home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
nicky


  Beginnend lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op maandag 09 januari 2012 - 01:12 am:       


Showtime


als fantasie werkelijkheid wordt...




He, gelukkig… even alleen thuis. Manlief naar de winkel, kind uit logeren…
Ze dacht al dat hij nooit de deur uit zou gaan. De hele ochtend is ze al onrustig en vervelend.
Eerlijk gezegd is haar man gevlucht, omdat er met haar geen huis te houden viel. Om het minste of geringste was ze tegen hem uitgevallen, constant had ze commentaar op alles wat hij deed. Tenslotte had hij met een grimmige blik aangekondigd dat hij beter even weg kon gaan, voordat hij iets ging doen waar hij spijt van zou krijgen. Ze kijkt de kamer rond. Alles is inmiddels aan kant, maar ze had waarschijnlijk nog wel een uurtje tot hij terug zou komen.

Ze loopt de trap op naar de slaapkamer. Gordijnen dicht of open? Ze glimlacht, en trekt een kant dicht, de andere kant laat ze bewust open, wie kijken wil moet dat maar doen…
Ze gaat voor de spiegel staan en ze trekt haar kleren uit. Haar handen grijpen haar borsten, en knijpen er stevig in totdat de rode handafdrukken op haar witte huid verschijnen. Ze loopt naar haar bed, en bukt zich om het rijzweepje te pakken dat ze daar stiekem verbergt. Haar ogen schitteren, haar wangen krijgen een rood kleurtje en ze wordt nat tussen haar benen. Ze draait zich om, draait haar hoofd zo ver mogelijk, en ziet haar billen in de spiegel. Ze zet haar benen wijd, en krijgt nu ook zicht op haar vochtige spleetje. Ze haalt de zweep langs haar lustknopje, en langs haar natte grotje.
In haar hoofd geeft ze een showtje weg voor een enthousiast publiek. Ze voelt de blikken van de hitsige menigte als het ware op haar kutje gericht, op haar borsten en ze wordt gedwongen recht het publiek in te kijken. Behalve schaamte voelt ze ook de hevige opwinding die met de fantasie gepaard gaat. Haar handen wrijven over haar billen, trekken de bilwangen uit elkaar, ze verlangt ernaar om het publiek op zijn wenken te bedienen. Ze draait haar kontje heen en weer, steekt een vinger in het nauwe gaatje. Ze kijkt nog een tijdje in de spiegel, dan draait ze zich om en loopt naar het bed. Onder haar kussen ligt haar vibrator, en een dildo in haar nachtkastje. Ze gaat op haar rug liggen en zet haar benen wijd, gebogen met de voeten plat op het matras. Ze begint met de vibrator haar klitje te bewerken, tot het geil uit haar kutje begint te druipen, recht naar beneden door haar bilnaad. Ze voelt met haar vingers even aan haar kontje. Ja hoor, nat genoeg.. tijd voor de dildo. Zachtjes schuift ze de dildo naar binnen, en ze zet de vibrator nog een versnelling hoger. Ze is nu zo opgewonden, dat ze in gedachten het publiek bijna aan kan raken. Ze voelt hun handen op haar lijf..

“En wat denk jij hier te doen?” dondert de stem van manlief door de kamer. “Mij de hele dag afsnauwen, en dan als ik de deur uitga, hier een beetje liggen geilen terwijl de buurt mag meegenieten?”
Ze wordt zo wreed uit haar wereldje gerukt, dat ze het even niet kan bevatten.
“Ja, maar.. ik gaf een showtje.. “ mompelt ze zachtjes.
Het blijft beangstigend stil na haar bekentenis. Manlief kijkt haar streng aan.
“Dat kan ik zelf ook wel zien,” zegt hij droogweg. “Maar als jij zo graag showtjes geeft, wil ik je daar wel bij helpen. Jij gaat je nu douchen, en een lekkere hoerige laag make-up opsmeren, en dan trek je de kleren aan die ik voor je ga neerleggen. Daarna kun je als een braaf vrouwtje naar beneden komen. Ik regel wel wat."

Ze kijkt hem twijfelend aan. Wat zou hij nou bedoelen? Hij zal toch niet verwachten dat ze dit echt ging doen? Traag komt ze overeind van het bed, en loopt richting de douche. Vanuit haar ooghoek ziet ze hoe haar man met een vals lachje haar vibrator, de dildo en het zweepje bij elkaar legt, waarna hij zich omdraait naar haar lingeriekast. Terwijl ze onder de douche staat, hoort ze hem al pratend naar beneden lopen. Gek, ze heeft de telefoon niet horen rinkelen.
Als ze terugkeert in de slaapkamer, liggen er op het bed een leren halsband, twee polsbandjes, een openkruis slipje en een doorzichtig topje op haar te wachten. Daarbij een paar netkousen en zwarte pumps met stilettohakken. Na alles aangetrokken te hebben, maakt ze zich zwaar op en kijkt in de spiegel. Als ze zich nog niet geschaamd had, deed ze dat nu zeker wel. Een echte hoer zou het haar niet verbeteren. Vanaf de benedenverdieping hoort ze stemmen komen terwijl ze de trap afloopt. Kennelijk heeft haar man haar gehoord, want hij komt haar in de gang tegemoet.

“Aha, zie hier, de topattractie van vandaag!” zegt hij gemeen grijnzend.
“Maar lieverd," probeert ze nog, “Zo kan ik toch niet..”
“Ja hoor, kun jij best! Als je in je fantasie een heel publiek kan entertainen, kun je dat zeker met mijn zakenrelaties. Het zijn er maar een stuk of tien, en sinds mijn telefoontje van een uurtje geleden hebben ze zich hier mateloos op verheugd! Dus jij gaat je best maar even doen!”
Ze begint te trillen, en haar gezicht trekt wit weg. Dit kan toch echt niet waar zijn! Maar hij pakt haar bij haar arm en trekt haar de kamer in, waar zich twee rijen bevinden met mannen van alle leeftijden. Een gejoel en gefluit breekt los. Haar eerst zo witte gezicht is nu vuurrood.
“Ziehier heren, ons lust- en pijnslavinnetje van vandaag. Ze heeft zelf duidelijk aangegeven er zin in te hebben, dus niemand hoeft zich in te houden. We gaan gewoon lekker genieten, zoals besproken.”
Haar ogen vliegen naar de ramen, en ze ziet dat de luxaflex half neergelaten zijn. Helaas alleen de bovenste helft, dus veel kans op privacy is er niet.
“Ja,“ zegt haar man smalend, “Je schijnt op publiek gesteld te zijn, dus ik wil je niet teleurstellen.”
“Ja, maar… de postbode komt vanmiddag nog een pakje brengen..” brengt ze aarzelend naar voren.
“Geeft niks, schatje. Heeft die man ook eens een goede dag. Misschien vraag ik hem wel binnen, kan hij je van dichtbij bekijken. Dat vind je toch niet erg? Hoe meer hoe liever toch?”
De mannen beginnen te lachen. Haar man loopt met haar naar het midden van de kamer, zodat alle mannen goed zicht op haar hebben. Dan loopt hij naar de cd-speler, en zet een zwoel nummer op.
“Oké,” zegt hij, “laten we maar eens beginnen met een leuke striptease, dan kunnen we daarna door naar de verzoeknummers.”

Verzoeknummers?? Als hij nou toch echt denkt dat zij… Au! Terwijl zij kwaad naar het publiek keek, had haar man haar met het zweepje een gemene tik op haar billen toegediend.
“Hoe langer je wacht met gehoorzamen, hoe roder je kontje gaat worden, sletje,” teemt hij, “Wij vinden alles leuk, het maakt ons niet uit, rode billen, paarse billen, je zegt het maar…”
De mannen kijken stuk voor stuk geamuseerd en met de minuut geiler naar haar. Na nog tien snelle uithalen met de zweep, waar het publiek en haar man duidelijk van genieten, begint ze langzaam te dansen op de muziek. Het valt haar eigenlijk wel mee, als ze haar ogen dichtdoet, kan ze net doen alsof ze dit gewoon bedenkt, dat het niet echt gebeurt.. Pets! Een venijnige tik door haar topje heen precies over haar borsten met het zweepje.
“Oogjes openhouden, schat! De mannen willen wel zien dat je ervan geniet! En je kutje goed naar voren duwen, laat ze maar zien wat ze mogen gebruiken straks!”
Een snelle blik op haar man vertelt haar dat hij het meent, dus vanaf nu kijkt ze de mannen aan, en biedt haar kutje al dansend aan de geile blikken van de mannen aan.
“En nu eerst maar eens dat topje uit!” roept een man uit de eerste rij.
Al heupwiegend op het ritme van de muziek gaan haar handen naar de zoom van haar topje, en ze trekt het omhoog. Luid gefluit is het gevolg. Als de mannen haar blote borsten zien, met de rode streep van de zweep erop, willen ze allemaal even voelen. Ze kijkt haar man twijfelend aan.
“Toe maar, sletje! Niet zo verlegen! Of wou je er nog een streepje bij? Je wilt je publiek toch zo graag laten genieten? Jij wilde toch dat ze zouden kijken? Nou, toe dan…”
Snel danst ze naar voren en bukt voorover, haar borsten zo aanbiedend aan de mannen op de eerste rij. Er wordt gegraaid, geaaid en geknepen, geproefd en gebeten, grof commentaar van alle kanten. Dan komt er protest van de mannen op de achterste rij, die er net niet bij kunnen.
“Geen probleem, ons slavinnetje kan wel even dansen tussen de rijen door. Kunnen jullie overal goed bij,” lacht manlief.
Zij twijfelt net iets te lang naar zijn zin, en ze voelt de scherpe pijn van de zweep op haar kontje, haar aansporend in actie te komen. Terwijl ze tussen de rijen door danst, voelt ze overal op haar lijf handen en vingers. Ze denkt zelfs een tong te voelen op haar dijbeen. Handen knijpen in haar billen, vingers dringen haar kontgaatje en haar inmiddels natte kutje binnen en haar tepels staan door alle aandacht en strelingen recht en hard vooruit. Haar man kijkt toe en schijnt zich prima te vermaken. Ze is haar slipje allang kwijt en haar schoenen en kousen zijn verdwenen.

Opeens valt er een stilte. De muziek is afgelopen. Voorzichtig loopt ze richting trap en denkt: Goddank, het is afgelopen! Ik kan me gewoon gaan aankleden.. .
Dan voelt ze hoe haar man haar van achteren met een hand aan haar haren en met een volle hand tussen haar benen terug trekt naar haar plek, voor het publiek.
“Nee, lieverd, je vergeet de verzoeknummers. Dit was alleen nog maar de opwarmronde.”
Pesterig kijkt hij haar aan terwijl hij haar zijn hand voorhoudt, die nat is van haar vocht.
“Het is wel de bedoeling dat de heren worden opgewarmd, niet dat geile grotje van je.. Maar goed, die geiligheid zal je nog hard nodig hebben vandaag.”
Hij laat haar zijn hand schoonlikken, onder luide aanmoedigingen van de zittende heren, die ook nog wat vochtige handen en vingers in de aanbieding hebben voor haar schoonmaakwerkzaamheden. Als ze klaar is met het schoonlikken, ziet ze tot haar grote schrik dat manlief haar vibrator en haar dildo van de salontafel pakt, en deze als een soort bewijsmateriaal in de lucht steekt. Hij grijnst terwijl hij de mannen een knipoog geeft.
“Deze voorwerpen heb ik vanmorgen gevonden toen ik thuis kwam. Niet op de plek waar ze horen te liggen, maar in het geile kutje en kontje van dat sletje daar, waar ik mee getrouwd ben.”
Door aan beide attributen te ruiken, geeft hij lachend aan dat hij haar geur nog kan ruiken.
“Aangezien ze hiermee aangegeven heeft kennelijk iets tekort te komen, zou ik een hele slechte echtgenoot zijn als ik haar niet zou willen geven wat ze kennelijk zo nodig heeft. Dus geil ding, kom eens even krom staan voor je Meester.”
Zij durft niet op te kijken van pure schaamte, maar gaat braaf krom staan voor haar man, met haar gezicht naar de menigte. Het levert een mooi plaatje op, haar borsten hangend naar beneden, haar lange haren zwierend over haar rug en op de grond. Ze voelt de handen van haar man over haar billen gaan, waarna hij een man naar voren roept uit de eerste rij.
“Herman,” zegt hij, “een perfect klusje voor jou. Jij zit tenslotte in bedrijfsbeveiliging, jij moet weten hoe je een lek moet dichten. Ik heb hier twee gaten die gedicht moeten worden. Aan jou de eer.”
Herman draait haar om, zodat het publiek goed zicht heeft op haar kontje en kutje.
Ze voelt hoe haar man haar billen spreidt en goed zicht op haar kontgaatje mogelijk maakt.
Dan voelt ze de druk van de dildo.

“Dat gaat zo niet pijnloos lukken.” hoort ze Herman zeggen, “hier is wat glijmiddel nodig.”
”Ook geen probleem,” zegt haar man, terwijl hij haar hoofd aan haar haren omdraait naar opzij, zodat ze nu de blikken van de mannen op haar geslacht niet alleen voelt, maar ook zien kan.
Haar man houdt de dildo voor haar gezicht.
“Mondje open, schat. Tenminste als je het op de minst pijnlijke manier wilt hebben, anders gaat hij er droog in.”
Ze opent haar mond, en voor de ogen van haar publiek en met de geamuseerde blik van haar man op zich gericht likt ze de dildo totdat hij glinstert van haar speeksel. De mannen worden hier duidelijk opgewonden van, gezien de opmerkingen die geplaatst worden.
“Dat mag ze bij mij ook wel doen!”
“Wat een ongelofelijk geil sletje, moet je dat mondje zien werken!”
“Duw die dildo eens wat dieper, kijken hoe diep ze kan pijpen!”
Haar man vindt het schitterend en begint plagend de dildo heen en weer te halen in haar mond.
Kennelijk vindt hij het na een paar minuten genoeg, en loopt terug naar de man die achter haar staat. Hij geeft de dildo aan de man, en zonder een woord te zeggen trekt hij haar billen weer uit elkaar, waarna de man het ding zonder al te veel problemen haar nauwe kontgaatje in schuift. Haar man loopt naar een man op de tweede rij, en geeft hem de afstandsbediening.
“Alsjeblieft," zegt hij, “leef je uit.”
Onmiddellijk voelt ze de heftige trilling van de dildo door zich heen gaan. Herman heeft inmiddels ook de nu trillende vibrator in haar kutje geduwd, en staat glimlachend het effect te bekijken. Haar man houdt zich aan haar voorkant bezig met het knijpen en uitrekken van haar tepels. Zij vindt het steeds moeilijker om niet te reageren op al deze prikkels. Ze probeert stil te blijven staan, maar kan toch niet voorkomen dat haar ademhaling meer op hijgen begint te lijken, en dat het vocht langs de binnenkant van haar dijen loopt.
“Volgens mij geniet ze hier wel heel erg van,” constateert Herman.
Haar man kijkt even in haar ogen, zegt het nog een paar minuutjes aan te willen zien omdat het toch wel een amusant plaatje oplevert. Na vijf minuten en vlak voordat ze daadwerkelijk klaar komt, trekt haar man de vibrator en de dildo uit haar lijf. Ze gaat rechtop staan met trillende knieën van de inspanning. Haar hoofd knalrood van pure opwinding, haar ademhaling onregelmatig en haar ogen wazig. Ze kan wel huilen.. ze zat zo dicht tegen een orgasme aan…
“Nee, sletje… nog niet. Eerst gaan we eens even keuren of je wel geil genoeg voor ons bent om mee te spelen.
Bovendien is voorpret ook pret..”

Een voor een worden de mannen uitgenodigd om naar voren te komen, en haar te bevoelen, bevingeren en te keuren. Na de keuring wordt door haar man om een mondeling keuringsrapport gevraagd. Bovendien moet ze zelf zeggen of ze het ermee eens is of niet. De eerste en tweede man hebben weinig anders te melden als dat ze zelden zo’n geil en lekker teefje hebben meegemaakt.
De derde man zegt: “Ik vind haar kutje iets te nat.”
Zij roept verontwaardigd: “Dat is niet mijn schuld, dat komt door jullie!”
Dit kost haar 5 klappen op haar kutje en 5 op elke borst omdat ze het waagt hiervan anderen de schuld te geven.
“Schatje, schatje,” zucht haar man, ”Je moet toch eens leren om jouw geile kut zelf in bedwang te houden!”
De vierde man heeft geen enkel probleem met de geilheid van het vrouwtje.
De vijfde man wil zien hoe ze zichzelf in vorm houdt, behalve met dansen.
Haar man lacht naar haar, en zegt: “Schatje, je hoort het.. 25 sit-ups, en wij tellen allemaal mee!”
Ze gaan in een kring om haar heen staan.
Shit, denkt ze, dit kan ik helemaal niet! Normaal zonder publiek haal ik er maar een stuk of 10..
Dapper begint ze, maar na de 15de moet ze het opgeven.
“Ach gut,” zegt haar man, “dat is niet helemaal gelukt geloof ik. Tien te weinig, en tien aanwezige mannen… Dat betekent dat iedere man hier jou 1 opdracht naar keuze mag geven als ze straks weggaan. Iets wat je volgende week doen moet, of zo… En de uitvoering van iedere opdracht wordt door de opdrachtgever en jouw Meester streng gecontroleerd."
Zodra de keuring voorbij is, gaat de deurbel.

“Perfect getimed!" roept haar man, “Dat zal de postbode zijn! Sletje, doe jij de deur even open?"
Ze weet dat protesteren geen zin heeft als hij in zo’n bui is. Aarzelend loopt ze naar de voordeur en zet hem op een kiertje. De postbode kijkt haar nieuwsgierig aan. Zijn ogen gaan van onder naar boven en weer terug. Het is duidelijk dat hij door het raam al gezien heeft dat ze naakt is. Haar ogen proberen de zijne te ontwijken. Dan hoort ze achter zich haar man de gang in komen. Hij loopt naar haar toe, en met een hand grijpt hij de voordeur en gooit hem wijd open, met de andere duwt hij haar naar het midden van de deuropening. Ze staat nu echt helemaal te kijk.
“Ah, daar bent u dan! Mijn vrouw zei al dat ze een pakketje verwachtte, komt u toch binnen! Heeft u zin in een kopje thee of koffie? We hebben open huis vandaag.”
De postbode weet niet goed waar hij kijken moet. Aan de ene kant de man die hem binnenvraagt, aan de andere kant die mooie naakte vrouw, waar hij al vaak stiekem over gefantaseerd heeft. Hij besluit tot het laatste, terwijl hij de uitnodiging van de man aanneemt.
“Ja, u mag rustig kijken, hoor,” zegt haar man, “open huis is hier een breed begrip. Mijn vrouw staat vanmiddag letterlijk overal voor open, kan ik u zeggen.”
De postbode ziet de rijen met mannen zitten, en schuift aan in de tweede rij. De rest van zijn pakjes kunnen morgen ook wel rondgebracht worden. Terug in de kamer, zet haar man haar op een hoge barkruk voor de rijen neer.
“Beentjes goed wijd, sletje. Niet vergeten, het is tenslotte JOUW fantasie om je te laten zien; dus laat alles maar goed zien aan de heren!”

Ze kijkt naar de grond, tranen vormen zich langzaam in haar ogen, en ze ziet daardoor niet dat haar man haar met een tedere blik van top tot teen bekijkt. Dan richt hij zich tot de mannen in de kamer.
“Jullie hebben bij binnenkomst allemaal een briefje van mij gekregen, waarop je hebt kunnen aangeven wat jullie wensen zijn. Op dat punt zijn we nu aangeland. We beginnen bij rechts achterin, en gaan zo de rijen af. Jullie mogen alles met haar doen, zolang er natuurlijk geen blijvende schade ontstaat. Als er mensen zijn die een trio of iets anders willen, dan valt dat ook te regelen. U, mijnheer de postbode, kunt uw wensen hier ter plekke aan mij duidelijk maken, dan gaan we ervoor zorgen dat alles perfect geregeld wordt. En, om mijn vrouwtje te plezieren, zal iedere actie door iedereen hier bekeken worden en gefilmd, zodat ze verzekerd is van een geboeid publiek. Condooms, touwen, klemmen, kaarsen, maskers en ander speelgoed liggen in de woonkamer, neem haar maar mee…en houdt u vooral niet in!“

Haar vernedering is compleet.
Ze kijkt hem met een betraand gezichtje en met trillende lippen aan, terwijl hij haar hand dwingend maar met een tevreden glimlach in de hand van de eerste man legt. Er verschijnt een beginnend glimlachje om haar mond… Hij is tenslotte haar Meester, die precies weet wat zij nodig heeft…



      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal      


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: