home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Inzy


  Nieuw lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 4

Gepost op zaterdag 30 juni 2012 - 10:05 am:       


Fantasie van een sub


dromen van een onervaren sub




Mijn meester zit voor me op een stoel, een zweep in zijn handen. Ik vrees voor wat komen gaat maar ben ook opgewonden, ik verlang naar hem.
“Mijn sletje, je gaat eerst maar eens leren om onderdanig te zijn, om me te gehoorzamen. Kruipen moet je voor me, slet.”
Ik begin te kruipen op handen en voeten, voel me vernederd en boos. Ik zie dat je naar me kijkt en kijk brutaal terug.
“Hier komen sletje en snel.”
Ik kruip naar je toe.
“Bied je billen aan, laat zien dat je straf verdient.”
Ik duw mijn kontje hoog de lucht in. Ik hoor de zweep suizen, voel ineens een stekende pijn, pats en dan nog een keer en nog een keer.
“Verder kruipen sletje en iedere keer als je langs me kruipt bied je je kontje aan.”
Ik kruip verder en krijg een flinke tik elke keer als ik mijn kontje aanbied. Ik begin geil te worden, wil het niet maar kan het niet tegenhouden. Mijn meester kent me zo goed, hij weet wat ik nodig heb en ziet dat zijn sletje geil wordt.
“Hier komen mijn geile slet.”

Ik kruip naar mijn meester en krijg een leiband om mijn nek. Je trekt me aan mijn riemen mee en gooit me op bed. Je bindt mijn armen en benen vast. Wijd opengesperd, ik kan geen kant uit.
“Mijn sletje laat eens voelen hoe nat je bent.”
Je steekt een vinger in mijn kut en draait rond.
“Geile slet, wat ben je een hoer, je bent zeiknat.”
Ik zie dat mijn meester opgewonden raakt van de aanblik van zijn sletje, weerloos en open ligt ze op zijn bed. Je gaat even weg en komt terug. Je hebt een paar zachte klemmetjes in je handen, voorzichtig zet je er op elke schaamlip één en bindt ze met kettinkjes vast aan het bondagetouw om mijn benen: zo staat mijn kutje wijd open.
“Mijn sletje wat heb je toch een heerlijk kutje.”
Je likt met je tong plagend langs mijn klitje stopt hem dan in mijn kutje. Diep in mijn kutje, ik kreun van genot. Geniet van het gevoel van de tong van mijn meester in mij. Ik begin met mijn heupen te draaien, wil je nog dieper in me voelen.
“Slet, heb ik gezegd dat je je mocht bewegen, dat je klaar mag komen?”
Je stopt meteen. Ik wil nietdat je dat doet, wil je tong in me, wil je voelen. Ik ben zo geil en nat. Maar mijn meester is onverbiddelijk.
“Eerst pijn mijn sletje, dan pas mag je genieten.”
Je trekt me van het bed en zet me in je favoriete positie, rechtop, mijn benen gespreid, hangend vastgebonden met mijn armen aan de touwen. Ik weet wat komen gaat, ik ben bang en opgewonden tegelijk.
Je komt achter me staan en steekt een vinger in mijn kaalgeschoren kutje. Ik ril even maar bleef verder zo onbeweeglijk mogelijk staan. Mijn meester heeft me bevolen om stil te blijven staan. Je begint me te vingeren zonder enig gevoel zonder rekening met mij te houden. Mijn lichaam reageert direct, ik word drijfnat. Je steekt nog een vinger in mijn kutje.
Je blijft me vingeren en voelt dat mijn lijf op je aanrakingen reageert. Ik kreun begin met mijn heupen te schokken, ik wil meer. Mijn meester stopte meteen, verdwijnt en komt terug met een zweep.
“Mijn sletje moet zich leren te beheersen. Je mag alleen komen als ik het zeg. Je kutje is mijn bezit.”
Je slaat me op mijn billen, eerst zacht en liefdevol maar daarna steeds wat harder, mijn adem stokt mijn billen beginnen pijn te doen. Ik probeer de slagen op te vangen, te ontwijken maar je slaat steeds harder. Elke centimeter van mijn benen en mijn kontje krijgen dezelfde wrede behandeling. De pijn verandert in gloeien. Ik raak steeds verder van de wereld maar word ook steeds heter, snik het uit, het gevoel is zo intens.
Mijn meester wordt geil van mijn pijn, van mijn kreunen.
Na nog 2 harde slagen zak ik door mijn benen. Je vangt me op en zegt dat ik straf genoeg heb gehad. Je wil me neuken. Ik voel je ruwe handen om mijn heupen en een seconde later voel ik je harde dikke lul tegen mijn kutje. In één lange langzame stoot glijdt je lul naar binnen. Ik kreun maar kan niks. Stevig en hard neuk je je sletje, hard en meedogenloos. Net als ik op het punt sta klaar te komen stop je en haal je je lul uit mijn kletsnatte kutje. Ik kan wel huilen, mijn lichaam snakt naar mijn meester, snakt naar een orgasme, naar de verlossing.

Je maakt me los en trekt me mee aan mijn leiband. Je legt me terug op bed en maakt me vast. Je komt naast me liggen en begint me te strelen. Ik geniet van je strelingen, de blik in je ogen en ontspan me volledig. Je vingers strelen mijn rode kontje, mijn dijen, je bewondert mijn lichaam.
“Mijn hoertje, je hebt zo'n lekker sexlijf, je maakt me zo geil. Ik ben trots op je, je hebt de pijn goed verdragen.”
Ik ben blij dat mijn meester trots op me is. Ik wil je, meer dan alles wil ik je in me voelen, dan pas voel ik me gelukkig als mijn meester mij wil nemen.
Je lacht zachtjes.
“Mijn sletje, ik weet wat je wil. Maar ik heb geen zin in je kutje, ik wil iets wat nauwer is.”
Ik weet wat komen gaat. Je draait me op mijn buik, ik voel je vinger die mijn gaatje nat maakt.
Dan zonder waarschuwing duw je je stijve pik in 1 keer in mijn kontje. Ik gil het uit. Je begint meteen te stoten, maar ik ben nog niet klaar voor je. Helemaal niet klaar. Ik protesteer hevig, probeer je grote lul uit me te krijgen, worstel om onder je uit te komen.
Dan hoor ik je stem: “Slet, stil liggen, anders stop ik eerst de dildo in je kontje. Je weet dat je altijd klaar moet zijn voor je meester.”
Ik kreun, voel de pijn probeer je stoten op te vangen maar je zit zo diep. De pijn is zo hevig. Ik begin te huilen, draai met mijn heupen, wil je grote paal uit mijn kontje, het windt je alleen maar meer op.
Je stoot harder en harder, dieper en dieper, je handen omklemmen mijn heupen, ik kan het bijna niet meer verdragen. Dan pak je je bij mijn keel, ik voel de pik van mijn meester diep in me kloppen. Ik weet dat je komt, dat je me vol gaat spuiten met je warme zaad. Ik voel het warme lijf van mijn meester op me, hoor je kreunen van genot, voel hoe je bezit van me neemt. Hoe je me overmeestert. Het maakt me zo geil, de pijn, het gevoel dat mijn meester me bezit, ik raak ervan in extase. Diep in me voel ik je spuiten, ver weg hoor ik je stem. Ik kom pas bij als je me op mijn rug draait. Je geeft me een lange geile tongzoen. Ik mag bij je liggen, voel me fijn, mijn meester weet wat ik nodig heb. Je fluistert zachtjes lieve woordjes, laat me volledig ontspannen.
Dan zeg je: “Sletje, je heb zo een heerlijk nauw spleetje, ga jezelf maar eens proeven.”
Je duwt mijn hoofd naar je heupen. en zegt dat ik pik helemaal schoon moet likken. Ik wil dit niet, ik wil mijn kontsap niet proeven. Ik weiger, ik doe het niet. Je beveelt me om je te likken. Ik wil het niet. Je trekt me aan mijn haren van het bed af en duwt me op de grond. Je gaat half boven me zitten en perst je pik in mijn mond. Ik probeer mijn mond dicht te houden, maar je knijpt mijn neus dicht. Ik snak naar adem en geef me over. Ik begin te likken. Je zit half op me, ik voel hoe je mijn hoofd vasthoudt. “Goed zo sletje, je likt heerlijk, je mag mijn gaatje ook nog even geil likken.”
Je draait je om en ik begin je kontgat te likken. Van je ballen naar je gaatje en weer terug. Je kreunt van genot. Je laat me je likken tot je pik weer begint te zwellen.

Dan zeg je dat je me moet straffen omdat ik ongehoorzaam ben geweest..
“Je moet in de hoek slet, je bent heel stout geweest.”
Ik haat het als ik in de hoek moet, wil het niet. Alsjeblieft meester, ik hang aan je benen, smeek je om vergiffenis. Maar je bent hard en onverbiddelijk. Ik moet in de hoek. Je duwt me de hoek in.
“Vooruit sletje, je weet dat je het verdiend hebt.”
Er klinkt iets teders in je stem, alsof je medelijden met me hebt. Ik ga in de hoek staan. Je gaat achter me staan en blinddoekt me. Je weet dat ik bang ben in het donker en streelt me zachtjes over mijn rug.
“Niet bang zijn mijn sletje, het is zo voorbij. Zeg me wat ik horen wil.”
Ik zeg het: “Ik ben een heel heel stout meisje. Sorry meester, dat ik zo stout ben geweest. Vergeef me. Ik heb straf verdiend.”
Ik weet dat je me gaat vernederen, dat je me gaat laten voelen dat ik van jou ben, jouw bezit.
“Ik ga je merken, mijn sletje, zodat je in de spiegel ziet dat je van mij bent.”
Ik hoor dat je naar de kast loopt en de cane pakt. Ik ril van angst, weet hoeveel pijn het gaat doen.
“Benen wijd, sletje. Laat zien dat je je straf verdient.”
Ik sta stil, afwachtend. Ik hoor het geluid voel een snerpende pijn en daarna de terugslag. Ik zak door mijn benen van de pijn. Ik weet dat ik 2 rode striemen heb die dagenlang voelbaar en zichtbaar zullen zijn.
“Sletje. Staan. Ik ben nog niet klaar met jou.”
Weer hoor ik het geluid, probeer de klap op te vangen maar dit is onmogelijk. Ik begin hard te huilen, kan niet meer. Ik voel dat je achter komt staan. Je streelt mijn haar.
“Nog 6 slagen sletje, dan heb je genoeg straf gehad.”
Je slaat hard en genadeloos en nog een keer. Ik smeek je om te stoppen, ik ben van jou, zal nooit meer stout zijn, ik ben voortaan een braaf meisje. Jij bent mijn meester, mijn gaten zijn van jou. Ik zal je gehoorzamen. Je streelt me, kust me. Ik mag op de grond gaan liggen.
“Mijn sletje, je weet dat je me nog moet bewijzen dat je alles voor me over hebt, dat ik je mag vernederen.”
Je doet mijn blinddoek af en beveelt me te blijven liggen. Ik hoor dat je naar het toilet gaat, hoor mijn meester terugkomen. Je zegt dat ik op mijn knieën voor je moet komen zitten.
“Lik me schoon slet, laat zien dat je niet vies van je meester bent.”
Ik begin te likken, proef de urine maar lik door. Mijn meester, je bent me de baas. Ik wil geen straf meer, wil een braaf lief meisje zijn voor mijn meester. Ik lik, zuig, sabbel tot mijn meester een dikke stijve lul krijgt. Ik mag op je komen zitten, je likt mijn tranen weg en zegt me hoe trots je op me bent.
Dan begin je me te neuken, je handen omknellen mijn billen, bepalen het ritme. Ik zweef, voel hoe je diep in me zit, voel de pijn, de vernedering, voel hoe ik jouw sletje ben. Diep binnenin me komt mijn orgasme opzetten, ik wil je kussen, wil samen smelten met mijn meester.
Ik voel hoe je je warm zaad aan je sletje geeft, hoe je je lul diep in me klaar laat komen en geef me over aan mijn orgasme.



 

jamy
Nieuw lid
Inlognaam: jamy

Bericht Nummer: 3
Aangemeld: 06-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 30 juni 2012 - 12:19 pm:       

reactie



Mooi verhaal inzy deze fantasy kan werkelijkheid worden....
Ik was nog een stapje verder gegaan en had je onder geplast ipv er alleen van te proeven had je je hele lichaam het gevoeld die warme gouden douche....ik heb je tevens een prive bericht gestuurd voor als je serieus werk ervan wilt maken....?

 

Inzy
Nieuw lid
Inlognaam: inzy

Bericht Nummer: 2
Aangemeld: 06-2012

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zondag 01 juli 2012 - 12:51 pm:       

reactie



Jamy, bedankt voor je reactie.

(de advertentietekst die volgde heb ik verwijderd - de beheerder)



Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: