. Daarna verschoonde ik mijn beddengoed, ruimde ik de rommel op, en startte ik de computer. Na een uur kwam ze online. Ze had genoten en we moesten het echt nog een keer doen. En dan konden we ook nog meer foto’s maken en zou ze minder snel opgeven als ik knijpers op haar zou zetten.

De tweede keer
Die tweede keer kwam pas maanden later. Ik haalde haar dit keer op bij station % en we liepen tot halverwege naar mijn huis. Toen stond ze stil en zei dat ze terug ging. Waarom? Wat was er anders? Geen idee. Uiteraard respecteerde ik haar wens en liep ik mee terug naar het station. Hoewel ik daarna nog geregeld met haar op msn sprak, heeft ze me nooit een verklaring gegeven.
Nu komen we elkaar nog steeds op msn tegen, al zit er soms meer dan een jaar tussen twee gesprekken. Ze heeft een nieuwe relatie en zegt heel gelukkig te zijn (en dat doet mij goed). Ze kan zich echter veel van haar verleden niet meer herinneren. Ze heeft slechte ervaringen uit haar geheugen gewist en ook teveel geblowd. Daarom heeft ze me gevraagd, om te schrijven over de dag dat we samen waren. Ze herinnert zich er alleen nog maar wat flarden van.
Zelf vraag ik me soms wel eens af, of deze dag alleen maar een droom was, een fantasie. Graag zou ik hem nog eens beleven, en misschien ook verder gaan dan toen. Maar goed, ze heeft nu een relatie, en die wil ik niet verknoeien. Mijn deur staat voor je open M, maar alleen als je vriend het ook goed vindt (en als je durft, want we gaan dan wel verder!)



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 525
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 08:30 am:       

Mooi



Dit is een mooi verteld verhaal. De laatste alinea's maken het ook een mooi verhaal. Dank.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

hete donder
Lid
Inlognaam: chrisocs

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 06-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 05:07 pm:       

Op zich een mooi verhaal



Het verhaal op zich is mooi, maar indien dit uit realiteit geput is, dan verdien je vooral geen loftrompet. Ze was al bijna 16 toen je haar aan de webcam sexuele opdrachtjes gaf? En jij duidelijk ouder? En hoe oud was ze dan wel bij jullie ontmoeting?

Ik heb dus geen problemen met de inhoud van het verhaal, wel met het aanzetten tot sex, BDSM... van een minderjarige!

 

missy73
Lid
Inlognaam: missy73

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 01-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 05:34 pm:       

Hoezo aanzetten tot...



Hete Donder,

Wie zette wie aan?
Het ging zoals ik het las van beide kanten en ook zij nam veel initiatief..
Als je leest lees je dat het gesprekken in vertrouwen overging naar gesprekken die leidde tot eea.
Daarbij hoezo aanzetten tot.
Als het haar tever was gegaan had ze het niet hoeven te doen natuurlijk.
Er is altijd het stuk vrijwilligheid bij.
Zij had kunnen beslissen dat het zo genoeg was
Zij pakte toch zelf elke keer weer de knijpers
Als ze dat niet wilde had ze het niet moeten doen.

En waar leg je de verantwoordelijkheid?
Niet bij hem, ook niet zozeer bij haar
Maar bij de ouders
Er zijn zoveel ouders die niet weten wat hun kind uitspookt op de pc.
Niet dat je als tiener wil dat je ouders alles weten maar toch.


Er staat duidelijk het symbool, 18- bij het bericht
Wat dus al aangeeft dat er 1 persoon minderjarig is.
Als je hier aanstoot aan neemt is het wellicht beter eerst te kijken naar de symbolen.

En waar staat 16?


Wees wie je bent aan jezelf zijn heb je het meest

 

hete donder
Lid
Inlognaam: chrisocs

Bericht Nummer: 19
Aangemeld: 06-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 05:57 pm:       

Minderjarig, in relistisch verhaal?



Ik herhaal: als fantasieverhaal vind ik het mooi geschreven. Maar indien het realiteit is, dan is het een ander plaatje. Zelfs al komt het initiatief van haar, dan moet je als volwassene daar vooral NIET op ingaan als je de wet wil respecteren. En naar mijn gevoel moet je in dergelijke gevallen de wet respecteren met een ruime veiligheidsmarge. Maar is spreek voor mezelf! Daarom stoort vooral het realistische me (IK vorm).

Waar haar "bijna 16" staat? Ik citeer: "Dat was nogal precair, want hoewel ze inmiddels bijna zestien was..."

En met die symbooltjes... Minder dan 18 en minder dan 16 is een WERELD van verschil!

 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 526
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 06:41 pm:       

Een verhaal



Ik denk dat we niet lang over hoeven te discussieren over de vraag wat we van dit gebeuren zouden vinden als het realiteit was. Inderdaad, dan dient de volwassene de boot af te houden. Punt.
Ik ben er dan ook zonder meer vanuit gegaan dat dit fantasie was. Daar kun je ook een mening over hebben maar fantaseren is nog altijd vrij. Ieder mag het zo bont maken in zijn fantasie als hij wil. Het is niet illegaal, het is niet verboden.
Tja en dan kun je nog een discussie houden over ethiek. Sluit je dan maar aan bij zeer geleerde heren die dat al duizenden jaren doen en er nog lang niet uit zijn. In dat verhaal vind je aardig meer dan vijftig tinten grijs.

OK, dit gezegd hebbend vond ik dit verhaal vooral mooi vanwege de integriteit van de hoofdpersoon, die vooral tot uitdrukking komt in de laatste alinea's. De manier waarop hij haar besluiten respecteert vind ik bewonderenswaardig en van een enorme schoonheid. Hieruit blijkt ook dat hij vooral haar heeft gediend. Zoals het hoort.

Eigenlijk is het niet alleen een mooi verhaal. Het is ook een leerzaam verhaal. Vergeet gewoon dat getal zestien. Ja, het heeft een functie in dit verhaal, vele zelfs, maar dat zit hem niet in misbruik van haar door hem.

Nabokov schreef over dit thema al in 1955 een wereldberoemd geworden boek. Sla dat er maar eens op na. Hij werkt het thema grondig uit.

Gelukkig mogen we van mening verschillen. Maar één ding mag je naar mijn mening niet doen. En dat is twijfelen aan de integriteit en de bedoelingen van de schrijver van dit verhaal. Ik weet zeker dat ik me daar niet in vergis.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

missy73
Lid
Inlognaam: missy73

Bericht Nummer: 17
Aangemeld: 01-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 07:09 pm:       

integer



Ik had over die ene zin heen gelezen

Als volwassene moet je de boot afhouden mee eens.
Maar als iemand zich zo openstelt zoals zij deed lijkt me dat verdomde moeilijk.
Ik heb niet op het profiel van de schrijver gekeken bewust niet om zijn leeftijd niet te weten.
Met , een oudere man, kun je vele kanten op.
Als iemand 15-16 is dan is een man van 30 soms al een oudere man.
Zij was veel leeftijdsgenoten ook wel redelijk voor naar mijn mening.

Wat ik vooral lees is genegenheid en respect.
het is niet zo dat hij haar zag en haar besprong.
De dingen liepen stap voor stap.

Zou dit Amerika zijn zou hij zeer strafbaar zijn.
Maar ja daar is een jongen van 21 die een meisje van 17 erotisch aanraakt al strafbaar.

Vele meisjes van 15 a 16 hier zijn in bepaalde opzichten zeer ver
Vaak veel verder dan hun mannelijke leeftijdsgenootjes.
Sorry mannen maar veel van jullie zijn op die leeftijd nog wat speels en hebben veel bravoure.

En aan de integriteit van de schrijver kan menigeen een puntje zuigen


Wees wie je bent aan jezelf zijn heb je het meest

 

hete donder
Lid
Inlognaam: chrisocs

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 06-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 08:20 pm:       

Niets persoonlijks



Ik wil de schrijver zeker niet beschuldigen. Er is altijd een verschil tussen wat je schrijft en wat je daadwerkelijk doet. Maar wanneer je een verhaal in de "ik" vorm schrijft schep je een sfeer van realiteit.

In het laatste antwoord vind ik één zinssnede zeer gevaarlijk: "Vele meisjes van 15 a 16 hier zijn in bepaalde opzichten zeer ver..." Dat is van HET gebruikte excuus van mensen die beschuldigd worden van sex met minderjarigen (waarmee ik zeker niet aangeef dat iedereen dit dit zegt ook minderjarigen benadert). Wat een jongere ook wil, als volwassene hoor je te weten dat je van jongeren afblijft.

Nogmaals: MIJN mening, geen beschuldiging en een mooi geschreven verhaal!

 

missy73
Lid
Inlognaam: missy73

Bericht Nummer: 18
Aangemeld: 01-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 08:38 pm:       

hoop



Ik bedoelde het dus niet als gevaarlijk maar als realiteit.
Als ik om me heen kijk zie ik veel meiden van die leeftijd die open en bloot lopen te flirten met mannen die wel degelijk ouder zijn dan zij.
Een soort provocatiegedrag wellicht
Een negatieve manier van aandacht vragen.
Wil ook niet weten wat er in de hoofden van die meiden omgaat.
Maar ze geven zichzelf vaak bijna cadeau.
En nee niet elk cadeautje behoeft geopend te worden

Zit het gevaar niet in internet als zodanig
Er zijn vele sites waar je kan chatten zonder dat je je leeftijd hoeft aan te geven
Waar je dus ook een andere leeftijd aan kan nemen dan je werkelijke leeftijd.
Neem alleen al de advertenties op Speurders
Erotiek
ben je ouder dan 18 ja/nee
Iedereen kan ja aanklikken en de gevolgen...........
Als je soms meiden van 16 ziet zou je ze ouder geven dan ze zijn denk je dat ze 18 a 19 zijn en als zij dat ook vol houden....

Als dit een waar gebeurd verhaal is dan siert het het meisje dat ze haar echte leeftijd noemde
Maar waar was de operator van de site dan
Die hoort zijn site al '' veilig'' te houden.

Ik hoop bij deze dat de schrijver wat verduidelijking kan geven


Wees wie je bent aan jezelf zijn heb je het meest

 

schoolmeester
Nieuw lid
Inlognaam: ajvb

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 10-2012


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 14 november 2012 - 11:44 pm:       

Fantasie, droom, realiteit?



Ik heb geboeid de discussie gevolgd en tot nu toe gezwegen. Nu wordt echter de hoop uitgesproken dat ik als schrijver verduidelijking kan geven. Missy73 schrijft in die reactie echter ook "Iedereen kan ja aanklikken". Is het verhaal fantasie, droom of realiteit? Wat ik er ook over zeg, wie weet of dat de waarheid is? Dat weet ik (en als ze werkelijk bestaat weet M dat ook, voor zover ze dat niet is vergeten). En als M werkelijk bestaat, was ze dan ook bijna zestien? Of was ze iemand die speelde dat ze bijna zestien is?

In elk verhaal zitten autobiografische elementen. Maar die kunnen droom, fantasie of werkelijkheid zijn (want ook onze dromen en fantasieën horen bij wat we zelf zijn).
Dan is er nog de factor "willen". Willen we dat hetgeen we schrijven ook werkelijk gebeurd zou zijn of gaat gebeuren? Wil iemand die over seks met een jong meisje schrijft, ook daadwerkelijk seks met een jong meisje? En als hij dat wil, zou hij het dan ook doen?

Toen ik voor het eerst de site bezocht, vielen met de reacties op, die sommige 18- verhalen opriepen. Ik vind het wel intrigerend om te zien, hoe de moraal van mijn jeugd (waarin ineens vanalles mocht) in korte tijd is omgeslagen naar niets meer mag (in elk geval als het gaat over kinderen en seks). Het ontkent in elk geval dat ook kinderen seksuele gevoelens hebben; gevoelens die zich ook naar ouderen kunnen uitstrekken (struisvogelpolitiek, maar als je dat ontkent, hoef je er ook niet mee te worstelen). De werkelijkheid is uiteraard gecompliceerder. Ja, kinderen zijn soms (lang niet altijd) ook geïnteresseerd in volwassenen; maar seks tussen kinderen en volwassenen heeft altijd een scheve verhouding, waarmee veel psychische schade kan worden berokkend - dat is de laatste jaren ook genoeg in het nieuws geweest.

Om een lang verhaal kort te maken: u kunt gerust uw dochter 18- bij mij laten logeren. Ik zal haar met geen vinger aanraken. Psychische schade is immers niet uit te sluiten.

 

missy73
Lid
Inlognaam: missy73

Bericht Nummer: 20
Aangemeld: 01-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 15 november 2012 - 12:11 am:       

Waarin elk feit zo fictie kan zijn



Waar een fantasie is is een drive.
Wanneer neemt fantasie de overhand om het uit te willen voeren.
En ja je kan een verhaal manipuleren door de dingen net een twist te geven
Misschien lezen we hier wel het verhaal van een DaddyDom.

Ja adolecenten hebben interesses in sex met volwassenen
En sommigen gaan daar erg ver in om het ook voor elkaar te krijgen.
En volwassen ben je op je 22ste ook
Zou het dan ook fout zijn als je het met een meisje van 15-16 zou doen?

maar seks tussen kinderen en volwassenen heeft altijd een scheve verhouding

Mwa ja voor een buitenstaander vaak wel ja
Zeker als de buitenstaander kinderen heeft
Zeker door de dingen die we soms om onze oren krijgen in de media.
Een vrouw die een korte rok draagt zou uitdagen dat ze verkracht word
Nee natuurlijk niet.

Kinderen zijn in een bepaalde fase zeer gericht op sex
Meer dan zo'n 24 jaar geleden.
Media, internet,tv, school give a place
Experimenteren met leeftijdsgenoten
meisjes lijken er vaak eerder aan toe te zijn dan jongens zoals ik al eerder aangaf.

En de reacties op de 18- verhalen
Tja sommigen zijn nu eenmaal zeer banaal geschreven
Waar leg je de grens tussen erotiek met een adolecent en waar en waarom moet er (soft) BDSM bijkomen?

Als je het verhaal vanuit een fictief persoon had geschreven en M bijna 18 had laten zijn was er minder commotie.
Juist doordat je het vanuit de ik geef je er een persoonlijke draai aan.
Maar wel met gevoel wat je met een fictief persoon niet had kunnen benaderen.

En ach scheve verhoudingen
Ik vind al die opa's die een relatie hebben met een vrouw van in de 20 ook niets
Zo'n man die haar vader had kunnen zijn.
Of zoals de nieuwe trend vrouwen met een toyboy.

En als het gebeurd is zoals het in het verhaal staat dan kwam er veel van de kant van M
Ik lees nergens dwang
Je bent haar niet uit huis gaan halen en hebt haar niet in de trein geduwd
Dat deed ze uiteindelijk zelf.

Maar doordat feiten en fictie dus wellicht door elkaar lopen hier is er denk ik weinig zinnigs aan toe te voegen dan dat het een integer verhaal is


Wees wie je bent aan jezelf zijn heb je het meest


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: