home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
Robin


  Bevlogen lid

Beoordeling: 

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 1

Gepost op vrijdag 10 februari 2012 - 09:21 pm:       


Warmte


Een diep verlangen op een koude winterdag




Kwart voor 1, lief en geil op de afgesproken plaats was de opdracht. Eindelijk de zekerheid dat hier niets meer tussen kon gaan komen dat een weerzien na twee maanden zou kunnen verstieren. Nog maar één nacht en een halve dag te gaan……

Vanmorgen met mezelf gespeeld om in de stemming te komen. Klaarkomen had je me verboden, maar het opgewonden gevoel dat dit veroorzaakte moest ik meenemen naar jou. De dagelijkse beslommeringen deden het wel weer snel op de achtergrond geraken, maar telkens als de gedachte aan het weerzien met jou weer opflitste in mijn gedachten laaide ook het sluimerende genot in mij weer op.

Kwart voor 11, nog 2 uur te gaan. Jouw teller zou waarschijnlijk al een half uur verder zijn, gezien je reistijd. Ondertussen kon ik mijn gedachten nog maar moeilijk bij mijn werk houden. Ik herhaalde voor mezelf de instructies die je me gegeven had. Ik moest de balletjes dragen als ik me bij jou zou melden. Hoe lang van tevoren ik ze in moest brengen had je me niet gezegd. De opgewonden kriebels in mijn buik deden me besluiten ze nu al op te zoeken. Een duik in de tas en een snel bezoek aan het toilet waar mijn onderlichaam ze gretig in zich op nam was het gevolg. Een spannend idee dat ik hier rondliep tussen mijn collega’s die zich niet bewust waren van mijn staat van opwinding.

Verder met mijn werk, de telefoon en de computer eisten mijn aandacht. Af en toe een blik op mijn mail om te zien of er toch niet nog een laatste bericht van je zou zijn. De tijd leek nu voorbij te kruipen. Ik was me heel bewust van mijn gevulde onderlichaam en de gedachte aan wat je er straks mee zou gaan doen maakte het gevoel van opwinding alleen maar sterker.

Half 1, tijd om zo zoetjes aan me klaar te gaan maken voor mijn ontmoeting met jou. De laatste instructie moest nog opgevolgd. De mail maar uitgezet en wat werkzaamheden afgerond. Nog snel een laatste glas water. Waarom heb ik altijd zo’n droge mond op dit soort momenten? Mijn vochthuishouding is altijd lichtelijk verstoord heb ik het gevoel en de balans slaat duidelijk door naar de onderkant. Opnieuw naar het toilet, mijn beha uitgewurmd onder mijn wijde trui vandaan. De tepelklemmen zorgvuldig aangebracht. Ik wilde niet dat ze los zouden schieten vóór je ze had aangeraakt. Het koude staal van de ketting tegen mijn huid bezorgde me een lichte rilling, maar ik voelde hoe het zich verwarmde aan mijn buik nu de stof van mijn topje onder mijn trui het tegen mijn lichaam drukte. Als laatste mijn collar om. Klaar om te gaan, alles erop en eraan.

Snel mijn jas aan en de wintervrieskou in. Bij het aflopen van de trap zag ik door het raam in het trappenhuis je auto al op de parkeerplaats staan. Het was inmiddels kwart voor 1 geweest. Zo snel ik kon op de aangereden sneeuw over de parkeerplaats naar je toe gelopen. Het portier werd voor mij geopend en ik gleed op de achterbank naast je.
“Fijn je te zien, maar je bent TE LAAT.”
Aan mijn haren trok je mijn hoofd in je schoot en drukte me tegen je aan. Onze handen verstrengelden zich en ik voelde de blijdschap van het weerzien in de stevige grip van onze handen. Dat ik te laat was kon me even niets schelen, van later zorg. Nu was ik hier, bij jou na al die tijd. Ik mocht overeind en kon eindelijk mijn jas uittrekken. Ook mijn laarzen en legging die ik per gratie vanwege de vrieskou mocht dragen. Op mijn blote knieën op de bank naast je gezeten werd mijn trui omhoog geschoven en onder mijn strakke topje tekenden mijn harde tepels met de klemmen erop zich priemend af. Het topje liet zich makkelijk omhoog schuiven en je omvatte met je handen mijn beide borsten. Een goedkeurende glimlach om je lippen. “Mooi,” zei je en ik voelde me trots dat ik me zo aan je mocht tonen.
Je speelde met de ketting, draaide de klemmetjes nog iets vaster en een lichte kreun ontsnapte me. Je gebood me de ketting tussen mijn tanden te nemen en mijn hoofd naar achteren te doen. Een ferme grip van je hand op mijn hoofd liet geen twijfel bestaan over hoe hard en hoe ver. Helaas schoot de linkerklem los. Dan de rechter er ook maar af en ik liet de ketting weer tussen mijn tanden vandaan glijden in jouw handen. Mijn borsten werden gekneed en mijn tepels tussen jouw vingers geklemd. Een huivering trok door mijn lichaam en op jouw commando legde ik me zo snel mogelijk me over jouw schoot heen.

Eindelijk mocht ik jouw handen op mijn warme billen voelen. Je trok me bij mijn haren omlaag, nog verder voorover zodat ik goed binnen jouw handbereik was. Veel ruimte was er niet, maar dat benutten we zo optimaal mogelijk. De onderkant van de rugleuning van je stoel en de kleur van de matjes achterin ken ik nu wel. Mijn hand steunde op de mat die nat was van de sneeuw die van jouw schoenen was gesmolten, mijn wang rustte tegen jouw kuit. Mijn billen staken fier omhoog en je streelde ze. Je hand tussen mijn zover mogelijk gespreide dijen op zoek naar mijn warme lippen die verborgen hielden wat jij me had opgedragen te verstoppen.
Ik voelde hoe je vinger achter de lus in het koordje haakte en zachtjes trok. De sensatie van de druk van binnen naar buiten ontlokte me een zachte kreun. Toen volgde daar de eerste slag, hard op de onderkant van mijn billen. Nog vóór ik bekomen was daalde de tweede klap neer en een regen van slagen hield aan. Ondanks mijn verlangen en mijn geilheid was ik er niet op voorbereid en verbeet ik de pijn. De afwisseling van strelen en slaan volgden elkaar in rap tempo op. Langzaam voelde ik de berusting komen en kon ik genieten van de zoete pijn die zo heerlijk nagloeide. Ik zakte nog dieper over jouw schoot en stak mijn billen nog verder omhoog als uitnodiging. Mooi roze-rood waren ze zei je. Ik kon het alleen maar voelen en nu, een dag later nog steeds.
Tussen de spanking door verdwaalden je vingers steeds tussen mijn benen en knepen en duwden op mijn gevoelige plekjes. Kreunen en gesmoorde kreten ergens bij je voeten tot gevolg. Met een zachte ruk aan mijn collar maande je me om te draaien op je schoot. Nu ook mijn borsten weer bereikbaar waren voor je, werden ze ook direct flink onder handen genomen met alles wat je tot je beschikking had. Je mond, je handen, de knijpers en klemmen, alles kwam er aan te pas en het wond me mateloos op. Drukte mijn lichaam omhoog naar je handen, op zoek naar contact.
Je hand nu tussen mijn benen, trekkend aan het lusje en het weer terug laten zakken, weer trekken…… Je beklopte mijn kutje, masseerde mijn clitje en maakte me door en door geil. Droge mond…..
Je hand erover om mijn geluid te maskeren toen je het eerste balletje eruit trok. Tergend langzaam en ik waanzinnig geil volgde nummer twee. Je hand op mijn mond dwong hem open en een vertrouwde geur drong in mijn neus. Het eerste balletje verdween in mijn mond en langzaam liet ik het rondgaan in mijn mond, elk plekje schoonzuigend en likkend met mijn tong. Het tweede balletje rolde over mijn gezicht toen je het los liet en trok een spoor van geil over mijn wang. Je speelde verder met mijn nu lege kutje dat hunkerde naar opvulling door jou. Je vingers diep en hard. Bang om de bank en mijn rok nat te maken probeerde ik het gevoel beneden onder controle te houden.
Mond open, eerste balletje eruit en tweede balletje erin en weer rond laten gaan. Het dempte mijn kreten van genot die jouw handen veroorzaakten. Na de schoonmaakbeurt bracht je ze opnieuw in, daar hoorden ze tenslotte volgens jou. Mijn nu gezwollen lipjes lieten ze er gretig tussenin. Beurtelings masseerde je me en trok je daarna alles strak. Beslagen ramen, alles gloeide, mijn billen, mijn wangen, mijn kutje. Opnieuw het spel van teasen en trekken. Met een zuigend geluid haalde je ze er weer uit. Botergeil en hunkerend.
Ik kreeg je toestemming om klaar te komen en met een daverend orgasme kromde mijn lichaam zich op jouw schoot. Kronkelde mijn onderlichaam zich om jouw vingers heen. Mijn handen zochten steun en vonden de jouwe. Nagels in je vlees gedrukt en mijn schokkende lijf vertaalden de intense golf van warmte naar jou. Elke aanraking daar beneden bracht een nieuwe schokgolf teweeg. Langzaam werd mijn lijf rustig en bleef alleen de warmte over. De warmte in mijn lijf, de warmte tussen jou en mij. Je streelde mijn haren, mijn handen, mijn lijf….. Genoot van de aanblik van een uitgebluste slavin op je schoot. Je was trots op me.

Half 2, te laat. Ik had al een kwartier eerder terug moeten zijn achter mijn buro. Weer terug naar de koude wereld die slechts van ons gescheiden werd door een autoportier. Je deed me mijn collar af. Na een laatste kus en me te hebben vergewist dat er niets vergeten was stapte ik de koude wereld weer in. Maar van binnen gloeide ik, van buiten ook. De blos op mijn wangen kon goed voor een frisse winterblos doorgaan.
Achter mijn pc de draad weer geprobeerd op te pakken, maar ik was nog net zo afwezig als 2 uur daarvoor. Langzaam, heel langzaam begon de realiteit weer een beetje tot me door te dringen en nu lijkt het al weer zo ver weg. Gelukkig zijn er nog de zere billen die me vertellen dat het echt nog niet zo heel lang geleden was en van binnen smeult het na….



 

nicky
Lid
Inlognaam: nicky

Bericht Nummer: 15
Aangemeld: 12-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 11 februari 2012 - 05:40 pm:       

lekker...



He Robin,

Wat een vreselijk geil tussendoortje....
Vindt het nog knap dat de hoofdpersoon uberhaupt nog wist hoe een computer eruit zag, hahahahahahh
Leuk verhaal, lekker vlot geschreven...
Ik heb er in ieder geval van genoten!!

nicky

 

nitaaa
Lid
Inlognaam: nitaaa

Bericht Nummer: 16
Aangemeld: 08-2011


Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 11 februari 2012 - 06:27 pm:       

pauze



Dat is nog eens een leuke manier om je pauze door te brengen.
Iets dergelijks heb ik met ex-mr/annex hufter 2 ook meegemaakt.

De hele dag kom je niet echt aan je werk toe, maar die pauze maakt alles goed.





Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: