home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Lupos


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 2

Gepost op zondag 23 september 2012 - 04:25 pm:       


In gereedheid gebracht door jouw Meester


Een rustige zondagmiddag




Op het afgesproken tijdstip sta je voor mijn deur.

Zwijgend laat ik je binnen en loop jou voor om je de woonkamer binnen te laten. Een kopje thee heb ik voor je klaargezet. Ik laat je plaatsnemen op een stoel tegenover mij.
Nog steeds hebben we geen woord gesproken. Ik geef je de tijd om tot rust te komen, de tijd om te wennen aan mij en de plek waarin jij jouw intrede hebt gemaakt.
Je ziet een man voor je, gewone kleren, een man die rust uitstraalt.
Een tweede kopje schenk ik voor je in. Om de stilte te doorbreken wil je wat zeggen, maar je voelt aan dat dit nog niet het moment is.
Je ziet dat ik je aankijk, je ziet ook dat ik je een wenk geef voor me op de grond te komen zitten. Je begrijpt het signaal en neemt plaats op de grond voor mijn voeten. Je voelt dat ik aandachtig naar je kijk, je aandachtig in me opneem. Ik voel jouw twijfel, jouw onzekerheid, jouw angst maar laat het er gewoon zijn. Langzaam voel jij een rust in je komen.

Na een voor jouw gevoel eindeloze tijd sta ik op, neem je bij een van je handen vast en begeleidt je naar mijn zolder. Niet dwingend, maar je voelt duidelijk mijn aanwezigheid en mijn keus je mee naar mijn zolder te nemen. Voor deze gelegenheid heb ik een stoel klaar gezet op zolder waarvan jij begrijpt dat je er plaats op moet nemen.
Ik laat je een poosje rondkijken om je te laten wennen aan deze ruimte.

Je ziet een reling. In jouw gedachten, in jouw fantasie zie jij je al vastgebonden zitten de grond, handen en armen achter je, vastgemaakt aan een paar spijlen van de reling, benen iets opgetrokken en strak gespreid vastgebonden aan enkele andere spijlen ervan. Van onderen door mij open gelegd en je gezicht, je mond op de juiste hoogte. In jouw fantasie kom ik voor je staan, doe mijn broek naar beneden, houd je gezicht vast en druk zonder omhaal mijn penis diep in je mond. Vastgebonden, gezicht door mij vastgehouden, in jouw gedachte voel jij dat je geen kant uit kunt.
Nogmaals kijk je naar de reling en in een flits begrijp je dat ik je ook gebogen over de reling zou kunnen vastbinden, benen enigszins gespreid, voeten vast aan de spijlen, de armen gestrekt, de handen vastgebonden aan de andere spijlen, deze aan de overkant van de trap, je billen omhoog gericht en daarom volledig beschikbaar voor mij. In jouw fantasie voel je al dat ik diep in je aars binnendring.
Je snapt ook dat dit een uitstekende positie is om je een spanking te geven met mijn handen, of ook met verschillende dildo's bij jou binnen te dringen.
Andere beelden komen bovendrijven waarvan je beseft dat de entourage op deze zolder toereikend is om deze in werkelijkheid te moeten ondergaan en zult moeten beleven.

Zwijgend kom ik voor je staan en doe je een blinddoek om. Even laat ik je nog zitten, maar dan voel je dat ik langzaam een van je handen pak en een touw wikkel om de pols er van. Ik wacht een enkel moment pak dan je tweede hand en wikkel wederom een touw om de pols ervan. Ik laat je rustig zitten, maar je beseft wat er zou kunnen gaan gebeuren. De andere uiteinden van de beide touwen haal ik door een tweetal ringen die ik in het houten plafond verankerd zitten.
Ik pak je vast, je begrijpt dat je moet gaan staan nu. Langzaam, tergend langzaam trek ik aan de touwen. Langzaam, tergend langzaam voel je dat je handen omhoog worden gehesen, langzaam voel je dat je armen gestrekt en uit elkaar omhoog komen te staan. Ik laat je even staan zo, een moment dat je kunt ervaren dat je je fysiek aan mij hebt overgegeven.

Je voelt dat ik langzaam je blouse losmaak. Langzaam maak ik knoopje voor knoopje los van je blouse, langzaam ga ik jou onthullen. De blouse trek ik over je armen omhoog zodat je nu slechts nog met een BH voor me staat. Een BH die nu je mooie vormen verhult.
Mijn handen laat ik liefkozend, plagend glijden over je al blote huid, ook over je BH. Maar ook je BH zal het verhullende moeten prijsgeven aan mij. Je voelt dat ik langzaam, maar trefzeker je BH los gesp en ook nu weer over je gespreide armen naar boven schuif. Je voelt dat er daarna niets gebeurd. Even ga ik voor jou zitten om je in me op te nemen, je ontblootte bovenlichaam te bewonderen. Een moment voor jou om te ervaren dat je nu in mijn handen bent, een man die aandachtig naar je mooie bovenlichaam kijkt. Je beseft dat ik naar je borsten, je tieten kijk.

Ik kom dichter voor jou staan en laat mijn handen glijden over je bovenlichaam, je hals. Mijn handen laat ik rusten op je borsten. Zonder enige schaamte of terughoudendheid voel ik deze, speel ermee, knijp ook even speels en ondeugend in je tepels.
Ik laat mijn handen over je broek glijden, voel de contouren van je bovenbenen. Langzaam trek ik voorzichtig, maar doelbewust je broek tot over je enkels naar beneden. Je bent met je armen boven je hoofd vastgebonden, je snapt dat je niet kunt verhinderen dat ik ook je slipje langzaam beetpak, en zeer langzaam maar zonder aarzeling naar beneden schuif.
Ik ga ik weer voor je zitten en kijk schaamteloos tussen je benen. Je snapt, je voelt dat ik voor je zit en zwijgend naar je naaktheid kijk. Je voelt dat ik tussen je benen kijk.
Ik pak een voor een je voeten vast om je te ontdoen van je broek en slipje. Ook nu weer voel jij dat ik touwen om je enkels bindt. Langzaam voel jij dat ik aan de touwen trek zodat je benen gespreid komen te staan. Wijd en strak gespreid bind ik jou vast aan twee haken die ik op de grond heb bevestigd. Je voelt dat ik jou helemaal open strak zet. je voelt dat je nu helemaal toegankelijk bent voor mij. Je beseft dat ik schaamteloos tussen je benen naar je openstaande kut kijk. Je probeert je benen sluiten maar je weet dat je strak vastgelegd bent en dit zult moeten toelaten.

In jouw fantasie zie jij mij nu voor je staan en voel jij dat jij helemaal en diep door mij gevuld wordt.
Ogenschijnlijk gebeurt er niets, althans je hoort en voelt mij niet. Ik geef je de tijd om je te laten wennen aan het vastgebonden zijn door mij.
Je weet, je voelt dat je nu door mij klaargezet bent, volledig strak vastgelegd klaar om.... mij te dienen. Een stevige spanking b.v, zelfs op je kut misschien die gapend open en klaar staat voor me, tepelklemmen misschien, een kutspreider?

Ik neem plaats op een stoel om naar je mooie naakte lichaam te kijken, naar mijn onderdanige sub in al haar vrouwelijkheid, mijn sub die ik zojuist heb onthuld van haar kleren.
Ik kom dichterbij en laat mijn handen voorzichtig spelen op je blote lichaam. Ik bespeel je lichaam, voel elk detail ervan, je hals, je borsten, je rug. je billen en bilnaad. Langzaam laat ik mijn handen over je buik naar beneden gaan totdat mijn handen, mijn vingers aangekomen zijn bij je kutje. Voorzichtig voel ik de contouren van je ingang, langzaam druk ik voorzichtig een, later meerdere vingers tussen je schaamlippen...........
Even wacht ik, maar laat dan mijn handen over je billen glijden. Speels knijp ik erin, wacht even om dan een paar stevige klappen op beide billen te geven. Met mijn vinger maak ik plagende rondjes om je aars, waarna ik een vinger langzaam diep in je gat laat verdwijnen...... Ik kom dichter bij jou staan. Terwijl ik je aankijk laat ik mijn handen over je hals, je borsten gaan, de binnenkant van je dijen. Dichter kom ik naar je toe, druk je tegen me aan zodat je mijn .......



 

nimue
Actief lid
Inlognaam: nitaaa

Bericht Nummer: 28
Aangemeld: 08-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 23 september 2012 - 08:18 pm:       

adem uit



Ik begon gewoon met lezen hoor, maar toen... hield ik opeens mijn adem in....
en pas toen het verhaaltje uit was, durfde ik uit te blazen.

Wauw zo'n mooie fantasie.

grtz.





Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: