home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 03 oktober 2019 - 03:21 pm:       


Anne - deel IV


deel IV (dit verhaal is opgeknipt in 5 delen)




Onderzoek


Gaby kuchte even en vroeg onze aandacht. “We kunnen verder gaan met Anne hoor. Jack is er niet, maar Karel is nu vrij en kan haar het onderzoek afnemen.” Claudia knikte en liep naar Anne, die zich op het houten bankje bij haar paal zo klein mogelijk had gemaakt. Ze had de hele scene met Inge aangezien en wist nu in ieder geval wat haar te wachten kon staan. Met een snel gebaar bevestigde Claudia de riem aan de halsband van Anne en trok haar mee naar de bar.
“Hebt u er bezwaar tegen als ik ook even mee zou gaan?” vroeg de meesteres van de slaaf.
Claudia had daar in het geheel geen bezwaar tegen, dus het gezelschap werd weer iets groter. De vrouw maakte haar slaaf los en bevestigde een riempje tussen zijn halsband en een riem die ze om haar middel had.
Gaby ging ons voor naar boven. Ik liep vlak achter haar en genoot van haar stevige billen die vlak voor mijn gezicht sexy heen en weer wiegden. Gaby leidde ons naar een ruime spreekkamer. Karel zat daar achter een groot eikenhouten bureau. In de kamer stonden verder een aantal glazen kasten, waarin alle denkbare attributen zichtbaar waren die maar nodig kunnen zijn voor een grondig onderzoek van het gehele lichaam. Voor het bureau stonden een aantal gemakkelijke stoelen. Aan de andere kant van de kamer stond op een helder verlichte verhoging de bekende gyneacologenstoel.
We maakten de slaven vast aan haken aan de muur en kregen allemaal een hand van Karel. Hij verzocht ons plaats te nemen in de stoelen, voor zover mogelijk, want dit was een toch wel heel groot gezelschap.
Er werd even wat heen en weer gebabbeld. Karel wilde graag weten wie bij wie hoorde en hoe de verhoudingen precies lagen. Toen hij dat op een rijtje had vroeg hij Claudia om het te onderzoeken voorwerp.
Claudia liep naar Anne, maakte haar los en trok haar achter zich aan naar Karel. “Alsjeblieft.” zei ze en overhandigde hem de riem. Anne probeerde nog bij haar te blijven maar ze liep zonder daar ook maar een moment acht op te slaan bij haar weg. Karel rukte even stevig aan de riem om Anne’s aandacht te trekken en toen hij die onverdeeld had maakte hij de halsband los en deed hem haar af. Hij liep even om Anne heen en pakte haar onverhoeds vol in de beide borsten. Het was goed te zien dat hij met volle kracht kneep en voelde. Anne kreunde en zacht klonk een langgerekt “auauauau...”. Karel trok beide tepels zo ver hij kon uit. “Een mooie borstpartij. Ik zou u niet aanraden haar tepels te ringen. Daar ben ik tegen bij jonge slavinnen. Misschien heeft ze ze nog nodig en je maakt heel snel de melkkanalen kapot. Doe dat rokje maar uit.”
Anne maakte het riempje van haar rokje los. Ze stapte eruit en gaf het aan Claudia.
Karel bekeek met duidelijk genoegen Anne’s lichtblauwe broekje. Hij streelde haar billen, haar venusheuvel en ook haar schaamlippen. Hij bekeek nauwgezet hoe het broekje haar vormen omspande en trok hier een daar een plooitje glad. Tenslotte stak hij zijn vingers in de bovenrand en schoof het broekje net ver genoeg omlaag om haar kruis te onthullen. Daar keek hij echter nog niet naar. Hij trok het kruisje van haar broekje uiteen en onderzocht dat nauwgezet.
“Ik zie dat dit een geil slavinnetje is. Ze is in die korte tijd dat ze hier is al bijzonder nat geweest. Ze is misschien wel net zo geil als dat slaafje daar.” Hij knikte met zijn hoofd in de richting van de slaaf die direct begon te kleuren maar natuurlijk niet kon verhullen dat hij met een uiterst stijve lul naar het gedoe met Anne had staan luisteren en er zich kennelijk het nodige over had voorgesteld. Nu werden we natuurlijk allemaal hier wel door beroerd maar met kleren aan kun je dat wat beter verbergen.
Karel trok ondertussen Anne haar broekje uit. Hij rook er even aan en keek nog eens goed. Anne’s hoofd werd er steeds roder van. Ze schaamde zich overduidelijk diep over die als volkomen vanzelfsprekend uitgevoerde aantasting van haar meest private zaken, maar ze had natuurlijk helemaal niets in te brengen. Karel wees naar de gyneacologenstoel en beval Anne daar op te gaan zitten en haar benen op de steunen te leggen. Met enige aarzeling liep ze er naar toe, draaide zich om en ging voorzichtig zitten.
“Schiet op!” zei Karel toen ze niet gelijk haar benen spreidde. Terwijl ze even schichtig de grote groep belangstellenden rondkeek, met allen zonder uitzondering de blik op haar kutje gericht, deed ze langzaam haar benen uiteen. Ze sloeg haar ogen neer en werd zo mogelijk nog iets roder. Ze had kippevel over haar hele lichaam. We keken allemaal toe hoe haar spleetje zich voor ons opende. Ze was helemaal opgezwollen en het geil lekte eruit. Haar clitje was helemaal ontbloot, dieprood en op volle oorlogssterkte.
Trillend legde ze haar benen op de steunen. Samen met Gaby maakte Karel direct de riemen vast die aan de knieholtesteunen waren bevestigd en ook de riemen die aan de armsteunen vastzaten. Compleet vastgesnoerd was Anne nu volledig aan Karel’s genade overgeleverd. Niet dat hij zich daarvan bewust leek te zijn. Hij draaide de kniesteunen zover mogelijk naar buiten. Ook drukte hij op een knopje waardoor de rugleuning achterover zakte en het zitkussen nog iets omhoog kwam. Volkomen wijdbeens en met haar billen omhoog lag ze nu voor ons.
“Kom er maar omheen staan hoor!” zei hij terwijl hij links en rechts van de stoel wees. “Dan kun je zien wat ik doe en meteen zelf controleren of alles erop en erin zit en ook nog naar behoren werkt.”
Met routinegebaren begon Karel net als Gaby had gedaan met het volledig aftasten van Anne’s lichaam. Geen plekje sloeg hij over. Ook nam hij haar een klein beetje bloed af. Natuurlijk prikte hij haar daarvoor niet in haar arm, maar in één van de duidelijk zichtbare dikke aderen die zich in haar linkerborst aftekenden. “Ze is volgens mij in uitstekende conditie. Compliment voor haar meesteres. Ze heeft ook alle rondingen op de juiste plaats. Haar huid is erg gevoelig. Volgens mij heeft ze wel eens een experiment ondergaan met naalden en spelden. Wees daar wel voorzichtig mee. Als je haar daarmee wilt bewerken moet je de naalden gloeiend heet maken. Dat heeft een dubbele funktie. Het is voor haar nog wat pijnlijker, maar belangrijker is dat het vlees direct wordt dichtgeschroeid, net als bij Croma. Het doet dubbel veel pijn en infectie van de wondjes is vrijwel uitgesloten. Ideaal toch? Ik zal je straks even laten zien hoe het moet.”
Hierna trok hij een krukje op zwenkwieltjes bij, ging tussen Anne’s benen zitten en begon haar geslacht met grote interesse te bestuderen. Allemaal bogen we ons wat voorover om vooral maar niets te hoeven missen. Anne’s wangen waren donkerrood maar haar kut was soppend nat dus het was duidelijk dat schaamte en opwinding bij Anne weer gelijkop gingen.
Met zijn vingers tastte Karel de contouren van Anne’s kut in de rondte af. Hij ging er helemaal omheen en miste geen plekje. Vervolgens deed hij hetzelfde met haar grote schaamlippen. Eerst het buitenste randje, daarna de buitenkant ervan en tenslotte de binnenkant. Hij zocht zo te zien naar knobbeltjes, onregelmatigheden, wat dan ook.
Toen hij tevreden was schoof hij een eindje naar achteren, trok een la onder de stoel open en haalde daar een viertal vrij grote haken uit. Aan elke haak hing een dun kettinkje dat eindigde in een klein klemmetje. Hij deed de la weer dicht en schoof naar voren terwijl hij drie van de haken op Anne’s buik legde en de vierde uit de knoop haalde. Hij pakte Anne’s linker schaamlip en zette met een abrupt gebaar het klemmetje er in het midden op. Hij pakte de haak en legde die om Anne’s dijbeen, vlak bij de heup. Haar schaamlip werd nu helemaal opzij getrokken.
Hetzelfde deed hij aan de andere kant zodat Anne’s kleine schaamlippen nu helemaal vrijgemaakt waren als volgend onderzoeksgebied. Het was wel een opwindend gezicht. Peter vroeg aan Karel of hij dit zelf bedacht had, wat met enige trots door hem werd beaamd. “Ik vind dat wel een leuk gezicht altijd zo. Ze lijkt nu alleen maar die lekkere kleine lelletjes te hebben.” Hij tikte die met zijn wijsvinger een beetje heen en weer. Een stroompje geil liep uit Anne’s gaatje en verdween onder haar billen. Haar tepels stonden strak in erectie en ze had haar vuisten gebald.
Karel onderzocht op dezelfde manier de kleine schaamlippen. Nog minutieuzer haast werden die milimeter voor milimeter met de topjes van zijn vinger afgetast. Vooral als hij zijn duim tussen de lippen stak en met zijn vingers aan de buitenkant friemelde stroomden Anne’s sappen, steeds rijkelijker. Karel leek zich er natuurlijk niet van bewust. Pas toen hij helemaal tevreden was werden ook deze lipjes van de klemmetjes voorzien en de haken om de benen bevestigd. Anne’s kut, vuurrood en drijfnat, was nu helemaal opengetrokken.
“Ze is wel erg nat, vinden jullie ook niet?” Karel was er eens op z’n gemak bij gaan zitten en had van heel dichtbij heel goed in en rond Anne’s kut gekeken. Je kon er ook helemaal in kijken en de sappen kwamen er nu bijna in golven uit. “Is ze altijd zo geil of windt dit onderzoekje haar zo op?”
“Nou, ze is heet genoeg, daar heb ik niet over te klagen, maar zo heb ik het ook nog niet eerder gezien geloof ik.” Claudia was er bij komen staan en had ook even goed gekeken. “Ik veronderstel toch niet dat dit naar jouw oordeel haar minder bruikbaar maakt?”
“Nee hoor, integendeel! We zullen nog eens verder zien.....” Karel opende de la weer en pakte er een speculum uit. Zonder verdere plichtplegingen schoof hij de bek in Anne’s kut. Ze sidderde even, misschien omdat het ding koud was. Karel kneep in de handgreep waardoor de bek zich opende en zette de boel daarna vast. Het was bijna niet voor te stellen, maar nu lag de schede van Anne ook nog echt helemaal open. Karel keek nog weer eens goed, rook uitgebreid aan de opening en bromde wat. Vervolgens stak hij een vinger naar binnen, doopte die in haar sappen en proefde er aan. Hij proefde uitgebreid, zoals wijnkenners dat wel doen. Nog eens ging zijn vinger naar binnen, maar nu een andere en weer proefde hij. Eindelijk tevreden lijkend smakte hij zo te zien genoeglijk met zijn lippen en opende zijn ogen weer, die hij bij het diep geconcentreerde proeven gesloten had.
Uit de nog openstaande la pakte hij nu een dun staafje, waarvan hij de onderkant een kwartslag draaide. Het ding zoemde een beetje en trilde waarschijnlijk ook. Hij stak het ding door de opening van het speculum in Anne’s schede en raakte er een paar plekjes mee aan, net zo lang tot Anne een schokkende beweging maakte. “Voor wie het even wil zien, dit is haar G-spot. Je moet er even voor door de knieën, ja kijk daar zit ie. Dat is echt één van haar lekkerste plekjes.” Zowel Christien als Peter waren naar voren gekomen, evenals de meesteres van de slaaf en ikzelf.
Allemaal mochten we even in Anne’s kut naar haar lekkerste plekje kijken. Ik wist niet eens dat je een vrouw zover open kon leggen dat je dat plekje kon zien. Weer wat geleerd.
Anne had een hoofd als een boei, maar in haar kut zag ik dat zich op de “bodem” een zodanig reservoir van geil had gevormd dat het geen wonder was dat het soms in golven naar buiten kwam. Ze liep gewoon over. Een liefhebber zou er wel een rietje in kunnen zetten en zou er meer dan een paar slokjes voor nodig hebben om het ‘glas’ leeg te krijgen. Ik wist gewoon niet dat je een kut zover kon openzetten. De geur die eraf kwam was overweldigend.
We deden allemaal een stapje terug. Ik wierp nog even een blik op Anne’s gezicht. Het was dieprood van schaamte, roder nog dan haar kut zelf. Claudia zag me kijken en ik knipoogde even naar haar. Ze wendde haar blik af en keek met een mengeling van genoegen en vertedering naar de verdere vernedering van haar meisje.
Hierna wijdde Karel zich aan een intensief inwendig onderzoek dat met nauwelijks ingehouden gekreun door Anne werd ondergaan. Hij had zijn hoofd tussen haar dijen en wees ons op allerlei details die ik vooral leuk vond omdat het betekende dat Anne’s kut op die manier het onderwerp van ons aller aandacht bleef. We konden het niet allemaal goed zien maar het werd uitgebreid genoeg beschreven. Het had wel wat medisch, al vroeg ik mij af of een dokter zoveel over welk onderdeel van het lichaam dan ook zou kunnen vertellen, laat staan over een kut. Ik kon het in ieder geval allemaal niet onthouden. Maar deze man ging maar door, met duidelijk genoegen, met grote nauwkeurigheid en niet in de laatste plaats met grote onverschilligheid ten opzichte van de vrouw die met wijd gespreide benen voor hem lag. Ze had haar ogen gesloten en haar lippen stijf opeen geklemd. Nogmaals stelde ik mij voor hoe het zou zijn om daar zo te liggen. Afschuwelijk en tegelijk opwindend. Nauwelijks te zeggen welk van de twee emoties de overhand zou hebben. Ik dacht de afschuw en de schaamte, maar wel met steeds die tinteling op de achtergrond. Wat zou er nog komen? Wat zouden ze nog meer met je gaan doen?
Maar toch kwam natuurlijk ook deze man uiteindelijk stof tekort. Hij ging wat rechterop zitten en trok tegelijk het speculum uit de kut. Hij bekeek het ding eens goed en rook er toen aan. “Hmmm, ze ruikt beslist niet slecht. Wil er nog iemand een snufje?”
Peter pakte het ding aan en rook ook even. Ik zag dat Anne stiekem tussen haar wimpers door keek wat er gebeurde. Dat verbaasde me een beetje, maar aan de andere kant bewees het nog maar weer eens dat het niet alleen schaamte was wat ze voelde.
Ondertussen maakte Karel op zijn dooie gemak de haken los die Anne’s schaamlippen zo wijd uit elkaar hadden getrokken. We zagen dat haar kutje zich weer langzaam sloot. Het was als een bloem in de avondschemering. Prachtig om te zien.
“Zo, nou weten we zeker dat alles erop en eraan zit, behalve dan natuurlijk haar maagdenvliesje, ha ha ha. Nu moeten we alleen nog even kijken of het ook werkt. Vertel eens meisje, moet je plassen?”
“Ja Meester Karel.” zei ze met schorre stem.
“Dat is jammer. Ander had ik je blaas eerst met een catheter gevuld. Ik heb er nog één met een extra scherp randje, dat is heel lekker als ik dat in je plasbuisje schuif. Maar goed, dan zo maar…” zuchtte Karel. Hij ging staan en haalde uit het kastje onder de stoel een opvangbakje. Het was zo gemaakt dat het een scherm vormde waar je tegenaan kon plassen, maar tegelijk ook een reservoir voor de urine bevatte.
Ik dacht ondertussen nog wat na over Gaby’s onschuldig gestelde vraag of het meisje nog moest plassen voordat ze naar de ‘dokter’ ging …
Anne’s billen staken al een piepklein beetje over de rand van de stoel. Hij schoof het opvanggedeelte daar nog weer onder en lette goed op dat het plasscherm recht voor haar zat en het reservoir goed horizontaal.
“Vooruit dan maar. Plassen!”
Onze hoofden gingen allemaal iets naar voren om goed te kunnen kijken. Ook de vrouwen rekten zich flink uit voor wat er zou komen.
De seconden tikten weg en de eersten begonnen al wat te schuifelen toen duidelijk zichtbaar Anne’s plasgaatje zich opende en een goudgeel straaltje tevoorschijn kwam. Dat stopte even maar toen kletterde de urine in een dikke straal tegen de achterwand. Karel ving het allemaal behendig op.
Toen ze klaar was veegde hij Anne met natte en droge tissues helemaal af en schoon.
“OK, volgende punt, neukbaarheid. Hoe doen we dat vandaag? Normaal gebruik ik daar mijn verzameling dildo’s voor, maar omdat we vandaag een slaafje hebben … Kom eens hier jongen!”
Zijn meesteres haastte zich om de slaaf los te maken. Ze nam hem bij de arm en leidde hem naar de stoel. Niemand kon zijn ogen van de keiharde lul afhouden die flink heen en weer slingerde.
Karel pakte de plasser vast zodra hij erbij kon, draaide de slaaf bij, zette de eikel op Anne’s neukopening en schoof toen de pik in één beweging naar binnen door tegen de billen van de slaaf te duwen. Volgens mij was het voor geen van beiden een erg prettig gevoel.
“Vooruit, neuk haar, maar denk erom: er wordt niet gekomen!”
En dat deed de slaaf. Even voorzichtig, maar allengs krachtiger en heftiger, zeker toen hij merkte dat niemand hem tegenhield. Slim was het natuurlijk niet want het werd al snel duidelijk dat hij het toch wel héél lekker begon te vinden. Je zou verwachten, merkte ik met enige belangstelling op, dat hij een blos op zijn wangen zou hebben maar werd steeds een beetje bleker. Toen hij doorkreeg dat zijn orgasme naderde maar dat hij niet de wilskracht kon opbrengen zijn pompende heupen tot stilstand te brengen trok hij zelfs wit weg, zijn ogen wijd geopend. Ik vond het reuze amusant
Karel niet. Hij sprong op en met perfecte timing sloeg hij zijn arm om de buik van de slaaf en trok hem met één krachtige beweging achteruit, weg van Anne. Er klonk nog net geen ploppend geluid toen de vuurrode penis abrupt uit haar even rode, kletsnatte kutje werd getrokken, maar het scheelde niet veel. Op een kleine anderhalve meter van het smachtende kutje begon de steigerende penis zijn zaad in korte, maar krachtige spurten te lozen. Het leek haast alsof die penis een op zichzelf staand ding was, dat zich hevig liet gaan. De dames onder ons maakten enthousiaste geluidjes en volgden het allemaal met grote belangstelling. De anderen natuurlijk ook al richtten de blikken van de mannen zich toch ook met enige regelmaat op het nog openstaande kutje. Het leek ons welhaast uitnodigend toe te lachen.
Anne huiverde even. De meesteres van de slaaf kwam uit haar lichte trance en ze begon hem uit te schelden. Ze verzekerde hem dat ze hem verschrikkelijk zou straffen voor de vernedering die hij haar had laten ondergaan omdat ze hem kennelijk niet eens kon leren zich te beheersen. Nou, dat zou gaan veranderen, dat kon ze hem verzekeren.
Ze liet toen ze een beetje tot bedaren kwam de slaaf zijn eigen zaad oplikken. Ondertussen trapte ze hem met haar puntschoenen een paar keer venijnig tegen zijn ballen. Elke keer dat ze dat deed kromp ik een beetje verder in elkaar. De slaaf trouwens ook en het zweet brak hem ervan uit, maar hij likte door tot de vloer schoon was.
Karel had ondertussen een vreemd soort dildo gepakt. De dildo zelf zag er vrij normaal uit, het was geen penismodel, maar een huidkleurige rubberen staaf. Het vreemde was echter dat er een pompje aan zat en een draadje met een stekkertje aan het einde. Het stekkertje werd aangesloten op een metertje dat, zoals ik nu pas zag, onderin de stoel was aangebracht.
“Dit” sprak Karel met gepaste trots “heb ik zelf ontworpen en gemaakt. Gelukkig maar, want aan die slaaf hadden we vanzelfsprekend niets. Want dat hij snel klaarkwam zegt natuurlijk helemaal niets over de spankracht van dit, eeehmmm, gleufje. Het zegt alleen maar dat hij geil was. Maar dat wisten we al natuurlijk. Dit apparaat echter kan ik in haar kut oppompen en het meet dan de weerstand die het ondervindt. Dat kan duiden op nauwheid, maar ook op spankracht. Het één is iets wezenlijk anders dan het ander maar het leidt tot hetzelfde: een nauw omsluitend kutje. Geen tunnel waarin je opzij moet schijnen om de wanden te kunnen zien, maar een veerkrachtig geheel dat je omsluit, verwelkomt, verwent, hmmmmmm”.
Hij dreef even weg in gelukzaligheid. Anne had haar ogen wijd geopend en keek beurtelings naar Karel en naar het ding in zijn hand. Ik kon haar haast horen denken: “Dat kan ik je ook ook zo wel vertellen, kerel! Of steek anders je pik in me, dan kun je het voelen! Tssss!!!” Ik had haar tenminste nog niet zo opstandig zien kijken. Gelukkig voor haar zag Claudia het niet. Maar misschien dat ik het haar straks zou vertellen.
Ondertussen was Karel weer bij zinnen en hij bracht de dildo gedecideerd bij Anna in. Waar we allemaal misschien iets spannends hadden verwacht werd deze test verder een grote teleurstelling. Karel pompte een aantal keren, keek zorgvuldig op de meter, pompte nog twee keer en zei zachtjes: “Hmm, twee komma twee, niet slecht. Helemaal niet slecht.” Ik heb alleen verstand van mijn schoenmaat, thermometers en een heel klein beetje van de schaal van Richter, dus ik wist niet goed of ik nou geïmponeerd moest zijn. Het leek me niet zoveel eigenlijk, twee komma twee, maar ja wie was ik nou helemaal in deze? Zachtjes beloofde ik mezelf van nu af aan elk meisje dat lekker met me neukte te complimenteren met haar “twee-komma-twee-kutje”. Dan hadden we gelijk wat na te praten in bed. Alles beter dan: “Was het fijn?”


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal