home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lady Amsterdam


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op zondag 07 oktober 2012 - 10:38 am:       


Spellen avond


Een spellen avond met een twist.




De deurbel gaat. Ineens is het stil in de kamer. Doodstil. Ik zie vijf nerveuze mannen elkaar aankijken. De spanning is om te snijden. Eindelijk is mijn vaste sub ook aangekomen. Ik loop naar de de deur en laat hem binnen.
“Dat is toch niet iets wat ik van je gewend bent! Je bent anders altijd netjes op tijd!”.
Zijn wangen kleuren langzaam rood: “Sorry, ik had het verkeer niet echt mee.”
Snel lopen we door naar de voorkamer. Ik wijs hem zijn plek. Nu heb ik het gezelschap compleet: zes nerveuze mannen zitten aan de eettafel. En alleen ik weet wat ze te wachten staat.

De avond verloopt geheel volgens mijn planning. Iedereen heeft genoten van de maaltijd. De spanning is er van af en iedereen lijkt zich op z'n gemak te vinden. Iets te gemakkelijk naar mijn smaak. Daar moet verandering in komen.
“Zo, dan is het nu tijd voor het toetje. Ik wil dat iedereen zich nu uitkleed!”
De mannen kijken elkaar geschrokken aan.
“Snel een beetje, ik heb zin in een toetje. Wie geen zin heeft in een toetje, kan nu nog weg. Jullie weten waar de deur is. Het is graag of niet!”
Geschrokken kleden de mannen zich uit. Even later zitten 6 aantrekkelijke, naakte mannen aan mijn eettafel, te wachten op wat zei denken dat een toetje gaat worden.
Ik loop naar de woonkamer en kom terug met een aantal dozen. In een doos zit een bord, pionnen, een dobbelsteen, een pak met rode kaarten en pak met groene kaarten.
We gaan een spel spelen wat ik zelf bedacht heb. De regels zijn simpel: wie een 1 gooit pakt een rode kaart en wie een 6 gooit een groene. Op de rode kaarten staan fysieke ongemakken en op de groene kaarten staan beloningen. Maar tja, ik heb het spel bedacht en bij mij weet je het nooit zeker.

Het spel begint. Iedereen krijgt een nummer en een bijpassende pion. Om de beurt gooien de mannen met de dobbelsteen. De eerste man links van me gooit een drie. Hij verplaatst zijn pion over het bord. De tweede man gooit toepasselijk een twee. Dan is mijn sub aan de beurt. Alle ogen zijn gericht op de dobbelsteen. Als de dobbelsteen stil ligt, ziet iedereen dat hij de eerste 6 van de avond heeft gegooid. Met trillende hand pakt hij een rode kaart.
Hij leest hem voor: “Pak doos drie en kies daaruit een mooie passende butplug. Kies wijs...”.
Hij staat op en loopt naar doos drie. In de doos liggen zes pluggen, oplopend van klein naar extreem groot.
Je ziet hem denken: ‘Shit, wat bedoelt ze met kies wijs...’
Wat hij niet weet is dat hij straks wederom met de dobbelsteen moet gooien, en dat de persoon met het nummer wat gegooid wordt, de plug krijgt. Zes pluggen, zes personen. Er bestaat dus een reële kans dat hij zijn eigen nummer gooit. Daarbij zou het zomaar kunnen dat er ook zes van dit soort rode kaarten in het spel zitten, wat in zou houden dat iedereen straks gevuld is met een plug. Hij wil natuurlijk de kleinste als hij er toch lang op moet zitten. Dus wat is nu wijsheid?

Hij haalt diep adem en pakt de vierde in grootste. Die zou hij kunnen hebben als je het mij vraagt. Als hij hem krijgt, dan is er geen man over boord. Hij loopt naar me toe en komt naast me zitten op z'n knieën. Ik geef hem de dobbelsteen en hij gooit drie... Zijn hoofd zakt naar beneden, hij weet dat hij hem zal gaan krijgen. Hij loopt naar de poef en leunt voorover zodat ik er goed bij kan.
Ik trek mijn handschoenen aan en pak wat glijmiddel. De andere vijf mannen kijken gedesinteresseerd naar wat er gaat gebeuren. Mijn vinger zoekt zijn gaatje en langzaam duw ik er tegen aan. Ik voel dat hij gespannen is, waarschijnlijk omdat er vijf naakte mannen bij staan te kijken.
“Ontspan je”, zeg ik zachtjes.
Hij sluit zijn ogen en probeert zich op mijn vinger te concentreren. Op dit moment heb ik gewacht en een tweede vinger gaat naar binnen... Nummer drie komt er vlak achter aan. Als ik het gevoel heb dat ik hem er genoeg voor heb voorbereid, haal ik mijn vingers er uit en duw ik heel langzaam de plug naar binnen. Op het breedste punt wacht ik.
Hij wil naar achteren komen zodat hij er inzit. Ik hou hem tegen. De frustratie is op zijn gezicht af te lezen. Hij zal op het breedste punt even moeten blijven hangen. Hij concentreert zich en komt langzaam tot rust. Op het moment dat ik zie dat hij zich over geeft aan mijn lusten, druk ik het laatste stukje van de plug er in een keer in. Het subje is gevuld, heel erg gevuld. Enigszins ongemakkelijk loopt hij terug naar zijn stoel, waar hij weer gaat zitten.
Ik zie hem denken: ‘Waarom heb ik deze gekozen en niet de kleine...’

Het spel gaat verder. Man 4 gooit een 6.
Hij pakt een groene kaar en leest deze voor: “De innerlijke mens verdient aandacht, je hebt een kwart glas witte wijn verdiend... Wie wil je dat dit jou geeft?”.
Nummer 4 slikt zichtbaar en kijkt heel verlegen naar zijn kaartje. Ik roep hem en hij komt op voor me op zijn knieën zitten. Verlegen kijkt hij omlaag. Ik trek hem aan zijn haren, zijn gezicht komt omhoog en ik fluister iets in zijn oor. Zijn ogen worden groot en vullen zich met angst.
Ik spreek met een strenge stem “Ik wil graag nu een nummer van je”.
Met schaamrood op zijn kaken zegt hij “Doe dan maar nummer 1”.
Ik glimlach en zeg hartelijk “Prima, als hij niets had gezegd dan hadden jullie allemaal hem een kwart glas moeten geven, dus schijnbaar kiest hij eieren voor zijn geld”.
De mannen voelen zich ongemakkelijk maar lachen een beetje. Man nummer 1 vraagt zich af wat hij moet doen. Ik rijk hem een glas aan, vul dit voor een kwart met witte wijn, en leg hem uit dat hij via zijn mond het aan nummer 4 dient te geven. Beide mannen zitten tegenover elkaar op hun knieën. Nummer 1 neemt een slok en leunt voorover. Man 4 doet zijn mond open. Terwijl ze de wijn over proberen te brengen zonder elkaar aan te raken, loopt een straal wijn over het gezicht van nummer 4, via zijn borst en buik omlaag.
Nummer 1 kijkt mij verschikt aan. Dit had hij beter niet kunnen doen. Ik pak zijn hoofd en zeg hem dat hij zijn tong moet uitsteken. Mijn hand duwt zijn hoofd naar het wijnspoor. Hij begrijpt wat zijn straf is en begint het wijnspoor langzaam op te likken. Hij begint aarzelend bij het gezicht. Zijn tong volgt langzaam het spoor naar zijn hals, borst en eindigt bij zijn buik. Man nummer vier rilt. Het is niet duidelijk waarom hij rilt. Het zou walging kunnen zijn of toch genot?
Het glas is nog steeds gevuld. Man nummer 1 pakt een grote teug. Dit keer drukken beide heren hun lippen goed op elkaar. De wijn wordt op een nette en effectieve manier overgedragen, precies zoals het hoort: alcohol verspilling is tenslotte zonde. In de ogen van beide mannen is een kleine twinkeling te zien. Hun lippen zitten nog steeds op elkaar, terwijl het duidelijk is dat de wijn al is overgedragen. Even lijkt het erop dat ze er toch van genieten. Dit hebben ze zelf ook door: abrupt en verschrikt deinzen te achteruit.

Het spel gaat verder. Achtereenvolgens gooit 5, 6, ik en 1 veilige nummers.
Nummer 2 gooit een 1 en pakt een rode kaart: “Alle medespelers mogen met de dobbelsteen gooien. Het totaal aantal gegooide ogen is het aantal slagen wat jij krijgt”.
Hij schrikt zichtbaar. Dat zijn dus maximaal 6x6 slagen... en dat zijn er een hoop! Ik gooi als eerste een 5. Daarna gooien de mannen. Iedereen gunt nummer 2 het maximaal aantal slagen en er wordt ook flink gelachen als er twee keer een 6 wordt gegooid. Het totaal aantal slagen komt uit op 28. Iedereen is er stil van.
Ik leg nummer 2 over mijn schoot en pak een houten borstel. De stilte wordt verbroken wanneer ik begin met slaan. Als ik bijna klaar ben met de slagen stop ik en vraag ik iedereen hoeveel slagen ik heb gegeven. Ik zie hun ogen verschieten! Natuurlijk heeft niemand opgelet. Het kost me moeite om niet te lachen.
“Iedereen die het antwoord fout heeft, zal zoveel slagen krijgen als nummer 2 heeft gehad.”
Man 1 gokt op 26, man 3 en 6 gokken 28 en man 2 en 4 houden het op 27.
Ik verdeel de mannen in drie groepen. Ik trek nummer 1 over mijn schoot en begin met slaan. Na 27 slagen beginnen zijn billen heerlijk te gloeien. Vervolgens roep ik nummer 2 naar voeren. De opluchting in de ogen van man 3 en 6 is duidelijk af te lezen. De moed van nummer 4 en 5 zakt in hun spreekwoordelijke schoenen die zie niet aan hebben. Zij komen straks aan de beurt.
Nummer 2 ligt inmiddels over mijn schoot en ik geef hem een harde klap. Hij kreunt... dit was te heftig. Trillend ligt hij over mijn schoot. Ik streel zachtjes zijn billen en zeg hem dat hij weer mag staan. Hij had er immers 28 verdien en nog maar 27 gekregen. Ik zie de verbazing in de ogen van man nummer 3 en 6: ze hadden de verkeerde aanname gedaan. Ieder krijgt de slagen die ze verdienen. Als de straffen zijn afgehandeld gaat iedereen weer zitten. Ik zie dat sommige van de mannen dankbaar zijn dat het zachte leren stoelen zijn die nog iets van verkoelen geven.

Het spel gaat door. Er komen nog vele vervelende en soms voor de mannen ook vernederende opdrachten voorbij. Na een tijdje gooi ik een 1 en pak ik mijn eerste maar ook tevens de laatste rode kaart van het spel. Iedereen is verbaast. Natuurlijk hadden de mannen wel door dat ik ook me deed, maar niemand had verwacht dat ik ook een kaart zou trekken.
Ik lees het kaartje voor: “Orale bevrediging”.
Ik zie ieders ogen oplichten, de kamer wordt er acuut iets lichter van. Ik pak de dobbelsteen en gooi. Langzaam maar zeker komt de dobbelsteen tot stilstand. Nummer drie, mijn vaste sub, kijkt me verheugd aan. Zijn ogen glinsteren, hij moet zich wel een geluksvogel voelen. Dat is hij ook, al weet hij maar half hoe gelukkig hij mag zijn, denk ik bij mezelf.
Ik neem alle mannen mee naar de woonkamer. Aan de haken waar normaal de hangmat hangt, hangt nu een touw. Alle mannen worden op een rij gezet, op nummer 3 na: hij blijft op zijn knieën voor de rij zitten. Ik maak iedereen vast aan het touw. Vijf mannen staan nu op een rij met hun armen boven hun hoofd gebonden. Ik pak vijf condooms en geef alle mannen een langzame kus. Als afsluiting krijgen ze een condoomverpakking in hun mond. Mijn vaste sub kent me langer dan vandaag en voelt meer nattigheid. Zijn ogen worden groter en groter. Hij ziet er zichtbaar ongemakkelijk uit.
Ik neem hem mee naar man nummer 1 en ga achter hem staan. Hij leunt een beetje tegen me aan. Ik weet dat hij dit tot rust brengt, dus ik laat het toe. Ik pak zijn hand en leid hem naar het lid van nummer 1. Hij raakt het half harde lid aan. Ik beveel hem om man nummer 1 langzaam af te trekken totdat hij helemaal stijf is. Het condoom laat ik hem met zijn mond pakken. Daarna komt het moeilijkste, het omdoen van het condoom bij man nummer 1.
Hij slikt, dit had hij nog nooit gedaan. Na enig gestuntel lukt het hem. Ik duw hem langzaam omlaag op zijn knieën. De aarzeling is zichtbaar. Dit gaat in tegen zijn verstand, al weet hij ook dat diep van binnen dit is wat hij wil. Ik ben het twijfelen zat en pak zijn hoofd stevig beet. Ik duw zijn hoofd steeds verder naar voren. Zijn lippen raken het lid. De geur van mannelijke geilheid is anders dan hij had verwacht. Zijn lippen openen zich langzaam en met zijn tong maakt hij het lid nat.
Ik voer de druk op en langzaam maar zeker neemt hij hem helemaal in zijn mond, steeds dieper en dieper. Zijn ademhaling versnelt. Met mijn handen geef ik het tempo aan waarmee er gepijpt moet worden. Het tempo gaat langzaam omhoog.

Ik kijk nummer 1 recht in zijn ogen. Hij wil weg draaien en zijn ogen sluiten, maar weet dat hij dit niet mag doen. Noodgedwongen houdt hij zijn ogen op mij gericht.
“Mag ik alsjeblieft komen mevrouw?” klikt het hees uit zijn mond.
Ik voel het hoofd van mijn subje verstijven, maar duw door.
“Blijf pijpen schatje!”
Hij gaat door en terwijl ik zie hoe 1 het zwaarder krijgt, komt er een gesmeek uit zijn mond...
“Alstublieft mevrouw, mag ik komen?”
En ik knik naar hem en zie zijn lichaam aanspannen en ontspannen. In grote schokken komt hij klaar.
Mijn vaste sub kijkt opzij... nog vier te gaan. Pffff.... Ik geef hem een slok water en een lange kus. Mijn ogen glinsteren en ik kijk hem vragend aan. Hij geeft mij een lichte knik, wat voor mij het teken is dat hij dit ritueel graag wil herhalen bij nummer twee.
Het is een mooi gezicht: al die mannenlichamen die zich overgeven aan hun lusten. Onberoerd laat het hem niet: zijn eigen lid is inmiddels ook stijf en zijn voorvocht vloeit al rijkelijk. Wanneer ook nummer 6 is gekomen, laat ik hem uitgeput en languit op zijn rug liggen.
Ik streel zijn lichaam en kom tussen zijn benen zitten. Zijn geilheid kent geen grenzen meer. Zijn lichaam heeft het gewonnen van zijn geest en zijn geest is leeg en wil alleen nog maar voelen. Op het moment dat ik met mijn lippen zijn lid omklem, smeekt hij me al of hij mag komen.
Hij is zo opgewonden dat een paar likjes en een paar keer zuigen al genoeg is om het te laten komen. Dat is zijn beloning. Hij komt in mijn mond met toestemming. Uiteraard krijgt hij zijn gegeven zaakje terug in zijn mond.
Hij kijkt me dankbaar aan en slikt zijn zaad langzaam door.

door reintoch (beheerder) uit het Verhalen Lab gehaald, na de opmaak te hebben verbeterd



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 521
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 09 oktober 2012 - 10:59 am:       

Origineel



Origineel, op z'n minst. Moedige mannen, erg sterk om te blijven zitten terwijl zo'n mispunt nauw verholen bedreigingen uit. Maar ja, zij weten dat deze vrouw vrij uniek is, altijd onverwachte dingen doet en dat weggaan betekent dat je een avond mist die je nooit zou vergeten. Of dat nou betekent dat je er altijd verlangend op terug zult kijken of nog tot je 93e nachtmerries zult hebben.
Niet verkeerd.


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

Rem Jansen
Lid
Inlognaam: ruh

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 10-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 09 oktober 2012 - 11:52 am:       

Prachtig



Wat een heerlijk, geil en op mijn fetish geschreven verhaal. Ik heb het onmiddelijk doorgemaild aan mijn Meesteres/Speelkameraadje. Ik ben benieuwd wat ze ermee doet!!!
Super

 

Lady Amsterdam
Nieuw lid
Inlognaam: lady_amsterdam

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 05-2010

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op dinsdag 09 oktober 2012 - 05:14 pm:       

Bedankt!



Wat een lieve woorden dank jullie wel! Ik ben erg onzeker omdat ik mezelf niet beschouw als verhalen schrijfster omdat woordblindheid heb. Als iemand nog tips heeft hoor ik het ook graag!

 

MrMr
Nieuw lid
Inlognaam: mrmeester

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 12-2008

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op woensdag 10 oktober 2012 - 12:34 am:       

Grappig verhaal



Grappig verhaal!

Wel wat veel exercities met getallen waardoor je doorlopend nadenkt welk getal wie of wat betekent.

De grap wordt groter doordat de schrijfster in haar uitleg schrijft: "...De regels zijn 'simpel': wie een 1 gooit pakt een rode kaart en wie een 6 gooit een groene. Op de rode kaarten staan fysieke ongemakken en op de groene kaarten staan beloningen. Maar tja, ik heb het spel bedacht en bij mij weet je het nooit zeker..."

Dit laatste blijkt, want:

"...Dan is mijn sub (= slaaf no 3) aan de beurt. Alle ogen zijn gericht op de dobbelsteen. Als de dobbelsteen stil ligt, ziet iedereen dat hij de eerste 6 van de avond heeft gegooid. Met trillende hand pakt hij een rode kaart..."


Men mag van een schrijfster, zeker wanneer zij meesteres is, verwachten dat ze geen foutjes als hierboven wordt opgemerkt, zal maken.
Reden waarom ik haar bij deze uitnodig om comfortabel over mijn knie te komen liggen om ten overstaan van alle aanwezige arme mennekes daar een paar heerlijke scherp rode billen te ontvangen! (Deel twee zal direct volgen...)

Een schrijfster mag zich meesteres noemen... ze moet wel consequent zijn!

Een andere grap is dat de regeluitleg erg lijkt op de uitleg der regels wanneer ik een spelletje met mijn nichtje van 4 speel. Zij maakt haar regels volstrekt willekeurig, verzint ze op het moment dat zij ze nodig acht. Mij bekruipt bij dit spel hetzelfde gevoel...
Positief is natuurlijk dat je je slaafjes altijd kunt laten doen wat jij wilt dat ze doen... Iets wat op deze manier "zeker weten " zal gebeuren!

Als "Meester" zijnde, denk ik toch dat ik de schrijfster dezes vriendelijk doch dwingend zou willen uitnodigen deel twee in te stappen en ook een rode kaart te trekken. De te ontvangen straf zou zijn (ter plekke bedacht): alle aanwezige mannen bevredigen. Zij kan dit op twee manieren volbrengen: anaal of oraal. Welke zij zal moeten uitvoeren is dan weer afhankelijk van het getal dat zij bij elke man gooit: een even getal is hem anaal bevredigen, een oneven getal is een orale performance voor hem uitvoeren...

Vermoed dat dit voor haar slaafjes ook een mooi feestje zal opleveren.


Nogmaals: het is een onderhoudend verhaal!

Lady Amsterdam: laat je verder niet door mijn opmerkingen tegenhouden dergelijke verhaaltjes te schrijven hoor! Is ook een beetje plagerij. Het is dapper om je ondanks je woordblindheid aan schrijven te wagen. Vast goed te weten: er zijn veel woordblinde schrijvers! Een goede bekende van mij, notoir woordblind, is zowel (schrijvend) journalist als bekend auteur. Zijn teksten worden gewoonlijk even door iemand nagelezen.

Groet!



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: