home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
nicky


  Lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op woensdag 22 februari 2012 - 07:48 pm:       


Voorpret


gedachten van een verwachtingsvol subje




Nog maar 2 dagen, dan is het weer zover. Dan heeft ze weer een afspraak met haar Meester. Ze is er echt aan toe. Haar lijf is onrustig, haar gedachten warrig, en haar fantasie springt alle kanten op behalve de goede.
Ze zucht diep, terwijl ze de woonkamer doorkijkt. Haar kinderen hadden die ochtend zoals gewoonlijk weer een zootje achtergelaten.. Eerst maar eens opruimen dan….
Ze begint de ontbijtboel op te ruimen, eerst de diverse openstaande potjes maar eens verenigen met de bijbehorende schroefdekseltjes…. Hmmm… schroefdeksels…

Ik zie de klemmen voor me, met de schroefjes die steeds strakker worden aangedraaid.. mijn tepeltjes steeds strakker en strakker…

Haar tepels verharden, haar kutje wordt vochtig.. NEE… gewoon doorgaan, denkt ze snel.
Ze ruimt de potjes in de kast, zet de lege bordjes in de vaatwasser, dan het bestek.. vorken, messen..

Vorken, die zo heerlijk kunnen prikken in het zachte vlees van mijn billen.. mijn Meester die me beveelt STIL LIGGEN! NIET BEWEGEN!!… De mesjes, waarmee hij zo tergend langs mijn opgebonden dijbenen kan krassen, die zoete, zoete kwelling, zijn spottende lachje in mijn oor…

Ze begint zachtjes te hijgen…
HO!! Ze zou vandaag aan het werk in huis.. bij de les blijven dan, hè!!
Zo, de ontbijtboel opgeruimd, nu nog even stofzuigen, en dan de was, en daarna even boodschappen doen.. Haar schema heeft ze strak ingepland vandaag, des te minder kans dat ze te veel afdwaalt… Ze pakt de stofzuiger uit de kelderkast.

Oeh, kelderkast.. zo’n lekkere donkere kast, waarin Meester me, gehuld in een strakke bondage, kan opsluiten.. geen enkele bewegingsvrijheid, totaal machteloos overgeleverd aan Meester, wachten tot Hij het goed vindt dat zijn subje er weer uit komt… verplicht wachten..

Diepe, trillende zucht… en de stekker van de stofzuiger in het stopcontact… het monotone gezoem van de stofzuiger brengt haar weer even terug in het hier en nu. Onder de bank komt ze met de slang slecht bij, dus even op haar knietjes voor de bank..

Oh, ja.. Meester zit breeduit op de bank, en ik op mijn knietjes voor Hem. Ik mag Hem verwennen, met alles wat ik in me heb, maar ik mag mijn handen niet gebruiken.. Om ervoor te zorgen dat ik de fout niet in ga, heeft Hij besloten mijn handen op mijn rug te binden. Ik kus, ik lik, ik zuig,ik sabbel, ik probeer zelfs met mijn borsten hoog genoeg te komen om Hem daarmee te masseren… Hij ziet me worstelen met mijn eigen verlangens, die op deze manier nooit bevredigd kunnen worden, en geniet van mijn krioelen, mijn kreunen en hijgen..

He, gelukkig.. onder de bank alles weer schoon, stofzuiger kan weer de kast in. Best gevaarlijk werk, denkt ze grinnikend, nooit geweten dat een huisvrouwtje zo geil kon worden van poetsen….
Ze staat stil voor de trap naar boven. Direct springt de volgende herinnering in haar hoofd.

Die eerste keer dat ik naar boven kroop, op mijn knieën, en Meester met de plak achter mij aan. De trap die zeer deed aan mijn knieën, met die speciale antislip bekleding. Treetje voor treetje worstelen om er nog een beetje elegant uit te zien, terwijl ik Zijn opdracht vervul. Iedere tree tellen, en na 3 treden omdraaien en vragen om een klap met de plak.. Dan omdraaien, kontje zo hoog mogelijk optillen, en de klap afwachten.. daarna heel lief bedanken.. God, wat was dat zwaar, maar zooo lekker, dat gloeiende kontje toen ik bijna boven was….

Ze staat even stil onder aan de trap.. zou ze .. kruipend??? Ze kijkt om zich heen, er is toch niemand thuis.. de kans op betrapt worden is nihil.. Ze twijfelt niet langer, en laat zich langzaam op haar knieën op de onderste trede zakken. Op het moment dat ze de volgende trede op wil, hoort ze haar mobieltje rinkelen in haar broekzak. Shit! Ze kijkt op het display.. Natuurlijk! Het is Meester…

Op het display staat te lezen:
En.. hoe is het vandaag met mijn subje? Al zin in overmorgen? Geen stoute dingen doen vandaag, hè? Meester

Onmiddellijk staat ze op, haar hoofd rood.. Is die man paranormaal of zo?? Ze weet dat het naspelen uit geiligheid van opdrachten van Meester op hetzelfde strafniveau ligt als het gewoon masturberen, dus verboden..
En daar heeft Meester natuurlijk gelijk in, want ze wordt hiervan zo opgewonden, dat masturberen het logische gevolg is..
Tsja, en haar orgasmen zijn voor Meester hè.. niet voor haar privégenot…
Nou, maar op naar de was dan…
Ze loopt de trap op, na Meester via een sms’je terug bedankt te hebben voor een snelle redding.
De zolder hangt vol met schoon wasgoed, dat ze er met een snelle beweging zo snel mogelijk afhaalt. De knijpers durft ze nauwelijks aan te raken. Dan de was uit de wasmachine, en ophangen…

Ophangen… zo fijn, in een strakke touwbondage en dan opgetakeld worden.. Meester die dan overal vrij toegang toe heeft, en daar ook druk gebruik van maakt… die mijn billen raakt met zijn zweep, en bij iedere klap zwaai ik met de klap mee naar voren, en weer terug in Meesters richting… totale overgave aan de pijn en de onmacht.. af en toe Meesters hand die over mijn kontje aait tussen de klappen door, mijn kutje lekkend, druppeltjes geil die tussen mijn benen naar beneden lopen… het geluid van de uithalen van de zweep, en de hete pijn als mijn strak gespannen borsten geraakt worden…

Eindelijk hangen alle kleren te drogen, nog even een nieuwe lading in de machine, en dan gelukkig boodschappen doen… straks eerst nog even een schoon slipje aan, is misschien wel nodig..
Ze loopt de trap af, gaat de slaapkamer in en trekt haar broek en doorweekte plakkerige slipje uit.
Dan pakt ze een schoon onderbroekje, en kan het dan toch niet laten.. heel even raakt ze met haar vingertop haar clitje.. een hete vlam schiet door haar heen.. zou ze het wagen? Niemand zou het weten.. ze hoeft toch niet alles op te biechten? Terwijl ze staat te aarzelen, ziet ze zichzelf staan in de spiegel boven haar kaptafel. Rood gezichtje, vingers bij haar kutje, en wanhopige, geile oogjes die behoorlijk schuldbewust kijken. Wie houdt ze nou voor de gek? Als ze nu al zo kijkt, hoe moet ze dan wel niet kijken als Meester haar aankijkt en ronduit vraagt? Daar komt ze dus nooit mee weg…
Ze loopt naar de douchecel om haar kutje op te frissen, en dan hoort ze vanuit de slaapkamer een rinkeltje.. haar mobieltje…

Ze loopt terug, en leest het berichtje.
En geil sletje, kun je je nog inhouden? Meester wou je even zeggen dat Hij je als bonus voor iedere overtreding die je vandaag begaat, extra zal bestraffen. Dit ter ondersteuning van je zelfbeheersing, waarvan wij allebei weten dat sletje die niet heeft,hè? Meester wenst subje nog een hele fijne dag, zweep-aaitje…Meester.

Haar hart slaat 2x zo snel als normaal, en snel antwoordt ze dat ze het berichtje heeft ontvangen, en dat ze zich ECHT gaat gedragen vandaag… Snel wast ze zich, en kleedt zich aan. Eerst die boodschappen maar doen dan..

Ze rijdt naar de supermarkt, parkeert haar autootje en loopt de winkel in met haar winkelwagentje.
Natuurlijk heeft ze uitgerekend vandaag een karretje met een wieltje dat nodig gesmeerd moet worden. Bij iedere zwenking laat de kar een akelig knarsend, piepend geluid horen…

Zou het zo’n geluid geven als ik opgesloten zit in een kerker en die ijzeren celdeur zwaait langzaam open? En dat er dan zo’n grote man binnenkomt, en ik kan geen kant op, want ik zit vastgebonden aan haken in de muur….en dan loopt hij langzaam op me af, en ik wring me om los te komen, en hij heeft hele grote handen en een vals lachje…

“Ha, buurvrouw!”, hoort ze opeens achter zich, “Net degene die ik hebben moet! Hoe is het ermee? Ik wou je eigenlijk vragen of je volgende week met me mee wou naar de beurs. Je weet wel, mijn Henk is vertegenwoordiger in ijzerwaren, en nou heeft ie wat vrijkaartjes… En om daar nou alleen naar toe te gaan.. Ik bedoel, zeg nou eerlijk, wat hebben wij vrouwen nou met ijzerwaren?? Maar goed, Henk vindt het leuk als ik kom, en ik dacht als jij nou mee wil…”.
Ze kijkt de buurvrouw stomverbaasd aan. Een beurs voor allerhande ijzerwaren? Volgende week? Dat wordt een tripje Walhalla voor dit meisje…! Snel spreekt ze met de buurvrouw af hoe laat ze opgehaald kan worden, en ze vervolgen allebei hun weg.
Ze pakt haar boodschappenlijstje en loopt langs de stellages. Ze blijft even stilstaan bij de afdeling huishoudelijke artikelen.. het zweet loopt langs haar rug, als ze probeert haar gedachten bij elkaar te houden. Voor haar liggen handdoekklemmetjes met een lusje, om ze op te hangen.. knijpers, schuursponsjes, afwasborstels..
Ze haalt diep trillerig adem en loopt door zo snel haar voeten haar dragen kunnen.
In haar hoofd ziet ze mandarijntjes in bondages in plaats van in netjes, bij de voordeel verpakkingen schoonmaakmiddel ziet ze zichzelf vastgebonden aan een ander subje, bij de stellages met super koopjes ziet ze zichzelf hangend aan kettingen vastgeklonken aan de bovenste stelling en wijdbeens vast aan de onderste..
Met kloppend hart staat ze na een half uurtje in de rij bij de kassa.
Als ze aan de beurt is, ziet ze haar boodschappen via de lopende band naar de kassa bewegen.

Stel nou es, dat Meester zo’n lopende band had, met daarboven allerlei zwepen die automatisch toesloegen op het moment dat er iets onderdoor ging.. en ik dan vastgebonden op mijn rug of buik wijdbeens op die band.. en dat die band dan een rondje draait.. telkens rond en rond en rond…en Meester beslist hoe hard er geslagen wordt en hoe snel…en waar…

“Zegeltjes erbij, mevrouw?”, vraagt het winkelmeisje voor de tweede keer.
Het meisje kijkt haar vragend en ietwat bezorgd aan. “Voelt u zich wel goed, mevrouw?”
“Ja, ja”, stamelt ze, “Prima hoor. Zegeltjes, uhhh.. Ja, doe maar..”
Ze loopt ietwat wankel de winkel uit en rijdt met de boodschappen naar huis.
Als ze thuiskomt, en de boodschappen weg wil ruimen, komt haar man onverwacht vroeg thuis.
“Hai schat, ik mocht eerder naar huis, ’t was toch rustig op de zaak! Gezellig hè?”
Hij loopt achter haar langs, geeft haar een klap op haar kontje…

Ze kreunt, trilt en komt gigantisch klaar….
“Sorry schat,” zegt ze als ze weer een beetje op adem is.. “Darmkrampjes… de hele dag al….”



 

Janneman
Oppasser

Bericht Nummer: 500
Aangemeld: 03-2004


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 15 maart 2012 - 08:35 pm:       

geweldig



Het is een beetje een muts. Waarom precies is moeilijk te zeggen want wat zich in haar hoofd afspeelt is herkenbaar en begrijpelijk. Maar toch dringt zich dat beeld op van een enigszins twijfelend maar ook hunkerend vrouwtje. Niks mis mee hoor, maar dat beeld, ja, dat komt op.
En dat grijze muisje komt gigantisch klaar als haar man, net thuis, haar een tikje op haar billen geeft.
Een onbetaalbaar beeld dat ik hopelijk niet meer kwijt ga raken. Zo mooi...... Zo ongelofelijk mooi. Je bent me er één, Nicky (en ja, ik schrijf de naam van zo'n schrijfster lekker met een hoofdletter).


Dit ZOU wel eens zeer kunnen gaan doen.... Maar alleen als je het lief vraagt.

 

nicky
Actief lid
Inlognaam: nicky

Bericht Nummer: 27
Aangemeld: 12-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 15 maart 2012 - 09:08 pm:       

compliment



Komend van Janneman is dit een bijzonder groot compliment, dank je wel!!

maar euh.. ik schrijf mijn naam toch nog maar even met een klein lettertje... bloos...

een verlegen
nicky


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: