home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
nicky


  Nieuw lid

Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 22 december 2011 - 02:43 am:       


Herprogrammering


waar een man zijn gram haalt.




Het is vrijdagavond.
We zitten samen naar de televisie te kijken, als rond een uur of acht de deurbel gaat.
Geďrriteerd sta ik op en doe de voordeur open. Twee vrienden van mijn man, Tom en Bram, staan lachend voor de deur. Verdorie, denk ik, net als je lekker samen thuis bent, komen die twee aanzetten. Ik loop naar de keuken en zet koffie, terwijl de mannen het zich gemakkelijk maken in de kamer. Als ik de kamer binnenkom, wordt ik door drie paar ogen nauwlettend bekeken.Ik wordt er behoorlijk zenuwachtig van, vooral omdat niemand een woord zegt.
Half stotterend vraag ik: “Is er iets?” en kijk snel langs mijn jurkje of dat nog goed zit.
Mijn man staat op, loopt naar me toe, pakt mijn arm stevig vast en loopt met mij naar zijn vrienden.
Hij zet me tussen hen in, en zegt met een vals lachje: “Weet jij nog schatje, dat gesprek van vorige week… waarin jij stelde dat ik toch eigenlijk maar een doetje was, en dat jij wel verlangde naar een echte man, en een wat strakkere aanpak?”

Mijn adem stokt achter in mijn keel, mijn hoofd wordt voor mijn gevoel wel tien keer zo rood als normaal en ik weet niet waar ik kijken moet, dus ik staar maar wat naar de grond. Hij heeft gelijk, vorige week had ik weer van die rare kriebels in mijn buik, en onrust in mijn lijf en dan kan ik niet anders dan hem uitdagen… Dan zeg ik vaak dingen die om een reactie van hem schreeuwen, maar meestal loopt hij dan gewoon weg en komt terug als ik weer rustig ben. Dat had hij vorige week ook gedaan.
Ik voel zijn vingers knijpen in mijn kin en hij tilt mijn hoofd omhoog.
Hij zegt streng: “Nu antwoord geven, schat… en netjes met 2 woorden spreken, we hebben tenslotte gezelschap.”
Ik kijk hem wat gekwetst aan. Is hij nou helemaal gek geworden, dit zijn onze privézaken, dat bespreek je toch niet in bijzijn van zijn kroegmaten?!?
“Nou, komt er nog wat van? Of kan jouw mond alleen maar open als het jou uitkomt?”
Ik kijk hem aan, en mompel dat ik me dat nog wel herinner.
Zijn lachje wordt breder, terwijl hij zegt: “Sorry meisje, ik geloof niet dat onze gasten je gehoord hebben, even herhalen en nu met iets meer enthousiasme… en met 2 woorden, had ik je gezegd, toch?”
Ik kan inmiddels wel door de grond zakken van ellende, en zeg nu harder: “Ja, dat gesprek herinner ik me nog wel."
Intussen denk ik erover na wat hij in hemelsnaam kan bedoelen als hij het over met twee woorden spreken heeft. De houding waarin ik sta is toch al beschamend genoeg? Ik kijk weer naar de grond.
Dan hoor ik opeens de stem van mijn man zeggen: “Misschien heb je het niet helemaal begrepen, maar vanaf dit moment mag je tegen mij Meester zeggen, en onze gasten zijn Mijnheer voor jou. Wij mogen jou echter noemen wat we maar willen, aangezien je zelf kennelijk vindt dat ik tot nu toe te lief voor je geweest ben. Daar gaat vanaf nu dus wel verandering in komen."
Geschrokken kijk ik omhoog.
Mijn man kijkt me streng aan, Tom en Bram geamuseerd.
Ik weet echt niet wat ik hierop moet zeggen, en kan er op dit moment niet intelligent uitzien.
Gelukkig ziet mijn man mijn verwarring en voordat ik een zinnig woord kan uitbrengen, draait hij mij met mijn rug naar beide vrienden toe, en duwt me met zijn hand in mijn nek naar beneden. Ik voel hoe hij met zijn andere hand het rokje van mijn jurk omhoog schuift, waardoor de beide mannen een geweldig uitzicht krijgen op mijn blote billen en het dunne touwtje van mijn string.

“Nou heren,” zegt hij, “bevalt dit uitzicht een beetje? Het zijn nu natuurlijk nog blanke heuveltjes, maar daar kunnen we snel genoeg verandering in brengen, dacht ik zo. U mag er rustig aan voelen, of in knijpen zo u wilt. Het is tenslotte mijn eigendom, ik heb het op naam zogezegd. Bovendien heeft ze zelf aangegeven te verlangen naar een strakke aanpak, dus ik voorzie geen probleem.”
Ik voel op iedere bil een vreemde hand, die ronddraait en af en toe stevig knijpt alsof ze testen hoe stevig mijn billen zijn… Ik wil hier niet van genieten, maar voel heel langzaam mijn kutje vochtig worden en mijn tepels verstrakken onder mijn jurkje. Nou maar hopen dat niemand het ziet! Heel even laat ik het gaan, dan bedenk ik me dat dit toch van de zotte is, en ik probeer overeind te komen.
Mijn man grinnikt.
“Laat haar maar even zo staan, is misschien nog wat moeilijk voor haar. Ik denk dat ze daar wel hulp bij kan gebruiken.”
Ik voel onmiddellijk twee handen die mij vastpakken en mij weer naar beneden trekken. Ik sta gebukt, en kan geen kant meer uit. Als mijn man terugkomt, heeft hij een paar stukken touw en een tas bij zich.
“Zo,” zegt hij, “ik denk dat we hier de avond wel mee doorkomen.”
Hij bukt zich, kijkt me aan en beveelt me stil te blijven staan, dan zou het allemaal een stuk makkelijker gaan.
Voor wie? vraag ik me vertwijfeld af. Toch worden inmiddels mijn geile kriebeltjes sterker.
Mijn man bindt intussen mijn polsen vast aan mijn enkels, waardoor ik me niet meer kan verweren. Terwijl ik krom sta met mijn billen bloot, schenken de mannen koffie in en praten wat met elkaar. Ik probeer het gesprek te volgen.

“Toch wel apart,” zegt Tom, “dat jij juist een vrouw hebt die wat hardere aanpak wil, en dat wij dat bij onze vrouwen zouden willen, maar de kans niet krijgen. Die zijn hier absoluut niet voor te porren!"
“Ach,” zegt mijn man, “we delen toch ook de bierrekening iedere week, dus zo veel verschil maakt dit niet. Bovendien, ik vindt het wel heel prettig om revanche te nemen voor al die grote monden die ik van haar heb moeten ontvangen de laatste tijd, en ik heb zo het idee dat het vrouwtje hier ook heel erg van gaat genieten, zodra ze haar verzet laat varen natuurlijk, en haar kennende kan dat wel even duren.. Maar dat geeft niet, des te meer plezier voor ons."

Mijn hoofd wordt inmiddels steeds roder, zowel door de manier waarop er over mij gepraat wordt, als door het feit dat door mijn houding mijn hoofd naar beneden hangt. Dit valt de mannen uiteindelijk ook op.
“Nou,” zegt mijn man, “dan zal ik maar eens beginnen met het voorverwarmen van de billen. Ze heeft voor haar grote mond tenslotte nog wat tegoed.”
Mijn mond wordt droog, en mijn ogen volgen iedere stap die hij in mijn richting zet. Hij zal het toch niet werkelijk in zijn hoofd halen, om me hier.. terwijl die twee verlekkerd zitten te kijken…
Hij kijkt me even aan, als of hij inschat hoe stabiel ik sta. Dan roept hij Bram en Tom erbij.
“Houden jullie haar even bij haar armen vast? Weet ik zeker dat ze overeind blijft.”
Nog even voel ik hoe hij mijn rokje zo hoog tilt, dat beide mannen goed zicht op mij hebben terwijl ze me vasthouden.
Dan opeens een flinke pets op mijn linkerbil. Mijn lijf lijkt even vooruit te springen, maar wordt door sterke handen op de plaats gehouden. Dan een pets op de rechter, daarna om en om tot het voelt alsof ik op een gloeiend stoofje gezeten heb.
Vanaf de 5de klap kreun ik zachtjes, dit verandert bij de 15de in een schreeuw die niet te onderdrukken is.
Bij de 20ste klap lopen er tranen over mijn wangen.

“Zo,” zegt mijn man terwijl hij de touwen losmaakt, “nu past de kleur van haar billen bij haar hoofd. Ik denk trouwens dat we dat jurkje maar eens uit moesten doen. Of doe je het liever zelf, schatje?”
Ik kijk hem verbijsterd aan.
Hoezo, mijn jurk uit? Mijn kontje voelt alsof het in brand staat, ik heb echt geen zin in nog meer ellende!
“Leuk hč,” zegt mijn lief, “ze kijkt nog steeds alsof ze een keus heeft! Dat jurkje gaat uit, jouw enige keus is hoe."
Met een wanhopige blik gaan mijn handen langzaam naar de onderkant van mijn jurk, en ik trek hem over mijn hoofd.
Helaas, een behaatje had ik niet aan, vrijdagavond tenslotte, lekker hangen op de bank, meer was ik niet van plan geweest.
Nu moet het de mannen wel opvallen dat mijn tepels behoorlijk gezwollen zijn en stijf naar voren staan.
Ik durf geen geluid te maken, niemand aan te kijken, maar voel de blikken over mijn lijf dwalen.
Het duurt niet lang of de eerste commentaren komen los.

“Jemig, wat een lekker ding!” roept Bram.
Tom kijkt vooral naar mijn slipje, en daarna langzaam naar boven.
“Toch jammer,” zegt hij, “dat we zo geen totaalbeeld krijgen."
“Och,” zegt mijn man, “dat kan geregeld worden."
Het volgende moment voel ik hoe mijn string naar beneden wordt getrokken. Het feit dat ik hier helemaal naakt sta tussen drie volledig geklede heren, maakt mijn vernedering compleet. Persoonlijk vind ik mezelf genoeg gestraft, en ik draai me om en loop richting de deur. Direct wordt ik teruggehaald. Ik wordt naar de eettafel gebracht, en op mijn rug neergelegd. Mijn benen worden vastgezet aan de tafelpoten, mijn armen gebonden boven mijn hoofd met hetzelfde touw als waar mijn benen aan vast zitten. Mijn billen hangen over de rand van de tafel. Wat hangt me in vredesnaam allemaal nog boven mijn hoofd?

De mannen masseren pijnlijk mijn borsten, stoppen hun vingers in mijn mond en knijpen in mijn dijen.
“Kom, kom jongens, niet zo zachtjes,” zegt mijn man, “Ze wilde juist een hardere aanpak. Dit kan beter! Bovendien moeten jullie haar kutje niet overslaan, dat zou ze jammer vinden. Daarnaast heb ik nog wat leuks om haar mee te versieren voor de feestelijke gelegenheid.”
Uit de tas haalt hij een paar gemeen uitziende klemmen, en er komt zweepje tevoorschijn en een hele bekende vibrator.
“Zo, nou even kijken.. Tom, zet jij die klemmen eens goed stevig op die rode tepeltjes, fijn dat ze zo lekker meewerkt door ze stijf rechtop te zetten voor ons… en Bram, als jij haar kutje nou even goed openhoudt, dan schuif ik die vibrator er wel even in. Wou je eerst even kijken en voelen? Tuurlijk mag dat… we delen alles eerlijk vanavond, toch? O, en bijna vergeten.. nog een leuk dildootje voor in het rode kontje..doet het altijd leuk, vind ik…”
Ik probeer tegen te werken, te draaien met mijn lijf voor zover mogelijk, en begin als dat niet lukt te schelden.. als dat niet werkt, te smeken.. het grapje had nu toch lang genoeg geduurd?
“Volgens mij geniet ze er van,” zegt mijn lief, “alleen maakt ze teveel geluid.”
Hij komt aan met een mondbal en maakt die achter mijn hoofd vast.
“Zo,” zegt hij, “dat is al een stuk beter. Nu alleen nog een blinddoek voor, dat maakt het verrassingseffect wat groter…”
Het laatste wat ik zie, zijn de dwingende ogen van mijn man…

Dan voel ik de vibrator trillen, pijnlijk knijpen van de klemmen op mijn tepels, en mijn kontje staat volgens mij op inscheuren.. Door de blinddoek heen zie ik een flitslicht.. Ik hoor de mannen iets zeggen over de eerste van een reeks, als herinnering aan deze avond, de eerste van nog vele die zullen volgen, ik voel me geil worden, en ik voel het langs mijn benen druppen, langzaam tik-tik op ons laminaat… duidelijk hoorbaar voor de mannen die om me heen staan.
“Zie je wel,” zegt mijn man, “precies wat ze nodig heeft. Straks nog even een individuele behandeling, ik dacht zo.. eerst ons allemaal pijpen, weet ze meteen dat ze dat mondje open moet doen wanneer wij dat zeggen, en daarna mogen jullie haar nemen zoals jullie dat willen. Doet ze niet goed haar best, sta ik klaar met het zweepje.. dit gaat helemaal goed komen…”
“Ach, en dat beetje nattigheid op de grond? Dat kan ze na de tijd wel oplikken, het is tenslotte een hele goede huisvrouw…”

Achteraf gezien, was dit programma een stuk beter dan wat er op televisie was die avond. Nu maar hopen op de herhalingen….



 

denkertje
Productief lid
Inlognaam: denkertje

Bericht Nummer: 31
Aangemeld: 02-2007

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op donderdag 22 december 2011 - 06:12 pm:       

Lekker



Hoi nicky,

Bedankt voor je lekkere verhaal, ik heb er van genoten!
Stiekem wel jammer dat mannen in het echt meestal te lief zijn voor zulke herprogrammeringen ;). Maar daarom des te leuker om erover te lezen ;).

Groetjes,
denkertje


Vrijheid in gebondenheid

 

nicky
Nieuw lid
Inlognaam: nicky

Bericht Nummer: 4
Aangemeld: 12-2011

Beoordeling: nog geen
Stemmen: 0 (Waardeer!)  

Gepost op zaterdag 24 december 2011 - 01:16 am:       

bedankt!



hallo allemaal,

heel erg bedankt voor alle lieve reacties.. bij plaatsing wist ik niet eens of mijn verhaal wel goed genoeg zou zijn om uberhaupt gelezen te worden, maar gezien de emailtjes waren er mensen blij mee.. en daar wordt ik dan weer blij van! wist niet dat ik dit kon... dank jullie wel!


Een verzoek!


Deze site is bedoeld voor discussies/verhalen/vragen/weetjes die wat langer blijven staan.
We willen jullie daarom vragen:
  zorgvuldig te zijn in het opstellen van een reactie.
  kijk even naar de opmaak.
  corrigeer type- en spelfouten
      (een eenvoudige spellingscontrole verschijnt bij de voorbeeldweergave).
  en maak gebruik van de vele opmaak mogelijkheden.
  Echt: het is niet ingewikkeld.
  En wist je dat achter de   button een heleboel verschillende     zitten?


geef hier je reactie op het verhaal en/of op de commentaren van anderen
Je Onderwerp:

Vermeld hier onderwerp, of kopje, of samenvatting, of blikvanger van je reactie.
Je reactie:
Gebruik Opmaakbuttons
Selecteer tekst en klik op de button
of: klik 1 maal voor begincode en nogmaals voor sluitcode
Voor uitleg van de buttons: glij er overheen met je muis
Vet Cursief Onderstrepen maak tekst heel klein maak tekst klein maak tekst groot maak tekst extra groot centreer maak een lijst met bullets maak een genummerde lijst
voorbeelden van de beschikbare fonts + instructie opmaak hulp: geeft uitgebreide uitleg -ook van diversen- plus extra mogelijkheden!
onderstaande buttons geven direct resultaat (selecteer dus geen tekst!):
een kop maken: vet + groot (geen tekst selecteren) plaats je e-mail adres (geen tekst selecteren) Maak een hyperlink (geen tekst selecteren) Voeg clipart plaatje toe (geen sluitcode!) trek een lijn (geen sluitcode) maak wit/spatie (geen sluitcode!) maak een dichte bullet (geen sluitcode!) maak een open bullet (geen sluitcode!) maak een vierkante bullet (geen sluitcode!) maak een een curren - een soort bullet (geen sluitcode!) maak het copyrightteken (geen sluitcode!) { voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!) } voor gebruik BINNEN opmaakcode (geen sluitcode!)  ECHTE komma: voor gebruik BINNEN opmaakcode van een TABEL (geen sluitcode!)

Inlognaam: Gebruiksaanwijzing:
Geef je Inlognaam en Wachtwoord.
Aanmelden is verplicht, kostenloos en heel eenvoudig!
Maak gebruik van de vele opmaakbuttons hierboven!
Wachtwoord:
Opties: Je mag HTML opmaakcode in je bericht gebruiken
Activeer eventuele links in je bericht
Actie: