home
spankingforum.nl
smverhalen.nl
Spanking & Sm Forum

Forum:
Welkom
SpankingForum
SM Verhalen
Spanking Verhalen
Overzicht & Uitleg

Zoek op:
verhalen om mee te beginnen   om mee te beginnen
Goud! prachtige en milde verhalen, eerste keus van de Beheerder  prachtig en mild
Verhalen met heel bijzonders volgens de Beheerder - glij over het pictogram om te weten wat    bijzonder
  spanking verhalen
verhaal pictogram
schrijversnaam
uitgebreid zoeken

Nieuw:
Afgelopen Week
Afgelopen 2 Weken
Afgelopen Maand

Handig:
Aanmelden
Log In
Log Uit
Wijzig Profiel
Site-etiquette
FAQ: veelgestelde vragen

Aanbevolen:
Erobird Boekenwinkel

sm & spanking verhalen & forum

Welkom
Forum
Verhalen
Spanking
Verhalen
  Verhalen
Zoeken
Boekwinkel
Aanmelden
Log In  Log Uit

 

Een verhaal van:  
zie deel I


  Oppasser


Beoordeling: nog geen

Vind je dit verhaal erg goed
of juist niet
geef dan hier je waardering:
 (Waardeer!)
Aantal waarderingen tot nu toe: 0

Gepost op donderdag 03 oktober 2019 - 03:27 pm:       


Anne - deel II


deel II (dit verhaal is opgeknipt in 5 delen)




Test


Het huis van Jack bleek te staan in één van de mooiste lanen van één van de oudere villawijken aan de noordkant van de stad. Het was een groot herenhuis met een royale voor- en achtertuin. Later zouden we leren dat dit één van de prominentere adressen in het SM-wereldje is, bekend bij een selecte groep. Het huis is van alle gemakken voorzien. We hadden ons vereerd moeten voelen.
We liepen om het huis heen naar een toegangsdeur aan de achterkant, niet zichtbaar dus vanaf de weg. Claudia belde aan en de deur werd bijna onmiddellijk geopend door een knap meisje van hooguit een jaar of twintig, gekleed in een zwart jurkje met een wit schortje. Zo’n echt dienstmeisje dus.
“Ik wil mijn slavinnetje laten onderzoeken. Kun je even nagaan of dat op dit moment mogelijk is?”
Het meisje knikte, liet ons in een wachtkamer en verdween. Ik kon haar nakijken in de gang en deed dat met genoegen. Ze liep nogal parmantig waardoor haar wijde rokje op haar billen op en neer wipte. Het ding was zo kort dat er steeds een glimp te zien was van haar broekje. Het was een echt stukje lingerie: wit, glanzend en voorzien van allemaal werkjes. Het zag er reuze sexy uit.
Anne had gedurende de autorit niets gezegd en had duidelijk haar verlegen houding nog steeds niet verloren. Claudia beduidde haar midden in de kamer te gaan staan en de rest ging zitten in de makkelijke stoelen.
Het meisje kwam even later terug, meldde dat meesteres Gaby zo bij ons zou komen en informeerde of wij iets wilden drinken. Claudia bestelde voor ons mineraalwater met de mededeling dat we daar het hoofd koel bij zouden kunnen houden. Anne werd genegeerd.
Het meisje bracht het drinken en we wachtten. Er werd niet veel gezegd. Ieder had zo zijn eigen gedachten. Na een kleine tien minuten al ging de deur open en een forse, maar beslist knappe vrouw met strenge ogen en in een witte doktersjas kwam de kamer binnen. Ik had niet de indruk dat ze er erg veel onder droeg, afgezien van die hoge zwarte pumps. Ze stelde zich aan ons voor en liep naar Anne. “Zo, dus jij bent het slavinnetje. Daar op tafel liggen pen en papier. Ik wil graag daar je daarop schrijft dat je hier helemaal vrijwillig bent en dat je ons nergens voor aansprakelijk zult stellen. Dat willen we wel zeker weten. Je mag nu natuurlijk ook nog weggaan.”
Terwijl Anne zich over het papier boog zei Gaby tegen Claudia dat ze dit niet moest opvatten als wantrouwen, maar dat het er puur om ging zeker te zijn van de vrijwilligheid van de slaaf. Claudia zei dat ze zich helemaal niet beledigd voelde. Toen Anne klaar was ging ze weer midden in de kamer staan. Gaby liep naar het papier, las even en zei: “Prima in orde.” Daarna liep ze weer naar Anne, bekeek haar ogen en oren en wrong haar mond open. Ze pakte een houten spatel, drukte de tong omlaag en bekeek de keelholte, maar vooral ook het gebit. “Prima, meidje. Nu wil ik je lijf wel eens zien. Kleed je maar snel uit en ga in de onderdanige houding staan.”
Anne frummelde wat aan haar jurkje, trok het over haar schouders naar beneden en liet het op de grond vallen. Omdat ze er zoals we al wisten helemaal niets onder droeg stond ze direct helemaal naakt voor onze nieuwsgierige blikken. Ze ging een beetje wijdbeens staan, legde haar armen in de nek en hield haar hoofd naar de grond gericht. Gaby bekeek haar aan alle kanten, draaide haar zelfs een paar keer rond. Ze besteedde nergens bijzondere aandacht aan, maar sloeg ook geen enkel deel van het lichaam over. Het had werkelijk veel van de keuring van een stuk vlees. Zelf kon ik mijn ogen nauwelijks van Anne’s kut afhouden, die ik nu voor het eerst zag. Ze was volledig geschoren en haar spleetje was vrijwel gesloten. Het was een heel mooi kutje, alles in de juiste proporties. Een duidelijke, maar niet te dikke venusheuvel, stevige, maar niet te grote schaamlippen, een mooi roze spleetje. Ook Peter en Christien bekeken Anne met belangstelling. Ik zag dat het Christien ook niet ontging dat Peter een dikke bobbel in zijn broek had. Bij mij viel dat gelukkig nog wat mee.
Anne’s wangen waren rood en ze had duidelijk zichtbaar kippevel.
“Het is goed dat je haar geen beha laat dragen. Haar taille kan wel iets slanker. Misschien moet je haar zo af en toe in een stevig corset rijgen, dat wil nog wel eens helpen. Maar dan moet het wel goed strak. Je zult zien dat haar figuur dan nog iets beter wordt. Kom, we zullen haar nog iets beter bekijken.”
Nogmaals ging Gaby het hele lichaam langs, al leek ze nu niet zozeer naar de huid of misschien zelfs het vlees te kijken. Ze begon bij de handen, bestudeerde de nagels en elke vinger afzonderlijk. Via de armen ging ze met haar vingers naar boven en via de schouders naar de borsten. Ze kneedde en betastte die uitgebreid, leek ze ook op haar hand te wegen en schudde ze heen en weer om de stevigheid te testen. De tepels kregen een eigen onderzoek, ze werden vooral opgewreven en stevig uitgetrokken. Hierna werd de aandacht verder naar beneden verplaatst via de buik en de benen naar de voeten, die ook grondig werden onderzocht en betast.
Ik keek eens goed naar Anne’s gezicht en zag duidelijk hoe de schaamte zich afwisselde met opwinding. Ze had beurteling een blozend gelaat en rode wangen van opwinding. Haar ogen had ze neergeslagen, dus die kon ik niet zien, maar ik had ook de indruk dat ze niet keek. Dat wil zeggen: ze had haar aandacht naar binnen gericht, concentreerde zich volledig op haar lichaam.
Gaby ging ondertussen met een mengeling van routine en interesse met haar werk door. Ze was inmiddels bij Anne’s billen aangeland, die ook uitgebreid werden gekneed en geschud, betast en gekeurd. Een duwtje in de rug maakte Anna duidelijk dat ze moest bukken en dat deed ze na enig aandringen. Gaby hurkte achter haar, trok haar billen uit elkaar en maakte een uitgebreide studie van de anus. Ze keek zorgvuldig en voelde ook een paar keer met haar vinger. Zelfs deed ze een een medische handschoen aan, stak haar middelvinger diep naar binnen en tastte uitgebreid rond.
Toen ze haar vinger er weer uithaalde bekeek ze die ook nauwgezet. Kennelijk tevreden trok ze de handschoen uit en legde die aan de kant. Ze richtte haar aandacht weer op het kruis van Anne en opende met twee vingers voorzichtig haar spleetje. Het kutje onderzocht ze ook uitgebreid aan buiten- en binnenkant, maar daar had ze kennelijk geen handschoenen bij nodig. Ze rook en proefde zelfs even aan haar vingers.
Ik kon me niet aan de indruk onttrekken dat ze Anne behoorlijk zat op te geilen, want het kittelaartje kreeg wel een erg uitgebreide inspectie. Ze wreef en rolde het knopje zo uitgebreid dat Anne sidderend en hijgend in de richting van een orgasme ging.
Maar precies op het juiste moment stond Gaby natuurlijk op, zogenaamd onwetend van de staat van opwinding van Anne. “Moet je nog plassen?” vroeg ze nadat ze het meisje weer overeind getrokken en omgedraaid had en haar met de wijsvinger onder de kin dwong haar aan te kijken.
“Nee, meesteres Gaby.” klonk het aarzelend.
“Weet je het zeker? Het kan nu nog!”
“Ik kan nu echt niet, meesteres.”
“Goed dan. Claudia, ik ben er voor de eerste testen en ook om haar klaar te maken voor dokter Jack. Ik zal haar nu eerst even reinigen. Niet dat ik je dat niet toevertrouw, maar je bent alweer een paar uur met haar op stap en je weet niet hoe vies zo’n slavinnekut dan alweer is. Haar anus is toch wel intern gereinigd?”
“Ja hoor, ik heb haar vanochtend met warm water en melk gereinigd. Voor de rest: uitstekend natuurlijk, was haar maar.”
Anne moest zich weer bukken en haar kutje en anus werden door Gaby met een washandje, een bakje water en zeep grondig gewassen. Haar hoofd was al rood van schaamte voor ze zich bukte. Het was wel een leuk gezicht. Ze werd gewassen als een kleutertje dat in de broek heeft geplast.
Ik zag dat Christien voor Peter was gaan staan en zijn lul in zijn broek masseerde. Ze stond zelf met haar knieën tegen elkaar te wrijven. Gaby droogde Anne af en deelde mee dat wie dat wilde het wassen mocht controleren. Peter liep direct naar voren. Hij besteedde vooral aandacht aan Anne’s kut. Dat zou ik ook hebben gedaan, maar ik liet hem maar begaan. Hij stak zelfs een paar vingers bij haar naar binnen.
Ook Christien ging even kijken. Zij besteedde meer aandacht aan de anus. Gaby kreeg er hierna ook wel een beetje zin in. “Wil je haar misschien nog een beetje moed inspreken?”
Claudia stond op, liep naar Anne en sloeg haar armen om haar heen. Ze drukte het meisje stevig tegen zich aan, overlaadde haar met zoenen en fluisterde zachtjes in haar oor. Uiteindelijke kuste ze haar op de mond en zei voor iedereen duidelijk verstaanbaar: “Gewoon doen wat je gezegd wordt. Niet kleinzerig zijn. Een goede slavin staat altijd voor iedereen klaar. Jij bent nog lang niet gehoorzaam genoeg. Ga maar in je onderdanige houding staan.”
Anne nam de houding weer aan en wachtte af. Gaby liep naar haar toe en bekeek haar nog eens, maar nog weer anders. Met beide handen streelde ze over het hele lijf. Ook Anne’s kutje werd niet overgeslagen. “Zo, je bent nu al nat. Dat is mooi, maar denk er om: ik en ik alleen bepaal of je genot zult hebben. Als je op dat punt ongehoorzaam bent zal ik je flink straffen.”
Gaby kromde haar vingers en ging opnieuw over het lichaam van Anne, maar nu met haar lange, rode nagels. Er bleven overal rode strepen achter. Anne bewoog even toen een nagel door haar lies ging. De straf kwam direct: ze kreeg een flinke klap op de billen. “Slavinnen wachten af en doen niets zelf. Stil staan is stil staan. En stil staan doe je, ook al zou je het anders niet kunnen, zou je een beweging maken bij een aanraking. Ik ga je nu beproeven met een zweepje. Het stelt niets voor. Doe je handen voor je gezicht en je hoofd omhoog. Stil blijven staan, anders bind ik je vast. Maar dan sla ik ook harder. Veel harder.”
Gaby pakte een zweep en draaide cirkels met het uiteinde. Iedere keer raakte het uiterste puntje het lichaam van Anne. Die kromp een beetje ineen en kreunde zacht, maar ze bleef wel staan. Na verloop van enige tijd begon de huid van Anne een rode tint te vertonen en haar gekreun werd steeds sterker. Dat was niet verwonderlijk want de zweep van Gaby raakte Anne nu behoorlijk. Ineens liet Gaby de zweep vallen en pakte met haar rechterhand tussen Anne’s benen. Zonder moeite verdween een vinger naar binnen. Anne rilde even en maakte een schokkende beweging met haar onderlichaam.
“Denk erom dat je niet klaarkomt. Dat mag alleen op commando en ik ben me niet bewust dat al gegeven te hebben.” De linkerhand van Gaby pakte een tepel van Anne en terwijl haar rechterhand in Anne’s kut bleef doorwoelen draaide ze de tepel om. Toen ze met twee handen de beide tepels hardhandig bewerkte kon Anne zich even niet meer beheersen. “Auauau!” zei ze, behoorlijk hard.
“Heb ik je wat gevraagd, slavin? Een slavin die ongevraagd praat krijgt gewoon straf.” Met een snelle beweging pakte Gaby de zweep weer op en gaf Anne een harde slag vol op haar billen. De zweep liet een felrood spoor na dat bijna onmiddellijk daarna werd gekruist door het spoor van de volgende slag op de billen. Een rode X was het bewijs dat Anne straf verdiend had. Hoewel ze nog steeds de armen voor haar gezicht hield was te zien en ook te horen dat ze huilde. “Dit is nog maar het begin, slavin. Wil je soms weg? Dat kan hoor, maar dan denk ik dat Claudia je niet meer wil hebben en dan ben je dus weer helemaal alleen.” Anne schudde zachtjes haar hoofd. Ze wilde blijven.
Gaby wendde zich tot Claudia: “Je hebt haar zeker nog niet veel met de zweep kennis laten maken?”
“Nee. Ik geef haar wel af en toe klappen als ze ongehoorzaam is en ik straf haar natuurlijk ook wel anders, maar slechts een enkele keer maak ik gebruik van een zweepje.”
Gaby knikte. Ze pakte een kort wit rokje met een zwart leren riempje in de band. “Doe dit aan, slavin. We gaan zo naar de onderzoekskamer. Slavinnen hebben binnen dit gebouw altijd blote borsten.”
Met alleen het korte witte rokje en de smalle zwarte riem oogde Anna even later nog kwetsbaarder. Verlegen stond ze aan het riempje te frunniken. Ze keek voorzichtig toe hoe Gaby uit een kast een eveneens witte halsband en twee polsbandje pakte.
“Zo, meidje. We zullen je uniform even compleet maken.” Gaby maakte de polsbandjes vast, die waren voorzien van een haak en een clip en op die manier gemakkelijk samen verbonden konden worden. Ook de halsband werd vastgeklikt en er werd een lange witleren riem aan vastgemaakt. Tenslotte kreeg Claudia van Gaby nog een wit rijzweepje. “Dan kun je vast oefenen. Een goede slavin heeft zelfs recht op de zweep, die hard maar tegelijkertijd liefdevol zo af en toe het vlees een beetje moet bijkleuren. Hier, neem de riem maar. We gaan eerst nog even naar onze gezellige ontmoetingsplaats. Daar zul je zien dat er nog meer slaven en slavinnen in huis zijn.” Claudia ging even tegen Anne aanstaan en stopte haar hand onder het rokje.
“De meid is lekker vochtig. Dat zit dus wel goed.” Ze zoende Anne vol op de mond. Toen iedereen zijn drinken op had en klaar was trok Gaby Anna onder haar rokje nog een lichtblauw onderbroekje aan. “De dokter vindt dat leuker staan, maar kan dan ook controleren of ze geil is geweest.” zei ze erbij.
Aan het rokje werd tenslotte nog iets veranderd zodat het korter werd en de achterkant van Anne’s broekje zo af en toe te zien was en we gingen de kamer uit. Gaby eerst, Claudia met Anne aan de riem achter zich aan, Peter en Christien met de arm om elkaar heen. Ik sloot de rij. Ik werd hier toch wel heel geil van. Ik probeerde me in Anne’s plaats voor te stellen, naakt tussen alleen maar geklede mensen, die allemaal met me zouden kunnen doen wat ze wilden. Heel vernederend en daarom ook uiterst opwindend.


dit account wordt alleen gebruikt om te lange oude verhalen in meerdere delen op te splitsen

reacties vind je in deel I
gebruik onderstaande links voor het volgend/vorige deel


      naar het vorige hoofdstuk/verhaalnaar het volgende hoofdstuk/verhaal