home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit
Spanking Forum » Verhalen Forum » Aanbevolen Spanking Verhalen » Rokje omhoog, slipje naar beneden, billen bloot
« Vorig verhaal Volgend verhaal »

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op maandag 01 oktober 2012 - 05:51 pm:       


Rokje omhoog, slipje naar beneden, billen bloot


Eindelijk jouw straf
Rokje omhoog, slipje naar beneden, billen bloot.

Het heeft nu wel lang geduurd: ik heb al laten doorschemeren wat je eventueel te wachten staat als je komt. Je belt daarom voorzichtig aan.
Ik laat je vriendelijk binnen en ga je voor naar mijn huiskamer. Om je te laten wennen aan mij, de ruimte ook waarin je nu beland bent geef ik je een kopje thee. Ik neem jou op, observeer je, kijk naar je gedragingen. Ook jij, nadat je enigszins tot rust gekomen bent kijkt om je heen.
Je ziet midden in de kamer een stoel staan, vraagt je onbewust af waarom deze zo centraal in de woonkamer geplaatst is.
Ik schenk nog een tweede kopje thee voor je in, en geef je de tijd om dit in alle rust op te drinken. Na een kleine poos vind ik het echter welletjes geweest en neem plaats op de stoel die ik midden in de kamer gezet heb. Ik kijk je indringend aan en zeg tegen je dat je voor me moet gaan staan. Even kijk ik je aan, laat daarbij mijn ogen van boven naar beneden gaan om een goed beeld van je te krijgen.
Even wacht ik nog maar dan zeg ik op een welhaast bevelende toon dat je dichterbij moet komen. Aarzelend kom je dichter voor me staan.
ďJe schoenen uit,Ē zeg ik tegen je.
Ik kijk je daarna nogmaals aan, pak je nu met mijn ene hand beet en dwing je over mijn knieŽn te gaan liggen. Je voelt dat ik een arm om je middel leg en je onwrikbaar over mijn knieŽn leg. Behendig pak ik je handen vast en met een enkele beweging leg ik die achter je rug. Met een touw bind ik je polsen vast, zodat je nu met je handen achter je rug vastgebonden bent.

Ik trek je dichter naar mij toe en aai plagend over je rokje. Je voelt dat ik je rokje omhoog trek zodat je billen tevoorschijn komen. Plagend laat ik mijn handen over je slipje gaan. Daarbij druk ik ook met mijn vingers tegen en door je slipje om je bilnaad en je gaatje te voelen. Een plagend tikje geef ik op je slipje. Dan ineens voel jij dat ik met mijn hand je slipje vastpak en tot over je knieŽn naar beneden trek. Je voelt dat je billen bloot komen te liggen.
Nog een keer laat ik mijn handen over je blote billen gaan, met een vinger ga ik over je bilnaad totdat ik je gat voel. Speels maak ik met een vinger rondjes over je gat, druk deze na verloop van tijd ook een beetje erin, daarna nog eens over je bilnaad en weer met een vinger over de contouren van je gat en dieper nu in je gat op en neer. Een felle tik geef ik op een van je billen, daarbij schiet je iets naar voren over mijn knie. Om je billen wat meer te laten spannen en ook wat hoger te laten komen pak ik met mijn andere hand je nekvel vast en druk je hoofd dieper naar beneden. Het hoofd verder naar beneden nu, de billen omhoog gericht en gespannen lig je voor mij klaar, jij in afwachting wat komen gaat.

Nog een keer ga ik bijna liefkozend met mijn hand over je billen, terwijl ik met mijn andere hand, mijn arm je stevig omklem. Voldoende heb ik gewacht, ik geef je een ferme klap op een van je billen, meteen gevolgd door een tweede nog steviger op je andere bil. Ik klem je nog vaster in mijn arm zodat je onwrikbaar vastligt in de greep van mijn arm, en met een flinke uitgestrekte zwaai van mijn andere hand geef ik je een paar stevige harde klappen op je beide billen.
Een moment geef ik je de tijd om te ervaren wat er met je staat te gebeuren, ga daarbij met mijn handen over je billen, met mijn vingers over je bilnaad en met een ervan diep pompend op en neer nu in je gat, steeds dieper. Dit wissel ik af met stevige harde klappen op je beide billen. Met een hand trek ik ook je billen uit elkaar zodat je bilnaad toegankelijk is. Met mijn andere hand sla ik nu stevig tegen de binnenkant van je billen, enkele stevige tikken ook op je bilnaad.

Ik ga ermee door totdat ik het wel genoeg vind. Nog steeds houd ik je met mijn arm om je middel stevig tegen me aangedrukt vast. Met mijn andere hand, vingers ga ik op en neer over je bilnaad, voel daarbij ook je kut. Diep dring ik van achteren met mijn vingers in je kut, op en neer, erin en eruit met mijn vingers.
Een dildo, een in grootte oplopende balletjes aan een flexibele staafje laat ik over je bilnaad glijden. Langzaam laat ik deze dildo daarna in je gat verdwijnen, balletje voor balletje, steeds dieper in je gat. Ook nu weer ga ik pompend op en neer met deze lange dildo in je gat, draai er ook rondjes mee.
Met deze balletjes-dildo in je gat geef ik je nog een paar ferme klappen op je beide billen.
Dan vind ik het wel genoeg geweest. Ik laat je overeind komen, maak je polsen los en laat je voor me staan, slipje nog naar beneden.

Ik kijk je indringend aan.
ďBlouse losknopen en aan mij overhandigen,Ē zeg ik je dwingend.
Je aarzelt even maar je ziet aan mij dat je er niet aan kunt ontkomen wat ik je vraag. Knoopje voor knoopje maak jij aarzelend je blouse los en geeft deze aan mij.
ďBH uit en aan mij geven.Ē
Je snapt dat je geen keus hebt. Rok op de grond laten zakken en eruit stappen. Je probeert iets te zeggen maar merkt dat het verstandiger is te gehoorzamen.
ďEn nu als laatste je slipje uitdoen,Ē hoor je me zeggen.
Naakt sta je voor me. Benen spreiden hoor je, je snapt dat je helemaal open en toegankelijk voor me moet te staan.
Poedelnaakt, benen gespreid sta je voor me. Ik schuif de stoel iets dichterbij om je aandachtig te bekijken. Jij ziet dat ik naar je naakte lichaam kijk, je ziet ook dat ik schaamteloos tussen je benen kijk.
Daarna gebukt over de tafel haal ik de balletjes dildo langzaam pompend uit je gat. Langzaam komen de balletjes een voor een tevoorschijn.

Met een kopje thee, naakt op mijn schoot, tegen me aangedrukt laat ik je bijkomen. Het kleine meisje dat na haar straf veilig mag wegkruipen op de schoot van haar Meester.


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      

 

janine2
Nieuw lid
Inlognaam: janine2

Bericht Nummer: 5
Aangemeld: 05-2012

Beoordeling: 
Stemmen: 2 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 01 november 2012 - 11:13 am:       

FraaiWederom een heerlijke scene die met een mooie afstandelijkheid beschreven wordt en daarom ook veel aan de verbeelding overlaat. Wellicht te vaak 'jouw dit' en 'jouw dat'.
Ik kan dit type verhalen erg waarderen.

de jouw's heb ik in je's veranderd - red. reintoch

 

geil caatje
Nieuw lid
Inlognaam: geilcaatje

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 03-2018

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 07 april 2018 - 09:39 pm:       

Was ik haar maar...Mmmmm wat een heerlijk verhaal, ik kan me zo voorstellen dat ik het ben die daar staat. Heel geil ook hoe zij geheel naakt is/moet zijn en hij juist geheel gekleed blijft.

Liefs,
caatje


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: