home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 8

Gepost op maandag 08 oktober 2012 - 07:37 pm:       


Een uitgebreid gynaecologisch onderzoek


De voorbereiding, je wordt klaargelegd.




Bij binnenkomst is het meteen duidelijk dat je vandaag onderworpen wordt aan een uitgebreid gynaecologisch onderzoek. Midden in de woonkamer heb ik een gynaecologenstoel klaargezet waarvan je weet dat je in luttele momenten hier plaats op zal moeten nemen. Op een tafeltje ernaast zie je allerlei attributen, weinig fantasie heb je nodig om te begrijpen wat ik allemaal ga gebruiken om je uitgebreid uitwendig en zeker ook uitgebreid inwendig te onderzoeken.
Voor dit onderzoek heb ik een witte doktersjas aangetrokken.
Ik ga rustig op een stoel zitten terwijl jij voor me moet gaan staan. Aandachtig en doordringend kijk ik je aan.
“Uitkleden,” hoor je me zeggen.
Je aarzelt, een reden voor mij om op te staan, je bij je middel te pakken en over de leuning te leggen. Met mijn hand druk ik je hoofd ver naar beneden zodat je billen gespannen omhoog komen te liggen. Ik trek ruw je rok omhoog, houd je stevig vast en geef een aantal stevige klappen op je slipje. Ik zet je weer neer en ga voor een tweede keer op een stoel voor je zitten. Streng kijk ik je aan.
“Uitkleden,” deze keer nog dringender dan de eerste keer.
Je snapt dat je gehoor moet geven aan mijn eis dat jij je voor mij moet uitkleden. Ik kijk je streng en schaamteloos aan terwijl jij voor je meester je gaat uitkleden. Even aarzel je wanneer je nog slechts een BH en slipje aan hebt, een reden voor mij om je nogmaals hardhandig over de tafel te laten bukken en je stevig op je slipje te slaan met mijn vlakke hand.

“En nu je BH uit, en je slipje laten zakken.”
Korte tijd later sta je poedelnaakt voor je Meester.
Benen spreiden en bukken, je handen laten steunen op de rand van de tafel beveel ik je. Je hoofd tussen je armen, de rand van de tafel met je handen omklemd, sta je met benen gespreid en gebukt voor me in afwachting wat ik ga doen.
Nogmaals geef ik je nu een paar stevige klappen op je blote billen. Stil gebukt blijven staan zeg ik je. Nog een keer haal ik flink uit om je een stevige klap op je billen te geven.
Ik ga voor je staan, kijk naar je borsten die naar beneden bungelen. Ik zet mijn nagels in je tepels en trek deze ver naar beneden. Een volgende keer wens ik dat je niet aarzelt als ik je iets opdraag. Om mijn woorden kracht bij te zetten geef ik met mijn vlakke hand een paar rake klappen op de zijkanten van je borsten. Bungelend gaan je borsten op en neer.

“Staan nu,” zeg ik je.
“Benen spreiden,” hoor je me zeggen, “je moet open en toegankelijk voor je Meester gaan staan.”
Aandachtig loop ik om jou heen, voel je borsten, je tepels, laat mijn handen over je billen gaan, tussen je billen om je gaatje te voelen. Met mijn hand pak ik tussen je benen stevig je kut vast.
Neem plaats op de gynaecologenstoel, houd je handen omhoog boven je hoofd, je benen in de beensteunen.
Behendig gesp ik je beide handen vast aan de bovenrand van de stoel. Riemen om je bovenbenen moeten verhinderen dat jij uit de beensteunen kunt komen. De beensteunen fixeer ik ver uit elkaar, je voelt dat je ver gespreid wordt vastgelegd. Een lamp richt ik tussen je benen zodat ik goed en duidelijk uitzicht heb tussen je benen.

Ik ga zitten om eerst te genieten van mijn mooie sub die ik klaar heb gelegd voor een langdurig medisch onderzoek. Je voelt dat je strak vastgelegd bent, armen boven je hoofd, benen kun je niet sluiten, je snapt dat je deze middag van mij bent en moet afwachten wat je Meester gaat doen met je. Volledig open en je beide openingen toegankelijk lig je klaar voor je Meester. En ook als je naar het toilet zou moeten snap je dat ik je niet zal losmaken, maar met je gespreide benen mij zal moeten laten toekijken wat je moet doen.
Je ligt nu klaar voor een uitgebreid uitwendig en inwendig onderzoek.


Het eerste deel van het onderzoek

Je ligt klaar voor een uitgebreid uitwendig en inwendig onderzoek.
Op een tafel liggen netjes de attributen gereed om straks te gebruiken. De gebruikelijke klemmetjes, ook enkele met tandjes de zogenaamde krokodillenbekjes. Deze laatste zijn bedoeld om op je tepels te plaatsen, met een schroefje draai ik het bekje dicht, de tepel wordt ertussen geplet, de tandjes drukken diep in je tepel. Ik kan er dan aan trekken zonder het gevaar dat het klemmetje losschiet van de tepel.
Een stalen speculum, een zogenaamde kutspreider, ook wel eendenbek genoemd. Deze wordt diep in je kutje geschoven, met een schroefje draai ik de lamellen uit elkaar zodat je kut ver open en uit elkaar wordt getrokken, bedoeld voor een aandachtig en vergaand inwendig onderzoek. Ik heb mijn handen vrij, goed uitzicht en kan diep in je kut kijken en voelen indien ik dan nodig acht.
Een anale spreider van staal, de lamellen ervan zijn langer. Ook deze heeft een schroefje die de lamellen ver uit elkaar laat gaan. Deze druk ik diep in je gat, draai aan het schroefje zodat je gat ver open komt te staan, bedoeld om diep in je gat te kunnen kijken. Ook nu weer ik heb mijn handen, mijn vingers vrij, kan je daarom aandachtig tot ver in je gat inspecteren en ook voelen met mijn vingers.
Een speciaal klein rond en zacht klemmetje dat ik over je klitje kan schuiven. Ook deze kan een beetje aangedraaid worden.
Een po die ik onder jou kan schuiven, mocht je naar het toilet moeten. Je snapt dat ik je niet zal losmaken zodat je naar het toilet zou kunnen gaan, in mijn bijzijn verwacht ik van je dat je dit zult doen terwijl ik voor je ga zitten en aandachtig tussen je benen naar je kut kijk, of indien nodig tussen je billen schaamteloos naar je gat kijk in afwachting wat je gaat doen en laat zien aan mij.
Een klein zweepje. Mocht je opstandig worden tijdens het onderzoek schroom ik er niet voor om je met dit zweepje een paar ferme tikken op je borsten en tepels te geven. En ook, je zit, ligt immers gespreid, je kut en gat zijn vrij toegankelijk voor mij, een paar ferme tikken tussen je benen op je kutje en gat staat je dan te wachten. Lijdzaam zul je dit moeten toelaten.

Ik trek mijn doktersjas aan.
Langzaam kom ik naar je toe, laat mijn handen over je gezicht glijden, volg daarbij de contouren van je hals, nek en kin. Met mijn vingers bespeel ik je lippen, druk daarna voorzichtig een, vrij snel daarna nog een tweede vinger in je mond. Op en neer ga ik met mijn vingers in je mond, elke keer steeds dieper en voel daarbij aandachtig wat ik tegenkom in je mond.
Verder ga ik met mijn handen over je lichaam, voel daarbij elke ronding, elk detail, elke oneffenheid.
Je beide borsten voel ik aandachtig. Met mijn handen kneed en plet ik stevig je borsten om te constateren of ik geen harde stukjes tegenkom. Ik druk daarbij ook diep op je borsten, dat laatste ook om de veerkracht ervan te bepalen. Een tikje op je tepels, een fel kneepje met mijn nagels in je tepels geven mij een indruk van je reflexen.
De beide zogenaamde krokodillenbekjes plaats ik op je tepels. Het schroefje draai ik aan zodat het bekjes van het klemmetje dicht gaan, je tepel geplet ertussen, de tandjes ervan in je tepels. Dat laatste is nodig omdat ik het touwtje dat vastzit aan deze klemmetjes omhoog trek, je borsten richten zich als een punt omhoog. Ik trek de touwtjes ver omhoog, bevestig de uiteinden ervan aan het houten plafond boven jou. je tepels komen ver omhoog, je borsten als een punt omhoog gericht. Ik laat je zo een minuutje liggen, de touwen van de klemmetjes gespannen, je beide tepels ver omhoog getrokken.
Voorzichtig haal ik daarna de klemmetjes van je tepels en wacht om te zien of je tepels weer de normale lengte krijgen, of je borsten weer de normale vorm aannemen.

Verder ga ik naar beneden met mijn handen, bijna liefkozend laat ik mijn handen over je lichaam dansen. Je buik. Een massage, met mijn handen maak ik cirkelbewegingen over je buik. Daarbij voel ik of ik harde stukjes tegenkom. Een vinger druk ik daarbij een beetje in je navel.
Verder ga ik naar beneden met mijn handen totdat ik de contouren van je dijbenen voel. Voorzichtig laat ik een hand rusten tussen je benen. Even laat ik mijn hand daar liggen.
Met een vinger maak ik een rondje tussen je benen en volg daarbij de contouren van je kutje. Dit herhaal ik enkele keren en wacht daarbij op een mogelijke reactie van je kutje.
Een vinger laat ik wandelen over je buitenste schaamlippen. Zacht, met een lichte druk maak ik rondjes. Met het topje van mijn kleine vinger druk ik in je kleine plasgaatje, wacht daarbij een mogelijke reflectie af. Met mijn tong strijk ik over dit kleine gaatje, maak ook strijkbewegingen met mijn tong om een eventueel verhoogd suikergehalte te proeven.

Met het topje van mijn vinger druk ik zacht op jou klitje, en kijk of deze opzwelt door mijn lichte aanraking. Hetzelfde doe ik met het puntje van mijn tong, strijk er ook over om eventuele reflecties te ontlokken. Het kleine speciale klemmetje plaats en klem ik over je klitje. Ik wacht af hoe je klitje hierop reageert. Nogmaals met mijn tong maak ik kleine bewegingen over het kleine topje ervan.
Met mijn vinger dieper nu. Ik maak cirkels met het topje van mijn vinger over de ingang van je kutje, om de stugheid, de hardheid ervan te voelen. Dieper ga ik, eerst met een vinger later met meerdere vingers, op en neer in je kutje om de ruwheid van het inwendige van je kutje te voelen.
Dit is ook het moment om de speculum van tafel te halen. Nadat ik deze eerst met mond warm en nat gemaakt heb druk ik deze voorzichtig maar wel resoluut en diep in je kutje. Ik ga voor je zitten, draai het schroefje aan, je kutje wordt langzaam ver open gespreid. De lamp richt ik nu tussen je benen, een goed uitzicht heb ik op het inwendige van je openstaande kut. Aandachtig kijk ik of er ongerechtigheden te zien zijn.
Even blijf ik voor jou zitten om schaamteloos naar je openstaande kut te kijken. Langzaam haal ik daarna de kutspreider weer uit je kutje.

Verder ga ik met mijn handen, mijn vingers naar beneden, volg daarbij de contouren van je bilnaad. Met mijn vingers maak ik rondjes over de rand van je gat.
Langzaam druk ik een klein beetje een van mijn vingers in je gat, later gevolgd door een tweede en derde vinger. Voorzichtig pompend op neer, steeds iets dieper totdat ik niet verder kan. Ik voel de binnenkant van je gat, voel ook dat je deze dag nog niet naar het toilet bent geweest, iets dat me er niet van weerhoudt om verder naar binnen te dringen in je. Wel een reden om je met het kleine zweepje een stevige tik te geven op de zijkanten van je borsten, je beide tepels, tussen je benen op je kutje en je gat. Daarna druk ik weer mijn vingers diep in je gat en probeer daarbij de binnenwand ervan te voelen.

De anale spreider komt nu tevoorschijn. Diep laat ik deze verdwijnen in je gat. De lamellen laat ik ver opengaan door aan het schroefje te draaien. Je gat wordt helemaal opengetrokken. Ik kan diep nu in je gat kijken, constateer dus ook dat je nog niet naar het toilet bent geweest. Geen reden overigens om te stoppen nu. Ik zit voor je om je aandachtig te aanschouwen.
Langzaam haal ik de spreider weer uit je gat. Omdat je gat nog ver openstaat kan ik nu makkelijk met mijn hand je gat verder van binnen inspecteren. Mijn pols en een klein stukje van mijn arm laat ik hierbij verdwijnen in je gat. Slurpend ga ik op en neer.

Ik ga voor je zitten, kijk naar je, jij poedelnaakt, gespreid op mijn gynaecologenstoel.




 

janine2
Nieuw lid
Inlognaam: janine2

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 05-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 01 november 2012 - 11:07 am:       

een spannend begin



Ik wacht in spanning op het vervolg, het is veelbelovend en mooi beeldend beschreven. De 'patiënte' zal behoorlijk angstig zijn, hoop ik.

 

reintoch
Beheerder

Bericht Nummer: 218
Aangemeld: 05-2002


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 07 november 2012 - 12:15 pm:       

afleveringen bijelkaar gevoegd



Omdat beide afleveringen van dit verhaal erg kort zijn, heb ik ze bij elkaar gevoegd, en de laatste plaatsing verwijderd.


      billekoek           zijn hand op haar bil          gedeelde pijn      


 

Anonnymuisje
Nieuw lid
Inlognaam: anonnymuisje

Bericht Nummer: 1
Aangemeld: 07-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op vrijdag 09 november 2012 - 12:01 am:       

alle goden wat heerlijk geil!



Ik ben ook benieuwd naar het vervolg, deze twee stukken waren in ieder geval al ontzettend geil om te lezen. Sterker nog; ik vertelde mijn man erover en zelfs van het vertellen/de gedachte eraan werd ik al geil. More please!

 

geil caatje
Beginnend lid
Inlognaam: geilcaatje

Bericht Nummer: 6
Aangemeld: 03-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 april 2018 - 09:46 pm:       

Heftig, maar erg lekker



Ik vind het heerlijk hoe U steeds zo toekijkt en daar ook echt de tijd voor neemt. Weer een erg lekker verhaal dit, best heftige elementen, maar toch kan ik me weer heel goed voorstellen dat ik het ben die daar ligt...

Liefs,
caatje


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: