home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 03 oktober 2019 - 03:10 pm:       


Anne - deel III


deel III (dit verhaal is opgeknipt in 5 delen)




Beproeving


Via een korte gang kwamen we in de ontmoetingsruimte. Een klein, gezellig ingericht zaaltje met aan de ene wand een bar in Engelse stijl en aan de andere wand gelegenheid voor het “parkeren” van slaven en slavinnen. Met een tussenruimte van ongeveer anderhalve meter stonden palen, los van de wand, met allerlei haken en ogen. De mogelijkheid was zo aanwezig de slaaf gewoon aan de paal vast te zetten, maar ook kon het bezit volkomen machteloos worden vastgemaakt. Aan de voet van elke paal stond een klein houten bankje. Wie zijn slaaf ook wat rust wilde gunnen kon bijvoorbeeld de haak van de halsband aan een ring rond de paal vastmaken. Die ring had voldoende ruimte om omhoog of omlaag te kunnen schuiven. De slaaf zat dan wel in een vreemde houding, met het hoofd aan de ring, maar hij of zij kon tenminste zitten en dat was al heel wat voor een slaaf. Er waren een slaaf en een slavin aanwezig. De slaaf was een vrij pezige, maar wel redelijk gespierde, slanke vent van voor in de twintig. Hij was geblinddoekt, zijn polsen zaten achter zijn rug aan elkaar gebonden en hij was met een handboei aan de paal vastgezet. De handboei was strak om zijn zak en lul en aan de andere kant zo hoog aan de paal vastgemaakt dat hij op zijn tenen moest staan. Zijn piemel was diep-rood, bijna paars.
De slavin was een beetje een mollig jong ding. Ook zij was aan de paal vastgemaakt, maar zodanig dat zij kon zitten. Ze stond op toen we binnenkwamen, maar keek strak naar de grond. Boven haar aan de paal hing een bordje met het opschrift: “te huur, te ruil of te koop”.
Claudia maakte de halsband van Anne aan een paal vast en haar handen achter haar rug en de paal. We gingen aan de bar zitten.
Al snel kwamen Claudia en ik in gesprek met een vrouw die de meesteres bleek te zijn van het jonge meisje. Peter ging de borsten van de slavin achter de bar zitten bekijken en bestelde een driedubbele whisky en Christien knoopte een gesprek aan met de laatste aanwezige, de meesteres van de slaaf. Het was een beetje een gerijpte vrouw in die zin dat het moeilijk was haar leeftijd te schatten. Ze leek zo midden veertig, maar kon ook heel goed flink jonger zijn en nogal ruig geleefd hebben. Ze moest vroeger vrij mooi geweest zijn, maar was nu behoorlijk te dik, haar haar dunde, ze had vrij veel rimpels en bovendien geen bijzonder gezonde kleur. Maar dat laatste hebben rokers vaker en ze rookte als de spreekwoordelijke schoorsteen. “Is dit al lang uw speeltje?” vroeg Christien met haar ogen in de richting van de slaaf wijzend.
“Nee, ik heb hem net op zicht gekregen van iemand die ik ken in de club waar ik al jaren kom. Ik had nog nooit een slaaf gehad. Het leek me wel eens leuk. Weer eens wat anders dan zo’n kutje. Hoef je tenminste niet op te passen dat je mannelijke kennissen het ding steeds stiekem neuken. Ik laat hem hier even testen, kijken of alles werkt en klaar voor gebruik is. Het lijkt me trouwens aan de andere kant ook wel lastig, een slaaf, want je zult hem altijd duidelijk moeten maken dat je hém berijdt en hem nooit het idee geven dat hij jou neukt. Heb jij daar ervaring mee?” “Nee, dat niet. Dit is allemaal nogal nieuw voor me. Wel heel opwindend trouwens! Maar waar ik wel ervaring mee heb: ik werk in de gezondheidszorg en ik vraag me af of wat u daar met z’n piemeltje uitvoert wel zo gezond voor dat ding is. Het gaat me natuurlijk niets aan en misschien weet u ook wel prima hoever je daarmee kunt gaan, maar eeeeehhh......”
“Zou je denken? Blij dat je het zegt want zoals ik al zei, ik weet alleen hoe ik een kut moet martelen. Zou hij hier niet tegen kunnen? Dan kan hij ook niks hebben! Blijkt toch maar weer dat vrouwen veel sterker zijn, want ik zou je verhalen kunnen vertellen..... Maar laten we hem dan maar losmaken. Hier heb je het sleuteltje, kijk maar even.”
Christien accepteerde het sleuteltje, liet zich van de barkruk glijden en liep, naar ze hoopte met dominante tred, naar de slaaf. Ze zei niets tegen hem dus hij schrok behoorlijk toen ze hem aanraakte. Geblinddoekt als hij was wist hij niet eens wie hem aanraakte. Christien besteedde daaraan vanzelfsprekend geen aandacht, maar maakte gewoon de handboei van de paal los. Met een zucht zakte de slaaf op zijn voetzolen. Voorzichtig maakte Christien direct de strak om zijn geslacht gespannen andere helft van de boei open en liet het ding vervolgens op de grond vallen. Ze pakte de man vol bij zijn piemel en begon het zaakje stevig te masseren om zo snel mogelijk het bloed weer te laten stromen. Ze wist hoe een “slapend” been aanvoelt als het bloed er weer inkomt dus het verbaasde haar niet dat de man al snel in elkaar kromp van de pijn. Hij slaagde erin te blijven zwijgen, zo getraind was hij blijkbaar wel, maar het kostte moeite, dat was te zien.
Langzaam werd de kleur weer normaal, maar Christien bleef natuurlijk met de pik in de weer. Ze liet het masseren geleidelijk overgaan in kneden en strelen en het duurde maar even of het werd duidelijk dat er in ieder geval nog wel leven in zat. Christien ging door tot de lul in volle erectie stond. Het apparaat voldeed volledig aan haar kwaliteitseisen kon ze constateren. Lekker dik, behoorlijk lang, goed hard, snel reagerend. Ze zette even het puntje van haar duimnagel met kracht in zijn pisgaatje en hoorde hoe hij huiverend zijn adem tussen zijn tanden doorzoog.
Met enige tegenzin liet ze de lul los en liep weer terug naar de vrouw aan de bar. “Alles werkt nog geloof ik. Of zijn zaad nog goed is is natuurlijk ook eigenlijk helemaal niet interessant. Hij moet stijf kunnen worden en blijven. Daarvoor heb je hem nodig en verder nergens voor. Nou, dat doet het nog. Ik ben er wel behoorlijk geil van geworden eigenlijk, maar ik zou me toch wel een beetje generen om hier en nu m’n broekje uit te trekken en me op hem klaar te rijden.”
“Weet je wat, kom eens naar de club waar ik het over had. Hier is een kaartje met het adres. Noem mijn naam, die zet ik er ook even op...., zo, en ze laten je wel binnen. Ze hebben daar ook voor een vrouw als jij een hoop leuk speelgoed en als je daar nog niet aan toe bent is er genoeg om naar te kijken. Je zult je daar wel vermaken, echt!” Christien pakte het kaartje aan en verzonk een beetje in gedachten, terwijl ze naar de langzaam slap wordende lul van de slaaf keek.
Claudia vroeg op dat moment aan de vrouw waar wij mee spraken waarom ze af wilde van haar slavin.
“Ik wil haar eigenlijk niet definitief kwijt, maar een tijdje wel. En het liefst aan een strenge meester of meesteres. Ik heb het gevoel dat ik haar niet meer de baas ben. Regelmatig moet ik haar flink bestraffen en het haalt gewoon niets uit. Vorige week dacht ik met haar een gezellig avondje te hebben, maar ze liet blijken daar geen zin in te hebben. Nou vraag ik je, dat kan toch niet? Nu wil ik best af en toe de beul spelen, maar niet steeds. Ik heb haar hele opleiding betaald en we hadden het leuk saampjes. En ze is er natuurlijk gewoon voor mijn gebruik en anders niets!
Nou heb ik het besluit genomen dat ik haar voor minstens een maand in andere handen ga geven. Daarna zien we wel weer. Natuurlijk heb ik haar wel even toestemming gegeven om te zeggen of ze dat wilde en ook zij meent dat het wel een goed idee is.
Ze is een pure slavin, overal voor te gebruiken. Hebben jullie misschien interesse? De prijs valt best mee, hoor. Ik wil gewoon die maand dat zij weg is eigenlijk een ander slavinnetje hebben. Misschien kunnen we wel ruilen?” Claudia lachte. “Wanneer ik Anne zou vertellen dat ik haar voor een maand zou afstaan aan een ander dan zou het kind volledig instorten. Maar misschien is het ding ook wel iets voor mijn vriend hier. Wat kan ze zoal?”
“Wacht, ik maak haar even los.” Ze liep naar de paal en bevrijdde het meisje. Het ding had ook zo’n kort wit rokje aan, dat vrij strak rond haar billen gespannen stond. “Zo Inge, laat je eens van je mooiste kant zien. Op het kleed, hier in het midden. Zit en af.”
Inge kende haar rol blijkbaar goed en had geen nadere uitleg nodig. Zij maakte haar rokje los en stapte eruit. Ze liet zich op haar knieën zakken, spreidde haar benen en verborg de bovenste helft van haar gezicht achter haar onderarmen. In deze houding bleef ze zitten: geheel blootgesteld aan onze blikken. Haar lichaam was zacht en mollig, leek zelfs nog een beetje kinderlijk, maar had zeker voldoende rondingen en hier en daar ook wat kuiltjes. Het was zeer aandoenlijk. De huid was erg glad en blank, haar buik en borsten zelfs bijna wit. Ze kwam kennelijk zelden in de zon en zeker niet naakt. Haar tepels waren een beetje roze gekleurd.
Haar meesteres gaf nog wat commentaar, wees ons op de bekoorlijkheden die haar in het bijzonder aanspraken: de volmaakte vormen, de gracieueze houding. Tevreden was ze vooral over de ronde, stevige borsten en de mollige venusheuvel. Maar vooral benadrukte ze het zachte vlees, dat zich volgens haar gewoon aanbood voor elke gril die een meester maar zou kunnen bedenken. Ze vertelde dat ze altijd nog plannen had om het ding te brandmerken. Het leek haar heerlijk dat zachte vlees te schroeien. Maar dat zou wel moeilijk worden en het zou wel op een tatoeage uitdraaien.
Deze onderworpen kniezit had ze Inge aangeleerd, vooral ook omdat het Inge steeds weer opwond. Ze bukte zich even voor Inge en pakte haar stevig in haar blonde donzen driehoekje. Ze drong met twee vingers diep naar binnen. “De schat, ze drijft gewoon.” Ze trok haar vingers duidelijk hoorbaar naar buiten. “Hier slet, lik mijn vingers schoon.” Ze drong met haar vingers in de mond van het meisje, dat gehoorzaam haar eigen vocht oplikte. Toen dat klaar was kwam de vrouw weer bij ons aan de bar zitten.
We bekeken het meisje op ons gemak. Toen ik mij wat voorover boog om wat beter te kunnen kijken maakte de vrouw mij duidelijk dat het mij uiteraard vrij stond erheen te gaan. Ik liep naar het meisje toe en pakte haar bij haar tepels. De kleine rose knopjes kwamen gelijk overeind staan. Ik speelde er een beetje mee om ze nog harder te maken en zag tot mijn genoegen dat dat lukte. Ik bukte mij nu een beetje en ging met mijn rechterhand over het lichaam. Eerst over de buik en de heup, tenslotte aan de binnenkant van de dijen. Ik draaide mij om en vroeg: “Hoe zit het eigenlijk, is ze lesbisch of bisexueel? En is ze nog maagd?”
De vrouw lachte hartelijk. “Ze eet van beide walletjes, maak je daar geen zorgen om. En of ze maagd is kun je toch zelf wel kontroleren. Kom slet, sta op en ga op de poef. Je meester wil je bekijken.”
Inge stond op en liep naar een hoge poef die bij de achterste wand van het zaaltje stond. Ze ging erop zitten en liet haar bovenlichaam achterover zakken tot ze met haar hoofd de grond raakte. Haar onderlichaam was zo omhoog gericht. Ze spreidde haar benen zover ze kon en ze lag nu volledig voor mij open. Ze leek wel een offerdier.
Gaby reikte me een paar van die dunne witte doktershandschoenen aan die gyneacologen ook gebruiken als ze hun patiëntes inwendig moeten onderzoeken. Claudia hielp me met het aantrekken van die handschoenen en kwam voor ze terugliep naar de bar even achteloos aan de rechtertepel van het meisje. Het ding rilde over haar hele lichaam. Instinctief voelde ze dat ze beter met mij dan met Claudia te maken zou kunnen krijgen.
Ik trok een krukje bij en ging op mijn gemak tussen Inge’s benen zitten. Ik keek eerst eens goed en maakte met mijn wijsvinger een rondgang om haar schaamlippen. Toen pakte ik de buitenste schaamlippen en trok die uit elkaar. Ook de binnenste gingen mee, maar niet ver genoeg naar mijn zin, dus ik trok haar kut nog wat verder open. Haar bazin had niet overdreven, het geil kwam bijna in golven haar kut uit. Met m’n vinger ging ik naar binnen en hoorde haar soppen. Ze was blijkbaar goed opgerekt, want ik kon er met gemak nog twee vingers aan toevoegen. Ik ging een paar keer op en neer en voelde toen wat zorgvuldiger. Nee, Inge was al lang geen maagd meer maar dat had ik natuurlijk ook niet verwacht. De spelletjes van mijn vingers in haar grotje bewezen bovendien dat ze ook duidelijk van een mannenhand hield en dus wel degelijk bisexueel moest zijn.
Haar meesteres was naast me komen staan met twee knijpscharen in de hand. Ze pakte Inge’s linker kleine schaamlip en zette de schaar erop. Het was een bijzonder exemplaar want er zaten venijnig scherpe puntjes op de bek. Inge kreunde en bewoog een beetje maar dat weerhield haar meesteres er niet van ook een schaar op haar rechter schaamlip te zetten. Weer moest Inge even kreunen. Dat ging over in een langgerekt geluid toen haar meesteres met de scharen de schaamlippen zover mogelijk uiteen trok. Inge lag nu werkelijk helemaal open van onderen. Ik kon zo bij haar naar binnen kijken. Ik bekeek op mijn gemak haar mooie roze vlees, de witgekleurde sappen en het bewegen van haar spieren. Ik zocht haar clitoris op en wreef deze even tussen duim en wijsvinger. Inge reageerde direct. Ik kreeg een stout plannetje en begon met mijn andere hand in haar kut te wriemelen. Ik voelde en zag dat ze klaar begon te komen. Om het voor haar onbeheersbaar te maken wreef ik haar klit nu krachtig tussen mijn vingers. Ze ontlaadde zich bijna onmiddellijk met hevig gekronkel en een luide schreeuw. Ik wreef nog even door tot ze uitgeschud was en haalde toen mijn handen weg.
Haar meesteres verwijderde de scharen, wat nog meer kreten van Inge tot gevolg had. Haar kut was nu supergevoelig en de pijn van het toestromen van het bloed liet haar kronkelen van geilheid. Haar meesteres gaf haar een duw, waardoor ze van de poef viel. Ze bleef er hevig hijgend op de grond naast liggen. Ook dat was duidelijk niet naar de zin van haar meesteres. Ze greep Inge bij de haren en trok haar overeind. “Schiet op slet. Wie had je gezegd dat je klaar mocht komen? Haal de zweep maar weer!”
Het “ding” stond op en deed weer één van haar armen voor haar ogen. Ze liep schuin over het tapijt naar een wandrek waaraan een rijke keur aan zwepen hing. Ze bewoog zich gracieus, met tegelijk een zekere kinderlijkheid. Het paste geen van beiden bij haar volkomen naaktheid. Haar billen wiebelden bij elke stap en hielden een belofte in voor de wrede strelingen met de zweep die haar te wachten stonden. Ze kwam terug met een gevlochten rijzweep en gaf die aan haar meesteres. Ze liet zich tegenover de vrouw op haar knieën zakken met gespreide benen en de armen achter haar hoofd. Haar meesteres tilde met de zweep haar kin omhoog zodat het verschrikte gezichtje en de halfgeopende mond goed zichtbaar waren. De borsten zwoegden in hoog tempo op en neer en het kind had kippevel over haar hele lichaam. “Waarom ben je toch altijd zo ongehoorzaam. Nou moet ik je straffen.”
De vrouw stond op en liet de zweep flitsend snel en keihard een tiental keren op het onbedekte en onbeschermde lichaam neerkomen. Overal raakte ze haar, maar in het bijzonder op de borsten. De laatste twee slagen kwamen onderhands, recht tussen de benen. Inge had bij elke slag harder geschreeuwd en snikte nu zachtjes na. De vrouw gooide de zweep voor haar neer en zei: “Opruimen dat ding. Laat het een les geweest zijn. Ik kan je nu in elk geval niet aan deze man meegeven. Ik schaam me diep voor zo’n ongehoorzame slavin.” Toen Inge opgestaan was en langs haar heen liep liet ze Inge even stoppen en ging met haar vinger langs de fel rode strepen die de zweep had achtergelaten. Ook voelde ze even aan de kut. “Hoe is het mogelijk. Ze is nog steeds nat.”


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal