home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
stefan sp


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op vrijdag 29 juni 2007 - 01:52 pm:       


Verslag van een echt verdiende straf


Stefan krijgt zijn verdiende straf in Engeland




Verslag van een echt verdiende straf.

Zoals velen reeds weten ben ik een man die het nodig heeft echt zwaar gestraft te worden als ik iets heb misdaan. Daar ik tot hiertoe geen een van mijn partners heb kunnen overtuigen dit te doen ben ik de straf op een ander gaan zoeken. In België zijn er wel locaties waar goed bekwame Dames dit uitvoeren, maar als het om een rasechte straf gaat blijven deze echter in gebreke. Het is natuurlijk wel reeds zéér pijnlijk en hard maar steeds te véél geremd. Ook de Cane is een instrument die niet echt goed beheerst wordt in België. Reeds meer dan een jaar geleden had ik op het internet een strikte Disciplinarian gevonden in Engeland. Meer naar het noorden toe. Daar kon men zien op video’s dat de straffen gewoon 100 % echt waren en niets ingehouden. Daarbij dacht ik, als ik weer eens iets uitsteek waarvan ik vind dat ik echt goed zwaar gestraft moet worden neem ik een afspraak.

Onlangs ben ik tot twee maal toe even blijven plakken na het werk en had ik eigenlijk te véél gedronken om naar huis te rijden. Geen één van de twee keer was ik echt dronken, maar bij politie controle zou ik wel prijs gehad hebben. Dit is echter nog niet erg genoeg om zulke straf te gaan halen. Maar ik ben twee maanden geleden 40 geworden. Samen met nog twee vrienden hebben we een groot feest georganiseerd. In mijn wagen had ik een slaapzak bij om na het feest te blijven slapen in de wagen. Wel het is zéér leuk geweest en is slechts geëindigd rond 4 uur ’s morgens. Ik moet toch zeker een 15 tal pinten hebben gedronken. Dus zéér véél. Ook was ik toch reeds goed dronken. Waarom weet ik niet maar i.p.v. in de wagen te blijven slapen ben ik toch naar huis gereden. Er is niets gebeurd géén controle gehad. Maar nu vond ik dat de maat vol was en inderdaad die echte straf moest gaan halen. Dus ik mail deze Dame hier volgt deze in het Engels:
Dear Miss Cassie,

I'm a M 40 1.73m 70 kg.From Belgium (Antwerp). I do have a real responsable job and I do this also on a very responsable way. In my private life I'm unfortunatley to many times far to irresponsable. Often a Big lack of discipline. There is well a lot off improvement since I'm going many times over here in Belgium for a punishment. The real problem is, that for really stupid things the punishment's do not seem to be hard enough. The last two month I unfortunately did drive a car being drunk 3 times. I have been punished for that once and it did help since I did not make that mistake for 3 years. I saw on your website that You enjoy, now how, and are an expert in dealing whit such mathers. If you will take care of this mather, I think You would like it, Just let it me know. So we can search for a date when it will be most suitable for both (i have to travel quit long).

A bit a bout my self and experiences.

RL spanking experiences about 10 years now.
pain drempel just average (but this does not mather for a real punishment)
I was a very actif schoolboy a couple of years ago on the Miss Prims Academy for Adult naughty Boy's and Girl's. (A longterm vannilla relationship maked an end on it).
now I do not have of at least all school terms are alway's on moment's I can't go due to work.
I do hate and fear real Guinine punishments and now why but just need them in order to feel free after wards of my stupid things i've done.
I alway's do my best to take my deserved punishment like a man whit courage. If a fail to do that, do not hesitate to restrain me whit a lot of extra for failing.
I gues, that you have a prety good picture of me know.
Hoping on a reply
Sincerely
stefan

Haar antwoord daags nadien, kort en bondig :
Hello Stefan
Thank you for your email.
This is certainly something I can help you with. When would you be
looking to visit the UK?
Regards,
Cassie

Dus ik ben gaan zoeken naar een datum dat het mij zou passen en hoe te reizen. Dit was snel gevonden en binnen 10 dagen. Dit heb ik haar gemeld en het ging ook voor haar. Toen ik echter tickets wou reserveren, Met vliegtuig naar Manchester bleken deze reeds véél te duur. Ik zou echter meer dan 900 E betaald hebbeen over en teweer. Dus heb ik deze afspraak jammer genoeg moeten afzeggen met de juiste reden ook. Daar ook onmiddellijk twee mogelijke datums bijgegeven dat het terug mogelijk is voor mij. Deze waren echter 4 weken later. Ik vreesde dat de Dame het niet meer zou willen en niet antwoorden, maar het antwoordt kwam toch en het ging een van de datums. Dus heb ik gelijk mijn vliegtuigtickets geboekt. Een hotel gereserveerd in Rotherham dit is 6 km van de plaats waar de straf zou uitgevoerd worden. Dit bevestigd. Mijn tickets waren nu slechts 200 E totaal. Dit is ook nog véél maar ik beschouw dit als een boete voor mijn fouten. De afspraak was op Dinsdag 26 juni 6.30 pm (EnP} P} x àx ¸} p} @ p} hten en hoe dichter de datum naderbij kwam, hoe groter mijn ongerustheid en schrik toenam.

The flood in Engeland.

Alles lag nu vast. De dagen en weken naar de datum kropen voorbij. Mijn ongerustheid naam toe en toe en toe. Ook dat aloude bekende gevoel toe je je moest gaan melden bij het schoolhoofd of prefect voor slecht gedrag in de klas. Bang met snel kloppend hart. Velen onder U zullen zich dat maar al te goed herinneren.
De dag was er. Ik was reeds wakker om 4 uur ’s morgens waarom … dit laat ik tot jullie verbeelding over. Nam een douche en deed mijn kleren aan. Om mij echt in die straf moed te brengen was dit een korte donkerblauwe broek(wel boven de knieën) grijze kousen wandelschoenen en geruit hemdje en trui dus zéér klassiek jongensachtig en nam toch maar een goed ontbijt dat ik er echter moeilijk inkreeg. Naar de luchthaven. Mijn toestel steeg op om 07.15 am en lande om 07.40 (Engelse tijd een uur verschil) in Manchester. Dan ging ik verder naar de trein en oohwee.
Jawel zoals velen het nieuws hebben gezien, Engeland heeft zonnet zijn grootste historische regenbui sinds eeuwen gehad. Zowat de hele streek van sheffield , doncaster en Rotherham stond onder water. Nu moest ik daar net zijn. Het hele spoorwegnetwerk stond onder water. De grote befaamde autoweg M1 was gesloten tussen junction 32 en 36 . Wel de plaats waar ik moest zijn is nu vlakbij junction 33 . De M1 stond wel niet onder water maar een stuwdam vlakbij stond op het punt te breken. De fameuze Ulley Dam in Rotherham. Bussen naar de streek waren ook niet beschikbaar. Uit pure wanhoop zocht ik dan maar een taxi. En ja ik vond één die naar Roterham wilde reiden,via alternatieve wegen. Na vele verkeer ellende ben ik toch in het voorziene hotel toegekomen. Rotherham zelf en mijn hote,l stonden niet onder water en waren gelukkig niet in de gevaren zone voor het geval de dam brak. Maar wat ik nog niet wist, de plaats van het gebeuren stond echter wel onder water.

Omstreeks 11.45 am kreeg ik een telefoontje (ik had mijn gsm nummer doorgegeven en dat van Miss Cassie ook gekregen) van Miss Cassie. Zij was op haar werk in leeds. Verschoot toen ik melde dat ik zojuist in het Hotel was toegekomen. Maar vertelde erbij dat als de toestand met de Dam zo bleef het echter niet kon doorgaan, daar ze er door de toestand van de wegen niet zelf kon geraken. We bleven contact houden en gingen het verloop van de toestand afwachten. Verscheidene sms’en met updates van de toestand zijn er dan ook over en het weer gegaan tussen ons. Uiteindelijk werd er besloten de straf dan maar op de ochtend 27 om jawel goed verstaan 6 am uit te voeren. Maar wel dat de wegen terug moesten open zijn wat nog niet het geval was. Het was toen reeds 6.00 pm in de avond. Toen had ik echter ook de gemende gevoelens en ergens hoopte ik dat de toestand zo bleef en de straf niet zou doorgaan. Ja ik was vreselijk bang. Om 6.30 pm kreeg ik toch weer plotseling een sms. Miss cassie melde mij dat het dan misschien toch nog terug de avond zelf zou zijn daar er enige verbetering was in de wegen toestand. Ze zou mij om 09.00 pm ten laatste een bericht sturen.

Wel ik terug in volle schrik en zéér ongerust nu. Wachtte af. Ik heb dan maar een dutje gedaan, deze werd plots verstoord om 08.10 pm door Miss cassie zelf. Wel i’m now leaving to Your Hotel. The roads to there are possible, I know it since i’m working in a radio station. Wat was ik snel terug wakker, Vlug een douche nemen en aankleden, Ik dacht dat het nog wel een uurtje ging duren voor ze er was.Net uit de douche mij aan het aankleden en telefoon, I’m down at the reception of your Hotel can you come? Yes Miss Cassie. Paniek alom vlug vlug aankleden en naar beneden.
Ik haastte mij naar beneden. Aan de receptie …,
Jawel daar stond een jonge Dame Ik schat haar rond 25 jaar, zéér mooi, kort zwart haar, vriendelijke maar streng ondoorgrondelijke ogen, Gekleed in zwarte rok boven de knieën zwarte panty’s zwarte schoenen met hakken. Daarop zwarte blouse. Maar héél voornaam en streng uitziend. Het typische mantelpakje van een Directie secretaresse klassiek, streng,deftig maar pittig tegelijkertijd kortom getuigende van een zéér goede smaak. Eveneens zag ik er onmiddellijk een hoger opgeleid persoon in.

Dit benam me de adem. En voelde mij echt klein. Net zoals je,je voelde in de puberteit als je een mooi meisje tegen kwam. Ik zij zéér verlegen goede dag, zij omhelsde mij. Toen come we go to your room. …. Ik volledig bij verassing gepakt. Ja zij had een leren etui bij ideale om canes in te vervoeren en nog een zak. Com I will explain you. Ik met haar naar mijn kamer echt verwonderend wat er te gebeuren stond. Ik kon op weg naar de kamer nog steeds niet bevatten wat er te gebeuren stond. Denkende gaat zij de straf in de hotelkamer uitvoeren ?? nee dit kan toch niet.

In mijn kamer toegekomen. Begon ze het uit te leggen. Yes our premissises are flodded and lockated into the evacuated zone due to the risc from the dam burst. So I will give you your punishment in to your room. Do you have an objection to it. Noo….eeuh noo but.. what about the noise ? Do You yell hard euuh no not really, So we just put the tv on which covers the noise. Ik totaal verrast denkende wat gaan de andere hotel gasten denken of zeggen als ze iets horen ongerust, maar ja éénmaal zover zet ik dan toch door. Dan hebben we nog een beetje gepraat eerder over koetjes en kalfjes. Toen zij ze and now the punishment, I readded that your drive drunken. And then three times, This is very serious and very wrong and I agree it needs to be punished real severe. Dan vroeg ze mij hoeveel te veel. Ik vertelde van de twee maal dat ik niet echt dronken was maar toch te veel had gedronken om te rijden wat op zich ik zelf reeds héél erg vond. Maar dat het vooral was voor die ene heer na het feestje waar ik toch 10 tot 20 pinten had gedronken ongeveer een goede 15. Dit vond zij vreselijk véél en zéér erg. You could have killed someone if You had made an accident. Het was volgens haar zéér verbazingwekkend dat dit ook niet gebeurd was. Wel hier bloosde ik bij voelde mij vreselijk klein. Jawel net dat kleine jongetje die een vreselijke maar verdiende uitbrander kreeg. Maar daar bleef het niet bij. Die tweemaal daarvoor was al erg genoeg en zouden mij voor elk een goede straf opleveren. Maar de derde was pas echt schandalig en zou extra bestraft worden. Ik die mij op dat ogenblik toch ergens afvroeg hoe ze dat in die kamer zou bewerkstelligen. Zéér snel kwam ik tot de ontdekking dat Miss Cassie inderdaad een experte is en met zéér weinig dit kan doen.

Miss cassie inspekteerde de kamer. Zeggende Yes I must see the best way how to place you, because you know The swing of a cane takes much place My arm and body takes already 3 feet and then the canes are as weel about 4 feet long. And I must have the full swing. Over een manier gesproken om te zeggen dat ik er zeker niet licht zal afkomen… wel eigenlijk beter kan het niet, het venijn niettegenstaande het lakonisch was gezegd droop er zo af. Mijn twijfel of de straf nu wel hard zou zijn was volledig weg, ik voelde dat het echt serieus zou zijn. Grote zin om echt weg te lopen was er wel degelijk bij. Maar ja gedane zaken nemen geen keer en dit heb ik wel echt verdiend, hoe raar dit voor sommigen ook mag klinken.

Zij zei er nog bij dat ze voor zo’n echte straf de persoon toch liever vastgebonden ziet daar dit veiliger en wel degelijk nodig is. Of ik daar enig bezwaar tegen had, natuurlijk zei ik nee.
Uiteindelijk vond zij het. Een stoel in de kamer. Daar moest ik overheen gaan. Mijn voeten werden vastgebonden met lederen voetboeien één aan elke poot. Mijn handen dan hetzelfde maar aan de voorpoten.

Zij wilde mijn korte broek naar benden doen. Ooeii even vergeten de knop zat nog vast en het was echt niet bereikbaar. Dus even de handen terug los. Zodat ik de knop en ritsluiting kon losmaken. En ik werd terug naar voren gedrukt handen terug goed in de boeien. Wel daar lag ik dan en hoe raar het ook lijkt zo goed als onbeweeglijk . Met mijn zitvlak in de ideale (voor haar dan toch) kwetsbare positie, goed opgespannen de benen licht gespreid, kortom de positie waarbij een spanking het meeste pijn doet.

Mijn broek werd naar beneden getrokken, Deze viel automatisch helemaal naar mijn enkels. Wat klopte mijn hart snel, Ik denk wel tegen 160. Met die bange gevoelens in de buik . Het idee dat iemand iets zou horen was echter helemaal niet meer aanwezig. Ik voelde dat er een zéér zwaar uurtje zat aan te komen. Mijn onderbroek naar beneden net onder het punt waar de benen het zitvlak raken. Wel daar voel je je echt zwak met het zitvlak zo gepresenteerd. En baaang dat ik was. Er was een krop in de keel. Ik kan het echt niet onder woorden brengen hoe ik mij voelde . Miss Cassie : before we will start with your punishment I just will check and give you a couple of smack’s whith my hand. Ik dacht en geloof me dacht werkelijk verkeerd, oh dit zal een opwarming zijn oef de verdere straf zal toch iets minder aanvoelen.

Daar kwam de eerste aan peets eerder paaafh poeef. Mijn adem stopte een ongelofelijke explosie van pijn ontwikkelde zich op de plaats waar haar hand was neergekomen. Daaropvolgend een gloeien dat steeg in crescendo . En dit enkel van haar hand, en de volgende op het andere zitvlak helft. Zelfde resultaat. Het koste mij reeds de moeite om het niet uit te schreeuwen. Hoewel ik reeds zéér veel de hand heb gevoeld RL nooit, nooit! is het zo hard geweest, toegegeven mijn zitvlak stond volledig koud en je hebt natuurlijk geen endorfine aangemaakt maar toch… En Miss Cassie ging verder zonder enige genade ohh niet snel, Net de tijd die ze nodig had vermoed ik om de concentratie op te nemen voor juist en zo hard als ze kan toe te slaan. Plus dat ik vermoed de warmte in haar eigenhand te laten weg trekken voor de volgende slag. Ik weet echter niet meer hoeveel slagen ze zo gegeven heeft, maar ik denk +- 20 hoewel ik er ooit al meer dan 200 heb gehad die daar tegenover allen strelingen waren. Wel hoe ongelofelijk dit ook mag klinken van gewoon de hand, ik was blij dat ik stevig was vastgebonden. Het koste mij reeds moeite van mooi stil te blijven. Dan ok , … now we will start whit your punishment it will be for each time one. So three punishments two for the les sever infraction, but one real hard for the last time.

Had ik ik goed gehoord ??? Ja toch wel ….. Deze paar slagen met de hand waren voor Miss Cassie absoluut geen straf. Dus de straf moest nu eigenlijk komen. Wel ik durfde echt niets zeggen behalve Yes Ma’am, thank You Ma’am. Geen greintje van mijn verstand zou er ook maar een fractie van een seconde aan gedacht hebben Miss Cassie kwaad te maken.

Ik voelde mij helemaal hulpeloos. Gelukkig de gedachte dat ik echt zéér dom ben geweest en dit echt verdiende was er , de straf jawel ik had erom gevraagd daar ik dit psychologisch gewoon nodig heb. Waarom ik weet het niet maar het is nu éénmaal zo. En geloof me dat als ik ergens zou zijn waar een stop of veilig woord aanwezig zou zijn ik dit wel degelijk zou gaan gebruiken. Maar dit was er niet (gelukkig,of ongelukkig dat is het leven).

Miss Cassie: So for the First crime I will give you 25 strokes of the strap.
Ik had de strap niet gezien. Ze liet mij er een glimp van zien. Op eerste zicht leek de strap mij niet zo dik +- 3 mm. Een rechthoekig slag instrument met gaten erin bevestigd aan een handvat. Ik die toch al heel wat ervaring in het krijgen van een strap had, wist dat het serieus pijn zou doen. Maar mijn ervaring (opnieuw echt fout geloof me vrij) dacht oh dit zal nog wel meevallen. Ik heb al erger gehad. Maar hoewel na de hand gevoeld te hebben zou ik beter moeten geweten hebben.

Daar kwam de eerste Woofh hoorde ik . Dan een droge knal peets het maakte niet veel lawaai, maar. De impact... een fractie van een seconde daarna oouwwh aaargh dit heb ik nog nooit van mijn leven gevoeld , hoewel niet diepgaand maar een oppervlakkige helse immens helse brandende pijn welde op daar waar de impact was. Ik beet op mijn tanden en perste mijn handen samen om ook maar te kunnen blijven liggen. Ik dacht even dat ik zou sterven. Zo’n helse pijn heb ik nog niet gehad, of toch jawel toen ik mijn kruisbanden heb overgehaald met het skiën. Maar in een straf en geloof me vrij ik heb op dat gebied al heel wat watertjes doorzwommen nog nooit. Miss Cassie nam echt ruimschoots haar tijd. Hoelang het duurde voor de tweede impact weet ik niet maar een 10 tot 30 seconden zal het wel geweest zijn. Daar kwam de tweede net zo hard. Ik dacht dat ik ging sterven. Zo intens en hels wel de definitie van echte straf, drong nu wel degelijk tot mij door. Maar opnieuw zij ik (en durfde ook niet anders) Two thank You Ma’am. Toen dacht ik reeds en dit ….. is slechts de straf voor de lichte zaken. U kan zich voorstellen wat een paniek zich van mij Meester maakte. Hoe in godsnaam ga ik die overige 23 slagen overleven. Net alsof je per slag een beetje dichter bij je graf staat. Maar Miss Cassie…, gaat onverstoorbaar door . Zich concentrerend, om het nog erger te maken, af en toe een schijnbeweging alsof de slag gaat komen. Maar er komt niets. Net als je even ontspant daar hij niet onderweg is Boeehm land de volgende. Dit tot de volle 25 slagen zonder enige uitzondering en voluit zijn uitgedeeld. Hoe ik het uithield en toch achter elke slag zij het met moeite 23 ……..th…ank.. You Miss soms Ma’am zei, verbaasde mij toch. Een klein jumpje na elke slag echt onvrijwillig was er steeds bij. Gewoon impulsief en instinctief. Dit leidde enkel tot een kleine verplaatsing van de stoel en mijzelf. Daar schreeuwen,brullen enz. niet in mijn natuur licht heb ik dat ook niet gedaan. Maar ongelofelijk maar waar er welden werkelijk tranen in mijn ogen. Hoewel van de oude stempel kwa opvoeding (en ik denk dat deze uiteindelijk toch stukken beter is dan hetgeen nu gebeurd). Jongens schreeuwen niet als ze ooit Man willen worden. Wel ergens, hoewel ik dit zo manmoedig wilde onderdrukken, kon ik deze tranen niet verhinderen. Wel was ik in staat mij toch deftig te houden. De 25 slagen waren over. Miss Cassie :, I can be really hard but have i good side ass well . Before we continu whit the rest of your punishment we will take a break. So You can drink water recompose yourself and smoke a cigarette. I ass well.

Daar was ik zéér dankbaar voor,gezien ik gedurende mijn (eerste) straf ook enorm heb gezweet. Zij maakte mij los en ik gaf haar een glas water en nam er ook een. We hebben beiden een sigaret gerookt over haar strap gesproken waar ik aan haar zei dat ik nog nooit zo’n erge had meegemaakt, dit was blijkbaar geen verassing voor haar. Het was namelijk een rubberen. Toen zag ik ze goed ongeveer 35 cm lang was en een 6 mm dik met 20 cm breed was het werkende gedeelte met grote gaten erin.

Miss Cassie:, now the rest. Terug over mijn stoel Miss Cassie bond mij weer vast. Now the second light (en die nadruk op light leek mij toch ontzettend ironisch maar later zou ik wel merken dat dit inderdaad zo was want voor de grote straf …) part. I will give you another 25 strokes but from a wooden paddle. En daar gaan we weer. Mijn schrik gaat weer immens de hoogte in. De houten paddle , ik ving nu een glimp op van de hare. Ja hij zag er stevig uit, uiteraard met grote ronde gaten er in. Uit ervaring weet ik dat deze gaten een hemels verschil maken tussen een zonder. Jawel zonder is bijna en streling t.o.v. één met gaten. Dit door het vrij eenvoudige maar logische principe van luchtweerstand. Het luchtkussen dat zich vormt en nu net het meeste efficiënt werkt als de slag snel komt als tegenkracht bij het slagen met een paddle wordt zo goed als volledig teniet gedaan door de gaten erin. m.a.w. De paddle land voluit op het doelwit zonder enige remkracht veroorzaakt door de lucht. Dus voordat de eerste slag lande verging in mijn geest de wereld al. Daar kwam de eerste peets. Droge knal een pijn en serieuze verspreide zich, maar eigenlijk kwam dit veel minder hard aan als de vorige slagen. One thank you Miss. Dan de tweede en ja het deed enorm pijn en was reeds een echte straf maar toch véél minder dan die strap ervoor. En zo ging het verder. Af en toe was er wel een slag die mij de adem weer volledig benam maar t.o.v. de vorige was het tja niet echt maar bijna dragelijk. Als deze over was. Tja zei ze me er was toch reeds op een plaats een serieuze wond ontstaan op mijn zitvlak. Deze heeft zij dan uitgewassen en ontsmet. Dan gevraagd of dit niet te erg was voor mij. Natuurlijk vond ik dat niet. Ik zelf bloed vrij snel als ik gestraft wordt op sommige plaatsen. En tot hiertoe had ik nog nooit een echte straf gehad zonder toch hier en daar een klein spotje bloed. Ok then zei ze.

Terug los gemaakt het glaasje water en de sigaret. Het babbeltje. Innerlijk was ik versterkt daar ik had verstaan dat de volgende straf met de cane zou zijn. De canes die zij bij had, waren van de dikkere soort. En persoonlijk vond ik die eigenlijk tot hiertoe minder erg dan de dunnere. Dus had ik heel wat minder schrik als ervoor, en dacht uiteindelijk zal mijn laatste deel minder erg zijn. Wel opnieuw het oude liedje en ditmaal sterk en sterk en sterk, volkeerd,volkeerd en volkeerd verkeerd gedacht.

Zo de korte break was over. Miss Cassie bond mij terug over de stoel. Ik werd weer zéér bang en ongerust. Ik lag daar weerom mijn broek naar beneden. Miss Cassie trok mijn onderbroek net onder de kruising van het zitvlak met de bovenbenen. Toch ergens tevreden dat dit het laatste zou zijn.
Now you will have the punishment for the last crime but very bad crime. I will make it that you’ll remember the next time not to drink before you drive. Toen, I will give you, ze stopte dacht even na, dit leek eindeloos. ….. two series from 6 of the best but the real best then. Ergens dacht ik oef slechts twaalf. Mijn zitvlak voelde al aan als een hete kolen kachel van de vorige straffen. Dit kon ik wel nemen. So ready for the First six, Yes Miss. Zwieep ….. boooehm. Die impact, de wereld leek stil te staan er kwam onmiddellijk een zéér diepgaande pijn. Het voelde net aan of er een boomstronk op mijn zitvlak was geland. Het gaf een gevoel alsof mijn zitvlak werd verpletterd. Die pijn nam met de seconde toe en toe. Water liep in mijn mond en tranen welden op in mijn ogen. Een lichte aargh uit mijn mond kon ik echt niet verhinderen. Met moeite kreeg ik er one thank you Miss uit. Miss Cassie nam haar tijd . De pijn trok langzaam weg een nagloeien was er steeds bij. Nog nooit had ik zo’n harde slag met een dikkere Cane gekregen. Toe na wat eeuwen leek ZWIIIIEEP Boooehm opnieuw die afgrijselijke pijn. Nu dacht ik dat ik het niet ging overleven. Hoe in Godsnaam kan een mens dit overleven. Alleen de gedachte dat dit nog 10 maal ging gebeuren gaf het gevoel dat het nooit zou eindigen. De crop was in mijn keel en mijn ogen waren vol tranen. Het enige feit dat mij mentaal overeind hield was dat ik inderdaad zéér dom was geweest en die straf gewoon had verdiend.Zo ging het verder. Tussen de slagen door zij Miss Cassie ook, That’s what happens wen you behave bad. You could have kill someone. I’m shure and will makei t shure that the next time you will think before drive and drink. Uiteindelijk zijn we aan de eerste zes geraakt. Het idee dat we slechts in de helft zaten bracht een innerlijke paniek naar boven. Ga ik het nog kunnen nemen. Ga ik niet sterven.
Miss Cassie begon gewoon aan de tweede reeks. Geen één slag was zachter. Ze stak al haar volle kracht in elke slag. De pijn die ronduit onbeschrijfelijk was werd per slag nog erger, hoe ongelofelijk ook. Na elf slagen, was het vooruitzicht van die laatste die nog ging komen afgrijselijk. En zwiiieep Boooehm pijn pijn in crescendo naar boven. Aaargh, 6(voor de tweede reeks begon men terug bij één te tellen) thank you Miss. En oef een diep gevoel van blijheid dat de straf erop zat kwam op mij over. Het is over ik heb het overleefd. Ook de innerlijke blijheid dat ik terecht en verdiend geboet heb voor mijn schandalig gedrag geeft mij een goed gemoed.

Toen is Miss Cassie, zag ik, haar Canes gaan wassen. Nadien heeft ze mijn zitvlak afgewassen en ontsmet. Ze zij ooh you will feel and see this for a long time. It will take a while before your seat will heal. Unfortunately I do not have a First aid kid whit me . At our premisises we have that well. You will need to take car of that. Ik had mijn zitvlak nog niet gezien. Miss Cassie maakte mij los, zei toen just take a look into the mirror at your behind.Dit deed ik. OOH ! Het zag er gewoon uit als een rode biefstuk. Elke Cane slag heeft een open wonde veroorzaakt, zonder enige uitzondering en bloed kwam er gewoon uit. Ja dit zal mij nog een lang aandenken geven voor het genezen is. Nu 56 uren na de straf zijn ze nog allen aanwezig elke keer ik recht sta en ga zitten voel ik het goed. Ik moet op mijn zij of buik slapen op de rug gaat echt niet. Maar toch ben ik diep tevreden Ik ben nu echt gestraft en had dit gewoon verdiend. Jazeker de volgende keer zal ik goed nadenken voor ik de wagen neem als ik iets gedronken heb.

stefan





Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: