home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Voerman


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op dinsdag 07 augustus 2012 - 03:53 pm:       


Zomercursussen


Voor de vrouwelijke vrouw en haar liefhebber(s)




Zomercursussen (1)

Te lang al heeft ongebreideld feminisme de vrouwelijke natuur onderdrukt!

Een aantal idealisten en investeerders die de teloorgang van de vrouwelijke vrouw niet langer konden aanzien heeft zich verenigd in het Instituut voor Herstel en Versterking van Vrouwelijke Waarden (IHVW). Het IHVW stelt zich tot doel de vrouwelijke vrouw - opnieuw - te bevrijden en haar ontwikkeling tot sieraad voor haar (eventueel toekomstige) partner (m/v) met kracht te bevorderen. Daartoe heeft het instituut onder meer een serie praktijkgerichte cursussen laten ontwikkelen die de vrouw - daarbij eventueel gesteund door een partner (m/v) - in staat stelt weer verbinding te maken met haar natuur en daarna verder te ontwikkelen. De cursussen zijn er niet alleen op gericht het leven van de vrouw weer in harmonie te brengen met haar fundamenteel vrouwelijke waarden en kwaliteiten, een tweede belangrijk aspect is het bórgen van de bereikte harmonie van lichaam, geest en natuur in de betrokken vrouw zelf.

Dat laat onverlet dat eventuele partners (m/v) door het IHVW dankbaar worden ingezet als achtervangers bij onverhoopt optredende weifelachtigheid bij de vrouw in kwestie. Om (potentiële) partners te leren verantwoord om te gaan met vrouwelijke vrouwen zijn er door het IHVW daarom ook enkele cursussen ontwikkeld die zich richten op het optimale beheer en stimulerende omgang met vrouwelijke vrouwen.

De cursussen die het instituut tot nu toe heeft ontwikkeld, en na grondige bètatests nu evidence based commercieel mag aanbieden, zijn:

Beginnerscursus Vrouwelijke Vrouw (BVV)
Vrouwen die losgeslagen zijn van hun vrouwelijkheid kunnen in deze cursus een begin maken met hun rehabilitatie tot vrouw. Ze leren weer contact te maken met hun vrouwelijk bouquet. Naast haar lichamelijke kwaliteiten zijn volgzaamheid dienstbaarheid en zorgzaamheid de waarden en kwaliteiten die binnen dat bouquet bij uitstek haar vrouwelijkheid bepalen. Ook het verlangen van de vrouw om haar partner (m/v) te behagen wordt tot dit typisch vrouwelijke domein gerekend. Dat hele palet aan essentiële vrouwelijke eigenschappen wordt door de cursus krachtig geactiveerd, ontwikkeld, geborgd en tenslotte gefocust op een (eventueel toekomstige) partner (m/v). Bij de ontwikkeling van de cursus, met name waar het noodzakelijke conditionering en disciplinering betreft, is niet alleen dankbaar gebruik gemaakt van traditionele bewezen methoden en technieken, maar zijn ook heel nadrukkelijk de nieuwste inzichten uit psychologie en biologie betrokken. Dus geen verstofte mottige ‘haremsfeer’ maar state of the art training en coaching met regelmatige assessments en heldere performance indicatoren voor de moderne vrouwelijke vrouw!

Beginnerscursus Omgang met de Vrouwelijke Vrouw (BOV)
Onderzoek leert dat vrouwen in veel relaties snel inboeten op hun vrouwelijk
bouquet. Op alle onderdelen daarvan, zowel op haar lichamelijke vrouwelijkheid als op haar volgzaamheid, dienstbaarheid en zorgzaamheid blijkt een traditionele relatie schadelijk. Datzelfde onderzoek heeft ondubbelzinnig aangetoond dat daar vaak de partner (m/v) – mede - debet aan is. Deze cursus is bestemd voor (potentiële) partners (m/v) die willen leren hoe in een relatie wél zorgvuldig om te gaan met de vrouwelijke vrouw. In de cursus leert de partner (m/v) onder meer effectieve methoden en technieken van conditionering en disciplinering die erop gericht zijn het vrouwelijk bouquet te activeren en (verder) te ontwikkelen.

Vervolgcursus Vrouwelijke Vrouw (VVV)
De cursus bestaat uit een kort opfrisgedeelte en een tweetal intensieve stages. Na afloop van de cursus heeft de cursiste geleerd haar vrouwelijke waarden en kwaliteiten optimaal te ontplooien en te benutten in twee totaal verschillende praktijksituaties.

Vervolgcursus Omgang met de Vrouwelijke Vrouw (VOV)
De cursus bestaat uit een kort opfrisgedeelte en een tweetal stages. Na afloop van de cursus heeft de cursist (m/v) geleerd in de praktijk bij twee verschillende vrouwelijke vrouwen het vrouwelijk bouquet krachtig aan te spreken en tot gelding te brengen. Naast dit wat meer consumptief gerichte aspect leert de cursist heel expliciet ook dat vrouwelijk bouquet verder te ontwikkelen en te verfraaien zodat aan het eind zo mogelijk een trotse nog vrouwelijker vrouw herrijst.

Avondcursussen (BVVA resp. BOVA)
Het cursusinstituut overweegt om, indien er voldoende belangstelling voor blijkt te bestaan, de BVV en BOV-cursssen ook als avondcursus (BVVA respectievelijk BOVA) in de markt te zetten. Dus belangstellenden voor deze varianten kunnen zich eventueel ook al aanmelden.

Voor wie bestemd
Voor alle cursussen geldt dat zij buitengewoon intensief zijn met veel contacturen en dat zij veel inzet en incasseringsvermogen vereisen van de deelnemers. Labbekakkerig gedrag wordt niet getolereerd! De ervaring leert dat die intense inzet van cursist én docent zich ruimschoots terugbetaalt in een buitengewoon hoog cursusrendement en in een hoge tevredenheidscore bij de deelnemers.

De cursussen BVV en VVV: zijn vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor vrouwelijke partners waarvan de partner (m/v) meent dat zij (te) ver is afgedreven van haar vrouwelijke natuur.
Dat laat onverlet dat de BVV en VVV-cursussen ook zeker interessant zijn voor single vrouwen die actief willen werken aan het verbeteren van de kwaliteit van hun vrouwelijk bouquet, omdat daardoor hun kansen op de partnermarkt aanzienlijk worden vergroot.

De cursussen BOV en VOV: zijn uiteraard welhaast naturgemäss bestemd voor partners (m/v) die hun vrouwelijke partner naar een BVV en/of VVV-cursus sturen. Zij zijn zelf waarschijnlijk mede debet aan het feit dat hun vrouwelijke partner is losgezongen van haar vrouwelijke natuur. Hun omgang met de vrouwelijke vrouw verdient – minimaal - een grondige bijstelling.
De BOV en VOV-cursussen zijn daarnaast zeker ook geschikt voor single mannen (m/v) die willen werken aan de problemen die ze ondervinden in de omgang met vrouwelijke vrouwen. Door te werken aan de kwaliteit van hun omgang met het vrouwelijk bouquet kunnen zij de greep op hun (toekomstige) partner(s) aanzienlijk versterken en daarmee toekomstige relatie(s) een bestendiger karakter geven.

Partnergarantie
BVV en VVV-cursisten kunnen, nadat zij met goed gevolg beide cursussen hebben afgerond, ervoor kiezen een partnergarantie met 'niet-goed-geld-terug-clausule' af te sluiten. Die partnergarantie van het IHVW biedt de cursiste de volgende faciliteiten:

1. Selectie en screenen van koopkrachtige potentiële kopers/partners (m/v)
2. Opname van de cursiste in een uitleenprogramma voor potentiële kopers/partners
3. Organiseren van verkoopveilingen waar vraag en aanbod op elkaar worden afgestemd
4. Betrouwbare contractuele afronding van de aankooptransactie met hoogste bieder
5. Veilige levering van de cursiste aan haar koper/partner (m/v)
6. Monitoren op naleven van contractuele voorwaarden gedurende twee jaar

NB: Het IHVW kán eventueel kandidaten voor de partnergarantieregeling, zonder opgaaf van redenen, weigeren.

Cursusprijzen (All inclusive)*
Beginnerscursus Vrouwelijke Vrouw (BVV) 1500 euro
Beginnerscursus Omgang met de Vrouwelijke Vrouw (BOV) 2500 euro
Vervolgcursus Vrouwelijke Vrouw (VVV) 3000 euro
Vervolgcursus Omgang met de Vrouwelijke Vrouw (VOV) 5000 euro
Partnergarantie Vrouwelijke Vrouw (PGV)** 3500 euro

* Cursisten die een IHVW-cursus met succes hebben afgesloten ontvangen daarvan een cursuscertificaat waarop ook de scores van de individuele onderdelen staan vermeld. Cursisten die de vervolgcursus VVV met succes hebben afgerond krijgen bovendien het felbegeerde (en in kringen van geoefende Heren en Meesters (m/v) hoog aangeslagen) instituutskeur. Dit keur wordt naar keuze als tatoeage (standaard) of brandmerk (tegen meerprijs) bij de cursist op de rechterbil aangebracht. In de cursusprijs zijn verder de benodigde oefenmaterialen inbegrepen (die worden door het cursusinstituut verzorgd), evenals een uitgebreide reader met de onderliggende theorie en vele praktijkoefeningen. Tenslotte is in de cursusprijs ook de reis vanaf een adres in Nederland naar en van de cursus/stagelocatie(s) begrepen.

** In de PGV-cursusprijs zijn alle kosten van levensonderhoud begrepen van de cursiste voor de duur van het verkoopproces. Tevens zijn daarin de kosten begrepen van onverhoopte repatriëring in geval een aankooptransactie voortijdig moet worden beëindigd. Indien na twee jaar de relatiekoop niet is verbroken wordt die als geslaagd beschouwd en vervalt de 'niet-goed-geld-terug-clausule'. Alsdan vallen de - tot dat moment geblokkeerde - cursusprijs en veilingopbrengst van de cursiste toe aan het cursusinstituut. Indien na twee jaar geen verkooptransactie tot stand is kunnen komen wordt de PGV-overeenkomst tussen cursist en instituut als ontbonden beschouwd. De tot dan toe geblokkeerde cursusprijs valt in dat geval alsnog toe aan het instituut.

Cursusduur en plaats
De beginnerscursussen (BVV en BOV) duren een week (van zaterdag tot zaterdag) en worden gehouden in de zomermaanden op een prachtige besloten locatie in de duinen op één van de parels van onze waddeneilanden.
De vervolgcursussen (VVV en VOV) bestaan uit een kort opfrisgedeelte (één dag) en een tweetal stages van ieder zes dagen op zorgvuldig geselecteerde stageadressen op het Franse platteland.

Aanvullende condities
De vervolgcursussen bouwen voort op de overeenkomstige beginnerscursussen. Een certificaat van die beginnerscursus is dan ook een vereiste voor toelating tot de vervolgcursus. Alleen indien de cursist aantoonbaar over voldoende kennis en kunde beschikt, bijvoorbeeld door relevante praktijkervaring, kan de toelatingscommissie daarvan vrijstelling

Cursusleider en medewerkers
Cursusleider is Hans Müller, bekend toptrainer en coach uit de hippische wereld. Hij heeft daar zowel de amazones als hun paarden gedresseerd en gedisciplineerd en tot grote internationale successen opgestuwd. Naast de bewezen traditionele tools of the trade uit de hippische wereld heeft hij ook de laatste inzichten uit psychologie en biologie toegepast. Daaruit resulteerde een zeer effectieve en succesvolle aanpak. Zijn onder vakgenoten alom geprezen ‘dwingelandje’ is bijvoorbeeld één van de innovaties uit zijn hippische tijd. Zijn unieke totaalaanpak is nu getransponeerd naar humane toepassing en wordt met veel succes in de IHVW-cursussen toegepast. Het unieke van onze BVV en VVV-cursussen is dat niet alleen de psyche en het fysiek van een cursiste worden aangepakt, maar dat ook haar meer onbewuste animale kanten krachtig worden bespeeld. Die holistische aanpak, op drie fronten, leidt bij deelneemsters aan onze cursussen – zo is inmiddels gebleken uit de bètatesten - tot uitstekende cursusrendementen!

De cursusleider wordt in de cursus geassisteerd door twee ervaren vrouwelijke assistenten, Collante en Robin, die eveneens ruimschoots hun sporen in de hippische wereld hebben verdiend. Beide vrouwen behoren tot Müllers eigen kweek. Zij werden door hemzelf intensief getraind en gecoacht tot rolmodellen voor de vrouwelijke vrouw en zij spelen als zodanig een belangrijke rol in de IHVW-cursussen.

Alumnivereniging
Op initiatief van de cursisten die deelnamen aan de bètatests is inmiddels ook een alumnivereniging opgericht. Iedere cursist die één van de vervolgcursussen met goed gevolg afsluit kan lid worden van deze vereniging. De doelstelling van de vereniging is tweeledig. Enerzijds wil men de praktijkervaringen van de cursisten met het werken aan en met de vrouwelijke vrouw - ook op langere termijn - met elkaar delen. Voor eventueel gesignaleerde gemeenschappelijke problemen kan men dan gezamenlijk oplossingen (laten) ontwikkelen. Denk daarbij aan het organiseren van lotgenotencontactdagen, lezingen en publicaties en het stimuleren van meer fundamenteel en toegepast onderzoek.
Anderzijds wil men ook het gedachtegoed achter de vrouwelijke vrouw populariseren en proberen daarvoor in de maatschappij een breder draagvlak te creëren. In één van de eerste brainstormsessie werd daarbij onder meer geopperd om een spelconcept te ontwikkelen dat als game en/of als TV-spelprogramma in de markt gezet zou kunnen worden.

Meer informatie/aanmelden
Mocht uw belangstelling inmiddels gewekt zijn voor een of meer van de bovenstaande cursussen dan kunt u gedetailleerder informatie over de curricula en/of eventuele getuigenissen van deelnemers aan de eerdere bètatesten opvragen bij ondergetekende. U kunt zich natuurlijk ook direct bij hem aanmelden voor deelname aan een cursus.

Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal plaatsen is, door het intensieve karakter en de vele contacturen, inherent beperkt!

Vacatures
Om meer bekendheid aan de cursussen te geven is het IHVW op zoek naar een journalist en een journaliste die bereid zijn de cursussen te volgen en hun ervaringen dagelijks te publiceren op hun respectieve weblogs. Na afloop publiceert zij haar bevindingen ook in een aantal vooraanstaande vrouwenbladen, hij doet hetzelfde in mannenbladen. Cursuskosten en overige onkosten verband houdend met de rapportage zijn uiteraard voor rekening van het instituut. Er is verder een marktconform honorarium aan de klus verbonden. Mocht u aan de criteria voldoen en belangstelling hebben voor dit project dan wordt u van harte uitgenodigd contact op te nemen via het hierna genoemde e-mailadres.

Voerman (je_heer@hotmail.com)




Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: